Отцепниците от ДПС стават независими депутати

Лютви Местан и петима народни представители от ДПС ще подадат утре заявленията си за напускане на групата в деловодството на НС и ще станат независими депутати.

Обратно в новината

Коментари - Отцепниците от ДПС стават независими депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докторе , докторе от Ахмед по надменен няма но като се наведеш под него не виждаш А си седнал като келеш да обясняваш че Местан лошия . Подлога му казват на това !

има Конституция и Закон за Предатели - тези не трябва да живеят. Съжалявам че съм крайна

даря ,а твой друг кадиров може ли да живее или не ?

ЦИТИРАМ ИЗКАЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕКСПЕРТ!!!"КОГАТО НОКИЯ ПРОИЗВЕЖДАХА ГАЛОШИ,НИЕ ПРОИЗВЕЖДАХМЕ ЕЛЕКТРОННО ИЗЧИСЛИТЕЛНИ МАШИНИ.СЕГА НОКИЯ ПРОИЗВЕЖДАТ ДЖИЕСЕМИ,А НИЕ НЕ".ВСИЧКО,КОЕТО КОНКУРИРАШЕ УСПЕШНО ЗАПАДНИТЕ ФИРМИ ГО РАЗРУШИХА,А ТОВА,КОЕТО Е УНИКАЛНО КАТО ТЕХНОЛОГИЯ,ГО ИЗКУПИХА НА БЕЗЦЕНИЦА!!!ДОРИ И СЕГА В УСЛОВИЯТА НА ЗВЕРСКА КРИЗА,ТЕЗИ ПРОИЗВОДСТВА ГАРАНТИРАТ СИГУРНА ПЕЧАЛБА,НО НА ЧУЖДИ КОМПАНИИ!!!ПРИ НРБ,ИМАШЕ СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА,ДОКАТО РБ Е МАЩЕХА ЗА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД!!!ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО,ИМА ЕДИН БЕЗСПОРЕН ФАКТ,И ТОЙ Е,ЧЕ СЛЕДСТВИЕ НА РУСКО ТУРСКАТА ВОЙНА НИЕ СЕ ПОЯВЯВАМЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТА,КАТО СУВЕРЕННА СТРАНА!!!ВСИЧКО ДРУГО Е ПЛОД НА СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА!!!РУСИЯ СЕ Е СЪОБРАЗЯВАЛА С ХИЩНИЦИТЕ ОТ ЗАПАДА,ЗАРАДИ КОИТО НИЕ СМЕ ОЩЕТЕНИ ОТ КЪМ ТЕРИТОРИИ!!!ОТ ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН,БЪЛГАРИЯ Е ВИДЯЛА НАЙ ДОБРО ОТ ВСИЧКИ ЗАПАДНИ СТРАНИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!!

Поздравления за коментара! Браво!!!

Проблема на тази държава е че едната половина сте русофили, другата половина туркофили, а Българофили никакви!

Не е точно - има един "българофил", той пък работи срещу заплащане за националните интереси на САЩ, против Русия.

КГБ и техните уросливи изчадия от агент Ченге.

Кремълско изчадие.

Стою

Може ли някой да ми обясни ба-а-а-авно за какви права и свободи се бори тази партия? Упс - ДВИЖЕИНИЕ. Къде се движи? Турция - България? По време на избори? На ПРАЙДА също си скандират за права. Е, какви права искате в повече от моите?!?!?

Ся ко, България се разделя на ДПС Южна България и ДПС Северна България? Тук в Делиормана за кой сме?

За ЦСКА от "В" група.

Ако институциите се вслушат, в това което предлага Костов ДПСто си отива заедно с Местан и Доган.

дпс. е. веçе е партия от безродници. наçело с гнусният доğан. предатела .

ДПС е проводник на Халифатските интереси и е заплаха за България и Европа.Следователно трябва да бъде ЗАБРАНЕНА,а не да се преизбират лидери на проводника на анти-еропейските и анти-християнски идеологии!!!

Тоя доктор толкова щастливо е усмихнат,гачи са го пазарили за една нощ в харема и покойте на почитния!Да не забрави в захлас да си измие дупето,напомнете му!Опасно е!

ДПС си е разбойническа банда с едноличен тартор,Доган-разбойник ,който самоубива всеки когато му противоречи или му е омръзнал като мъжка секретарка!Дивака си е дивак,говедо,харесвано само от подкупни родоизменници,като Велева,Дърева,Блъсков,Райчев и подобните им мекерета!

ако тютюна не се купува за повече от 5лв в кърджалийско дпс еоод да си помисли за гласове вече от други области хората с тези цени от 3,00лв са разорени и мислят какво ще правят догодина оставете си вашите дразги май от това ще спечели МЕСТАН

А бе докторе, що си кривиш душата и говориш глупости!? Това не е нормален процес на оздравяване, а ампутация на здрав крайник, докато гангренясалия го обявяваме за напълно здрав въпреки зловещия синкав цвят и сладникавата воня на разлагаща се плът. Ако не си станал д-р по втория начин мисля, че имаш поне минималния изискуем за титлата умствен багаж и няма как да не си забелязал, че около самодържеца Доган вони отвсякъде и това с "новия курс" и "обновлението" са само приказки за балъци, каквато и беше сагата за "речта" на Доган, която според мен е била по скоро пиянско фъфлене, интерпретирана от слагаческите медии като едва ли не жизнено важна за страната. Та казваш, че новият "лидер" на партията, който всъщност ще е по- скоро главен прислужник на дълбоко покварения ти "почетен председател" ще бъде избран на състезателни начала. По какво ще е състезанието докторче? Възможно ли е да се състезавате, кой ще изпълни най-бързо желанията на "несменяемия лидер" преди той да ги е формулирал!? Каквато си подлога мисля, че имаш реални шансове да се класираш. За да увеличиш шансовете си за успех трябва да тренираш за втората и третата част от състезанието: -забъркване на руски коктейли против махмурлук- по правилото "клин клина избива" -приготвяне и поднасяне на "кайве" (както го обича "почетния") Хайде със здраве докторче и не забравяй пет пъти на ден да декларираш верността си към диктатора-пияндур и когато сае молиш главата ти да не е в посока Мека, а в посока сарая на непогрешимия, безсмъртен и почетен Доган!

