Размяна на заплахи в НС за "поставяне под запрещение" заради изгонените руски дипломати

ДБ знаели за решението, призна Христо Иванов. Спешно да бъде задействана процедура по освидетелстване, призова Костадинов по адрес на Кирил Петков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Връщай рублите,боклук руски! Не си заслужаваш хонорарите,а и вече няма от къде да си ги получаваш. Бягай в Белград,гагауз скапан

Копейчо сълзи рони.

тази Искра Мохайлова е евтина магистрална курва. В московските бордеи ще изкарва повече в рубли.

Голям кеф!!! Мачкай, Киро!

Ще летят копейки

Киро Петков е абсолютен ПИЧ! Не съм гласувал за него, но щом гони блядската орда, вече съм му фен! Давай Кире, вън сАвеЦките гадове!

Обстановката е чрезвичайна. Нада немедлено да поставите Кирчо Ментата под запрещение ! На чист български настоявам.

Не плюй злобно ами се погрижи за букет за изпращане на Кирчо за Канада

а тя горката беше най вярната ми булонка,дори лъжеше с него за оръжията за Украйна,никой не ще да е наблизо до лъжеца от Харвард,лицето му посивя,усмивката изчезна и само налудничавия ми поглед издава дълбокото му психическо разтройство

Копейкин вие на умряло спират копейките :) хихихи . Браво така трябва. Готвел се да управлява самостоятелно абе къде го изтървахте тоя от Карлуково бе бърже го прибирайте , че ще ни се смеят :)

Искаме той да управлява.

Искай си,на кого му пука

Вярно че призива на Киро за една заплата за Украйна беше безумно , но какво ще кажете сега . Митрофанова призовава за дарения за руските военнопрестъпници. Ще отделите ли за тях една заплата русофилска сган ?

Я бегом на Прайда! Марш

А онова подобие на жена Митрофанова , кога ? Да изчезват с нея , циганина Копейкин и баба Корнелия.

Млъкни мижитурка !Сус ,керата с керата!

Ами мандалото хлопна за курваря Киро и обкръжението му-леля Курни също го отсвири. Защо ли като е така способен е отхвърлян от коалиционните си другарчета. Ами просто е,както той е прост и иска да краде само за себе си, а тях да ги лъже и мами както лъже целия народ. Киро, вземай си курвата Лена, сладкарката Линда и отрочетата и хайде оттатък Океана, при чорбаджиите ти, ако все още те искат. За България ти ставаш единствено за тоалетна хартия, ти и точвоя ортак Христо Иванов който като теб лъже и маже.

Къв курвар е тоя джендю ?

Единствения за психиатрия с поведението си е копейкин. Браво на Кирил Петков , че изхвърля руските шпиони в България. Зад теб сме. Успех.А Костадинов правилно го е бил Марешки, но малко му е било.

Е ,не си точно зад него .Зад него винаги има един манаф и ти май затова на кирчу му завиждаш

Глупоста понякога е по -безкрайна от Вселената.

Костадинов от Разграждане е за жълта книжка.

Краваристан се управлява от Алцхаймер, а Булгаристан - от Шизо Френо? Само питам.

СМЕ В СИНЕРГИЯ СЪС САЩ! ПИТАЙ РУМЕН!

Жестоко време за цялото човечество.

