Районната прокуратура поиска арест за насилника от Стара Загора по второто дело срещу него

26-годишният Георги Николаев Георгиев е обвиняем и за закана с убийство срещу бившата си приятелка Дебора Михайлова

Обратно в новината

Коментари - Районната прокуратура поиска арест за насилника от Стара Загора по второто дело срещу него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре да се обърне внимание на възпитанието на младите хора ! Тогава няма да се налага да се ходи по протести! Вижте ги как изглеждат и двамата- огромни татуировки, момчето напомпило мускули да сметка на мозъчни гънки, брада като хода, излъчване на селски бияч. Момичето е красиво, но прилича на жена двойно по възрастна с този грим и изкуствени "разкрасителни екстри ", тя също с татуировки, чалга маниери и излъчване....жалко за момичето и младостта й. Младежите ви децата дори вече нямат детство и не са щастливи, като зомбита са, живеят в нереален свят и всичко това дава отражение на което всички сме свидетели. Жалко за всички тях!

"Свобода или смърт" според мен няма да е особено уместна в който и да е затвор. Ще изглежда доста глупаво.

Не вярвайте на следствието просто ей така, защото така били казали. Мен точно така ме вкараха в лудницата ЦПЗ „Проф. Н. Шипковенски“ в гр.София, като ме изкараха пълен дебил, който щял да се самонарани и не може да дава информирано съгласие. Казаха че съм бил 7 полицаи и какви ли не глупости за които освен думите на боклуците които го твърдяха нямаше никакви доказателства защото не се беше случило такова нещо. Прави ми впечатление следната формулировка от която е ясно че нещата са скалъпени: По делото са събрани достатъчно данни и доказателства, от които може да се направи обосновано предположение, че именно обвиняемият е извършил престъплението, за което е привлечен в това качество - разпити на свидетели, извлечения от електронна комуникация между пострадалата и обвиняемия, назначена е психолого-психиатрична експертиза на Дебора, която ще бъде изготвена до 10 дни. Не казат че може да се направи извода че е виновен, а че може да се направи предположението че е виновен. Уловката е в това че за да се направи предположение не са необходими каквито и да било доказателства, защото предположението е напълно свободна формулироевка необжързана с доказателства, а извод за това че е виновен са пправи на базата на доказателства от които се извежда. Тези игри на думи, не са случайни и показват че го гласят за винивен с противозаконни методи. Пострадалата изобщо не я съветвам да се съгласява и да ходи при психарите да и правят експертиза я изкарват луда. Нямат законово право да и я направят на сила. После освен че цял живот ще е луда, показанията и в това дело няма да струват и ч стотинка, защото според НПК показанията на лудите не се взимат в предвид, и това е напълно нормално и логично, понеже лудия му се привижда какво ли не. Изкарат ли я веднъж луда и край. Вижте сега какво ше стане като я изкарат луда, а те задължително ще я изкарат луда: 1. Показанията и се игнорорат, и няма как да обжини когото и да било 2. Няма как да се докаже че преди инцидента е била нормална. Ами дори и да е била, от заплахите е полудяла понеже, както ми обясняваха на мен, се е отлючило скрито заболяване 3. Ами като е луда значи се е самонаранила и никой нищо не и е правил. Луда бе всичко може да се очаква от нея. И това е напълно визможно да е така. Приятеля и я е заплашил, а тя понеже е луда се е вбесила че я е зарязал и се е самонаранила. Лудите са напълно способни на такова нещо и това е напълно сериозно Ето имената на психарите от ЦПЗ „Проф. Н. Шипковенски“ които ми нарушиха грубо правата и се опитаха да ме убият в лудницата: Петър Маринов Маринов, Анка Петрова, Станислав Георгиев Стоилов и Димитринка Стефанова Златарева-Станкова, Ана Попова За да не ви правят и вас на луди, моля запишете се за канала ми в Телеграм https://t.me/pprazum Аз знам и мога много, затова и ме вкараха противозаконно в лудницата където се опитаха да ме убият

Защо е Георги Георгиев, след като е Галин Господинов?