стига занимавахте вече цяла българия с тези турчеляци аман !!

Никой не те кара да вземеш отношение точно по тази новина, но явно не можеш да устоиш на сърбежа локализиран на три пръста от подопашната ти кост!

Ти да не си братовчед на мигрантите на баба Меркел?

Аре , пак тия....... Спестете ни "новините " за ислямските престъпници , поне през почивните дни . Тия индивиди няма как да избират " председател " , по-скоро племенен главатар на шайката ;)))

След всичко, което стана и става в и с ДПС, след всичките безбройни вече признания, вкл. на приближени И ОЦЕЛЕЛИ до Доган хора, факти и събития ВСЕКИ, КОЙТО ТВЪРДИ, ЧЕ ФОРМАЛЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС СЕ ИЗБИРА ОТ ГРУПАТА ИЛИ ФОРУМ, А НЕ ОТ ГЛАВАТАРЯ НА ТАИЗ ОПГ ДОГАН (това е все едно в една мафия постовете и длъжностите да се избират на конгрес или форум, или да се представят така...) Е БЕЗНАДЕЖДЕН ИДИОТ, КОЙТО НЕ РАЗБИРА, ЧЕ И ПОСЛЕДНИЯТ МУНЧО ОТ ПОСЛЕДНОТО ЗАТЪНТЕНО СЕЛО ЩЕ МУ СЕ СМЕЕ! Ако има наистина някъде обсъждане и подбор на кандидатурата на следващия формален председател на ДПС, на следващата ПОИНКА НА ДОГАН СЛЕД МЕСТАН, то това е ... СРЕД ГРУПАТА ГЕНЕРАЛИ, ПОЛКОВНИЦИ И ОЛИГАРСИ ОКОЛО И ЗАД ДОГАН! Които между другото му подпалиха фитила и активираха през последните дни и седмици, вкл. с тъпотиите си за морфични резонанси и отворени портали...където няколко всеизвестни истини бяха представени като гениални прозрения на главния бакар на републиката и виден световен хидромелиоратор.

циганите прости -дошли са ни на гости - време е да ги изгоним...

председателят на фирмата дпс не се избира , а се назначава от едноличният собственик !

Няма по зависими и крепостни от русофилите по света!Независими са европейците,американците в САЩ,Канада,Австралия и пр,а русофилите са си просто роби и естествено малоумни,докато самата Русия е може би най-богата с ресурсите си!Нека русофилите се замислят защо е така,ако още имат малко сиво вещество в главите си!

ТИ ПЪРВО СЕ ЗАМИСЛИ КОГА ЧОВЕК ПРИБЯГВА КЪМ ОБИДИ???

Независими депутати ... И от кого независими? От избирателите си ли? От избирателите си! Сякъш пък другите ... Ама тези пък хептен ...

Хафъзов е наглец!!! Да му го кажа та да ме разбере- абе АЛАНКООЛУ този тъй ерудиран и можещ политик Давутоглу що ли не заяви, че ще посещава България , а Румелия, а ?!?!?! Като толкова му харесва на "Хафъза" да отиде в Турция !!!!

ДАЛИ НАИСТИНА ЩЕ СА НЕ ЗАВИСИМИ???

Ти бе русофиле, защо обичаш чужди държави? Георги Раковски "Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти". Из "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" Христо Ботев "Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии!" Публ. във в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 Георги Раковски "Всякоги проклетата Русия, когато имала бой с Турция, лъгала е простодушните българи, че уш тях ще освободи, а после бойя, като овце ги трампела!" Захарий Стоянов "Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея". Из предисловие към брошурата на Георги Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите"; 1886 Един цитат от писмо на Левски до Каравелов: "Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." - В. Лъвский

Русофил

НИМА РАКОВСКИ НЕ Е РЪКОВОДЕН ОТ МАЦИНИ???НИМА НЕ СМЕ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА,БЛАГОДАРЕНИЕ САМОЖЕРТВАТА НА БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД???НИМА ПРЕДИ 89г,БЪЛГАРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ НЕ БЕ ИЗГРАДЕНА С ПОМОЩТА НА БРАТУШКИТЕ???ВСИЧКО ГРАДИВНО СМЕ ГО ПОСТИГНАЛИ С ПОМОЩТА НА РУСКИЯТ БРАТСКИ НАРОД!!!ЩОМ ДРУЖБАТА НИ С РУСИЯ Е ДОБРА ЗА БЪЛГАРИЯ,ЗАЩО ДА НЕ ОБИЧАМ ТОЗИ ПРИ ТОВА БРАТСКИ НАРОД???ЗАЩО СПОРЕД ТЕБ ТРЯБВА ДА СЪМ РОДОЛЮБЕЦ,ЕДИНСТВЕНО КАТО МРАЗЯ СТРАНАТА,ОСВОБОДИЛА НИ ОТ ТУРСКИЯ ГНЕТ???СЕГА ПОЛИТИКАТА НИ Е НАСОЧЕНА В ОБРАТНА НА РУСКАТА СТРАНА ПОСОКА,И КАКВО СЕ СЛУЧИ С ИКОНОМИКАТА НИ???ТЯ КАТАСТРОФИРА!!!

