Лютви Местан е изключен от ДПС, 3-ма ще управляват партията

Ръководството на ДПС изключи председателя Лютви Местан от партията. Той е освободен и от парламентарната група на ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Лютви Местан е изключен от ДПС, 3-ма ще управляват партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С "СПАМ" ТЕМИ, В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СА С ЕГН БГ, И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МИСЛИ ИЛИ ДА ДЕЙСТВА ПО- НАПРИМЕР ЕВРОПЕЙСКИ ЗАКОНИ ИЛИ ОБИЧАИ

h 1

Takaва съдба "ще постигне всеки" , който БЪРКА в ПАРИТЕ на Доган !!! Справка: ЕНИЧАРИНА Христо бИСЕРОВ ...

И ТАЗИ ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА!! ТОВА КОЕТО СЪС ЗАКОН НАЛАГАШЕ НАВРЕМЕТО ЦАР БОРИС, СЕГА УПРАВЛЯВАЩИЯТ В ЗАДКУЛИСИЕТО НЕГОВ СИН СИМЕОН НАЛОЖИ В РЕПУБЛИКАТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ! Не остана нито една читава партия. Всички са скупени от БЕЗИДЕЙНОСТ и класова обвързаност! Не коментирам кой ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАШЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ и кои влизаха в ръководството й. Ахмед Доган / агент Сава/ реши да сложи на поста на Местан / агент Павел/ един глуповат със средно образование агент на ТРЕТО ГЛАВНО , който е бил звеновод в село ДРЪНДАР. Същият този МУСА е координатор на ДПС с царската партия. ИСТИНАТА Е, ЧЕ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СЕ РЪКОВОДИ И УПРАВЛЯВА ОТ ЕДИН БЕЗРОДНИК ВЪЗПРИЕМАЩ СЕ КАТО БЪЛГАРСКИ ЦАР!! ЕГАТИ ЦАРЯ , ЕГАТИ И ИЗРОДА!

чудя се кой им е сценариста на тези хора - изключително слаб, и се чудя, как така всички медии тръбят, че са умни - никой не повярва на стрелбата на октай - то не беше и стрелба, сега - никой не взема насериозно мотивите за отстранението, прави се конференция от 130 човека в частен дом, охранява се от държавна полиция, местан бил за турция, пък доган се казва ахмед, ама не е за турция..... - абе, куче влачи, диря няма........

Обичам българските турци, обичам турските турци в Турция, НО презирам българските предатели! Вярвам, че всички хора се раждат братя, но за жалост не всеки който декларира, че ни е брат и приятел ни мисли доброто, не всеки който иска да си отворим пред него вратите, ще направи същото и за нас. А има хора в Б-я, които заявявайки, че Б-я им е родина имат в предвид, че тя им е родната провинция на част от родината. Местане, не си глупав човек, поне на изказа ти могат да завидят не един и двама политици, но истинската интелигентност и ум на човек си личи от поведението му в ключовите моменти и ситуации. Местане, отдавна го знаех, но с позицията си в момента на свалянето на руския боен самолет от Турция ти окончателно показа, показа, че за теб България е родина само географско понятие, част от неоосманска империя, и провеждаш политиката на новите ти господари. За колко сребърника бе Местане? За какво свобода ми говориш бе продажнико? От кого се освободи? Кой те е вързал или си обвързан с разузнаването на Турция и провеждаш нейната политика. Само се чудя трябваше ли Доган да покаже как трябва да се държи един български политик? Не се ли намери един от целия парламент и цялото правителство да реагира и осъди про-турската политика на един български държавник с чуждо самосъзнание като Л.Местан?

Така и не става ясно в какво се състои "предателството" на Местан! Местан подържа политиката на сближаване с НАТО и ЕС, на които България е член. Когато въпросът е поставен ребром и няма среден път трябва ясно да се подържа начертаната линия, а не да се шикалкави. ЕС подържа Турция в спора с Русия, а също и НАТО, на която и Турция е член. В задачата се пита каква трябва да е позицията на България!? Трябва ли винаги да доказваме, че на България не може да се разчита? Значи нямаме нищо против меда, но не щем жилото-ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ! Крайно време е да решите големият въпрос НАКЪДЕ? и поне следващите 20 години да подържате посоката. А тези мантри за "предателството" ги чухте от хитреца Доган и му влизате в играта без изобщо да се замислите!