Възраждане ще предложат за МЪЖ на Годината !

ОЧАКВА СЕ КОПЕЙКИН ,ЦОНЧО И ОЩЕ 5 ЧОВЕКА ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ ...СКОРО ...

По важно е КОПЕЪКИН ,да бъде арестуван ,за да се предотвратят още престъпления от негови злобни ,диви ,малоумни членове на Възраждане !!!

От " Свобода или смърт " Му остана само Смърт ! А да видим дали е мъжкар и ще удържи на думата си !

С тая плам на "обществото" да засипем с камъни тая долна мърша (което и заслужа де), ще се докараме пак да му плащаме обещетения от съда в Страсбург!

на москалите хич не им харесва че поредното тежко престъпление е извършено от техен "човек" :- )))) как па все главни действащи лица в криминалните хроники са русодебили :- )))

Как пък от "Козяк" намират все инфантили да им вършат тролската дейност... Не се ли сещат, че ефектът е винаги обратен?!

Чесну ли е ? Господин "попълвам документи с невярно съдържание" ама не ми дреме. Ококорен съм и ме дирят за измами в половин Европа ама тука нали ми лапат дудука ..... и тям подобни шишинца, бибитковци и "блъснах хората и утепах бебе ама на кой му дреме" .....

Биячът се оказа глаоподавател на ППДБ , като сам се е похвалил в профила си в сурат тефтера..Обаче тролеадата на козяк продължава с гьобелсовите методи и повтаря една лъжа хиляда пъти, пък белким стане истина.

Бизнесът с проституцията да не го държат Възраждане?

дай някоя лъжа която е "фифти-фифти" белким хване декиш на тая освен някой гласоподавател на Израждане друг няма да се върже :- )) олигофрена си е москалски патриот и това е ясно и на кучетата(явно не си и куче) :- )))

Като ти гледам правописа, ти ще да си някой от "интелектуалците" и олигофрените с професия "активист", които искат забрана на "Възраждане".

Съдийската която е пуснала съдията е путинистка.

Съдийската Коева, която е пуснала садиста е путинистка. Тя изтри постовете си във възхвала на Путин във Фейсбук. .

Кой където срещне русо.роб, да му надуе муцуната изменническа ..

Ще бъде добре и неговия началник КОПЕЙКИН ,да бъде арестуван ...... А и всички от Възраждане ,получавали пари от руското посолство !!!!

Как не се свършиха идиотите, боже !

ако имахме прокоратура Капейката щеше да стане жена на някой едър ром в затвора приказките му за "тричане" "пращане в Белене" на нормалните хора биха му осигурили един топъл шпек :- )))

А на господин "попълвам документи с невярно съдържание", какво ще му осигури прокуратурата, ако я има ?

Не е достатъчна само добра прокуратура.Съдът раздава милостини за изверги. Ако това момиче беше д щеря племенница или близка на съдйката, дали щеше да бъде освободен бияча?С цялото си нахалство тя с гордо вдигната глава се оправдава.

https://advokatbozov.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5/

Размърдаха си дебелите лоени задници, а преди не можело, аааа

Последно тоя комплексар търка ли наровете в ареста или е забегнал.Нещо много под сурдинка се говори за този случай, явно този го пази някой най-малкото чичко депутат.Може дори да е министър или зам.министър.

В ареста е!

Жена и дете да издържа. Абе, лоша работа, щото явно и детето Деборка е издържал от 14- годишна, щото не вярвам татко й да й е купил силиконЯните сиски.

Как "елегантно" замазват очите на обществото за пропуските по мярката за неотклонение за 400-тях шева...