Ти бе, "БЪЛГАРОФИЛЕ", ти защо обичаш чужди държави? Защото плащат по-добре? Ти, който се наричаш "българин", защото живееш (може би) в България - в ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА, създадена през 1878 г. от Русия? - Иначе щеше да бъдеш турски гражданин. Интересно що за "фил" щеше да бъдеш тогава. Руският царизъм е създал третата, съвременната България, която 5 века - десетки поколения, просто не е съществувала. Без държавност, без държавни, обществени, верски институции - български земи в Османската империя. Руският царизъм е бил безспорно мракобесен, това са съзнавали и цитираните от тебе българи, но той по някакви негови си съображения е създал - с хилядите руски и не само руски човешки жертви, Третата българска държава, дал й е правото на рожден ден, който сега е нашият национален празник. Новият щатски посланик, обаче, идва с благородната мисия да избие образа на Русия от главата на българите. Да избие образа на родителя от главата на синовете и дъщерите - образно казано. И ти - като "морален" българин и "фил", като късен продукт на онзи акт на Русия от 1878 г., запретваш ръкави да помагаш срещу създателя си. Без да съм нечий фил или фоб, смятам, че твоите действия, а и на другите подобни на тебе, са неморални и непочтени - каквото и да мислите за тези национални понятия.

ИЗБЕРЕТЕ ОРЕШАРСКИ ЗА ПРЕДСЕДЕТЕЛ НА ДПС !!! "лъч надежда в отчайващ момент". Станишев го определи като "достатъчно компетентен човек" (Сергей Станишев 29 май 2013) "Той е най-силната кандидатура, която отговаря на нуждите в момента" (Сергей Станишев 30 Март 2013)

Викаш този, дето не знаеше кой му е назначил Пеевски за шеф на ДАНС и Ани и Виктор го направиха смешен по телевизията, заради което ги накараха да напуснат тази "независима" телевизия, а? Помните ли как и Станишев, и Местан се гърчеха и не знаеха какво да отоворят на този въпрос с месеци и как всеки прехвърляше отговорността и вината за Катарзиса на Главния бакар на републиката, на "Реал" - Мадрид, според Тиквата, според който Доган го бил и поръчал - но иначе си бил политик и то най-големият:) _ Майтап бе, Уили - И КАК ВСЕКИ СЕ ОПИТВАШЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ С ДРУГИЯ? А заклелия се в Народното събрание Пеевски се оказа, че не бил встъпил в длжност, щото може би не му харесала заплатата, както с две думи обоснова решението си не друг, а ... т.н. "Конституционен съд"!?!?! Е, няма такава държава!

ИЗБЕРЕТЕ ПЕЕВСКИ ЗА ПРЕДСЕДЕТЕЛ НА ДПС !!! "За мен е абсолютно ясно, и съм убеден, че Делян Пеевски има волята, решимостта да работи за държавата и за хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси, източване на държавата, корупция, независимо към коя политическа сила принадлежат. Призовавам да съдите по действията" (Сергей Станишев. 14 Юни 2013) "трудните ситуации изискват нестандартни решения" (Сергей Станишев. 14 Юни 2013) "Вярвам му! Той поема тежък кръст. България в момента се нуждае от стабилност." (Сергей Станишев. 14 Юни 2013) "Аз съм абсолютно убеден, че ако имаше шанс да покаже действия в следващите месец-два, господин Пеевски щеше да докаже, че работи за държавата" (Сергей Станишев. 05 Юли 2014)

Във всяка нормална държава такъв като Станишев много отдавна щеше да бъе изправен пред съда и осъден, и да лежи в затвора, ПОНЕ ЗА ЕДНО ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И ЛЪЖИТЕ СИ, И ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ПРЕДАТЕЛСТВА, или поне за онази корупционна сделка, когато сключи договор за реклама за милиони сам със себе си, тоест с жена си (бъдещата) Моника! Но България не само че не е нормална държава, но както всички виждаме НЕ Е И ДЪРЖАВА! Няма премиер - имам предвид истински, независим, няма праовсъдие, няма прокуратура и главен прокурор, няма служби и ДАНС, няма ВСС,...ИМА ИМИТАТОРИ И ЗАВИСИМИ И КОРУМПИРАНИ МЕКЕРЕТА НА ЕДНА ОТЛИЧНО ИЗВЕСТНА С БЕЗБРОЙНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПРЕДАТЕЛСТВА КЪМ РАЗЛИЧНИ ДЪ

Някой ще каже ли защо на СССР плащахме за независимостта на БГ милиони швейцарски франкове защото не сме ги попитал да ставаме ли независима БГ

Премиерските гафове са очевидни и по всяка вероятност се дължат на зависимост или на некомпитентност,управленска и дипломатическа,което е унизително за нацията ,която го е избрала!Не може Премиер от ЕС да си позволява некомпетентност като тази с "Овергаз",със скандала при охраната на Местан,при изпълненията с КТБ и пр,,които говорят за липса на управленски капацитет и пълна некадърност!

Е как на некомпетентност, като Тиквата непрекъснато тръби навсякъде, че е най-големият експерт в тази държава, и то още преди последните парламентарни избори, и затова само той трябвало да управлява (е, и Станишев, защото ... САМО ТЕ ДВАМАТА БИЛИ ВЕЧЕ УПРАВЛЯВАЛИ!?!?! без да спомене тогава при това му просветление тежките МУ обвинения за корупцията и престъпленията на управлението на Станишев и Тройната банда...) Борисов даже се изцепи, че бил най-големият експерт и по МВР и службите, и че "той всичките им ръководители ги е назначавал лично", а после, преди месец ги нарече ШАЙКА НЕКАДЪРНИЦИ! Като обезвреждаха един бус на паркинга на аерогарата...

ПО НЯКОГА И ГОЛЕМИТЕ ФИЛОСОФИ И ПОЛИТИЦИ ГРЕШАТ КАКТО В СЛУЧАЯ С ДОГАН ТОЙ СЕ ПОДВЕДЕ НА ТОВА КОЕТО МУ ПРЕДЛОЖИ ББ НО СИ НАПРАВИ СМЕТКАТА БЕЗ КРЪЧМАРЯ НА ПОЛСЕДНИТЕ КМЕТСКИ ИЗБОРИ ДПС ИМА САМО 260ХИЛЯДИ ГЛАСА И СЕГА НЕ Е С ЕРДОГАН ЗНАЧИ АКО МЕСТАН НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ И ИМА НОВИ ИЗБОРИ КАКВО СЛЕДВА САМО ОТ ТУРЦИЯ КАТО ИМА НАЙ МАЛКО 200 ХИЛЯДИ ГЛАСА И 100 ХИЛЯДИ ОТ БГ ДПС ЩЕ Е ИЗВАН ПАРЛАМЕНТА А МЕСТАН В НЕЯ И НАЙ ГОЛЕМИЯ ПОЛИТК СЕ ПОДЛЪЗВА

