Първи сблъсък между ДПС и ДОСТ (Снимки)

За първи път в Джебел се състояха две чествания за 19 май - Ден на града и годишнина от майските събития през 1989-а. Присъстваха лидерите на ДОСТ и ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Първи сблъсък между ДПС и ДОСТ (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошо е когато змията има вече не една, а две глави...

щеше да е яко да се изпотепат тия фесове!

ПЪРВИ ТЕАТРАЛЕН СБЛЪСЪК НА ТИКВИТЕ ОТ ДВЕТЕ БРАТСКИ ПАРТИИ

ДПС е руски проект. Сблъсъкът Доган- Местан обаче има за цел чрез дискридитирането на Местан да се възроди имиджа на Доган!

С тези няма как да се работи, това не е партия! Днес еди кой си е ръководител на тази ''партия'', утре някаква невидима сила го хваща за уши и го изхвърля! Това е организация тъмна, нещо като ИДИЛ!!!!!!!

Местан е много по-българин от много български езиковеди защото има дар,българско слово за разлика от мекерето ,дръндарско ,Доган,чието място е някъде къде Сибир!

Безспорно е, че ДПС е създадено от Луканов и агентите на Горбачов и КГБ, за да се контролират българските турци. И за пресичане на евентуални американски или турски опити за овладяването им Безспорно ДПС е един "франкенщайн" от рубли . ДПС е русофилска партия,

Браво ! Това е истината ! Точно Луканов ги създаде, като си мислеше, че в тяхно лице ще привлече електорат за обругаваната по негово време БКП. Така че, това са не само потомци на нашите поробители, но и комунистически слуги. Хубаво е да се пише за тези неща, защото днешните дупета не ги знаят.

Доган е проект на ДС и е окрасяван образ,окичен с титлата "доктор',както се получава със всяко комуномекере!Мъжките му секретарки са три,за да се нконкурират в подмазването и да се дебнат за по голяма сигурност от изневяра!

ДПС се скапва като БСП,щом започнаха да събират и извозват малкото си фенове от цяла България,та да покажат нещастно ,колко са много!Наистина-жалка картина за Кара дайЪ и Доган,макар,че ДОСТ са от същото потекло, но поне са проевропейса алтернатива за българските турци!

Жалка история!!! Мюсюлманин Кмет на Българска местност, и две мюсюлмански партии се борят за власт там!!! Смърт за всички мюсюлмани!!!!!!!!!!!!!!!!!

МНОГО ЖАЛКО ЗА ХОРАТА! ИМА ЕДНА СТАРА ПРИКАЗКА: "АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ-МАГАРЕТАТА СТРАДАТ!". НАРОДЪТ МИЗЕРСТВА И СТРАДА, ДОКАТО ПО ВИСИНИТЕ СИ РАЗДАВАТ ПАРИТЕ...

Жалка история!

Ко стана сега.Абсолютно прав е Тодор Живков као казва, че решава този който има пари.В момента Турция е на страната на Местан и ще направи всичко възможно да го подкрепи поне с тази част от "Обръчите" в които има финансово участие.Ще не ще Доган ще се обърне към руските хиени възползвайки се максимално от конфликта между Турция и русия.Голям сеир има да гледаме.На вчерашното "Къндърма кьоше" видяхме само началото.Като на боксов мач е.Първия рунд противниците се опознават.Истинския "кьотек" тепърва предстои.

Безотговорно Е ДА СЕ РАДВАТЕ НА ЧУЖДИ РАЗПРАВИИ В СОБСТВЕНИЯ ТИ ДВОР !!

по-добре без дпс вън на тъпите русофили

Ха да им е честит първия път и за много години!

Ей на такива безмозъчни и безродни създания като тези на снимката, трябва категорично да им бъде забранено да гласуват!

Добре беше започнал Тодор Живков. Беше се заел да възстанови българските имена на българите помаци, а така също да върне към българската им народност потурчените и забравили родния си език българи, които считаме днес за турци. И повечето мохамедани с желание се връщаха към своите корени. Изключенията бяха малко, главно поради агресивната вътрешна и външна турска пропаганда. Но котка ни мина път. Както през целия 20 век. Появи се иди.тът Горбачов, който унищожи едно добро начинание. Сега в България нямаше да има 3 турски партии. Китайците излязоха много по-умни. Не се поддадоха на идиот.ините на Горбачов, а тръгнаха по един разумен път. Ако и те бяха послушали Горби, сега щеше да има 200 китайски държави.

