Доган: Направихте гаф, г-н Местан, но не значи, че се връщам

След като в медиите изтече информация, че Ахмед Доган се кани да се върне в политиката и е критикувал лидера на ДПС Лютви Местан, днес речта му бе публикувана.

Обратно в новината

Коментари - Доган: Направихте гаф, г-н Местан, но не значи, че се връщам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че той ,да не би,да си е отивал,някога?!

Неме слушайте какво говоря, а какво правя- през последните 20ина години. И не занимавайте цяла българия с вътрешно и външните си партийни проблеми. По добре разпускайте дпс и всеки където иска- на ляво,на дясно,център, навсякъде има права и свободи поне на книга и лафмоабет. Ако искате повече права и свободи от останалите бълг.граждани ставайте бежанци и към анадола!

Нямам против подобни "слова" да се публикуват. Човек може да прочете нещо по-интересно. Бих искал обаче "творецът" им да ги издава от затвора. Нека и там е дълголетен "пасивен" почетен председател.

ДОГАН СЕ ОКАЗА ПО БЪЛГАРИН ОТ СОРОСОИНИТЕ БЪЛГАРСКИ ИБРИЦИ КОИТО ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ПЕЯТ В ХАРЕМА НА СУЛТАН ЕРДОГАН.

Ти ли си,бе?!

И МЕСТАН И ДОГАН СА КРАДЦИ ТЕРОРИСТИ ДОНОСНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ А ДОГАН Е И ЦИГАНИН - МАНГАЛ

Роден политик!Нивото му е на световен лидер- мъдър, прозорлив, далновиден, аналитичен и точен. Конкретната публикация е илюстрирана и с подходяща снимка на Доган - едва сдържа гнева си!!! Има защо!

Браво на Доган ! Всеки прави грешки ,но сега се държи като истински български политик и удари в земята всички други. Незнам дали не е от школовката в ДС ,но инстинкта за съхранението на държавата взема връх над тясно партийното. Искам пак да подчертая Доган не е голям политик , а нашите са малки .

Със същия успех може да се зададе въпросът колко плащат онези отвъд голямата вода на тези тук! Стига с тоva еднопистовo мислене. И в крайна с/ка се освободете от разни тежнения и вижте нещата в истинската им историческа перспектива, та ако щете и от метафизична такава! Естественият съюзник на България е Русия. Но за да капитализираш това се изисква интелект и гъвкавост. а не протегната ръка и свалени гащи! Впрочем има една източна поговорка, която гласи: "НА протегната ръка (т.е. просеща) и на свалени гащи не се отказва". Весели празници!

Доган е велик! Няма друг политик в България като него!

Както винаги Доган е кратък, лаконичен точен! Кой от нашите политици може да се осмели да каже такива верни и точни неща!!!!!!!! Няма такива, затова сме си заслужили хала, след като сме избирали такива боклуци! Пардон, грешка - след като изборите тотално се фалшифицираха!!!! Само жалкото е, че няма един достоен българин освен Волен да каже тия неща а трябва етнически турчин да каже истините!!!

симо

Етнически турчин......НО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН.....За разлика от етнически българи,но чужди поклоници.

Донякъде имаш право, но Доган е проект, т.е. дадено му е възможност в тази връзка да реализира способностите си. Защо мислиш, че няма по-добри от него българи, на които обаче не им е дадена тази възможност, ащото не са се съгласили да бъдат слуги като Доган. Върни се 25 г. назад и виж на снимките какво представлява прохождащият "политик" Доган. Стига с това първосигнално мислене и къса памет.

Местан е първия политик който винаги докато говори , не казва нищо и въпреки това е......направил гаф

В случая има само две възможности: 1. Лютви Местан ще направи пуч и ще свали Ахмед Доган от поста и ще прати старецът в заслужена пенсия! 2. Ахмед Доган може да направи опит да изпревари събитията и да самоубие мъжката си секретарка Местан Въпросът е, кой ще изпревари другия!

Ако е вярно, че Местан е занесъл договорите, за ремонта на Миговете, е ясно кой, ще даде фира.

че Доган и ДПС са креатури на КГБ, както отдавна сериозни автори писаха!

ДС не КГБ

И двете...

Много интересно! Всички тези проблеми и позиции са коментирани многократно тук,в нашите форуми,точно в светлината в която Доган ги поставя. Не така високопарно,разбира се.