Едно време Луканов и аверът му Любен Гоцев, офицерът на руското военно разузнаване и руски гражданин Андрей Карлович, и генералът от ДС и КГБ Гоцев наред с назначените политици, лидери на партии - плод на генно-политическото им инженерство (вкл. ДПС на Доган), едри бизнесмени, управници и правителства, СЪЗДАДОХА И МУЛТИГРУП И ИНТЕРГРУП, Илия Павлов и Младен - Маджо, като "добродушно" ги "съветваха" и обгрижваха, наблюдаваха израстването им...И така си се разграбваще ОРГАНИЗИРАНО България и народа...И се контролираха и прокуратурата, и МВР, и службите, и ВСС, вкл. чрез капиите им в политиката у управлението (като Гоце например, излъчен директно от "генералския кръг") ВИС и братята Василевии не бяха толкова манипулируеми и рещиха, че са достатъчно мощни и богати в един момент, за да преминат от контролирани в контролиращи - с куп полицаи, политици, прокурори и министри в джоба си...и няха опраскани, както тези си знаят и какъвто е манталитетът им. (А наскоро ликвидираха и ликвидатора им...) Това, което много българи не знаеха и не разбраха на времето бе, че ... "СЪВЕТНИЦИТЕ" И НА МУЛТИГРУП, И НА СИК, ТОЕСТ И НА ИЛИЯ ПАВЛОВ, И НА МАДЖО БЯХА ... ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА, ОТ ЕДИН И СЪЩИ КРЪГ, И НЕРАЗРИВНО СВЪРЗАНИ ДО ГРОБ С РУСКИТЕ СЛУЖБИ! Забележете - не с Русия и с руския народ и държава непременно, А С РУСКИТЕ СЛУЖБИ!!! И БОСОВЕТЕ НА ДВЕТЕ ГРУПИРОВКИ ПОВЕЧЕ СИ "ПАРТНИРАХА", ОТКОЛКОТО ВРАЖДУВАХА А ЧИЧКОВЦИТЕ-СЪВЕТНИЦИ ИМ ОПРЕДЕЛЯХА ТЕРИТОРИИТЕ, ЗА ДА НЕ СТАВАТ ГРЕШКИ... Сега някогашният тандем е възпроизведен И сега вместо Илия Павлов и Маджо, имаме синът му Пеевски, и Тиквата...които си партнират при разграбването, но по-внимателно, с оглед на новите условия...

Много точен коментар!

Платената доганова ДС глудница от мажоретките:мадам ,дори без прашки,Велева,максимовата попадия Дърева,блъсканият у дувара Блъсков/тошово-труд ,мекере/,известните червени шарлатани Райачев и Кънчо-тъпото,стегнаха на часа матросовска бригада и като един легнаха на барикадата ,в защита на българското проклятие Доган!Хавала на такъви молодци!

Борисов да отговори на един прост въпрос: -Защо Борисов се е обадил да се вдигне охраната на Местан в съшото време, когато Пеевски е заплашвал и "убеждавал" Местан да си подаде оствката доброзорлем, и КАК ПЕЕВСКИ ЩЕ ЗНАЕ, ЧЕ ОХРАНАТА НА МЕСТАН ЩЕ МУ СЕ ВДИГНЕ, И ТО НЕЗАБВАНО! Било ли е предивено по график събирането на шефа на НСО, на главния секретар на МВР и на шефа на ДАНС, КОИТО СПОРЕД СОБСТВЕНИТЕ УВЕРЕНИЯ НА ШЕФА НА НСО ЕДИНСТВЕНИ ЗАЕДНО МОГАТ ДА ВЗЕМАТ ТАКОВА РЕШЕНИЕ, а понякога дори и тези на военното разузнаване и на НРС? - Какви са мотивите да се вдигне, и то спешно охраната на Местан в онази нощ? И какви са мотивите 16 часа след това, след разьговоря на Борисов с Давитоглу тя да бъде възстановена? Кой я е възстановил? Между другого последният въпрос е ключов, защото явно въстановяването й е пряко свърано с вдигането й преди тока, ТОЕСТ КОЙТО Я Е ВЪЗСТАНОВИЛ, ТОЙ Я Е ВДИГНАЛ, ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ЗНАЕ ВСИЧКО! И отново в този ред на мисли - ПЛАНИРАНИ ЛИ СА СЪВЕЩАНИЯТА, ИЛИ СЪБИРАНЕТО НА ШЕФОВЕТЕ НА ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ СЛУЖБИ, И ТО ТОЧНО В ТЕЗИ ДВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ДНИ, И ПО ТОВА ВРЕМЕ:), КОИТО САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО ЗАКОН СА ОТОРИЗИРАНИ ДА ВЗЕМАТ ТАКОВА РЕШЕНИЕ! И президентът Плевенлиев да не се спотайва, а да излезне напред, защото става дума а ЕДНО ОТ МАЛКОТО МУ ОРЯЗАНИ ПЪЛНОМОЩИЯ В ДЪРЖАВАТА, КАТО ПРИНЦИПАЛ НА НСО! И тук не е зле, докато чакаме тези отговорите на тези ЛОГИЧНИ И ЕСТЕСТВЕНИ ВЪПРОСИ, ОТ КОИТО СЕ ВЪЛНУВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, да си спомним признанията на Плевенлиев, как ...