ЗАЩО с НАТО и САЩ ? Защото БЪЛГАРСКИТЕ интереси СЪВПАДАТ с Американските..И това,само тъ.аци, не го разбират или руските агенти :)Имаме Граждански права и НЕ ПУТИНСКИ убийства на опозиционни лидери или пандиз за тях..Право на стачка, демонстрации, сменяне на месторабота или място на живеене ::) .) Имаме Демокрация- и сменяме управляващите си , а не путин , тошо или брежнев- за 35-40 години, Право на ИЗБОР, свободно пътуване за УЧЕНЕ и РАБОТА,не чакаме 15-20 години за кола или жилище,не зависим от БКП- за визи за чужбина, свободно мнение за всичко, БЕЗ ЛАГЕРИ и ток по границите ,американците НЕ ни избират КОЙ да управлява, ПОДОБНО на КРЕМЪЛ преди..Търгуваме с когото си искаме, а не само с русия ит.н. и т.н..НО, все още руска агентура , червена - в прокуратурата, съда имаме ..Мутри и потомствени комунисти,мафия пречат за развитието ни !! Кримита , създадени от БКП-ДС станаха криминални милионери, олигарси,слуги на кремъл ...НИКОГА в България не е имала такава Демокрация, СВобода, както в последните 30 годни, но РОБИТЕ си ИСКАТ СЪВЕТСКА РОБИЯ и те да бъдат слугите, гаулайтерите на кремъл ,у нас ..НЕ НИ ограбват американци с 3 -те милиарда за тръбата на путин, за НЕполучени над 1 млд.долара,неустойка, за 1.2 милиарда за части заАЕЦ-чайника, БЕЗ да има ЦЕНА на цялата АЕЦ, за цената на газа, за НЕдопускане на бълг, стоки в Русия, да не говорим за сегашната хибридна война срещу нас от руснаците ..Да не говорим за ПИСМЕНОСТТА , която сме им дали, за отказ за връщане на АРХИВА ни , за заплахите в Черно море и желанието им пак да бъдем руска колония....САМО ГЛУ..ЦИ не виждат всичко това и още доста неща ...Бог да пази НАТО и Европейския съюз, за да ПРОСПЕРИРА Демократична България, Свободна, а не - руска колония !! Руските агенти са най- долната из.ет от нашия народ !!

Александро, за да си убедителна, трябвало да бъдеш по-кратка. ... ИНТЕРЕСИТЕ ти СЕ ПРИПОКРИВАТ с функцията на ПОДЛОГАТА.

Ще отидеш ли утре на война, ако К. Петков обяви такава? Или само си чешеш езика зад компютъра безотговорно. Толкова ли не разбрахте, че България трябва да се управлява от разумни и отговорни хора, защото това го очаква цял народ.

Когато наша Митрофанова пръдне в посолството, всичко от "Възраждане", ИТН, БСП и президентството се насира.

Тоя курвар ПростКиро е марионетка на американците и всеки час оставане на поста който заема е в ущърб на България. Радев, връчвай мандатите и тоя да си обира крушите от България, американски копеле.

Киро, позор, ти си за затвор!

Киро, позор, ти си за затвор!

Реципрочно да го духат руснаците. Айде 114 шпиона обратно в кочината.

ТЪПОТО РШЕНИЕ НА ПРОВАЛЕНИЯ КИРО! ВСЕ ЕДНО ГО НЯМА, ЩОТО НЕГО ГО НЯМА НА ПРАКТИКА!

На практика той все още е Министър председател ,

НЕ ВАЖАТ ЕДНОЛИЧНИТЕ РЕШЕНИЯ НА КИРО В ОСТАВКА! ДОРИ МС НЕ Е ВЗЕЛ РЕШЕНИЕТО, А ТОЙ Е КОЛЕКТИВЕН ОРГАН!

И? Като е парламентарна република, ти може да решаваш, кои закони не ти харесват и може да не спазват ли? :))))))))))))))))

Хунвейбин

митрофанова ако си отиде костя ще я замести той и сега се изживява като посланик на руската воля и дума в България не знам що му плащаме заплата на тоя от нашия бюджет

този пиндоски трол?!

руснаците нищо не казват слугите им вият сякаш ги колят

руснаците говорят през устите на русоробите и русотролите у нас.

Руснаците са достатъчно умни за да го кажат по друг начин. Такъв, че и гъ@а ще те боли и устата няма да можеш да си отвориш да кажеш ОХ!

Този сайт, направен от съветника на Жан Виденов, Владимир Жеглов, събираше комунягите, а сега събира това, дето е останало от тях - копейкаджиите. И много, много тролове. Личи си, защото като се пусне една статия, те скачат веднага с коментари и минуси, а после нещата се нормализират и се включват по-нормални хора. Доколкото тук въобще има нормални.