Само като се даде гласност на нещо ,а на колко хора душите им са изгорени от такива кретенчета,сега аз се боря да докажа че двама с едно БМВ,убиха съпруга ми на пътя,и понеже само двете коли са били на пътя по това време,той отрича че го е хвърлил в банкета и съпруга ми на място умира.А те са живи и здрави,че той им е спасил живота,,не ги интересува.Важното е че БМВ е дрифтило.Ако това се беше случило в Германия шофьора на БМВ веднага щеше да бъде обявен за причиниване на смърт на другия водач.Което е очевидно,само в БГ,е по измислен за престъпника начин.Другото доказателство на 3 ден веднага продава БМВ,полицията случайно било.явно някои го закриля от полицията,И на другият ден веднага сутринта бянме следени. Но от вселената няма кои да го закрили,всеки си отговаря за сторенот зло.а това е причинена смърт.

Напишете номера на делото, годината, съда, който го е постановил и съдебния състав. Нека хората знаят тези безобразия.

Много дразнеща таатировка " Сбодоа или смърт" Оскверняваща. Изрежете му татуировката заедно с кожата с макетен нож.

Голям българин, истински родолюбец. Мъж с големи топки, който насилва слабите и беззащитни жени, пък то било и българки. Свобода или смърт, какво друго да татуираш.

нахалното изказване ,на Гьонсуратова...

Тоя питек има жена и 18 годишна красавица любовница.Жените си харесват лоши момчета.

дали е момче е спорно според това дали ще му поникнат цици като спре естроген блокерите ще решим така са химиците по фитнесите :- )))

в България сволочта разглежда такива промоскалски олигофрени като на "мачовци" "патриоти" а нормални цивилизовани европеизирани хора като джендъри жълтопаветници ... да ама като се разтърсиш в новините колко жълтопаветника са извършили такива извращения и колко азиатски дебила са в криминалните хроники но такава ни е държавата. както руzkия отпадък Иво Христов беше отбелязал: ''80% русофили - 80% дебили " :- ))))

Каза краварската мека китка.

Външният вид на извършителя говори за системна употреба на анболни стероиди. Винаги когато това се прави в юношеските години води до малък размер на половият орган при мъжете. Момичето е красавица и всеки би желал да я задържи за себе си НО - ....Стероидите влияят и на мозъкът , "властта" на охранителя изкривява съзнанието към " могъщество" и - ефектът е видим - късопишковец , с ограничен интелект, и мерак за красавица.

че сме приели Истамбулската конвенция? И какво щеше да помогне това в този и други случаи? Нищо! Съдиите като тази и медиите, които криха цял месец а също и институциите ще имат още един закон за неспазване!

Предпочиташ промените на руснаците ли? Или щом ти не виждаш смисъл... ми нека ги пребиват тея ми те жени, а? Или си ОК с пребитото момче само, защото група пишлемета решили, че им прилича на гей. Би ли стиснал ръката на онзи изрод, който напъха жена си в куфар? Да седим и да чакаме за да се оправят нещата ли к'во ли? Осъзнаваш ли, че ти СИ ЧАСТ от проблема?

napravete publicno sashtoto s nego... za urok na vsiki

1 месец медиите мълчат за клането . Защо така ? Кой им забрани 1 месец да не разгласяват случая ?

Отношенията сводник-труженичка са сложни и случилото се не е прецедент, че да му се дава такава гласност. Просто истанбулската конвенция е на дневен ред. И изглежда е така, щом родителите на децата не са в състояние да разберат, когато някой склонява рожбите им към проституция, та трябва да се стигне до такива ексцесии, за да им светне червена лампа!

Просто момчето е било в пробация и с поредното си деяние се е доказало като крайно застрашаващо околните. Затворниците да внимават с този дебел откачалник.

Съдия Гьонова продължава да твърди, че е взела правилно решение. Пожелавам лично да съпреживее такава жестокост с член на семейството и за да усети какво е чувството за несправедливост

Грозни са такива пожелания принципно, но за г-жа съдийката няма друг вариант да разбере, освен да ги понесе самата тя. Пък да видим дали после няма да си промени случайно мнението.