Малко от коментиралите тук съфорумци виждат пълната картина на случващото се на политическата сцена в България. Тук изобщо не става въпрос само за ДПС, Местан или Доган- те са само пешки в играта на големите геополитически стратези. Въпросът е :НАТО и ЕС или Русия! Изглежда България отново е на кръстопът и по стар навик е на път да вземе погрешното решение. Сигурен съм, че е възможен и среден вариант-продължаваме си пътя като член на НАТО и ЕС и запазваме прилични отношения с Русия- просто не трябва да сме прекалено крайни- визирам изявленията на Плевнелиев, който положи големи усилия да изкара българо-руските отношения от нормалното им русло. Казваме, че България е малка страна и е орисана да подтичва като паленце с големите на деня- изобщо не е така! Вземете за пример страни като Австрия- 7,5 млн., Хърватска- 4,5 млн., Дания-5,5 млн., Словакия-5,5 млн, Словения-2 млн. Швеция-9 млн., Швейцария-7,5 млн. Финландия-5,5 млн.,Исландия-0,4 млн., Литва, Латвия, Естония-под 3,5 млн. Унгария-10 млн и т.н. Много от тези страни са с много дължини пред България и водят своя самостоятелна политика защитаваща техните национални интереси. При нас как е? Още преди да са казали хоп и ние сме скочили и понеже заповедите хоп идват от всички страни накрая неизбежно объркваме ритъма.

ДПС избира деня преди бъдни вечер, за да прави по-важни ходове за преструктуриране на партията и кадрите си! Следват дълги дни празници и на никои в т.ч. и медиите не им се занимава със серизни политически коментари на събитията в ДПС! Омекотяват се реакциите на политическите опоненти с времето! Технологията на ДПС работи! Дори, бърборанът ген.Бойко Борисов се снишава зад фасадата на Хрисовите празници и Нова година, докато резидентът му разясни какво става в ДПС и той, как да реагира! А, резидентът му е в празничен уют, май!

Още една "мъжка" секретарка "ОТШУМЯ". Хайде хаирлия да е! Коментар 00 - знаков номер!

Интересно .... Постоянно виждам изрази като "резак" , "турчин" и т.н. Та да ви питам - С какво Боци, Рада и компания показаха, че са българи :?: С какво Плевньо показа, че е българин досега, не само с реакцията си на свалянето на самолета :?: Оная п.тка заспала, външния министър, с какво той показа, че е българин ? Има ли за какво да се хване човек, че да гласува за подобни подчовеци на следващите избори ? Или пак за уя ?

а с какво не показаха?

Нали знаеш защо децата навремето са ходили на градска баня само с бащите си?! - защото ако се подхлъзнат в банята, има къде да се хванат!

Бъдни вечер,Коледа и вторият ден на Великден- да станат работни дни както беше по времето на Т.Живков и великия Съветски съюз!

Виждам вече оформящото се русофилско мнозинство в следващото Народно събрание: АБВ-ДПС-БПС-ВМРО-АТАКА.Настоявам за възстановявяне като официални празници 9 септември и 7 ноември.Коеда - Работен ден!!!

1. АБВ - 3 - 5%. 2. ДПС - 7 - 9%. 3. БСП - 10 - 12%. ВМРО - 1 - 3% - извън парламента. Атака - 3-6%. Та те заедно нямат 40%, при максимални стойности!

Кого не слуша бладко зидаров ? От кога е троен агент владко зидаров ? ДС КГБ и още нещо ....

Местанее, т"ва ти е подаръкът за рождения ден ! Вземай го докат е топъл ! Сега можеш сам да си спретнеш една протурска алаДПС партийка по твой тертип и хаир, както ти си знаеш . Така Аз ще държа умерения и ужким проруски , ти протурския наш електорат. А после каквото и да става ,ти на мене -Аз на тебе и пак ще сме си ние . Пък журнолята и раята нека се чудят и маят на нашите селски чингиджийски номерца ! Няма да им се даваме даром, я !