То пък Кирето, от шега не разбира. Та нали на " Шипка" го замеряха със снежни топки.

Усещате ли как ни вкарват в украинския сценарий ?

не разбира се!!!! как ще усещат? русия ни вкарва в подобен сценарии от времето на борбите за църковна независимост!!!!!! Просто сме им по-далеко и затова по-бавно се случват нещата, но идеята на Игнатиев е била сан стефанска България да просъществува за кратко преди да стане подопечна територия на Русия. Естествено е изнасилил нещата и е имал проблеми с началството.

Да не би е Русия да реши сега да ни напада защото не изпълняваме нейните заповеди? Редно е да припомня на руските подлоги че има държави доста по-малки от Украйна граничещи с Русия и са членки на НАТО. Ама Русия не посмя да ги нападне.

усещаш ли някой под завивките с теб руските шпиони в България са навсякъде да си ги прибират в България има и свестни руснаци, тях никой не ги гони живеят си от години тук, работят, децата им учат живи и здрави

Изгонването на толкова много дипломати е почти равносилно на обявяването на война. Обстановката се нагнетява, сега само чакаме Голямата Провокация . Добре че Киро падна, има шанс да ни се размине .

че рублите станаха неконвертируеми и сега го чака руска мизерия и глад

нЕма такова нещо! той бълнува как е станал пълновластен господар на България и гони ЕС и НАТО и кара целият народ да посреща освободителите за трети път И аха да го наградят подобаващо господарите и се събужда. Тъпото е, че като се материализира този сън ще установи, че след като са го коронясали за генерал-губернатор на задунайская му пращат сметката и ще трябва да ходи до аптеката за вазелин.

Това решение не е взето от МС, то еднолично взето от Кирил Петков и с това нарушава основния закон на страната Ами точно така си е. Да покаже протокола от заседанието на МС, където колективно е обсъдено и взето това решение ! Иванов е ПРЕДАТЕЛ, и това е известно. Така че лъжите му нямат значение. Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ! Да живее Костадинов! Народа ще гласува за ВЪЗРАЖДАНЕ!

гласоподавателите ще гласуват, не "народа". Малко раздувате подкрепата за Копейкин.. с едно 50% нагоре. Но това няма значение. Дори Костя по някакви неведоми пътища да се сдобие с власт го чакат брутални протести. И вероятно Изход с библейски мащаби. Любопитно ми е как ще управлява държава където русоробите са 100% Не си правя илюзии, че ще има пощада за "соросоиди". който не се измъкне ще отиде под ножа.

И аз като наблюдател на "мършата" костаНтирам, че Коцето набира скорост и скоро (септември - октомври) се очаква най-сетне Wind Of Change (Песен на Скорпиънс) да издуха статуквото: Следвайте Москва Follow the Moskva Надолу към парк Горки Down to Gorky Park Слушане на вятъра на промяната Listening to the wind of change Августовска лятна нощ An August summer night Минаващи войници Soldiers passing by Слушане на вятъра на промяната Listening to the wind of change Светът се затваря The world is closing in Мислили ли сте някога Did you ever think Че можем да бъдем толкова близки, като братя That we could be so close, like brothers Бъдещето е във въздуха The future's in the air Усеща се навсякъде Can feel it everywhere Духа с вятъра на промяната Blowing with the wind of change Отведете ме до магията на момента Take me to the magic of the moment В нощта на славата On a glory night Където децата на утрешния ден мечтаят далеч Where the children of tomorrow dream away На вятъра на промяната In the wind of change Вървя по улицата Walking down the street Далечни спомени Distant memories Погребани са в миналото, завинаги Are buried in the past, forever Следвам Москва I follow the Moskva Надолу към парк Горки Down to Gorky Park Слушане на вятъра на промяната Listening to the wind of change Отведете ме до магията на момента Take me to the magic of the moment В нощта на славата On a glory night Където децата на утрешния ден споделят мечтите си Where the children of tomorrow share their dreams С теб и мен With you and me Отведете ме до магията на момента Take me to the magic of the moment В нощта на славата On a glory night Където децата на утрешния ден мечтаят далеч Where the children of tomorrow dream away На вятъра на промяната In the wind of change Вятърът на промяната The wind of change Връхлита право в лицето на времето Blows straight into the face of time Като бурен вятър, който ще удари камбаната на свободата Like a storm wind that will ring the freedom bell За спокойствие For peace of mind Нека пее твоята балалайка Let your balalaika sing Какво иска да каже моята китара What my guitar wants to say Отведете ме до магията на момента Take me to the magic of the moment В нощта на славата On a glory night Където децата на утрешния ден споделят мечтите си Where the children of tomorrow share their dreams С теб и мен With you and me Отведете ме до магията на момента Take me to the magic of the moment В нощта на славата On a glory night Където децата на утрешния ден мечтаят далеч Where the children of tomorrow dream away На вятъра на промяната In the wind of change.