"След като в медиите изтече информация..........." Ама то в тези т.нар. медии не само изтича но и се леят техни всевъзможни интерпретации и заблуди, предназначени за масовия потребител на информация!

хидро инженера ръка за ръка с боко боклука може да оправи българия

е, Доган има висше образование, а не диплома от симеонов и то подарена от др. Тодор Живков на бодигарда му. Хайде да не сравняваме интелекта на Доган, с лиспата на такъв у началника на Бг. Само за инфо: не съм от никое българско малцинство, а от мнозинството съм, но не мога да сравня умните приказки на Доган с липсата на каквито и да е приказки от страна на ББ. Този последният се навря в миша дупка и ни щул, ни видял. След два дена ще ни го покажат как реже лентичката на поредния ремонт на пропаднала магистрала.

Товарищ Сава...

висше по философия .....

Странни политически "пируети" и метаморфози се забелязват на политико -обществения хоризонт. Наблюдава се интересно явление.Преди всичко е важно да се мрази Русия , а в последствие идва искренната любов към Турция /с цялата историческа обремененост/,към ИДИЛ,към САЩ,но нека не се забравя най важното омразата към Русия,тя трябва да е определяща.Както казва народа ще се сцепят от към гърба ,заради възстановяване международното влияние на Русия, и най-вече ,че се налага със скърцане на зъби да се съобразяват с нея в международните взаимоотношения.Направо тежка мъка .Просто отмина времето на световно известния алкохолик Елцин,тълкалящ се като кълбо по стълбите на президентския самолет.Отмина времето когато радостно-сладострастно се потриваха ръце и се правеха планове за разделянето на Русия на три, а защо не и на повече слабички държави,които да бъдат под пълна зависимост, а безумно алчните международни корпорация се бяха приготвили да впият гнилите си зъби в природните богатства на Русия.Какви прекрасни времена бяха,всички си спомняха с умиление наглите думи на Маргарет Татчър , че Сибир е твърде богат , за да бъде оставен само на Русия.Но ето появи се един енергичен мъж , който започна да въвежда ред в страната ,да я изправя на крака и тя да заеме полагащото си положение в международния живот и най-вече , че трябва да се съобразяват с нея.А колко прекрасен беше еднополюсния сват с един единствен полюс-САЩ,а вече се говори и за трети и даже четвърти полюс, а най-неприятното е ,че света ще е много полюсен в най-близко бъдеще,е тогава как да не скърцаш със зъби,абе мъка.А сега очаквам вой соросоиден и русофобски

Момче, днешните БГ имат една причина повече от останалите хора на земята да ненавиждат някои руснаци.Но не русия или хората в нея. А комунистическата върхушка в русия,която предупреди единствено БГ комунистическа върхушка начело с правешкия свинар,какво има да става.И даде картбланш на наще убавци да се подготват.Резултата,големия резултат е заграбването на сопбственоста в БГ от тази върхушка.Без този картбланш ръцете на руските подлоги в така наречените "братски" страни беха вързани.И както се вижда "неподготвените" свършиха или в мазето на секуритатя(май там го гръмнаха николайчо),или са аутсайдери в страните си днес.Единственото изключение е БГ.ЗА това казах че БГ имат още една причина да ненавиждат комунистите на русия....Разбра ли ... русссскийййй

Не се пени чак толкова, единствената причина да сме по назад и по бедни от Словакия да речем е кое? Географията.

Ти си неспасяемо тъп,човече.Толкова назад се върна,че си на път да идеш на майка си в п....та.И преди сега си бил и ще си останеш цървул,щом вадиш такива аргументи за ненависта у ДНЕШНИТЕ БГ,които изобщо не помнят онова време.Ех тъпако прост,тъпако!!!

горкичкия...все така ли си приказваш или днес ти е лош ден?

до WaffenSS: Поздравления за коментара Ви. Милиони плюсове. Нека си цвилят и грухтят русофобите и соросоидите в този форум - те и без това друго не могат да правят.

От тов.Gaffen СеСеРе...