Aч кюпек(гладно куче) си,.. ага! ;)

една противна муцуна по малко

Нека всички възхваляващи Доганя се опитат да отговорят на следните въпроси! Доган има ли приходи и от какво! Декларирани ли са в НАП! Декларираните приходи превишават ли разходите! Ако не, това означава ли, че прокуратурата е зависима от Доган и ДПС! Местан дали е откраднал повече от парите, които се удържат от нас под формата на ДДС и данъци! Като облъчат Бай ви Ганя, че Местан е турски агент или американски, той в еуфорията си, че може и да обесят набедения, престава ли да ползва главата си по същество! Това по-различно ли е от набеждаването на Трайчо Костов за английски шпионин, или от многото обвинени от Сталин за английски шпиони активисти на КПСС!

Морфичният резонанс пулсира,пулсира с такава скорост, че образува червена мъгла,червена ченгеджийска мъгла,зад която прозират силуетите на опапаната КТБ.Източването на Булгартабак и др.

доста напомня на срутването на КТБ! Имаше обвинение за опит за убийство!!!

Лошо, лошо, много лошо а сега кого ще целува любовно Станишев в устата и с кого ще се пие кафето личния гавазин на бай Тошо ? ? ?

Тези които днес разиграват този фарс с местанчо,трябва да да имат много лошо мнение за публиката за която то е предназначено.Аз така и не разбрах какво толкова е казало провансалското турче(а и не ми дреме де),но да ми приказват че е казал нещо толкова "съдбоносно" без да го е коментирал с медито... прощавайте ама извинявайте другари сценаристи...

Да сценаристите на "прехода" в БГ,а и наследниците на тези дето са измрели вече(както се оказва и комунистите мрат) очевидно са провансали.Какво лошо има в това да си провансал.И въобще има ли нещо лошо в това.Ми според мен има.И това е ТЕСНОГРЪДИЕТО, ЛИПСАТА НА ВЪОБРАЖЕНИЕ.Хубаво, техните "освободители" са им дали картбланша да се подготват за новата ситуация която неминуемо е настъпвала.Русия е в колабс и това е.Наще свинари,кравари,овчари обаче не са могли да надскочат своята същност,същноста на свинари,кравари,овчари и са направили всичко по най просташкия начин.И за това днес е толкова ачик как всичко е съшито с бели конци...

Нарцисе мой,разбирам,че селташкият ти начин на изразяване е в твоето въображение способ да предадеш мащаба на Твоята Премъдра Мисъл в нашите ограничени провансалски и тесногръди мозъчета. Можеше и да ти повярвам,ако беше написал колапс правилно. "Колабс" по теориите на обожествявания от вас хомо д-р Фройд по-скоро намеква,че ти си мечтаеш за колбас /за директна консумация- гастрономическа или...хммм/,отколкото,че си светлина от мъдрост в този тъмен форум. Какво се пънеш толкоз по очевидна тема? Доган се е ослушал какво се случва в международното пространство и чувайки приближаващия се към Истанбул влак /руски брониран, не Ориент Експрес със сребърната посуда/ къса бясно всякакви връзки с потъващата Турция /или поне с нейните обречени проислямистки и неоосманистки управляващи/. Вот и всьО. За останалото- нали знаеш: имодиум и печени дюли. "Спри диарията,преди тя да те спре".

С конкурс ли,ги избраха или Меди ги посочи, след половин бутилка уиски-марково?!

Проекта който аз наричам "мирен преход на БГ към демокрация" е измислен и осъществен от цк на бкп в начлото на осемдесетте години.А разгешение за това, комунистическата върхушка в БГ получи от комунистическата върхушка в русия.Една от основните линии в този проект е създаването на дпс.Друга линия е създаването на "демократичната опозиция".Така че от своето създаване до днес дпс осъществява указнията на комунистическата върхушка в БГ която и днес е на власт,26г след 89г.А медито доганов е едно турче селянче.За това че разказването на тази тъпа басня продължава вече 26г единствено виновните са българите.При един малко по-интелигентен народ, тази басня просто няма как да мине...Не искам да обиждам никого,но това е .

