”Галерия”: Ахмед Доган се връща в политиката

Ахмед Доган се връща през парадния вход в политиката и започва да изпълнява важни функции в битката срещу ислямизацията на Европа, пише днес "Галерия".

Обратно в новината

Коментари - ”Галерия”: Ахмед Доган се връща в политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПАТРИОТИЧНИТЕ ФОРМАЦИИ У НАС,ТРЯБВА ДА СА МОНОЛИТНИ!!!НЕОБСЪДЕНИ С ПАРТНЪОРИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ,СЪЗДАВАТ НЕСИГУРНОСТ У ИЗБИРАТЕЛЯ!!!"СЪЕДИНЕНИЕТО,ПРАВИ СИЛАТА"!!!

Лисицата Ахмед Доган е най-висша класа "селски тарикат"! Скрива се, трае си, но като надуши кокошарник се втурва озверял от "политически глад"! Само ви припомням: -Иницира и ръководи терористичните актове по гари и влакове. После се хвали, че ги е опганизирал... -Предаде в турското посолство списък с разузнавачите ни в Турция ("оня списък"). Но на съвещанието по този повод Президента Желев взе "политическо решение" да не се закача, "за да се позва по осмотрение". -през целия Преход въртя "схеми" с корумпираните си политически партньори от БСП и сега е почтен милионер. В комбина със Станишев затлачи България като "дойна крава на пангар". -сега използва общата ЕС-нестабилност, за да се примъкне отново на софрата, при това с "благодарности" и оценки от Брюкселските либерасти... Така че, не му се връзвайте на витиеватите писма до този или онзи...

лъжлива новина. никъде няма източника на тези новини, нито дати,нито имена. само догановото. аиде сиктър, меди. марш в масква!

Дайте друг пример с политик на прехода който е съхранил към ден-днешен партия,електорат,идеология,да е разпознаваем и отстояващ тезите и позициите си. Да е предвидим като партньор в коалиция,да се е отметтал от поет ангажимент,да е разпознаваем и зад границите ни като политическа фигура. Не се сещам за друг като него и съжалявам,защото тези които подкрепям през две-три години,ме карат да се срамувам,че съм ги подкрепял. В позицията на задунайска територия на ЕС нямам никакви страдания,че Доган може да договори еттически мир и не намеса на чужда държава в българските вътрешни работи.

"Засега срещу този план се обяви Валери Симеонов от "Обединени патриоти", който все още смята, че не Лютви Местан и ДОСТ, а Доган е опасен за националната сигурност." Бургаският "патриот" с "1200 лв разходи на месец" ясно за кого играе!

Преди няколко дни,след писмото на Доган и след това на другия ден Галъп излезе с проучването ,че всеки втори българин е готов да гласува за ДПС,написах че според мен Путин подготвя Доган за премиер на България.С всеки изминат ден почвам да си мисля че ще се окажа прав. Путин иска възможно най голямата гавра с България

Според мен е грешка нормален сайт като Дира да цитира Галерия. Галерия пишат вредни пропаганди,хубавото е че имат малко читатели и малко хора разбират за глупостите които пишат.Но когато някои авторитетен сайт ги цитира им прави услуга

Поредното активно мероприятие. Ако някой се връзва на тези глупости и механично събрани коментари заслужава настоящото си окаяно положение.

abasador

моля, колегите, които имат информация за значението или могат да дефинират израза "спиртосан Троянски кон", да помогнат с разяснение или указания, за да ни стане ясно за какво става дума! Лек ден.

За да се разбере смисъла на израза трябва образованието и интелекта да е повече от раб фак и партийни събрания....ПОНЯЛ????

Гледайте интервюто в нета с Ахмед Доган. Много дълбок поглед има над нещата. Не случайно го наричат визионер.

Bизионер споделящ механично визията на Mосква и в частност путин.

Да не се окаже накрая така,че Доган е единствения българин от нашите "политици" ,който ще успее да защити България...въпреки негативното отношение на някои хора.

На ДС му запари под краката и се престъпва към аварийния план за да не се изтърве кокала......КЪСНО Е ЧАДО ЗА КИТКА,МАНДАЛОТО ХЛОПНА

срам за българите, оставихме боко да ни ислямизира със ердоган, и сега чакаме доган да ни спаси,....на това му се вика тъпа нация

Не са решили, не са го назначили за премиер.Досегашните да не ги е назначавала баба ми!