нискоинтелигентен коментар! Личностите, драги, не творят историята! При племенните отношения вождът и шаманът са най-важните, но при едно развито общество личностите са еманация на самото общество! Нито Елцин е бил толкова важен, нито "енергичният мъж" може да направи от Русия преуспяваща държава! Единствено ПРАВИЛАТА, защитаващи ПРАВАТА на хората и БЕЗУСЛОВНОТО им спазване могат да сторят това! Точно това се нарича демокрация, точно това е и свободата! Правова държава - усещането у всеки, че собственият му живот е в собствените му ръце! Дребните комплексирани личности, заграбили или получили властта, могат да бъдат само диктатори, за които работят огромна армия силовици и пропагандисти, но от тях няма никаква реална полза за държавата и народа - има само загубени десетилетия от развитието и стотици хиляди разбити (или унищожени) човешки съдби и животи. Характерното при такива "управления" е, че винаги се търси някаква пропагандистка причина за тяхната политическа и икономическа импотентност - във външни злодеи или вътрешни предатели. И точно зад тоя агитпроп да прикриват собствените си престъпления - грабежи, убийства, издевателства... СССР и соцЛАГЕРА, както "ръководещите" компартии и обслужващите ги КГБ-та са крещящ пример за това!

Прочетох внимателно какво споделя Доган и си помислих, колко ниска топка са Р.Б. , въпреки големите им претенции. Защото освен Местан и те сгафиха по същия начин. Корман Исмаилов чете аналогична декларация. Къде е техният Доган? Живеем в най прекрасната страна, между Мустафа и Райно във фермата, всички видяхме, нямаше никакъв проблем, дори напротив. Време за мъже държавници, който ще, запазят народа на България от световната бъркотия. Силни сме не с оръжие и шпиони а с човешките ни отношения. Не, не проруска, българска е позицията му. Тук е България. А без България и Европа и Русия нямаше да ги има, такива каквито са.

Съгласен съм и колкото и да не съм вярвал,че някога ще го кажа,мисля,че Доган би бил премиер на България за пример.Защо турската империя е била голяма и силна, защото великите и везири/министър председателите/ по често не са били турци/ но са управлявали в интерес на империята.Ние все патриоти и мутри си избираме и хак ни е.Доган отново отбеляза гол и поведе.Това е!

Прави ли ви впечатление настойчивоста с която тези които са измислили легендата за БГ прехода,как непрестанно я поддържат.Меди доганов не може да се върне в "политиката",ако тези които са го поставили там не му наредат да се "върне".А този театър за подържане на тази легенда, показва колко важна е тя за нейните създатели.Създаването на така наречената "демократична опозиция" е един от стълбовете на на измисления в цк на бкп (а не от дс) проект "мирен преход на БГ към демокрация".А щом я подържат така ревниво тази легенда, това значи че бгългарите са едни от най-глупавите същества на тази планета,щото и се връзват.Там е проблема.Освен в съветска русия единствено в БГ ,комунистическата върхушка успя да трансформира власта си в собственост и днес тя е собственика в БГ.Не илия павловци или кюлевци или кви беха онеа двамата братя "стоителните предприемачи",да братя диневи...Те не са собствениците.Те са подставените лица на кръга от комунистическата върхушка около тодор христов живков.А медито е едно турче селянче което е поставено пред ококорените очи на БГ малоумници.Жалка картинка сте скъпи мои сънародници.

Прави ми впечатление че на запад Християнството запада и това е една от причините да ги налазят, а запада, защото Юдейте си вършат добре работата. В същото време Русия се връща към християнските си корени, не е далеч деня, когато, ще изнесат от архивите цялата истина, за нашата обща история. България е майка на Русия в миналото. И това няма да се промени. Европа впрочем има късмет, че св. Княз Владимир приема християнството от Дунавска България а не исляма от Волжска България.

Комунизма в русия беше осъществен от евреите-улянов,троцки,зиновиев, каменев,джуагашвилев...Всите са таловци,фелдовци,берговци...И да ми се говори, че днешната комунистическа върхушка в русия която и ЗА МИГ НЕ Е ИЗПУСКАЛА ВЛАСТА В РУСИЯ ВЕЧЕ 90г,НЕ БИЛА ЕВРЕЙСКА....хаха.А изглежда че евреите в русия и по света са ДОООООСТА различни в НЯКОИ ОТНОШЕНИЯ...хаха

Тоя Доган вместо да го съдят като национален предател, защо ли изобщо му позволяват да говори и го публикуват? Каквото и да говорят, той се доказа че е абсолютно некадърен. В нормалните страни такива хора съдят, а не ги изслушват.