Който е против запазвнето на обществения мир е русофил. Който е против начина ни на управление чрез разделяй и владей е русофил...

Доган защитава етническата партия ДПС. В България са забранени етническите партии, Местан я обричаше на гибел.

чета тук едни сложни политическоикономически етническонационалистически коментари ум да ти зайде ! простичко е душички !това което стана показва че дпс не е демократична партия а еднолична фирма ! показва и недвусмислено кой и е собственика ! а някой си помислил че не е тъй, и сбърка!

Кой е собственика но и кой му дърпа конците...

Кръвта вода не става. Все пак агент Димитър е свързан с определени политически среди, които го издигнаха някога на "гребена на вълната". Те пък са свързани с други, задгранични политически фактори... Затова сега същите тия, задграничните, инструктираха Сокола да се намеси, давайки отпор на протурската линия в конфликта между вековния поробител и вековния освободител.

Най-интересното от всичко обаче е какво медийно отразяване имаше националното съвещание на една политическа партия - то не би колко полиция ги пазила, какви драконовски мерки за сигурност, какъв фейсконтрол...Абе, медиите, какво ни ги навирате в лицата тия криминални престъпници, да ни плашите колко са влиятелни ли?

СЕГА МЕДИ ДОГАН СЕ ИЗРЕПЧИ , ЧЕ Е ПО-ГОЛЯМ РУСОФИЛ ОТ ВОЛЕН СИДЕРОВ ДАЖЕ , БЕ ! Въпреки ,че преди 2-3 години водиха люта битка за кенефа на джамиятя Баня баши, тия двамцата и партийките им си остават Рубладжийска Пета Колона- вместе . Това е тревожната ИСТИНА , братя и сестри българи ! ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО !!!

Дедо, честито рождество Христово! Ама не зацикляй пак с политиката, да не те сурвакам с петорницата! Ай, пий си винцето и не забравяй кой освободи България от турско робство!

А, ти вземи прочети и научи ЗАЩО.

Бе,Пасионария...

Просто си един объркан от казионните медии човек. Местан просто преля чашата с плевнелииските си изказвания, жалко само че на това не реагираха "българските" управници, а Доган! Правете си сметка колко защитават българските интереси герберските ни управници!

Сигурен съм, че дори и самият Доган не се е надявал на такъв отзвук и такъв развой на събитията само поради една реч в "приятелска" обстановка. Последните събития показват колко лесно манипулируем е стадото наречено народ. До оня ден се скъсвахте да го анатемосвате, а сега сте тръгнали да му издигате паметник. Последно, на кой първо ще направите паметник- на великият манипулатор Доган-или на неговия "атентатор" Октай? Вземете се в ръце и решавайте. В случая с Местан, Доган е само екзекутърът, а основният мотив е задържане на ЦЯЛАТА власт в свои ръце- всички други мотиви са за стадото, което се шашва между възторжените викове: "Осанна" и "Разпнете го!". По мое лично мнение Доган прави голяма грешка, защото без съмнение безличната временна тройка по никой начин неможе да замести Местан, а Местан няма да си кротува и вероятно ДПС (отново) ще се разцепи. Различното е, че Местан не е Касим Дал или Корман- той е от друго тесто и това може да е началото на края на Доган.

Етническата партия ДПС няма място в българския политически живот! И двамата "велики" лидери са въздух под налягане! Лидерите на ДПС трябва да се поклонят пред електората си, на който дължат вечното си царуване. В българската политика място за етнически вот и партии няма!

С повтарянето на клишета не звучиш убедително! Първо дефинирай понятието "етническа партия" и след това виж дали "ДПС", "Атака", "Герб" или "ДСБ" отговарят на критериите. Същото направи и за "противозаконната партия"! Желая ти лека работа!