И президентът Плевенлиев да не се спотайва, а да излезне напред, защото става дума а ЕДНО ОТ МАЛКОТО МУ ОРЯЗАНИ ПЪЛНОМОЩИЯ В ДЪРЖАВАТА, КАТО ПРИНЦИПАЛ НА НСО! И тук не е зле, докато чакаме тези отговорите на тези ЛОГИЧНИ И ЕСТЕСТВЕНИ ВЪПРОСИ, ОТ КОИТО СЕ ВЪЛНУВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, да си спомним признанията на Плевенлиев, как ... Местан и Станишев на времето са го гонили и преследвали дори и на аерогарата при заминаването му извън страната, ЗА ДА ГО УБЕДЯТ ДА СЕ СЪГЛАСИ НА ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА ДАНС И "да подпише на краче" в крачка, ЗА ДА МОЖЕ ТЕЗИ, МАФИЯТА ДА ИНСТАЛИРА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, ако си спомняте... И как Плевенлиев се врече публично, че .. "ВЕЧЕ ТАКА НЯМА ДА ПРАВИ" И Е СБЪРКАЛ И СЕ ИЗВИНИ, след което ... ПОСЛЕДВА НЕИСТИВАТА АТАКА НА ПАРЦАЛИТЕ НА ПЕЕВСКИ И ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ГРУПИ НА БСП, ДПС, АТАКА СРЕщУ НЕГО, И ЦАЦАРОВ ЗАПОЧНА ПОРЕДНОТО СИ АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ ПО ЗАПОВЕД НА ПЕЕВСКИ ДА РАЗСЛЕДВА ПРЕЗИДЕНТА С ИЗМИСЛЕНО ОБВИНЕНИЕ...

Р.Кънев бе напълно точен,почтен и прав,като заяве гласно и напусна уродливото управление на Борисов,Доган-Пеевски с подкрепата на КГБ,против Бълтария и с мъгляви магистрални,лъжливи обещания!Стига демагогия,Борисов!

Разбира се, че Радан Кънев бе прав и каза истината - те затова и скочиха срещу него - всички, абсолютно всички от мафията! Защото просто Радан застана до Христо Иванов, и го защити! (Как пееше Богдана Карадочева - "ако до едно добро същество, застане още едно...") И мафията се паникьоса и платените й клакьори бяха активирани незабавно, за да не стане това заразително, че тогава оидоха и порциите им, и разпределянето им (вкл. на европарите и ьа пътищата и потоците), и летящите им чинии... Но понеже са тъпанари и простаци твърде много преиграха и привлякоха вниманието на всички българи, дори и на най-незаинтересованите досега...И тъй като от години мафията си действа на принципа (макар и непризнаван и отричан, крит): "Който не е с нас е против нас", сега той им изиграва много лоша шега, защото той се проектира сред народа и всички, вкл. и истинската интелигенция като: "Всеки, който не е срещу мафията е с нея"! И всеки, който не разбира КОЙ и КОЯ е мафията е ЧАСТ ОТ НЕЯ, защото чак такива идиоти, които вече прекрасно да не разбират какво точно и защо става в България и кой е краде и руши вече трето десетилетие ПРОСТО НЯМА! Запомнете едно железно правило: Всяка устойчива диктатура и престъпен дългогодишен режим, комунизмът и по-малкия му събрат фашизмът ВИНАГИ ПРИКЛЮЧВА, ПРИКРИТ И ПРЕДРЕШЕН КАТО НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ И ПСЕВДОПАТРИОТИЗЪМ, ЗАД КОИТО СЕ ОПИТВА ДА СЕ ПРИКРИЕ, и гледката Е ОТВРАТИТЕЛНА И МНОГО КРЕСЛИВА И ШУМНА. Както всички отлично се убеждаваме през последните седмици и месеци...

Пеевски председадател !!!!! УРА-а-а-а-аа-ь-ь-ьь-ь-ь

Оказва се ,че любимият ни премиер е в далаверата-Доган,Пеевски,КТБ,заговора с/у Местан и охраната му!На ЕС и ЕК става ясно ,че ББ е троянското магаре на Путин в ЕС и НАТО!

серГей-ю стой си в швейцарския палат, че иначе в бг затвор ......

И откога се оказа, бе приятел, щото това си личи и е пределно ясно, и аз за това пиша и напомням от години - кой и защо инсталира и лансира Тиквата в политиката и управлението, кой и защо му създаде и партията, като възложи организирането и на Цецо на Кумецо с 6-те тъщини апартамента, който получавал големи, но секретни възнаграждения за много ценни доклади за национланата ни сигурност за ... НЕМСКИ ФОНДАЦИИ с образованието си по физическо възпитание! И кой и защо инсталира при Симеон, доведен от ДС-КГБ групата в България за да я остави на власт премахвайки Костов, точно Борисов на най-професионалния пост в МВР - главен секретар, БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ОПИТ И СЛУЖБА КАТО ПОЛИЦАЙ!?!? И как така при стотици поръчкови убийства в малка България, в която всичко се знае и всички се знаеме, с 1.2 милиарда за МВР на година и 100 милиона само за следене и подслушване Тиквата НЕ УСПЯ ДА ХВАНЕ - ДОРИ И ПО ПОГРЕШКА, ПОНЕ ЕДИН, ЕДИН-ЕДИНСТВЕН ОТ УБИЙЦИТЕ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ! При положение, че половината МВР и службите - ръководствата им, знаят поне няколко дузини от убийците... И кой и защо му даде светкавично и генералските пагони, та Тиквата от щастие нахрани кучето си, за да видело "как генерал храни". А по онова време му се случи случка на основния му конкурент и в светлия и в тъмния "бинес" Алексей Петров, на басейна "Спартак"... Да не се връщаме по-назад, когато гръмнаха джипа на изгората по онова време на Борисов - Цветелинка, която се заигра с един милионер на Путин с исландски десен...