В България уважаваме човешкият живот. Другото е варварство.

Какъвто и коментар да се направи, то г- н Ахмет Доган направи една крачка..., но на къде? Това е ситуационния въпрос. В самото изказване прозират доста изразни средства, които дават повод за дълбок размисъл и ...анализ. Говори се за "Криза на толерантността", която "събужда" различни национални рискови параметри. "Морфичен резонанс" , което може да се определи като разбиране с ...езика на ...? оставям въпрос. Пулсация. Инерциалност, Аморфност. Не съм политик, но съм гражданин на Р. България!

Местан уши байряка, Доган му сложи знака, а простата рая чака, Путкин да го развее.

Ми какво чакаш, развей го бе, Путкин!

И мен ме е срам от теб, другарю Владимир Зидаров. Срам ме е още откакто участва с ДС във възродителния процес, а после да ми говориш за "толерантност" и то по Ал-Джазира! И аз не искам такава "толерантност" от ДС, другарю Местан или Павел (1979-1981 година, действал в качеството на агент под псевдонима "Павел".)!!! Ти Местане си срам и за Българи Християни и за Българи Мохамедани! Но Господ Вижда! А ето, че и Доги (агент Сава) ти го е казал. А той не се "ебава" нали?

гръм удари,как ехото заглъхва. Благодаря Ви господин Доган.

Фидел Кастро - извинявам се.

Не мога да повярвам, че стигнахме до това ниво! Турчинът Доган да е по-патриот и родолюбец от всички останали дрънкалници в политиката! Доган казва това, което мисли целия народ, но не и политиците ни! Или е популист или е истински патриот! Срам бе, американски подлоги, срам за вас!

От името на целия народ, можеш да си го завреш Доган, там където слънце не огрява.

Не се изказвай от името на целия народ бе, боклук!

барбалячо, това е най-следената статия от ..КГБ! Амин ...за следящите!?... А, де?

Е то по твоята "логика", съдейки по коментарите враговете на Путин са все приятели на Ердоган

Ами точно така е,де. Това са привържениците на неоосманизма,и връщането на българската територия отново под управлението на Високата порта! Този план реално съществува и осъществяването му върви по план.Имат си и свои хора у нас,един от тях е този Тюфик (дето Тукту се пише).

Изглежда всяка вечер го сънуваш Путин,с него лягаш,с него ставаш -:) Щом за всякакви теми,все той ти е в мисълта-:) И за дивите зайци в България като е темата,пак любимият ти Путин намесваш -:)

Да, има такова психическо заболяване, няма да го споменавам.

АКО Г-Н ДОГАН СЕ ВЪРНЕ В ПОЛИТИКАТА ЩЕ ГЛАСУВАМ ВЕЧЕ САМО ЗА НЕГО. ТОВА Е НАЙ ДАЛНОВИДНИЯТ И ТОЧЕН ПОЛИТИК НА БЪЛГАРИЯ.

Ако Пожарникарят беше умен колкото Сокола, щях да съм по-спокоен.

Ти си по тъп и от двамата,взети заедно!

Факт е, че всеки път като си отвори устата, Ахмед Доган задава дневният ред на медиите в БГ, а и на политиците.....

Затова сме на тоя хал - понеже ченгетата от ДС продължават да се разпореждат със съдбата на България като с бащиния. Апропо - каква стана тя - Сокола и Фикуса се оказаха в един отбор... Не че сме съмнявали в това де, но сега вече си го признаха и официално (поне единият от двамцата). Ченгета от всички страни - обединявайте се?!!

Доган удари в земята Местан, разбра се кой е ерудитът философ в ДПС....., а "екзактните" напъни на Лютви Местан просто остават като празна фразеология!

Този дребен хитрец нас за какви ни взема - мисли се че е най-умния, а другите най-тъпите. Тези от ДПС и в частност Местан сигурно и до тоалетна не ходят без да са го съгласували с него. Сигурно за това каква декларация ще чете Местан не е знаел той. Но как леко и ловко иска хем вълка сит, хем агнето цяло - подкрепиха ли Турция, подкрепиха я. Показаха ли за кого милеят и работят докато са в Българския парламент-показаха го. И ето сега хоп, на всеслушание излиза този и критикува Местан - нима не можеше да му го каже на четири очи, но не това е целта. Пред Турция се отчетоха, сега с малко показна критика ще го замажем, за пред българското общество ...и всичко по старому. Но идват промени, радикални и на този и партията му краят им не е много далеч. Или те, или бълграите изчезват... Тук някои му свалят шапка, че бил умен. Така е, като има глупави които му свалят шапка, ще изглежда умен този хитрец...