първо искам да знаеш, че не съм те докладвал за да те изтрият преди малко, дори не съм ти сложил минус. Второ искам да знаеш че ДПС не може да се разцепи. Могат да се разцепят ГЕРБ АТАКА СДС, тоест нормални политически субекти. Но ДПС не е нормална партия. Това е ФИРМА. Все едно МУЛТИГРУП да се разцепи.

Дефинирай понятието "нормална партия"! Посочи приликите и разликите между ДПС и някоя от "нормалните" партии!

Шило

Няма да ми липсва.

първо, честито Рождество Христово и на вас. Весели празници. на мене лично един паметник на гара буново ми е пре-достатъчен за цял свят. ако ме разбирате какво искам да кажа. казвате за местан: "той е от друго тесто и това може да е началото на края на Доган." той не е от друго тесто, защото друго тесто просто няма. той е "човек" на диктатора-фашист ердоган и трябва да бъде разследван за дейност, която в туркия се изпълнява смъртна присъда - е, не чрез пребиване с камъни, но това е благодарение на Ататюрк, а не на ислямиста ердоган. не съм симпатизант, или привърженик на доган, но всеки, който каже истината открито - го поздравявам и подкрепям. и вас щях да поздравя, но с това си изказване предизвиквате само моето презрение.

Под "друго тесто" визирам идеализма му- бил той в правилна или неправилна посока. Местан е интелектуалец и ерудит, за който не съм чул някакви тежки компромати- докато за Доган - бол. Разбира се, Доган наистина е блестящ политик и умен човек, но си повярва, че е незаменим и еталон за всичко, кое е криво и кое право. "Сокола" прекрасно умее да извлича политически дивиденти дори от такива тривиални неща като разчистване на съперници, а народът се скъсва от възгласи: "Да живей!"

Божо, браво за коментара! Точно ДПС, мазните му ръководители като вечният Доган, въведоха лъжата, кражбата, манупилацията, празните приказки в политиката. Те трябва да направят 1000 000 дълбоки метана пред неграмотния си фанатизиран турски и цигански електорат, който маниашки като овце ги избира и преизбира със 100%. Как гласуват турците в България? Етнически. И винаги ще е така, защото Ислямът промива мозъци. Те никога няма да ни приемат. Отидете и вижте до каква степен са се турцизирали и ислямизирали Източните Родопи. Гнус е ме е от българите и българските политици, които допускат това! ДПС и антибългарските му политици постоянно размахват директно или индиректно етническата карта. А тук повечето българи се прекланят пред мъдростта на Доган. Добре ли сте? Заслужавате си робския начин на живот.

Я се погледнете на какъв хал сте бре! Избирате вече втори мандат един явен мафиот- преди това 50 години си преизбирахте првешкия тъпан с 99,99% и "растяхте" под грижите на "партията-майка". И точно ти ще ми говориш за неграмотност. Чети какво пише в "Евростат" бе неграмотнико! Чети къде е България и къде Турция с 99% ислямско население! Какъв извод се налага!? Според мен- само един: "Чипът" господине както бе казал "царят"- или преведено на научен език генно програминит афинитет към мързел, кражби, завист и раболепие!

Ти си "ЕнтЕлЕгентът с ник "ДПС". :-) Веднага те усещам. Пръкнал си се от някакво турско село, следвал си в чужбина психоанализа и сега се мислиш за голямото нещо. Само глупакът говори от последна инстанция. Умният и начетен човек знае, че нищо не знае. Толерантен е. Ти не си толерантен. Не си нито умен и мъдър. Като повечето ръководители на ДПС. Фанатизмът няма да ви доведе до нищо добро. Поел си мисията да защитаваш "умното и интелигентно" турско население в България. А къде са събратятя ти? Явно само ти драскаш активно тук. България е майка на всички ни.

И двамата не сте прави, хората са различни, и това е прекрасно, обаче политиците са еднакви и трябва да им се търси отговорност, а това не става в държави, където на власт са отявлени ченгета и комплексари с диктаторски наклонности !!! Има достойни турци, достойни българи, достойни руснаци, а има и недостойни , за съжаление !!!