Не се чудете на Михаил Горбачов, защото той е от "хамавото семе". А животът е показал от край време, що за стока са тези индивиди. За Лазар Коен, поетът Иван Вазов е съчинил стихотворението "Жидов гроб", написано на 1 февруари 1906 г.. ... Днес грее светата свобода, свободен е прежния роб, но камъне йоще народа изпраща въз Жидовий гроб.

ДоСт

ДС => ДпС => ДоСт => ? 2 3 4 5

"Петата колона" на Франко в Мадрид, през времето на гражданската война в Испания /17 юли 1936 г. до 1 април 1939 г./. [Терминът "пета колона" се появява в началото на октомври 1936 г., по време на Гражданската война в Испания, когато франкисткият генерал Емилио Мола заявява пред журналисти, че той е повел войниците си в четири колони към Мадрид, и че в Мадрид има и "пета колона", която ще подкопае усилията на Републиканското правителство отвътре. От този момент словосъчетанието "пета колона" става нарицателно и по правило носи в себе си отрицателен смисъл, явявайки се синоним на "предателство отвътре". ]

Обирайте си чалмите, бурките, хиджабите, фесовете, шалварите, чаршафите и пътувайте към Турция! Кой пусна чалмите в парламента?! България е на българите, ако нямате българско национално самосъзнание, се махайте! Виж ги ти, чалмите, в управлението на държавате са се набутали. Когато пуснете българи, като народни представители в турския парламент, тогава може да мечтаете и за нашия. Каква наглост, само! Народе, гледаш ли какво става?!

Трябваше полицията да ги остави да си хвърлят по един хубав кьотек за кулминация на кавгата. И оттук насетне щяха вече да честват "Давул Гюн"( "Тъпан ден"). Турци, турци ама български - разцепиха се и те, една шепа хора не могат да се разберат кой е главния бабаит измежду тях. Засрамете се бе - ако предците ни бяха като вас още нямаше да сме превзели Истанбул!

Сега, с новото ДПС, на турците ще им се налага да гласуват по два пъти .... което е доста неудобно... щото може някой да се почуства надрискан... опс ..дискриминиран.....

Местанееееее, ще те черпя една боза и един локум за хубавата работа! Разцепи турците и сега предвиждам нормален живот, без делене и размахване на етническата карта! Еферим!

Разцепването на дпс , ще доведе до радикализация на част от електората им и до нестабилност, което никака не добре и противно на очакванията на разни родни малоумници, които се заиграват с тази тема.

Е, то като се работи десетилетия в една и съща посока резултатът не е изненадващ, а закономерен? По-важното е кога ще се радикализираме и ние българите!?

абе бегай ти от тука , те нека се раделят и сега вместо 15% в парламента ще са под 10%, едните няма да прескочат 4% и така , малко по-малко ще се изичстим! Тия радикалните ня да вирет дълго у нас споко. Не виждаш ли ,че у нас всичко е ден до пладне . . . а да се разцепят на още по 2 и тамън ще заспи работата

Именно това , че е мислено от ден до пладне , ще задълбочи проблемът. И тук съвсем никой няма да остане. С това етническо предприемачество и налудни амбиции и авантюризъм напълно ще погребете България.

И без разцеплението радикализацията на част от турското малцинство с помощта на турските специални служби си вървеше с пълна пара. "Другарят" Хафъзов( използвам обръщението използвано в партията на Ердоган) например, какъвто си беше в ДПС такъв си е и в ДОСТ.

Освен че на Доган ще отнемат палата и яхтите му в Анталия, вероятно и изселниците българомохамедани ще бъдат принудени от мюсюлманските заптиета да гласуват за новото ДПС, ако не искат да си останат само с българското гражданство.

В Турция живеят - турци, 3 500 000 изселници от България, кюрди, зази, бошняци, лази, албанци, араби, цигани, помаци, грузинци, арменци, гърци, латинци,абхазци, азери, алевии, амшенци, асирийци, бекташи, езиди, зейбеци, казълбаши, караити, карамани, каракалпаци, кримски татари, лахлухи, марийци, ногайци, нохийци, осетинци, печенеги, татари, туркмени, садзи, сургучи (гагаузи), убиги, юруци) Кого точно от всичките в Турция, трябва да мразим по поръчка на Москва?

Ами всичките бе - много си про-ст Саше ! Аз не ги мразя - просто не искам да ми се натрапват в моята страна! Който иска да е мюсюлманин да си седи извън нашите граници

Е какво ти пречи да отидеш и да кажеш на главния мюфтия, за седи извън - "твоите" граници. Тези за които имаш нотариален акт.

В Турция живеят и анадолски капъсъзи, хаирсъзи, даалии, кърджалии, катили, диндушмани, чапкъни, чингенета, чергари, полудиви черкези, крадливи зебеци и много други хубави хора. Но аз не искам да живея с тях.