А Тиквата като не знаеше какво да каже, как да излъже и как да оправдае изпълнението на заповедта на мафията и Пеевски да отстреля Христо Иванов и реалната реформа в съдебната система, и не можаха да кръстят все още - да купят или сплашат Радан Кънев, както сториха с Москов, ВЗЕ ЧЕ ЗАПОЧНА ДА ДРЪНКА ГЛУПОСТИ, ЧЕ РАДАН МУ ИЗВИВАЛ РЪЦЕТЕ, ЧЕ ХРИСТО ИВАНОВ БИЛ НЕТОЛЕРАНТЕН И НЕТАКТИЧЕН, ЧЕ ВОДЕЛ ВСЕКИ ДЕН НЯКАКВИ ВОЙНИ, И ЧЕ ... ТОЧНО ТЕ, ТЕ ДВАМЦАТА ЛАТЕЛИ НЕПРЕКЪСНАТО ДЪРЖАВАТА!?!? Само вижте какво стана за една седмица от новата година, или за последния месец - убийствата, при това фрапиращи, обирите на банки, активното мероприятие срещу Сашо Дончев а да му откраднат и на него бизнеса, както и на Цветан Василев с КТБ (СЪВСЕМ ОТДЕЛЕН Е ВЪПРОСЪТ КОИ ПЪК СА И СА БИЛИ ТЕ И КАКВИ ИГРИ СА ИГРАЛИ ДОСЕГА, НО ... НЕ Е ТОЗИ НАЧИНЪТ В ЗАКОНОВА ДЪРЖАВА, И ИЗОБЩИ В ДЪРЖАВА)..отстрелването на Местан, и то не като в партия, А САМО КАТО ПРИ МАФИЯ, по начина, по който бе извършено... И Борисов, най-големият експерт в МВР и службите обвинява .. Радан Кънев и Христо Иванов - ЧЕ КЛАТЕЛИ НЕПРЕКЪСНАТО ДЪРЖАВАТА!?!?!?!

На тази паплач не и трябва нов председател а назначен от държавата на ликвидатор!

Право думаш.Право думаш.Право думаш.

От своя страна доктор Тунчер Кърджалиев от ДПС определи случилото се с Местан като "нормален процес" за оздравяване на партията. Именно. Здравите сили, верни на руските си господари, си връщат властта в ДПС.

Дали Местан ще си развърже езика за Доган - Пеевски - С......

100%, но няма да е първият нито единственият! Ще поизчака други - като Осман Октай, Касим Дал и пр., а и много други - като Цветан Василев, ако щете и Сашо Дончев - дори не и те самите, а чрез техни хора и начини да изкарат още и още скандални факти, престъпления и зависимости, и тогава и Местан в един момент ще придобие кураж, щото той колкото и да се пери Екзактния, не е лидер, а последовател, на когото много му се иска но не му стиска - затова и тези са предприели тази акция с вдигането на охраната му от Тиквата, за да го сплашат, защото са знаели, че ще мине... Местан ще започне да разказва и говори тогава, когато вече повечето от нещата ще са пределно ясни и на последния идиот в и извън България, и няма да има възможност повече никой от армията платени клакьори и "експерти" да се правят на абдали, да лъжат и мажат - такива като Димитър Иванов, като Кънчо, като Андрей Райчев, като Гоце, като Пикаещият във Фонтани, като Бругадир Аспарухов, като Кеворкян, като онзи духач, меркантилният Близнашки и останалите лумпени на хранилка при мафията. И госпожата с чехлите - мадам В, и Блъснатия. (Този в простотията си онзи ден такава глупост издрънка, че дори и мен ме учуди - попита съвсем искрено защо Местан вместо да бяга и да се крие за живота си, улашен до смърт, просто не бил вдигнал телефона и да попита Хидромелиоратора: "Шефе, и сега какво става с мен?" При положение, че и самият Местан си призна в прав текст, че е бил пионка на Доган през всичките тези години, както и всичките от ОПГ ДПС. Сега обаче някои от пионките придобиха малко кураж и остатъци от достойнство и решиха да не се оставят повече да ги "самоубиват" - морално и буквално!

Лидерите на ДПС да се научат да говорят правилно български език и тогава да решават съдбата на Бъгария!!! Омръзна ни да ги слушаме като чужденци и да се чувстваме неудобно, заради тях- собода, вм. свобода, езикь, вопрос- въпрос, оту- от и пр. Срамота!!!

В САЩ например, за да станеш американски гражданин трябва да минеш през интервю, в което - макар и формално - да демонстираш, че познаваш езика - вкл. и писмено - и основни положения от Конституцията и законите! Дават ти лист, на който да напишеш например едно - две изречения на английски, и пр... В групата на ДПС очевадно има същества - говоря за депутатите им - които НЕ знаят българския език, И НЕ ПОЗНАВАТ ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА - ДОКАЗАНО, не говоря за уважение и гражданска съвест, за чувство на националан принадлежност, морал и пр. непознати за тези лумпени неща... Отеделен е въпросът - а дали всъщност - че и в другите групи има подобни същества, като дори и Бойко Борисов, премиерът е доста скаран със законите и Конституцията ( "не мога да се мешам в съда, в прокуратурата,...Е КЪДЕ МОГА ДА СЕ МЕШАМ!" - забележете израза и мисленето на Тиквата...).

Това у нас няма да се случи скоро.....Много от въпросните лидери или депутати от ДПС имат по куп дипломи- но купени, без покритие. Но за съжаление им ги дават продажните, корумпирани ВУЗ-ове!!!

И забележи - тук даже не говорим за перфектно или ЕКЗАТКНО владеене на българския език и говора, А ПОНЕ ЗА БАЗОВИ, ЗА ОСНОВНИ ПОЗНАНИЯ, КОЕТО ВСЯКО БЪЛГАРСКО ДЕТЕ НАУЧАВА В ПЪРВИ И ВТОРИ КЛАС, когато срича "Аз съм българче, обичам..." И тези се залетели да прокламират и налагат турския език в България и в училищата, и да посягат на такива светила като Вазов и Ботев, лумпените неграмотни! Аз не знам турски, но като ги гледам как тези говорят български и колко ми е акълът, съм сигурен че те и турският толков аго знаят (не говоря за българите-измекяри като Данчо Ментата и Христо Бисеров - перачът-зъболекар, дето отидоха там заради далаверата...)

Турците в България не говорят официалния турски език, а някакво наречие. Всеки, който е отишъл да живее и работи в Турция учи допълнителни и полага изпити за официалният им език!!!

Началото на края на ДПС и кога ли ще подхванат Пеевски както трябва... нов сезон.