Интересно в какво точно все пак обвинявате Доган?(Казал, че има обръчи от фирми - той поне си го призна,взел пари като консултант поне си го призна.Да ни би останалите познати ни играчи да нямат фирми,да не взимат под масата и над нея,да не се ограждат със свои хора..?,да не почиват по екзотични плажове,да нямат любовници,скъпи коли и дебели банкови сметки,които недекларират.Всички останали неща са от типа една жена каза,или от негови бивши саратници разбирай "лапачи"изгонени от хранилката.Ако смятате че не съм прав,моля пишете минуси.

СЛЕД ТЕЗИ ПРИЗНАНИЯ МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА ДО ГРОБ.

Ами то затвора няма да ги събере.

Местан е заплаха. След като господинЪТ Борисов, не се разправи с него, когато трябваше (той си знае защо), ред е Доган да си довърши работата.

И все пак това го пише в Галерия НАЛИ!???????

И този свърши парите, ще трябва да изкара още ...

Що за българи сме, когато позволяваме на този турски мангал 27 години да си разиграва коня, а сега заедно с Пеевски и бившите служби да облъчват медийно бълг. народ от паричките, които се наливат в касите им от лотарийни билети с които наводниха пазара. Пускай, народе, за да хванеш Големия джакпот, или по скоро оная работа на Пеевски и Доган ще хванеш за утешение утешение.

От пушки не разбираме, само навремето когато идваха наши приятели мюсюлмани да гласуват ни казаха - защо идват и срещу кого ще гласуват, а преди 10 години ни казваха от Бургас, че всичко е на Амет Дуган, и земята, и хотелите покрай Бургас, и морете. Абе чядо отде толкова имот имаш бре. Ние и вашите гърбици от работа хванахме, напукани ръце, на полете сме в момента с лаптопите, мъжа работи, аз малко почивам, от де толкова имания господин Доган. Изкиприл се пред американското знаме, ама западните хора не са толкова богати, колкото си ти бре малко човече. Жив и здрав и наближава ти рожденият ден, края на март и жив и здрав бъди наборе... наборе наборе дай да те съборя хохохо роден в далечната 1954, за инфо на младите, деди ти викат вече, да вашият деди е над 60, а до 40 не се ли налюбиш, до 60 не забогатееш ли, до 80 не мреш ли ставаш за резил

jingiby

Нашият президент онази вечер в Панорама обясняваше, как Турция е наш стратегически партньор, с който трябва да поддържаме добросъседски отношения. Така се казва в политиката, но това е за парлама. На пракитка изгониха вече 5-ма турски агенти, един от които депутат от партията на Ердоган. Явно, че Доган ще трябва каже за Ердоган, това което официалните български държавници не могат, а именно, че е луд диктатор и боклук Ако това е цената да се разобличи големия супер-боклук Ердоган, съм готов да преглътнадалеч, по-малкия боклук Доган. Така или иначе съм му свикнал на номерата...

Кукла на конци е Доган, каквато роля му определят такава ще играе. Нека върнем и Костов в политиката, както и всички стари кримки на прехода, а Митьо Гестапото изберем за премиер.

ПОВРЪЩАМИ СЕ!!!!ОТВРАТ!!!!

Извинете, но той не беше ли "ДЪЛБОКО ДЕПРЕСИРАН" и не можеше да намери мотивация и сили да се яви по делото на Октай Енимехмедов.Все си мисля ,че депресирани люде не могат да се занимават с важни дела.Ако греша , разчитам по-осведомени да ме поправят.Благодаря за което.

няма ляво няма дясно.. там където има гнили неща ще ви ги припомняме. "АЗ СЪМ ТОЗИ КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯМ ПОРЦИИТЕ. 2009, ЦИТАТ НА ДОГАН-2009 ДОГАН ПОДАРИ ИЗБОРИТЕ ТОГАВА НА ГЕРБ..

Това, че Доган наруши мълчанието и се обяви едва ли не за най-големия патриот в тази страна, предупреждавайки ни за заплахата от Турция е разбираемо. Съображенията му са чисто прагматични - неговата партия да не загуби позициите си в предстощите избори след като вече не се ползва с доверието на Анкара. Не разбирам обаче какво толкова гениално е казал та някои хора побързаха да го обявят пак за най-гениалният политик на прехода. Опасността от сегашната политика на Ердоган е очевидна за всички.Защо го хвалят хора като Райчев също е разбираемо- подготвят почвата за евентуалния следизборен съюз на БСП и ДПС. Другите обаче не биват да забравят какви ги е вършил Доган през годините на прехода и каква протурска политика е водил, когато не беше в немилост от Анкара. Да не говорим пък за агентурното му минало, обръчите от фирми, Цанков камък и парите, които е получил за него като "гениален" хидроинженер. Да не забравяме, че тъкмо благодарение на водената от партията му политика сега българските мохамедани масово се обявяват за турци и т.н. Внимавайте с Доган, защото вълкът може и да мени кожата си, но нрава си никога. Най-добре е да оставим турските партии да си ги мерят сами и да не забравяме, че и двете в крайна сметка са проводници на чужди интереси.