Геро, я ни разкажи за "латините" - досега не бях чувал за такъв народ в съвременността. Или в Турция живеят и хети, асировавилонци, шумери и акадци? Трябва да сте открили някакъ елексир на безсмъртието :) И... имаш грешка - няма кюрди, има "планински турци", да се разберем. Толерантност, толерантност, ама с мяра :)

Гледах репортаж по една кабеларка, Местан така го освиркваха, че въобще не посмя да се качи на трибуната. Същото беше и с турския посланик Гьокче- опита се да каже нещо, но освиркванията щяха буквално да го отнесат. Хората на ДПС в случая се държаха по- достойно от всички останали български партии, показвайки, че не понасят продажниците и слугите на чужди интереси.

Агент Сава срещу агент Павел, страшна драма :)

Битката между Русия и Турция на българска земя. Путлеристите за сега водят в резултата.

Тия туристи не може ли да се карат в Турция? Мисля, че отдавна са им изтекли българските визи. За търпението да не говорим.

редно ли е да има надписи на турски

НЯМАМЕ ДЪРЖАВА И ВЛАСТ.ДОПУСНАХМЕ ТУРЦИТЕ НАВСЯКЪДЕ.ТУРЦИ И ЦИГАНИ С АКТИВНАТА ПОМОЩ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА НИ ЩЕ ЗАЛИЧАТ БЪЛГАРИЯ ОТ КАРТАТА И ТО МОНОГО СКОРО.

Бих искал да попитам, някой знае ли къде има паметник на жертвите от взривения в Пловдив вагон за майки с деца? И точната дата на трагедията, за да мога и аз да полагам цветя?

Атентат на гара Буново е най-големият железопътен атентат в българската история по брой на жертвите. Извършен е на на 9 март 1985 г. посредством бомба, поставена във вагона за майки с деца на влака Бургас София. Атентатът, както и последвалия го в град Сливен, е извършен от протурски терористи, български граждани, членове или симпатизанти на нелегалната организация, наречена Турско национално-освободително движение в България (ТНОДБ) През 1990-те год. на сградата на гара Буново е открита паметна плоча. На 11 септември 2007, близо до гарата, е открит паметник на жертвите на атентата. Паметникът представлява монументална скулптурна композиция, висока 7 метра.

Благодаря ти. А би ли ни припомнил дали има и паметник на извършителите(или чествания и т.н.) и представители на коя политическа сила ги провеждаха и обявиха извършителите за репресирани борци за свобода?

Да не забравим че атентаторите са агенти на ДС.....т.е на КГБ.

Най-кървавия атентат в България е извършен в църква от комунистите. И атентат на гара Буново е извършен от тях/агенти на ДС/......

Нещо да ви напомня играта на --БСП-АБВГъзъ и още две-три подобни. Та с ДУПСто се започна същата игричка ДОСТ ли е МОСТ ли е, още партенки демек партии трябват.Какво да ги правиш --целувки,целувки.... ама кой ще сърба попарата--трябва да се сещате.

1. На Местан бих ПОВЯРВАЛ в обичта му към България 2. бих му повярвал и в желанието му да помогне с нещо на Българските граждани, независимо дали са българи, турци или цигани 2. бих му ПРОСТИЛ всички прегрешения 3. бих го избрал за ПРЕЗИДЕНТ на България 4. бих гласувал за ДОСТ само ако СЕ ПОКРЪСТИ и ПРИЕМЕ ХРИСТИЯНСТВОТО, а покръстването да го предават на живо по Канал 7! Само тогава Местан би доказал, че за него религията не е важна и че е искрен в желанието му да помага на турци и българи, на християни и мюсулмани!

и си хапне сандвич със сланинка

от опит глава не боли

Това е то, една добра идея. Само покръстени от православната църка люде, да имат достъп до политиката на православна България!

пиши го веднага в конституцията !!!