Почвам вече да се чудя дали живея в България?Българска държава управлявана от личности с турски имена.Съобразяват се с Ердоган,Давитооглу и др турски политици.И това вече 26 години.Няма ли смели политици да наложат изпълнението на Конституция,където не се разрешават партии на етническа и религиозна основа?ДПС ,Евророма и др.все незаконни партии ,а с големи претенции.Малцинството управлява мнозинството.Това и по международното право не е допустимо.Някъде електората им е около 350000.

Е ти сега ли се сети, сега ли ти светна? Преди бяха много на мода руските имена и завалянето от български управленци и политици на руски. Да знаеш случайно, че България е единствената държава в света, в която има премиер - чужд, РУСКИ ГРАЖДАНИН! И то цели 5 през последните десетилетия, докато сме под руско де факто робство, макар и старателно прикривано и упорито отричано! За да прикрие тежките си престъпления и предателства срещу Род и Родина един рецидивист и мафия не руснак и чалма, и ханъма ще стане или ще се престори, и майка си ще продаде или предаде, за да отърве кожата... Един престъпник, заклет рецидивист няма проблеми да стане предател, и то много пъти! В зависимост откъде духа вятъра... От колко години се строят джамии в България като за световно, турски ходжи шетат и дерибействат из България, големи територии земи се изкупуват с неясни арабски и други капитали, чертаят се някакви карти с откъснати от България територии, внасят се някакви програми в ЕС и се изнасят някакви "стратегически" доклади от ДС доносника Доган, в които се излагат нескрити планове за разделяне на България...Преследват се българи в села и градове, където тази шайка престъпници и предатели от ДПС дерибействат, СПИРАТ СЕ ДОРИ И ПОГРЕБЕНИЯ НА ХОРА, КОИТО НЕ СА СИ ВЪРНАЛИ ТУРСКТИЕ ИМЕНА, И ТО ЛИЧНО ОТ ДОГАН, В НЕГОВО ПРИСЪСТВИЕ, КОЕТО Е НЕ ПО-МАЛКО СКАНДАЛНО ОТ Т.Н. ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС! И сега същите боклуци и предатели се скъсват да ни обясняват как точно този рецидивист, лумпен и национален предател бил българин (при положение че той самият е заявявал публично ТОЧНО ОБРАТНОТО!), че и най-големият българин и патриот!!!

Борисов, недей да се криеш като мишок, а обясни ЗАЩО ТИ ЛИЧНО РАЗПОРЕДИ ДА СЕ ВДИГНЕ ОХРАНАТА НА МЕСТАН ТОЧНО КОГАТО ПЕЕВСКИ ГО Е ЗАПЛАШВАЛ ПО ТЕЛЕФОНА! С какви мотиви си разпоредил да се махне охраната точно в онзи момент, И ТО ВЕДНАГА, охранителю от Ипон? Обясни как Певвски е знаел за актуалното състояние на охраната на Местан! Как и защо Е ВЪРНАТА ОХРАНАТА НА МЕСТАН СЛЕД 16 ЧАСА, ДЕМЕК СЛЕД КАТО ТУРСКИЯТ ПРЕМИЕР ТИ Е НАБИЛ ОБРЪЧИТЕ, ЧЕ АКО И МЕСТАН, КОЙТО ЛИЧНО МУ Е ПРЕДАЛ, ЧЕ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ПОСЕГНЕ НА ЖИВОТА СИ, И ТОЙ СЕ САМОУБИЕ КАТО ПРЕДНАТА "МЪЖКА СЕКРЕТАРКА" НА ДОГАН? Та ти се наложи по спешност да извадиш "патриотичната карта", но много преигра ти и сарайско-библиотекарската мафия с "Атаката е най-добрата защита" и изведнъж съзряната ТУРСКА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО СИ ВЪРВИ В БЪЛГАРИЯ ПОНЕ ОТ ЧЕТВЪРТ ВЕК, ВКЛ. С ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕС ПРЕЗ БОСФОРА НА ХИДРОМЕЛИОРАТОРА, И ДИРЕКТНИ ЗАПЛАХИ ЗА ОТКЪСВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ С ТУРСКОГОВОРЯЩО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ...

Най-скандалното в цялата история е точно това. Някой, без да има правомощия, отстранява охраната на НСО на Местан в подходящия момент! От там нататък въпросът, защо Местан не търси закрила от отстранените, е очевадно абсурден. След като държавата сваля охраната на НСО, на специализираната служба, логично ли е да се разчита на закрила от общата правоохранителна служба, каквато е МВР!

Именно точно по този невероятен цинизъм и наглост тези могат да бъдат разпознати безпогрешно! Точно онези с кръговете и обръчите, сарайско-библиотекарската мафия с Доган, който е всеизвестен с мръсната си отмъстителност и адета си да вади и пистолет на масата, когато се напие, който е съблякъл гола и пребил дори и жена си на публично място, на подиума и охраната се е наложило да я изкара, с "мъжката му секретарка", дето я самоубиха в сараите му при голямата охрана (и защо този има такава охрана за сметка на държавата?), с Пеевски, който вече е прословут със заплахите и рекета си, и далеч не е само Цветан Василев, който директно разказа за тези заплахи (не че Мустакатият банкер ми е любимец, щото и той бе част, и то важна от кръговете и обръчите)...ТОЧНО ОНЕЗИ, КОИТО СЕ СТРАХУВАТ И ОТ СЯНКАТА СИ И СА СЕ ОБГРАДИЛИ С ОГРОМНИ ОХРАНИ, ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКИТЕ ПИТАТ НЕВИННО ОТ КАКВО СЕ БИУЛ СТРАХУВАЛ МЕСТАН СЛЕД ДИРЕКТНИТЕ ЗАПЛАХИ НА ПЕЕВСКИ И ДОГАН, И ОТИШЪЛ ПРИ ТУРСКИЯ ПОСЛАНИК, С КОГОТО ОЧЕВИДНО СА ПРИЯТЕЛИ (отделен въпрос е дали това ни харесва, НО ТОВА ПРИЯТЕЛСТВО НЕ Е ОТ ДНЕС ИЛИ ОТ ВЧЕРА...), А НЕ БИЛ ОТИШЪЛ ПРИ ТЯХ - "Ела Кумчо изяж ме!" Това е невероятен цинизъм и наглост, присъщ само и единствено на тези рецидивисти и заклети престъпници. Кой обра КТБ, бе? Кой открадна информационните масиви от МВР, бе Тикво? Да не би това да са импровизации на самотни ездачи, А НЕ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, МАФИЯ, КОЯТО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНА НА ВСИЧКИ В МАЛКА БЪЛГАРИЯ, където всички се знаеме, всичко се знае, всички сме братовчеди!