Путя да насочва ракетите към кенефа Булгаристан и да се приключва радикално с безкрайната изродщина тук

Да не дава Господ, но ако аз бях бащата на това момиче, този щеше вече да е труп. Последствоята не ме интересуват!!!

Ама не си. Ако беше на мястото на баща й щеше ли да я пуснеш на 14 години да работи нощем - барманка в дискотека? А щеше ли да искаш да се запознаеш с гаджето й? Щеше ли да й позволиш докато е още ученичка да си сложи силиконови цици и джуки и да се татуира като садистичното й гадже? Родителите й са за бой и трябва да бъдат съдени барабар с изрода, заради това че са отглеждали детето си като безстопанствено животно и даже не са разбрали, че е проституира от малолетна. Ако бяха проявили родителска загриженост, копеленцето отдавна щеше да е осъдено за педофилия и склоняване към проституция.

Направена е животоспасяваща операция, това би трябвало да означава опит за убийство. Ако лекарите не са спрели кръвотечението, изходът е щял да бъде летален.

Да и на мен това ми направи впечатление - как при лека телесна повреда се налага ЖИВОТОСПАСЯВАЩА МЕДИЦИНСКА ПРОЦЕДУРА? Това ако може да ми го обяснят: - Съдебния лекар, освидетелствал пораженията върху младата жена като "лека телесна повреда"; - Окръжния прокурор на Ст. Загора, който е потвърдил, че задържането под стража не е наложителто, тъй като, видите ли, пухкавия охранител бил причинил само "лека телесна повреда"; - Съдийката, която е постановила пускането на тлъстото копеленце. Много искам да се разплете случая и до ТОЗИ, който е оказал натиск върху съдебния лекар, окръжния прокурор и съдийката. Просто няма как и тримата в такъв съвършен синхрон да извършат това очевидно престъпление по служба, ако не са били мотивирани от външен фактор. Един от тях да е идиот, двама да са, НО ТРИМА ЕДНОВРЕМЕННО?!

Незнам, насилникът е с нисък социален статус, най-вероятано и зле материално. По скоро тия 3 "звена" са го карали на принципа: претупване, затваряне, понеже при повечето случай минава. Т.е за да си спестят допълнителните разправии. Тук просто са ударили на (обществен) камък.

“обезобразяване на лицето или на други части от тялото” Обезобразяването е такова увреждане, при което се причиняват значителни изменения на лицето, снагата или крайниците на тялото, които обективно загрозяват вида на човека. Такива изменения на лицето, които водят до неприятни усещания както за пострадалия, така и за други – дълбоки порезни рани, загуба на външното ухо, изкривяване на носа и др. Краткотрайните загрозявания не съставляват средна телесна повреда.

Ние народът и данъкоплатците е крайно време да се надигнем и да изискваме промени в законите - - Двойно и тройно увеличение на всички видове присъди И глоби (няма по-милостиво присъдие от нашето никъде по света) -Построяването на поне още 10 строги затвора, защото голям процент от населението е с криминално поведение и манталитет. Не всички нации са еднакви, съответно и наказателните закони трябва да бъдат такива според манталитета на населението. Не всички нации са готови за или разбират правилно Демокрацията или човешките права. -по строги принципи, изисквания и правила за назначаване на съдии, прокурори и други важни и отговорни позиции в правораздаването. -По-строги наказания за неотговорни и корумпирани съдии и други отговорни лица, в т.ч и полиция

Смешни, много са смешни! Закъсняха тези от прокуратурата. Досега дрямаха, но точно днес, видите ли, решили да постановят задържане под стража! И то, обърнете внимание, за заплахи за убийство. А, че вече преди месец този рецидивист си е изпълнил заканите, са го пуснали на свобода! Това как се нарича? Закони ли? Никакви закони не се спазват, вратипки се намират навсякъде. Тежки зависимости показват всички тези действия на съд и прокуратура. Заключението на съдебния лекар също има огромно значение за случая. Този човек защо мълчи?