Следващия път Доган няма да бъде пратен в почивка с газова играчка, а с нещо истинско и братско, започващо с "К" и завършващо с "В".

Бреййййййй много протурски и антируски кьопеци тука бре!!!!!!!!!!!!!!

Още един не разбрал, че тази опрна точка не върви вече! Напъните да изкарат хората които не харесват пулеризма, че са подържници на Турция са долна и отвратителна тактика още от времето на КГБ! ЗА ДА НЯМА НЕРАЗБРАЛИ ЗАЯВЯВАМ НАЙ-ОТКРОВЕННО, ЧЕ ТУРЦИЯ И РУСИЯ СА ПРИЧИНИЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТОЛКОВА МНОГО СТРАДАНИЯ И НЕЩАСТИЯ, ЧЕ НЯМА КАК ДА ХАРЕСВАМЕ НЯКОЯ ОТ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ПОРОБИТЕЛКИ! ДОЛУ ТУРЦИЯ! ДОЛУ РУСИЯ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

"пулеризма"що ли значи?????????????

Много смешни са сега буйните революционери от АТАКА.Нали бяха смъртни врагове на Доган и ДПС.Сега мълчат... Оказа се касиерът им е общ -руското посолство....

Преводът на многословната космическа реч на нормален български език би звучал така: ДПС е създадено и се ръководи не от ДС,а пряко от КГБ.

Много прозорливи и верни неща! Господа политици,имам усещането,че България е сготвена ! Моля ви вземете присърце думите на Доган! Не ни оставяйте в лапите на американците.

"Не ни оставяйте в лапите на американците. " Искаме в лапите на Руснаците! Там сме си свикнали!

Хилядолетната логика е такава,че който ти купува най-много от твоята продукция,към него и трябва да се стремиш и поддържаш. Останалото е насилие спрямо себе си,нещо като гладуването!

Поредния номер от ДПС. Как не им писна вече! Плочата се изтърка тотално!

тоз доган ни принебрегва и ся ни знаем у европата ли да просим или на коми да работиме.

Доган чете ли словото или ораторства както Филип Кастро, защото ако го чете, вероятно е написано с чужда помощ. Трябва да помислим по този въпрос и тогава да даваме оценки кой колко е зрял политик. До сега Доган винаги е ЧЕЛ изявленията си, което ни подсказва, че "зрелостта" е в умът на друго лице - вероятно българин.

Филип ли си или Фидел???!!!

Агент Сава!Явно на някои другари им наредиха нещичко от север...

има акции у газпром..

Отдавна не съм чувала нещо по-смислено и разбираемо от устата на политик. Вероятно защото е бивш, но доказва, че не е бил случаен човек в политиката. Настоящите и световни, и български политици повтарят безсмислени клишета за ценности, солидарност, но всичко се свежда до услужливо участие в провеждане политиката на САЩ на всякаква цена и ние винаги сме на страната на потърпевшите.

Че бивши ченгета няма,а?!

беше използвания израз " аз не се ебавам".

Доган е доста посредствен политик. Силата му е да изчаква развитието на събитията и след това да търси девиденти. А това си е държание на мижитурка. Когато е правил изказвания и действия като истински политик е губил много и на избори и се е лишавал от власт като част от управлението. Славата му се лъска от продажни социолози и напазарувани медии.

не търпи критики, избухлив е, лесно се афектира и незнае какви ги върши - дори прехвърля вината на жертвата си

Какви напъни да се изкара велик политик, една кукла на конци. Сопола направи гаф не Местан. Ако има още турци да го следват, това ще да е само агентурния му антураж.

и то най вече благодарение на пеевски

Страната се нуждае от НОВ ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР. Стига помиярс.а мутро-милиционерщина.

Доган вижда края си и е решил да се прави на интересен - моля, без това. Красиви думи няма да нахранят народа ни.

Краят на какво, бе?Че той си дърпа конците задкулисно, и то не само в ДПС, от край време.

обиждаш бе фес