Разбиха най-голямата мрежа за контрабандни цигари в Европа, арестуваха и българи (видео)

Нелегалната фабрика в испанската провинция Навара била маскирана като склад на земеделска ферма

Обратно в новината

Коментари - Разбиха най-голямата мрежа за контрабандни цигари в Европа, арестуваха и българи (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По време на операцията са иззети над 31 тона тютюн и 4,5 милиона пакета цигари". Мрежата, разбита от правоохранителните органи на Испания, е произвеждала около един милиона цигари." Интересно от кога е работила тази мрежа. Тютюна и всички свързани консумативи как са ги доставяли - като тор, от някъде си, необходим за производство на селскостопанска продукция ли? За мене без покровителство от горе не става, но нещо се е счупило по веригата .....

Нищо не са конфискували що се пуши в училищни дворове, пред всеки обществен вход има пепелник и в заведенията ти турят пепелник обикновено мръсен преди да ти дадат менюто.

Виждали ли сте някой да се прережда не опашката за шоколади? Не не сте. Обаче и мене не ме пререждат. Първо предупреждавам касиерката, че няма как да ме пререди някой щото децата са гладни и защото когато някой напушен бърза да ме пререди после почвам да му дишам дима докато излизам от магазина. В два магазина не ме разбраха какво казвам докато един се пререждаше само за цигари. Ами оставих всичко на лентата която беше пълна 2 метра. половината неща бяха от кулинарния щанд. Ами пожелах ѝ приятно връщане на стоката по местата. От тогава такива номера в тия магазини не ми правят.

За никъде не е тази Европа без българи . :)

А веднъж не са посетили Женцкио пазар у столицата, та да видат кво е истинска мрежа...."Батее, да ти трябат цигари? Има сичко, я виш.....Само по три кинта, ти каам, сичкото е оргинално да знайш!"