А къде е мизерният, жалък, отвратителен, презрян, гаден, гнусен,смрадлив висш съдебен съвет??? Няма ли отрепките Магдалинчев, Кузманов, Чапкънова и другите нищожества да вземат отношение?

Ако не се беше разшумяло , нещастниците магистрати щяха да продължат с простотията си

Понеже по-долу се зачетох в "псевдоинтелигентните" разсъждения на някои неандерталци, които уж добронамерено критикуват жертвата, та да кажа: Не значи не на всички езици, и в "либералния" Запад, и в "деспотичния" Изток, и в "моралистичния" Юг! Та отправените към жертвата критики звучат неморално и грозно и показват манталитета и моралното ниво на пишещите ги!

На 26.06.2023 , а те сега се разработиха. Ако нямаше обществен натиск всичко щеше да е заметено вече. Дежавю. До следващият път.

Като се започне от семейството на пострадалата, мине се през самата нея и се стигне до това изчадие, извършителят - трагична картинка и история, която няма как да завърши със щастлив край. Дано поне останалите индивиди от такъв вид, демек подобни “родители”, 18 годишни кифли с акъл на мишка и батки, си всземат елементарна поука. И по-кротко със съжалението, защото даже и в БГ такова нещо не се случва на нормалните хора с нормални ценности!

каквито и ценности да е имало това момиче ,даже да е била най голямата к...ва , кой е той че ще решава да и отнема живота по този начин. Защото повече за това момиче живот няма . На 18 г тя вече има такива психични травми че дефакто ще е половин човек .

как бащата на това момиче не го е разфасовал досега. Незнам в България а и в света баща който ще го остави жив тоя. Има стотици начини да не е жив вече

Катя

Може би именно затова са го прибрали "на топло" - за да го защитят от саморазправа. Което той напълно заслужава /саморазправата/. Иначе - присъда от няколко годинки, особено ако се признае за виновен, после за примерно поведение го освобождават предсрочно и ето го отново сред нас - по-озлобен и по-озверен.

Професии с най-висок процент психопати: -Политици -Юристи -Топ мениджъри -Журналисти -Полицаи -ОХРАНИТЕЛИ

Мисирките услужливо подбърсъха гъ за на прикриватурата. Напишете че всичките тези гръмки обвинения са от днес, с цел да се прикрие първоначалното прокурорско и съдийско безобразие

Катя

Във ФБ се разпространява негова снимка с жена и детенце. Този урод женен ли е?

Не, разделен е с майката на детето му.

Катя

Благодаря. Имало е защо женицата да го напусне.

А АСАНЧО СМЯТА ПАРИТЕ НА ХОРАТА, БОКО ПЪРДИ В БАНКЯ В ИЗПРАНИТЕ ГАЩИ, КИРЕ ОБИКАЛЯ ПАРАПЕТИ ПО МОРЕТО, МУСТАФАТА НА РАХАТ В САРАЯ , КОСТЯ СИ БРОИ КОПЕЙКИТЕ - КАКВА ГНУСНА КЛОАКА , ХОРА НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ТАЯ ГНУС !!!!

туй нищо (питека) май работи към охранителна фирма(гледам му тениската). Да му отнемат разрешителните за оръжия!

Заместник-окръжният прокурор на Стара Загора Георги Видев е обвинителят, който е поискал от съда отмяна на наложената мярка за неотклонение "задържане под стража" на 26-годишния Георги Николаев, обвиняем за нападението над 18-годишната ученичка Дебора Михайлова. Това става ясно от протокола от заседанието на Окръжния съд в Стара Загора на 5 юли, на което тричленният състав взе решение да освободи задържания.

Нека да се знаят имената!

Браво! Покажи имената им! Ако можеше и снимка!

Ай, ай, вай, вай - ма те са срамежливи ве.

За това нагло лайно само затвор . или нещо друго ... по ефикасно 9/16 .

три цола ! и му е малко !