И аз съм българин от повечето българи. Не съм натовско лайно и помня кой освободи България от турско робство. Доган едва ли е забравил, че е раждан на българска земя... Лютви Местан забрави, че първо е раздан в България, на която дължи верност и лоялност, а чак след това е лява подметка на Ердоган и дясна подметка на ебаното НАТО.

Ти си изявено руско,мекере...

ти, ще си на 147 години, щом помниш кои е освободил българия от турско робство, а ???? бреееиии, доста стар човек бре!! ;))

Браво на Доган! Малко са истинските българи, като него!

И ти си, явно, толкова българин, колкото Ахмед Доган.

а бе Гешев, не ти ли омръзна да смърдиш. Очевадно е, че Доган е истнски Българин, а ти си само една слуга, подлога, с робска душичка, дето за жълти стотинки защитаваш това, за което ти се плаща.

А Меди Доганов не е ли българин? Да не станат "турците" по-българи от гешевци?!

Сега "добрият" доган и борисов ще управляват в "правилна" посока , а местан и атака, абв и каквото е останало от БСП , ще бъдат "опозиция" !!! ЦИРК !!! А България ще продължи да бъде бедна , обезлюдяваща се държава, в която хората се мразят, а не обичат, в която доган е еталон за политик !!! ГНУС !!! Когато десетилетия ти е промиван мозъкът, че няма БОГ, че всичко , което правиш е добро, стига да не те хванат - ЕТО ГО РЕЗУЛТАТЪТ - някакви мизерници да определят съдбата на Родината ни !!!

++++++ ... +!

Всъщност, ето това е идеята на цирка - борисов и доган да си "изперат" дружбата !!! Сега никой няма да пита борисов , защо не си изпълнява приказките, че НИКОГА няма да царува с помощта на дпс !!! ГНУС !!! Мафията си има държава !!!

истината : крайното предателство на "екзактния" нямаше никакъв начин да остане скрито и без последствия ! много хора просто нямат представа за пъклените планове на местан , които доган отказва да подкрепи , защото не иска да бъде зависим от терориста ердоган -врагът на русия .най-лошото е , че от 2ш години системата у нас пренебрегва умишлено сериозното наказание към такива изроди (това е екзактната дума)този трябва да бъде разстрелян публично , а и другите , които са го подкрепяли също !!! но се съмнявам , че днешните българи са спобни да защитават отечеството си , толкова са свикнали все някой друг да го прави на тяхно място ! циркаджийска нация , търпеливо очакваща своя край , благодарете сега на ромите(доган) , че са у вас да ви защитават от враговете ! защо няма протести пред посолството на турция, чакате доган да ви плати ли ??

Тъй рече поредното шизи nema vreme. А бе, шизи, ти какъв си сега? - турчин, циганин, българин, потурнак, евреин, нахитряло арменче, български потурчен юнак - помак... Какво беше казал русенският валия Мидхад паша пред френското списание "Ревю сиантифик дьо ла Франс е дьо л`етранж", година VII, януари-юли 1878 г., стр. 1152? - Не казва ли, че в България няма етнически турци? Ето думите на Митхад паша: ... Между българите има повече от един милион мохамедани. В това число не влизат нито татарите нито черкезите. Тези мохамедани не са дошли от Азия, за да се установят в България. Това са потомци на същите тези българи, преобърнати в Исляма през епохата на завоеванията и следващите години. Това са чеда на същата тази страна, на същата тази раса, и от същото това коляно. А между тях има една част, които не говорят друг език освен български.

ако не беше опасно, шях да ти кажа, че будиш съжаление. Но сега ти казвам, че си отврат с тази си реплика.

Доган в ролята на Дядо Коледа направи празника незабравим!....... в Между редовете ком - коментари на нормални читатели и на лумпенизирани русофоби............. Антон Христов: Доган ни направи чуден коледен подарък! С едно пиянско бръщолевене показа колко са боси нашите политици, политолози и други живкови общественици и интелектуалци, както и генномодифицираните нововремци - протестърчета с домашна идеологическа подготовка за класова борба. Русофобската турчееща се популация побърза писмено да удостовери босотията си, като се скъса да пише статуси, с цел у никой да не остане съмнение за интелектуалната и мисловна пропаст, която ги дели от Доган.