Лигавата следа на догановата интелигентност води право към Москва!

но след като има достатъчно малоумници да вярват на Нинова и да си вярват, че Каракачанов, Симеонов и Сидеров са български патриоти, си заслужаваме гаврата на 100%. Припомнете си как измамиха електората с настоящия президент. Доган, който публично и нагло заяви, че си има обръчи от фирми, от които цоца мощно и още по-нагло заяви, че ТОЙ разпределя порциите в държавата, сега да се прави на спасител от ислямизма, ми идва малко в повече. Нагло, нагло, нагло!!!!!

интересно кога е "излизал" и точно тази, НЕ Е функцията му. Тоест, два тъпизма още в първото изречение. Достатъчно, мерси.

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ЗА ДА ИМА ЧОВЕК, КОЙТО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ШПИОНИНА МЕСТАН......

Добре ,че" Сава", не е шпионин! Прочети му досието и тогава ще разбереш,че е гаден доносник,даже по голям от Местан!

Изключително хитър и коварен фес.Той просто се базика с България!

Защо НАП не проверява партийното имущество на ДПС и личното на Ахмед Доган на каква стойност е? Какви са приходите на ДПС и на Ахмед Доган, декларирани пред НАП? Съответства ли имуществото на приходите? Ако съответствие няма, то има Закон за конфискация на незаконно придобитото имущество!

Защото калкулаторът им има само 7 цифри и не събира сумата.

Е това ще е наистина голям цирк, ако този наистина реши да излезе от дупката си и да се покаже публично след толкова години криене и престъпления! Циркът тогава ще стане наистина пълен, ще падне голям смях да се наблюдава този, великият гений с претенциозните му простотии. Но просто няма и не може да стане, по съвсем ясни на всеки с поне два грама акъл.

От Галерия опитват да излъжат повече от г-жа Лъжа. Остава на нас да преценим кой е по-големият в лъжата. Предизборни притчи за един далавераджия...

Ами тя галерията е на прасчо и каквото каже "соколчето" това храчат и зомбитата скачат в захлас на "гуемия политик"

Или това е български инженеринг, Или ЕС ни оставя на произвола на съдбата...т.е. да се оправяме със собствени сили. И двата варианта ми се виждат неприемливи....при такава новина.

Че ще се връща ами, Ахмед Доган в политиката. Задава се отново тройната коалиция. Ислямизацията на Европа си върви не от вчера, ама сега у на вървят избори, а веднага след това са и коалициите за властта, така че раб'тата е ясна!

Ех да можеше и на всички нас греховете да ни бъдат простени и забравени с написването на едно писмо. Друго си е да контактуваш директно с Господ/Аллах чрез вестници като Галерия.

истината е тази, която ви е писах от доста време. който има пари той ще свири на свирката на доганя и местаня, а сега да ви видим Плевен, Славчо и жилищата могат да ти отнемат , ама на тях никога, конфискация требе, ходом марш всички у дупката българки НЕДОКЛАТЕНИ.., Пеевски ще ви носи вода и храна, да не умрете от глад... БСП ЛЪЖАТ И КРАДАТ. ГЕРБ ЗАМАЗВАТ. ПОСЛЕ СЛЕДВА ОБРАТНОТО! И ТАКА ВЕЧЕ СТО ГОДИНИ. Хаирлия да е. Нашият урок сме го наизустили от 1972, 1983, а вие ??

... до вчера доган беше олицетворение на всичко пошло, долно и задкулисно в политиката..... трак написа едно писмо и е пръв патриот-партията му вече не е етническа хахахахах, чакаме отново да си в правителство, че забравихме думата "заменки", емел етем ни липсва много хаххаахх и без теб няма кой да разпределя порциите в БГ-то, колко късопаметен е българина и какви неща може да прости от наивност или глупост..... за прошката дано не съм прав.....

Галерия от Пеевските медии ли е? Ако е, нещата са ясни. Ако не е и всичко това е истина, то жалко за Европа. Тези хора са с лоясали мозъци. Предлагат вълка да пази кошарата. "Проклятието на България" вече не е втория Левски, той е новия Христос, спасителят на нашата цивилизация!

