Коментари - Разбиха схема за шофьорски книжки - друг се явява на изпит вместо курсанта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжът от Стара Загора, който разкрива достатъчно добре престъпната схема, заслужава похвала и подкрепа от обществото за неговата доблестна гражданска позиция. При тези нови разкрития, би било човешко да спре изливането на помия върху Николай Колев-Босия, който стачкува точно против тези престъпни явления у нас. От всичко това следва, че този отврат и престъпления са достигнали дъното и вече няма накъде. Защото тук вече не става дума само за унищожаването на важните човешки ценности. КАСАЕ СЕ, ПРЕДИ ВСИЧКО, ЗА ВСЕКИДНЕВНИТЕ КАТАСТРОФИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЪТИЩА, ЗА ГОЛЕМИТЕ ТРАГЕДИИ В ДОМОВЕТЕ НА НЕВИННО ЗАГИНАЛИТЕ МЪЖЕ, ЖЕНИ, ДЕЦА. Защото те са следствие от разкритите престъпления. И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ВЛАСТИМАЩИТЕ ДА УДАРЯТ С ЮМРУК И ДА СЛОЖАТ РЕД В ЕЛЕМЕНТАРНАТА ПРОГНИЛА СРЕДА НА ПРЕСТЪПНИТЕ БАНДИ.

Защо,нали завършили осми клас у нас грамотни или неграмотни,та се явили вместо тях?

Защо автора не може да направи разлика между курсант и курсист?

участниците в курсовете за шофьори не са "КУРСАНТИ", а "Курсисти". Курсанти са студентите във висшите военни училища, явно някой не е наясно с българската терминология. Жалко, много жалко, но това е резултат от сегашната неграмотност у подрастващите.

Има видео от изпита. Да почнат да привличат, като обвиняеми, инструктора и подставеното лице, за всяко дело или граждански иск, срещу притежател на СУМПС, получено по тази схема.

И защо? За да не седнеш да научиш правилата? Или си супер добър на практика? Неее, българинът ще се опита дори да е по трудно и незаконно, книжка да си извади с престъпление! Е, депутатите ли аа виновни?

Миналата година когато бях на психотест за пътници и товари дойде да се записва за курса един ромлянин който помоли изпитващият да му попълни данните в бланките защото е бил неграмотен и не можел да пише. Изпитващият го изгони веднага но всички колеги от курса се чудехме как може неграмотен ромлянин да има диплома за средно и да е взел Ц категория и се готви да кара камион. Чудесата у нас просто край нямат ....

Това си е повсеместна практика от петилетки. Използва се не само за вземане на шофьорски изпити, но и за кандидат студентски изпити, изпити по отделни предмети във ВУЗ....

Курсантът е възпитаник на военно училище, а курсистът е човек, който посещава курс. Не е допустима такава фрапантна грешка още в заглавието.

За едно се моля Богу горещо! Като се убиват по пътищата тия хитреци да не убиват други хора! А може сред тях да има и някои виртуози зад волана, ама да ги е страх просто от този изпит!? ..ченгетата са си гадняри ...по природа..

Пич, ти си върхът!

Газ до дупка! После затвор!

Ама нали Бургас беше най-добрият град за живеене? Каква стана тя? Най-много мафиоти, най-много убийства, най-много дрога, че то по-зле и от двумилионна София, бе. Егати и най-добрият град за живеене, егати и престъпниците, които са го завладели. А кметът им е като някаква мижитурка, не му се чува гласът, пък после най-успешният кмет? Що за статистика, що за проучвания са това, незнам! Ама нали е от ГРОБ, наш човек, значи е най-добрият и успешен.

Така си е, но Бургас си остава много добър град за живеене. Красив, свеж, нов и пълен с млади хора. Работата е малоумна и малко, дано дойдат повече фирми.

Босия е прав! Малките бандити гледат шайката и вървят след тях! Родната милиция не ни пази, а люпи слънчовка и чака пенсията!

А сега вече не трябва ли и Московски да си подаде оставката? Щом Босия се оказва прав.

Само да попитам имате ли речник в редакцията си да проверите какво е значението на думата ''КУРСАНТ""??? Другото си го знаем и без да го писателствате..

явно идва от "КУР"и съкратеното на "САНТИМЕТЪР"

Този , със фалшивите книжки за 72 часа, а онези , хванатите в Истамбул - за 24 часа ??!! Силна система имаме ние !

Този С фалшивите книжки е използвал и фалшиви лични карти.

Тука има и замесен изпитващ човек от ДАИ иначе няма как да стане. Като станеш на скенера да те снима и трябва всички черти по лицето ти да съвпадат с тия от снимката на личната карта.

Значи Босият е прав! Тези "курсанти" нали са вземали изпита пред ДАИ.

ти що си с малка буква ма, не можеш ни излъга

Tova voenni knizki li sa? KURSANTI? Kude vav Voennomorskoto voennovuzdushnoto,v artileriata? Uchastnicite c kursove za sifiori sa KURSISTI.Ehhhh dira,haide namerete po dobri kurnalisti.Nie emigrantite pi 40-50 godini v chuzbina sme po dobre s bulgarskia ezik

10 ГОДИНИ С ПРАНГИ ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО

После защо има толкова катастрофи. Еййй няма да се оправим никога.

То да беше само тоя...

Кръвна група ауди.