Имитираш стила на агент Сава ? Похвално. Ще има кокъл и за теб. И, почесване зад ушите.

Гешев, повръща ми се от твоите постинги, ха иди си яж свинското. Или ти свинско не ядеш и алкохол не пиеш.

за местан не е страшно че са го изключили на рожденият му ден ! страшно е че това може да е последният му рожден ден !

Местан позволи на други да бъдат балансьори и това му изяде главата. Това кой бил русофил-рубладжия , кой бил русофоб-грантаджия е измислено за деца идиотчета.

Тука много се говори как Доган е бил заел проруска позиция. Първо-всяка една реч има целева аудитория за която е предназначена. Според мен тя беше за управляващият елит на ДПС и обръчите с фирми, а не за редовите членове дето калапят тютюн. Второто важно нещо е какво им каза. Той не им каза нищо ново, само им припомни старата поговорка "По-добре Цезар на село отколкото втори в Рим ". Демек- да си налягат парцалите в българският парламент и да папкат от копанята с еврофондовете. Ако тука стане турско, тия цигани дето сега се пишат на ДПС депутати ще видат меджлиса през крив макарон. Сега си оправиха родата за наша сметка до девето коляно но в Турция никои няма да ги бръсне и за слива. Е тва им каза Доган.

Сус, бре керата! Да не играе камшика!

ИСЛЯМИСТИТЕ И ГЕРБЕРАСТЧЕТАТА - БЯГАЙТЕ НА ПРАЗНИКА КРАЙ КЪРДЖАЛИ - ВЕЗИРА НА ХАЛИФАТА ВИ ИДВА НА КРАКА :))На пресконференцията си Местан потвърди информацията на "24 часа от вчера, че турският външен министър Чавушоглу е поканен на честванията на възродителния процес. Той каза, че през следващите дни ще присъства на възпоменателните митинги в района по повод годишнината от протестите срещу Възродителния процес. На 26-и декември възпоменателни митинги ще бъдат проведени в кирковското село Могиляне и в Момчилград. Покана да присъства на тях е получил и външният министър на Турция Мевлют Чавушоглу, каза Местан и така потвърди

Доган е по-достоен за български президент от сегашния .... много по-достоен.

И ти мислиш и действаш първосигнално като кучето на Павлов. Достатъчна е една мазна лъжа от устата на един необичащ България турчин и вие се хващате. Затова живеете в мизерия и културна нищета. Нямате собствено мнение и се въртите като ветропоказатели.

ей, горките про-турски тролове, не им дават почивка дори и на Коледа, ама вие сте сигурно от тези дето ходите в джамията и направихте антибълграските изказвания във филма на алджезира. И сега адски ви боли от действията на Доган, та го изкарвате какъв ли не. Е, не се хабете, ние не се поддаваме на тролски манипулации. Кажете го това на шефовете си.

РАШКИТЕ И ЕВРОПА НАЧЕРТА ЛИНИЯ В МАРИШКИЯ ПЯСЪК КРАЙ СВИЛЕНГРАД И КАЗА НА ИСЛЯМИСТА РЕДЖЕП И НЕГОВИЯ БАШИБОЗУК В БЪЛГАРИЯ "ДО ТУК":)))

Поздравления на Доган! Това е единственият държавник! Не ме интересува агент ли е, путиновист ли е, русофил ли е, и каквото си искате още го наречете. Това, което ме интересува нй-много е, че Доган е българофил. Той единствен от политиците в България каза открито - НЕ, на труското влияние, което ни задушава от 2-3 години наса. Или сте слепи, за да не го видите, или сте ...

Надценявате чувството ни за хумор! Доган - българофил? Заслужавате и още по-голям цирк, щом му се хващате на лъжите. Нещастни мизерници! Следващият път гласувай за ДПС и те ще те оправят със сигурност.