дпс наистина умира, щом толкова сили се хвърлят за реанимирането и! това е прекрасно!

Положението с Турция вече е толкова сериозно и опасно, че много от нас все още не си дават сметка. Прекалено много се разчита на разни НАТОвски договори и на ЕС. Но когато замерише на кръв и барут..Много не помагат хартийките. Отдавна е известно в историята, че договорите са за това да се нарушават. Имаме срещу нас един все по- откровен диктатор, борещ се за пълна власт. Имаме режим на репресии срещу всеки инакомислещ. Вкарани са в затвора хора само за това, че са написали във фейсбук, че няма да гласуват за Ердоган на предстоящия референдум! Нима мислите, че някакви договори ще спрат подобен човек? Напрежението в самата Турция е голямо и обичайно е в такива моменти да се насочи енергията на хората към външни врагове и войни! Ако нашия Доган би могъл а внесе някакъв разкол и да обърка сметките на турската агентура у нас, която за сега си развява спокойно байрака както иска. Би трябвало да се използва. Като разбира се не му се гласува прекалено доверие!

Е, сега вече мога да възкликна "клета майка България!" Ами що се ограничавате бре, направо да провъзгласим сарайския мишок за Пръв Партиен и Държавен Ръководител и - воала! - шЪ озаптим Турция и султанските мераци на Ердоган, нали?!

Днес да не е 1 април? Да не би са му свършили парите на хидроинженера? Някои величават доган, а той е само един турчин, който се прави на бг патриот, но няма да се бори срещу ислямизация.

мустакя посегна на дпс дпс свали мустакя истанбул се демократизира а доган стана шеф на европейската комисия е те това е:)

Майкоу-у-у!!!

Ква стана бе братя Българе?Турчин да ни защитава от Турция-ислямизацията???Най-лошото е/иначе е добро за нас/, че Доган с писмото си единствен защитава България!Никой българин не смее да се противопостави на турския диктатор ислямист!Горко ни-нямаме аристокрация!

Вярвате ли, че е искрен?

Крумчо,когато сокола не беше в сянка колко пъти го видя да присъства на празници като 3-ти март или по повод онесването на Апостола?????КОЛКО ПЪТИ ГО ВИДЯ,ЧЕ СИ ПОМИСЛИ ЧЕ ТОЧНО ТОЙ ИСКА ДА СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ?????От наивни идиоти държавата е в това положение......с проЗд мат'риал нормална държава не се прави както основи на къща с киреч!!!!

както вървят нещата, енп, алде,пес и бсп най късно утре вечер директно ще призоват всички български избиратели да гласуваме за дпс! само като гласуваме за дпс, и лично за дрОгарят ахмет демир доган, ще спасим България, европа и светът от турция!

jingiby

Доган със сигурност е противоречива личност. Извършил е много простотии и дори престъпления. Но и повечето от българските политици, не са много по-различни. Ако ще е за доброто на България, е казал Стамболов, ставам ортак и с дявола. Май, дойдоха вече такива времена, че се налага другаруване и с тоя шейтан, че другия (Достан) е по-голямо лайно...

Тая "Галерия" по-голяма простотия, не можаха ли да измислят!? Големи лъжи, големи заблуди за това колко добър и честен човек е Ахмед Доган! Хайде, не на нас тия! Знаем си го много добре ПАТАЛОГИЧНИЯ КРАДЕЦ И МОШЕНИК!

Спомнете си: дпс-арския шут Коалициити на дпс, БСП и царя, къде е царската партия? Коалициита на дпс, БСП и атака, правителството Орешарски. Задкулисната коалиция на Б.Б. и дпс - колко време издържа правителството на ГЕРБ? Спомнете си за списъка с Български разузнавачи предаден на турция. Пак иска да разпределя порциите този рязан турчин.

Пак идете за гъби, но после да не ревете, че има много министри с турски имена. Или турските имена от ДПС са български, патриотични турски имена?

Ахмед Доган - патриотът, който ще разобличи Ердоган и ще спре ислямизацията на Бълканите. Доган е единствената достойна конкуренция на Нинова по отношение на титла "Главен лъжец на България". Но и на двамата шапка им свалям - за един месец Нинова успя да представи БСП като нова партия, а Доган от турска подлога стане Патриот и враг на Турция.. Ама то с такива риби като нас това не изглежда да е трудно.

на колко години си но по голяма куха лейка от теб няма