Номер едно

Луд луд луд е Петков! Всички го виждаме в погледа му. Той е обезомял. От ПП бяха казали и че те не са знаели за тези маневри на Петков. Той наистина е полудял или хероина му идва с картинки и гласове.

русоробска гавра с езика... "обезомял"?!

Толкова си могат, троловете митрофанови......

КОСТЯ СПАСИ НА ОТ КИРО

първо се подмийте... че Костя има да спасява бая народ, да не стане излагация, че "въшките са срам за всяка другарка"

Ще е много интересно на едни избори сега да видим колко подкрепа ще има ПП, ДБ и БСП. От хора като Кирил Петков можеш да очакваш че утре ще мобилизира армията и ще тренира се бие срещу руснаците както прави зеленски. Абсолютен национален предател срам и позор

ха-ха... Киро каква армия ще мобилизира???? ХА-ХА! Правителството повтори поне 5 пъти, че нямаме ресурси да дадем дори на приятели в нужда. И не това не е от зле разбран патриотизъм и русофилия.

Те НАТО ще ти намерят пушки, ти само отивай да си пушчено месо за "партньорите" ни...така ще ти кажат.

честно казано не ме успокои много... но един съвет от мен - аз докато пукам по лошите за всеки случай се запаси с вазелин, щото братушките ако стигнат до орлов мост ще стане дефицитна стока.

Имам един въпрос към групата на "Възраждане" в парламента. Чии го крепите там ,щом нямате кворум за каквото и да е било? Защо не напуснете парламента и не протестирате ежедневно пред същият?Защото сте лицемери и повече от всичко ви се нравят ултравислките и неоправдани заплати.

Веселин от Благоевград

Или е от Бургас може би

Възраждане ми е депесе.

Разумните и честни хора принципно критикуват управляващите в момента, независимо кои са те, защото те са фактора който може и осира пеизажа, при тях е и корупцията и зависимостите .......продажното нищожество си личи по това, че критикува опозицията. Винаги е било така! Така че се замислете кой колко е обективен и безпристрастен. Боклуците се откриват лесно.

Цялата продажна американска сган в България. В Украйна се набират доброволци да защитават американските национални интереси и сигурност. Бъдете героите на Zеленси и защитете достойно империята на злото,САЩ, във войната им с Русия. БЪДЕТЕ КАТО ГЛИГИ

няма нужда - украинците вече 3-ти месец мобилизират. България има по-належаща нужда от анти-русоробски личен състав. За всеки случай, ако на някой му хрумнат малоумни идеи със зелени човечета във Варна и Бургас. Щото в София има едни 10-20 такива дето уж пазят МОЧА.

Много русороби говорят за платени от US посолството хора. Кои са те? Кой им плаща? Как им плаща? За какво им плаща? Опорки без грам мисъл.

как за какво бе? опорка №1 е, че целият свят е обградил русийката и иска да ѝ открадне ресурсите (които обаче никой не ги е доказал, че са там) и всеки момент ще я нападнат и край. Звучи много логично, а и тая опорка е направена да лови един определен контингент хора, за които е напълно логично и естествено, че земята е плоска, корона вирус няма, но 5G мрежите го разпространяват. И неподлежащо на доказване.