смени си ника с Турция, това което пишеш е достойно за този ник. Ние НЕ сме излъганите, но на Вас адски ви се иска да ни Убедите в това. Нямаме комплекси, не се хаби. Ама ако няма какво друго да правиш продължавай с ругатните си, дреме ни.

ДОГАН ЗНАЕ ЧЕ КОГАТО МЕЧКАТА БИЕ ЧАЛМИТЕ , ПОКРАЙ СУХОТО ЩЕ ИЗГОРЯТ И ЩЕ ГО ОТНЕСАТ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ ... ТОЙ СИ ПАЗИ ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ :)))

Докато България не се освободи от примката на КГБ ,ще сме винаги в батака .Бсп си партнираше с дпс и го играеха евро атлантически четвърт век ,но уви беше само игра,оказа се ,че и дпс е била руска подметка и няма намерение да се отказва от рублите.Доган отстранява всеки който,може да развали порочния модел.Но Доган не може да разбере ,че младите вече не го припознават като лидер,и ,че Местан им е по симпатичен и близък.Дпс се превърна в свърталище на тъмни субекти и без Местан няма бъдеще,в него беше надеждата

ДПС играеше със СДС,играеше с царя,играе сега с Боко.Играе с този от който има келепир и после ги предава.

Шило

Докато не се хванем и да поработим, докато робуваме на имета и политика "анти", докато не дирим сметка, вкл. и на тези, за които сме гласували, така ще е. Великите държави затова са велики, защото не са чакали на готово и не са търисил оправдание и в това, което го няма.

Шило

Много интересни коментари, много интересно поведение. Тези, които протестираха срещу ТК 2- на Станишев, Местан и Сидеров, тези, които искаха отговор на въпроса "#Кой", днес са е мобилизирани в защита точно на единият от архитектите на ТК2, на модела "Пеевски", на провеждащия проердоганска политика. На какво се дължи това нещо "вентилатори"? Дали пък не е заради това, че отпадат всякакви договорки между Местан и управляващите? Да не би да сме свидетели на началото на разпада на коалицията "БОСТАН"? Май ББ ще трябва пак да проплаква на рамото на Радан. А, и още нещо- песента "Русия" тук не важи! Нашенски са си нещата.

С Теб сме, Лютви-ефенди! Доган беше за мен десетки години един велик пример за подражание. Не знам сега какво му става, какво му спусна кремълското жуже. Дали не са му сложили вредно вещество в ракията, путлерастите са способни на всичко, за да променят съзнанието и спомените на нормалните хорица, поддържащи ЕС, САЩ и НАТО! Местан е пророк, надскочил времето си и аз го поддържавам безрезервно. А путиноидите тук нямат ли почивен ден?

Абе Щерев нали беше против агентите на ДС.А сега викаш за агент Павел.Щерев който веднъж се е продал ще се продаде много пъти.

Този е като другото куку с Ат. започва.

Шило

Щерев, ти подкрепяш всичко, свързано с Ердоган и неговата политика! Гледа ли филма "България, моя земя" по Ал Джазира? Плака ли?

Щерев не знае езици.Как да го гледа?Като мултфилм.

Със сигурност владея повече езици от теб. Ердоган е мъдър държавник, който мисли за народа си. Той е антипод на българските политически лекета, наследници на БКП и ДС. България е построила дессетки хиляди църкви през османското присъствие, а рублажиите ги събориха до основи. Това всичко го знаете, но лъжете безогледно по заръка на кремълското недоразумение.

САЩ винаги побеждават!

Този път хамериканците си намериха майстора - Русия

Хайде малко повече креативност и да не ми ползваш ника, ако обичаш.

Я пак.То във Виетнам победиха,в Ирак и Афганистан.Цялото НАТО стоя 12-14 години и избягаха като насрани.

Колеги,днес ще повтаряме,че на светлия ни празник,за който всъщност изобщо не ни пука,няма да ни занимават с доган! А утре ще наваксаме!

Повече руснак искаш да кажеш защо българин.

на светлия ни празник ни занимавате с тази зализана,мазна и плешива ходжа

Доган е повече българин от Радан