Първо - моите искрени съчувствия към момичето и семейството й. Второ - познавам доста мъже "пострадали" от "лоши момичета", не физически, но психически, а тези травми могат да бъдат също толкова сериозни и са далеч не толкова очевидни. Но... мисля, че е крайно време всички ние (и жените, и мъжете) да разберем, че свободата не е безлимитна кредитна карта, не е карта "Излизате от затвора", не е джакпот от лотарията и т.н. Свободата е и отговорност. И това, че имаш свободата да взимаш решения, също така означава и че носиш отговорност за решенията, които взимаш. Защото решенията имат последствия. И не всички последствия са приятни. И преди нео-либерастите да започнат да ме замерят с камъни, ще кажа, че и аз съм взимал някои до-о-о-о-ста грешни решения в живота си. И, да, някои от тях са били свързани с жени. Нищо не оправдава татуирания тарикат. Но защо момичето е допуснало подобен примитив до себе си? Може би си е мислела, че от всички примитиви точно този е прикрит интелектуалец? Или, че от всички примитиви точно този тя ще промени и ще превърне в едно дебело, брадато, татуирано, недообразовано ангелче? Какви крила ще са необходими само, за да вдигнат тази твар във въздуха? Замисляла ли се е? Не! Хайде, да си кажем истината. А тя е, че не можем да разчитаме на институциите в имагинерната ни държава да ни предпазят или да изолират примитивите в безопасни за обществото съоръжения. Само ние можем да се предпазим! И можем да се предпазим като ги изолираме. Като не ги допускаме до себе си и до средата си. Нека киснат в собствен сос. В собствения си първичен бульон. И тези, които еволюират ще бъдат приети сред гръбначните форми на живот. А дотогава - вън и надалеч. Може би ако момичето беше разбрала това, сега щяхме да обсъждаме дали й отиват новите очила, а не дали ще има какво да ги сложи!

Шимпанзе еничарско от Вгъзраждане.

Странно?! Според теб има ли разлика между педераската и обикновената мърша? Дали един тъканите се разлагат различно, ако умът е харесвал индивиди от същия пол или другия? И, да, всичката тази истерия по "уошите" момчета я създадохте вие - лебедар-демокрастите. Резултатът от всичките ви усилия е, че сега още един свестен мъж си седи сам, още едно момиче е в интензивното, а още един примитивен индивид ще го разнасят като мечка по съдилища и заседания и най-накрая ще му дадат 4 месеца условно и безплатен абонамент за он-лайн курс "Вече няма да правя така!". Надявам се това, което сте получили или каквото са ви обещали, да си струва!

Прокурорът по делото срещу мъжа, който нападна 18-годишно момиче в Стара Загора, е заявил при разглеждането на мярката за неотклонение пред окръжния съд, че постановеното задържане от долната инстанция е незаконосъобразно и не следва да бъде потвърдено. Това става ясно от протокола от заседанието на Окръжен съд – Стара Загора на 5 юли, съобщи БТА. „Считам, че определението на Старозагорския районен съд, с което е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на обвиняемия Г. Г. е незаконосъобразно и не следва да бъде потвърдено, тъй като от събраните по делото доказателства, в частност от изготвената съдебно-медицинска експертиза, е видно, че на пострадалата не е причинена средна телесна повреда, каквото е обвинението за извършено точно такова престъпление. Ако се касае за извършено престъпление лека телесна повреда, вероятно то би било от частен характер, поради което считам, че следва да бъде отменено определението“, заявява прокурорът.

Свирки правиш ли

При такива съдийки, прокурори....я закривайте всички юридически факултети ...да връщат дипломите и само завършили в страни от ЕС да се назначават за магистрати у нас ...ай писна ми от корумпета и неграмотници в нашта съдебна система.

До ония ден нямаше никакви доказателства и беше средна телесна повреда, сега ще извадят от 100 места съобщения. Добре, че се раздуха случая.

А бе брато...наше момче...ама се "поду" случая и ...май, май може да го ...а дано, ама нада ли при такива "магистрати"