Аз подозирам,че не само Кирил Петков криптоевреинът,но и Костас Костадакис от "Възраждане" трябва да бъде освидетелствуван . Защо? Защото ако К.К. бе толкова родолюбец,колкото се изкарва,то защо не хване един пищов и не гръмне К.П.? Родолюбие не се защитава от удобството на домашно охолство и пачки в портфейла,а с действия. Плямпатори са всичките в тоя парламент.

Струва ми се че с оглед Реалността Днес - най-добре Затваряне на Всичко Руско у Нас, Колеги… - пък Когато бъде капичнат Кремъл и Се Създаде ВоистинеРусия - Би могло да попомислим…

това решение не е взето от МС, то еднолично взето от Кирил Петков и с това нарушава основния закон на страната Ами точно така си е. Да покаже протокола от заседанието на МС, където колективно е обсъдено и взето това решение !

…и Вие, Колега - Бяхте там ?!

САЩ и НАТО загубиха войната в Украйна, брутално я загубиха. Но най-страшното, което разбраха от там е, че те не могат да спечелят война срещу Русия и това вече го заявяват и генералите и мозъчните им центрове. Нямат и индустриалната мощ да издържат на темпото, което би наложила Русия. В момента точно така, Русия смазва остатъците от украинската армия, с налагане на такова темпо на атришън, че онези се топят като лански сняг барабат с всичкото оръжие от НАТО и САЩ, като голяма част от него го оставят и бягат. Но на САЩ и УК им трябва война, на някого с някого, по възможност на някой с Русия, от тяхно име, но да не са те. Търсят се следващите полезни идиоти след украинците, които вече са приключили, сега тече вече, както казват американските генерали "mopping", който разбира, ще се сети. Та ръчкат Литва, Полша е почти насъскана, може би Румъния, а нищо чудно и нас. Защо това продажно мекере, което вече е опасно и токсично за България, иначе ще прави такива куци и абсолютно дебилни ходове в такъв натопорчен момент?

Хайде ставай вече, наплискай очите и отиди да свършиш нещо полезно, вместо да пишеш глупости.

_stankow

Човекът пише много точно. Даже и да греши - има причини да се изкаже. Все пак става въпрос за бъдещето на страната ни. Вие, ако можете да му възразите - пишете, ще ви изслушаме. Но не му се бъркайте в сутрешния тоалет !

Станков, извинявай, но кое е точното в писането на човека? Само глупости, кое да хвана да оборя? НАТО загубили войната, защото пратили 0 самолета и 3 далекобойни системи? Не пречи да си русофил, но трябва да се гледа по-трезво на нещата. Има статиски за численост на личния състав и въоръжението. Превъзходството на НАТО е в пъти. Отстъпват единствено в ядрените глави, но реално там след стотната нещата нямат значение. Така че не знам как да окачествя писаниците за "индустриална мощ" (даже звучи смешно като се споменава в едно изречение с Русия)? Ти явно имаш друга информация. А що се отнася до това кой се зъби на Русия, можете да се запитате защо всички съседи мразят Русия. И да знаете, че Финландия не е била "насъсквана" от САЩ 40те, а поляците ми отказваха да говорят руски от 80те (ако сте млади русофилчета, да знаете, че всички бяхме във Варшавския договор тогава, с визи и нямаше интернет и тролове, т.е. и те не бях облъчени от американците).

Губиш си времето да обясняваш на трол. Той се инхформира от Поглед-инфо и други руски "медии". До него не достига нищо. Тея основно преписват информация в стил "Мада Ръша каза". Не пропилявай живота си в "спор" с ботове!

ти чуваш ли се какви ги пишеш? НАТО ли не може да издържи на индустриалното темпо на Русия? До момента Украйна се издържаше от производството на България, Чехия и Полша и се вижда, че има горе-долу паритет на силите. Тепърва ако се включат Германия, Франция и Италия, всяка от които е колкото първите 3 изброени по отделно руснаците ще им причернее. А отделно САЩ са колкото последните 3 заедно. Сравнително сдържаната позиция на Нато в Украйна се дължи само и единствено на политическият натиск да не се ескалира напрежението, с което жертвите да се умножат. Но ескалацията е неизбежна, защото Путин няма ресурси да води дълго време война. А колкото по-дълго упорства, толкова по-дълго ще продължат санкциите след унизителното поражение, което ще претърпи... освен ако не се пресегне за "онова" копче.

