Коментари - Разбиха нелегална фабрика за цигари и откриха над 1 милион кутии (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами бандеролите се лепят накрая... ама то ясно. Не си е платил на Пеевски "лишаване от свобода от две до осем години " За свиване на цигарки 8 години, за убиство на пътя условна

от къде са купени машините ? Серийни номера ? ,,,, ,,,

Всеки ден информация за мръсни мафиотски бизнеси в големи размери. Боричкане за влат на болници, фармация, нефтохими и пр. А нашите “управници” се занимават с дарения на “непотребни” уж БТРи а сега и зенитни установки за Украйна. Смрад, отврат и геноцид към българския народ. Още подкрепяйте ПП, Боко и Шиши смотаняци! И плюйте по президента Радев, който единствено още му пука за България! Ми още гласувайте за ПП, ГЕРБ, ДБ и живейте като роби!

за тези плащането в брой / до 10000 лв / е супер , ама за тези на работна заплата - хич Ето кого бранят нашите политици

Удобно ГДБОП не са заловили никой от хората в схемата, а само 44 годишен безимотен най-вероятно, на който фиктивно се води наема. И сега ни убеждават, че техника за милиони, организация, логистика, дистрибуция и финансиране са ... от неизвестен извършител. "Добра" работа, а сега спокойно да си раздават бонуси. Иначе сигнала е от Шенгенска страна, за да ни проверят - тук няма накъде го "разбиват" цеха, но схемата и участниците наши хора са незасегнати. Най-вероятно и заловеното е бутафория, а скъпите машини са махнати. После са ни криви тия "еврогейовете" , а тук всичко ни е ...6 за Шенген още от утре.

Лошоо, сеа кво ша пушиме. Треа да зимаме кокаин че е по достъпен.

Пак ли Светльо Витков от Хиподил е управител на фирмата, собственост на Бойко Борисов

Да бяха питали комшийката баба Цона! Тя щеше да им каже : кой влиза, какво произвеждат и щеше да им предложи цигари по 10 лв. стека.

Частна инициатива и бизнес?

май не са си платили на когото е трябвало

В пак нагласена история, не са си платили

При такива мащаби всичко се знае, и то от всички ... Така че би следвало да се подпука цялата администрация - локална, местна, областна ... При други едни демокрации цялата тази свинска гмеж щеше да бъде изправена до стената ...

Да не е тази на Боко ТИКВАТА и Румен ПАШАТА в Поморие ?

Само не разбрах ГДБОП митници прокуратура и сие брифинг ли са давали или са участвали в производството.

Това си помислих

А защо е забранено България да произвежда цигари? На времето бай Тошо точно това казваше "Западния капитал иска да ни диктува какво да правиме и какво да не правиме. Тогава българските цигари бяха най-хубавите. След промените какво ли Boro тук не внасяха - Австрийско, Американско - пълен боклук. По това време България беше меката на хубавия тютюн и хубавите цигари. Западняците всичко хубаво и печелившо в България го разрушиха и продължават да разрушават. Вижда се че не вървим на никъде с ЕС и НАТО. Единствената алтернатива е Бългериа Екзит!

защото всичко печелившо е забранено бе

Ми той Шиши закри производството на цигари в България и се отвори ниша а пък то си има и недостиг. Пазарна икономика

Цяла фабрика с машини, производство, склад, влизане/излизане на камиони със стока и суровина работи с години и ГДБОП не е забелЕзала, това ли ни осведомявате? Или вече производството е станало толкова нагло (или е престанало да плаща за закрила), че няма как да не го осветлите и преместите в друго село за следващите десетки години, докато отново търсите нещо за разбиване. Приказки за деца, но защо ли ви търпим още?

ГДБОП удвоиха такса “ спокойствие” още Септември а тези се пазарили и не щяли да плащат И колегите “ги запалили “ да им светне на другите играчи дето се опъват кво ги чака

явно са конкуренция на Баце и Делян свинята. Затова ги разбиват. Иначе последните са ощетили България само от това за милиарди незаконен износ през ОАЕ за мангалския свят :)

целият стопански двор в Гелеменово е на племеника на Ангел Марин, ако не се помни вицепрезидент на Първанката ....

Честито!

На кашоните не пише ли "БРАК", и ГД БОП станаха вече за смях!