Като чиста българка, милееща за българия, искам да извися глас, че съм Омерзена изцяло от манипулативно-инсинуативната статия, изрязана изцяло от общия контекст и бравурност на тържествения ден, отвратена съм до конвулсии и от шивинистично-фашизоидните елементи в коментарите на дребните, окаяни дущици, драскащи тук! От сигурен източник в лицето на виден световен политик, борещ се за правата и свободите на малцинствата, научих, че между ДПС и ДОСТ е нямало дори и минималистична конфронтация, а са прехвърчали ярки искри на приятелство, обич, братска любов и небивал достлук! Кой, кой има сметка да лъже и да противопоставя двете части на едно и също силно-юнашко тяло? Кой?! В ДПС и ДОСТ няма място за предатели и провокатори! Убедена съм, че без ДПС и ДОСТ няма стабилност и сигурност в родината. Алармирам тревожно по света, че днешната власт е станала заложник на една нечовешка коалиция, чиито съставни части в Съвета на Европа ги наричат фашистки. Трябва по-ското да се отиде на избори! Г-н Местан не е бил освиркан от хората, напротив - милиони хора са искали да си направят селфи с тази политически моногамна и енциклопедична личност, с треперещи от щастие и преданост отрудени ръчици са държали айфоните и таблетите си, и са натискали копчетата за снимане от буйна радост сякаш в задъхано-неравноделния метроритъм на морзовата азбука! Преставете си само каква симфония от звуци и ритми е възникнала! Всички етнически българи и малцинствени групи подкрепяме горещо бъдещата Нова Политическа Коалиция между ДПС и ДОСТ, която възприемаме като единствената алтернатива на сегашна политическо блато. Сигурни сме, че при едни предсрочни избори тази коалиция ще ни поведе към светли бъднини, високи заплати, строг морал, ще премахне сексуалните извратености, чалгата и моноетническо-националистическите насоки, наложени от вълци в овчи кожи. Хайде, на хаирлия да е! Поклон!

Само 4 човека са разбрали,че се иронизира речника на Местан.А другите 22 са взели всичко на сериозно.Добре си се пошегувал.Браво.

ДАНС са слаби, понеже са под политическо управление, а там гаргите макар и различни, са преплетени здраво с общи интереси. Явно акция за държавна измяна няма да се проведе, докато не сменим ръководството на ДАНС. А това няма как да стане, докато тези политици са на власт, а това няма как да стане, поради куп причини. Дори и армия нямаме за военен преврат, за огромно щастие на нашите фес-съседи, те пък си имат и ще ни услужат с фесове на мястото на всеки калпак-глупак незапомнил собствана си история. Срам за тези дето се зоват българи, вземат заплати-добри държавни, а не коригират очевидното - че лица с небългарско самосъзнание са на власт.

обърнете внимание, как ни настройват! НАС , хората ни настройват, едни с/у други... българи с/у мохамедани, мохамедани с/у турци и пр... а НИЕ трябва да сме ХОРА с/у отрепките наречени български политици, като тук разбирам ВСИЧКИТЕ тунеядци без изключения ... това са има няма 6000-7000 гниди общо в държавата а ни манипулират като деца :)

ДАНС ЗА ЧИИ ИНТЕРЕСИ РАБОТЯТ???ЯВНО В ДЪРЖАВАТА УСПЯХА ДА УНИЩОЖАТ ИМУННАТА СИСТЕМА,НО НАРОДА ЩЕ БРАНИ СВОИТЕ ИЗСКОННИ ПРАВА!!!

А кой създаде ДАНС и искаха контрол над него...целуващите се СерГей и МеСтан...всичко е ЦИРК за съжаление...

тия на снимката не знам от дпс ли са , или от дост, но са като електората на бсп! млади , напористи и с бъдеще!

Да ви кажа честно , малкко ми е жал за българските турци и мохамедани ! Оказаха се между турската мафия и руската мафия. Неуки и необразовани , нямат трети избор... До някъде тяхната глуповатост е оправдана - тези хора са държани векове в духовна тъмнина , за да бъдат използвани в такива моменти... Виж за простащината на обикновенните , еднически българи - няма извинение...

Предложение ДПС да хванат ДОСТ под ръка и да си се приберат в Турция да се бият с кюрдите! Наздраве сливовица със салата от домати и пържолка то прасе!

За Лютви Местан (Владимир Зидаров; агент Павел от ДС) няма ли прокурор, който да се самосезира за желанието му да се обяви 19 май за национален празник !?!?!? Този (извинявам се на всички български учители за израза, който ползвам но той е нарицателно точно за такива като него) учител с манталитет на "селски даскал" е изключително самоуверен , чувствайки "братската подкрепа" на Сивите вълци !!! Властите ни глухи ли са, слепи ли са или просто леееееекичко са се понавели с гръб към Ердоган !!!! Гащите не че са свалени, ама май изобщо ги няма !!!! Не че ДПС са "цвете за мирисане", ама пък ДОСТ са си чиста проба радикални ислямисти !!! Не искам утре да празнувам атентатите на гара Буново и Централна гара Пловдив като национален празник, което ще е сигурно следващото предложение на " Павката" !!! Имам доста приятели от българските мюсюлмани ама г-н Зидров ми идва доста в повече !!!!