Няма никакъв паритет на силите. Руснаците използват малка част от армията си и изстрелват по 50 000 снаряда само от артилерия на ден. Украйна с все доставки от запада изстррелва около 5 000. При доставките на оръжие, НАТО и САЩ са се надявали една партида на гаубици и снаряди за тях да им стига и да оцелява поне 10 дена, а заминават за 2 дена, унищожени или счупени. Русия налага темпо, което те не могат да дублират. А Украйна преди войната имаше 2-рата по сила армия в Европа, наравно или близо до Турската. Огромни складове с боеприпаси, които бяха помляни. Ремонтни заводи - които бяха разрушени. Защо мислиш, че западните не биха били разрушени от хиперзвуковите ракети на руснаците, както вече показаха, че могат? Освен това, не бъркай производстовто на ай-фони и апп-ове с замяна, ремонт и производство на нова военна техника. И това не са приумици, а доклади на техните мозъчни тръстове. Много от военните технологии особено за водене на сухопътна война са занемарени на запад и в САЩ. Има и загубено ноу-хау. Други са изостанали. Замяната им изобщо не е проста и бърза работа. Това не са, пак казвам, телевизори и ай-фони. Опа, те и това дори не произвеждат, произвежда го Китай.

пич, вземи се информирай малко преди да пишеш глупости, че ставаш за смях. 1. да това не са електронни джади или черна и бяла техника, които НИКОЙ не произвежда в САЩ или Европа. за сметка на това оръжейната индустрия в Швеция, Швейцария, Белгия и Франция цъфти и връзва. Без китайски части. Германската може да не е в блестяща форма, но това е защото те самите си слагат спирачки, ако отпуснат .... е историята помни какво се случи между ПСВ и ВСВ. С тая разлика, че този път ще ги насърчават. 2. Вече се коментира, че Русия воюва по методите от времената на ВСВ и едва последният месец взе да се опомня, че са минали 70 години от тогава. При НАТО това го няма. 3. Припомням, че дори американците с широко рекламираните им доставки за камион с пари всъщност предоставят минимални количества оръжия на Украйна и това Зеленски го припомня всяка вечер. И не само той. Останалите се отчитат само колкото да отбият номера и да ги пише в списъка. Без изброените вече държави, които доставят въоръжение по съветски образец, което моментално влиза в употреба. 4. руснаците се предполагаше, че ще изтрелват високо-точни ракети, не да правят бомбен килим. Никой не си прави илюзии, че военните складове на русия са практически бездънни и нищо не пречи на руснаците дори да засилят обстрела и да го поддържат така месеци наред, може би дори година. Обаче - с тея снаряди освен да подтискат контра-настъпление на Украйна друго не правят. Дори и моловете ги стрелят с ракети все още. Общо взето руснаците в момента по-скоро тупат топката - дали щото нямат ресурси за повече или по други причини ще се разбере. Но колкото повече време минава толкова повече санкциите удрят руското ВПК и същевременно дават време на НАТО-вските държави да се подготвят. Вчера в Мадрид се заговори за 300 хиляден корпус за бързо реагиране, и това съвсем не са онези 50 хиляди пръснати по цялата граница. Сега руснаците наистина има за какво да се притесняват. В момента, в който това се случи може да забравят за сухопътен коридор към Калининград. Защото единственият начин да си го подсигурят със сила ще доведе до практическото му изтриване от лицето на земята.