Абе много ми е зор за тоя дебелогъзия на снимката. Ами нещата са ясни: "турция" е създание на хазарите и англия (май пак са хазари). И сега теглят България от двете страни. България няма свестни политици с поглед в бъдещето, национален интерес и стратегия. Какво толкова има да го обсъждам тоя джугат, бузест, абе оставете тия обсъждания...

България няма не свестни политици, а изобщо ПОЛИТИЦИ - НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ. Точно както сега куп медии и журналисти (се) питат дали се били върнали мутренските времена - АМИ ТЕ НИКОГА НЕ СА СИ ОТИВАЛИ, БЕ, ПРОСТО МАФИЯТА Е ИМАЛА ПЕРИОДИ НА СНИШАВАНЕ, И ТАКИВА НА ПОДЕМ, както при главното секретарстване на МВР от Тиквата и двете му управления (КТБ и пр.) Това, което ни се представя за политици и управляващи са ЛУМПЕНИ И СБЪРКАНИ, МЕРКАНТИЛНИ И ЗАВИСИМИ ИЗЦЯЛО ОТ МИНАЛОТО, ПОРОЦИТЕ, ДЕЯНИЯТА, ПОРОЦИТЕ, ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И БЕЗОБРАЗИЯТА СИ СЪЩЕСТВА. А някои от тях - и те не са никак малко - са си и заклети престъпници, и дори рецидивисти, като лицето Ахмед Доган, например, и бандата около него, както и "партньорите" му...

Аз когато преди време ви казвах, че ДПС ще се засили стремително надолу и ще започне да се цепи да се разпада и ще се оттече у канала и ще се свие смеехте ли ми се, а? Говорехте ли ми, че съм бил фантазор и мечтател, и че говоря глупости, и колко силни и стабилни били мекеретата и полуграмотните слуги на Доган, дето Тиквата все величаеше, че били най-подготвените и най-умелите политици и депутати, а те са полуграмотни мошеници и лумпени, и това е видно и от Космоса? Хайде сега някой от големите всезнайковци да има доблестта и да се появи и да коментира пак моите коментари тогава и техните смехотвории. "Ръководството на ДПС излязло с изявление, че групата на ДПС ВЕЧЕ БИЛА АВТЕНТИЧНА!" Майтап бе, Уили! Аз викам да не спират този процес на оздравяване, да го продължат докато се разпаднат на 100 части.

"Тунчер Кърджалиев от ДПС определи случилото се с Местан като нормален процес за оздравяване на партията..." Така, така, оздравявайте си Организираната Престъпна Група, наречена от Луканов и ДС ДПС. Ръководството на ДПС излязло с изявление, че групата на ДПС ВЕЧЕ БИЛА АВТЕНТИЧНА! Някой да ми обясни след като ДПС ЕДВА СЕГА ВЕЧЕ Е СТАНАЛА АВТЕНТИЧНА, каква е била досега...Вкл. през всичките тези години, когато управляваше открито или прикрито държавата, и какви са нейните обръчи и кръгове следователно! Тук думата автентична може да прочетем и като законна, но не стават така тези работи и превъплъщения от незаконно към законно.

А Воленчо мамин сладък къде изчезна? Да не повярваш, че няма какво да каже. Или в момента се изживява във финална фаза "съвременния Левски"?

Болен така тотално и публично се засра, че дори и сарайско-библиотекрската мафия и нейният прокурор Цацаров не могат повече да го покриват и спасяват, а и след като толкова много налита на хора, жени и полицаи на публични места, скрит зад депутатския си имунитет, охрана от мутри и недемонстрираната подкрепа на мафията, сега няма кой да му спасява задника и вингаи и навсякъде някой пак може да му забие два шамара за безбройните му хулиганства...

"Тунчер Кърджалиев от ДПС определи случилото се с Местан като нормален процес за оздравяване на партията..." Така, така, оздравявайте си Организираната Престъпна Група, наречена от Луканов и ДС ДПС. Така и БСП години наред се цепят и оадравяват, и в следващият парламент ще заемат мястото на Атака, а бандата на Болния ще изчезнe от хоризонта, и няма вечe луксозни хотели, Варадеро, ахо-иху у бял прах...

Зависи от независимия! Защо очакваш всички да гласуват вкупом. Например Велизар Енчев е възможно да има една позиция, а Хафъзов друга!

вие госпожо вярвате ли си, като ги пишете тези дивотии?

по всички въпроси ще са на едно мнение!

Един от отцепниците Хюсеин Хафъзов обясни пред БНР, че събитията с отстраняването на Местан са свързани с искания нов курс в партията Точно този примат е един от най-отявлените противници на светската държава.Виждал съм го в метрото с неговата съпруга, която беше омотана в някакви "чаршафи" от горе до долу.

Тоя Хюсеин Хафъзов като обяви, че неговият народ е турския и че българските земи са турски какво търси в парламента на България? Редно е да полежи в затвора и после гит в Турция, да си живее свободно.

Ами просто главният прокурор Цацаров, шефът на ДАНС, на МВР и на службите колективно си спят на ушите... И правят нескопосани политически изказвания и литературни и журналистически рецензии. И се занимават с имитации и поръчкови активни акции и мероприятия срещу неудобните за мафията, за Пеевски, Доган и Борисов...И Златев, разбира се, а и за руските стратегически интереси.