ДО КОМЕНТАТОР "... е историята помни какво се случи между ПСВ и ВСВ. С тая разлика, че този път ще ги насърчават. " Сладур, ти очевидно не си нито от помнещите нито от четящите .... какво се случи между ПСВ и ВСВ: Англия и САЩ произведоха в Германия Ваймарската република, която преливаше от демокрация, правеше парламентарни избори на 2-3 месеца и предизивикаше инфлация по 4000% на годишна база. Защо ? Защо след това с с милярдите на САЩ и Лондонското сити беше доведен на власт Хитлер. За по-малко от 10 години пак те САЩ и Англия създадоха германското чудо - фашисткия военно-промишлен комплекс, който въоражи Германия и след тов направиха всичко възможно да бутнат Хитлер да нападне СССР. Това не са предположения, а факти базирани на разсекретени документи на САЩ и Англия. Тези факти се учат в повечето Английски, американски, френски и руски университети. Англия действа по подобен начин срещу Русия от 400 години насам. По такъв начин е пратен и Наполеон срещу Русия и няколко шведски крале и кой ли не ! Господ, обаче е помислил за всичко ... 21-век принадлежи на жълтите ! за съжаление и на нас българите.

NATO и EU не воюват срещу Русия а помагат на Украйна с военна техника и боеприпаси. Самият Путин каза в едно свое изявление, че макар и Русия да не може да се мери с NATO, то силите биха могли да се изравнят само с ядрени оръжия. Сумарно мащабите на страните членки на NATO са по-голеи от руските ако говорим за индустрялна мощ, а и не малко държави вдигнаха средствата си за отбрана през последните месеци.

++++++++++++++++++++

Гласуваха недоверие на просто Киро и защото не може да краде, защо да не да запали държавата. Явно и ДБ имат пръст Но са най-жалки негърските тролове. Бас ловя че на всички тях родата им е била от БКП.

Следващите избори ще са русофили срещу българофили.

Не. Следващите избори ще са американски подлоги срещу българи.

То русофили и българофили е едно и също бе, деби.

Тъй, тъй... Русофилите сте с по две майки, двама бащи и две родини... Копелета безродни!

Деби, всеки нормален, истински българин, първо е българофил и после русофил.

ПП и ДБ ли са българофилите? Тея където обслужваха само Украйна и взимаха заеми за наша сметка за това ли? Това не са българофили! А агенти на краварея

Твърди се, че руските дипломати са около 150 в България, а нашите в Москва са около 15. Това означава, че руските трябва да бъдат намалени 10 пъти. А след това трябва да се закрият и различните либерални НПО- та. Или най- малкото да се приемат закони свързани с осветляване на тяхното финансиране.

нашите са 29. Макар, че лично посланникът е завършил московският университет за дипломати и е малко съмнително доколко трябва да го броиме в "нашата" страна на баланса.

Що, тук е пълно с руски граждани а в братска Русия няма много българи

Защото братската ти Русия води антибългарска политика от векове. А чедата на Сорос са същите.

Да, братска Русия води антибългарска политика и затова два пъти ни освобождава, скоро и за трети път.

Рубльоф, кои са тези два пъти? Либералите и русофиле си приличате по всичко ще едно- наглостта. И с теб ли да я дискутирам тази тема? Напиши нещо за Райхщадското споразумение, конвенцията от Будапеща, провала на Цариградската конференция,Лондонското споразумение, недопускането на българи в Берлин ( 1878), плащането на окупационен дълг на Русия от наша страна след " освобождението. След като напишеш нещо за тези неща, ще ти задам още няколко въпроса. Двойно повече. Да видим дали Русия не води антибългарска политика.

Грешка ! Второто изречение да се чете: Либералите и русофилите си приличате по още едно- наглостта.

Ако са 29, значи руските трябва да бъдат намалени до около 30.

Не запрещение, народен съд заслужава тази канадска отрепка, а ако зависи от мен и съд няма да получи

То ако зависи от мен и ти няма да получиш, но слава богу не зависи нито от тебе, нито от мен. Въпреки, че за България ще е много по-добре такива чуждопоклонници като тебе да ги няма!

_stankow

Богдан Филов нали обяви "символична война" на САЩ и Англия. Само след 4 години си го получи ...

Куция кон-певец и онова недуразомение на природата -сценарист,какво казаха по въпроса...

КОПЕЙКАТА ГАЗ ПИКАЕ !!