Ратко Младич пред Трибунала в Хага: Виновен ли съм, че не позволих да хвърлят сръбски деца в ямите?

Защитавах държавата си, която вие, западните силоваци, разбихте с помощта на Ватикана и онази мафия от Германия, заяви осъденият на доживотен затвор бивш военен командир

Обратно в новината

Коментари - Ратко Младич пред Трибунала в Хага: Виновен ли съм, че не позволих да хвърлят сръбски деца в ямите? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радко Младич е Левски за сърбите , национален герой.

Жалко, че в Европа няма смъртно наказание. Тоя заслужава да намаже въжето 5 пъти.

Аууу, ма много лош бил този Младич. Как така не са му закичили още и създаването на COVID19? Тоя измислен трибунал нямат връзка с главния мозък, или пък имат връзка, но такава цветна като дъгата?

да ти намажат изхода на тебе най-малко 5 пъти.

A с помощта на кои комундета се създаде СФРЮ и ви тури сърбите начело да ги лъжете?

EVALA

На този човек, паметник ще му издигнат ! А, НАТО, ООН, Еврогейския съюз ще отидат в канализацията на Историята , като бойко БЪЛГАРОУБИЕЦЪТ !

Чеда на НАТО !

Питам се защо обаче никой не казва и не брои немюсулманските животи които бяха погубени от това реално натовско действие да се меси и да защитава това което им се каже.. Нещо май саде Сърбия вие виновна че западняците дават парата а Сърбия се инати и си защитава страната.. Та дори американските им филми не един и два доказват как преидентите на англия и сащ правят всичко възможно да си защитят властта с нападения над сърбите...И не ми казвайте ''художествено'' произведение защото на 80% се препокриват с реалността която рано или късно излиза от архивите..

Надай се ку*е на пияни жени. БТВ, скоро и надницата ти ще резнат, щото 1 евро вече е 89 рублей. Честито!

Ами попрочетете малко документи и факти и се напънете да проумеете как е станало и как много по добре си беше Югославия във всяко ено отношение и от нас и от западните страни и за това я разбиха....

А има ли осъдени мюслита??? Нима няма убити сръбски деца, жени и цивилни граждани???

Отдавна са известни - руски троле. Една къща в Алексинац и един жп вагон на мост в Косово. Други въпроси?

Има осъдени мюслита, но вие руските тролове сте слепи за това. Други въпроси?

Добре че ние (и гърците) защитихме Македония, че и там щяха да вилнеят сърбите. Словенците ги защити Австрия (като бивша територия). В Босна е прекалено шарено населението и нямаше кой да ги защити, за това и станаха кланената. Това е стар конфликт и бе въпрос на време да се поднови. В Югославия сърбите колеха и бесеха, бяха господари. Колко зверства има срещу българите в Македония не е за разправяне. Тези дето му се радвате тук на Младич и компания тук, не забравяйте, че ако по комунизма ни бяха прилапали и нас в Югославия, през 90-те щяхме да се разделим със сърбите с много голяма война, даже по-кървава от тази с Хърватия.

Дай име и линк, ама няма да намериш. И най-вече спри с лъжите!!!

Цял свят знае за "Клането в Сребреница", но някак си удобно се премълчава за предшестващите кланета над сърби в околностите на Сребреница, в дните преди Сребреница да бъде превзета. Защо няма осъдени мюсюлмани? Същата работа е и за Косово.

Защитавах държавата си, която вие, западните силоваци, разбихте с помощта на Ватикана и онази мафия от Германия, заяви осъденият на доживотен затвор бивш военен командир Разбил физиономиите на ЧЕДАТА и МАРИОНЕТКИТЕна НАТО! :))) РЕСПЕКТ!!!

Сравнението не ти е добро. Левски нито е вършил или проповядвал неща като Младич. Чиста и свята република, еднаква за българи, турци и други, това е неговият идеал.

До АЗ ! Млъкни бе утрепко! Не си наясно с нещата! На война е като на война! Сигурно си рязана пишка та плюеш! Млък и у лево!

Има осъдени мюсулмани, има и хървати.

Респект пред Ратко Младич! Поклон Генерале ! Истински патриот и родолюбец! Нашите Баце, валерката Симеонов и каракачанов са "ТУРЧЕВЦИ " !

В имперското противопоставяне Русия - САЩ мога да разбера някой да има предпочитания и да взема страна. Но да застава на страна на Сърбия (Югославия), която е константен противник на родината му още от нейното създаване през 1878 година не го разбирам. За мен тия са родоотстъпници.

Заради Западните покрайнини Радко да го духа, както и всички наши червени безродници, които и майките си биха продали!

не е той престъпник, скапаните западняци и американците са тези, които трябва да са на съд!

Ратко Младич е достоен човек. Такава му е била професията, такава му е била длъжността /властта , задълженията и отговорностите/, по такива закони така е служил. Служил е на неговия си народ. Дали неговия народ се харесва или не на другите , това е друго нещо. За гражданската война имаше предпоставки заложени още от формирането на Югославия след Първата световна война-механично обединяване в едно държавно формирование на народи с много различни религии, обичаи, традиции, при това в голямата си част отделени като части от народите на съседни държави-Албания, България, Австро-Унгария, Италия..... Сблъсъкът беше инспириран отвън, но известно време не беше кървав. Окървави се с "доставянето" на бойци отвън които убивайки , предизвикаха ответни убийства за отмъщение и се стигна до Сребреница, Сараево и пр. А че "Западът" не е обективен се вижда от факта че, от другата страна на Младич беше Хашим Тачи, но той е висш политик и осъществява политиката на същия този "Запад", с трибунала си и всичко останало. Въпреки всичко Сърбия доста сериозно се озъбваше на самото НАТО. Там курвенски го отигра Елцин който спря доставките на военни имущества за Сърбия и тя се принуди да отиде на преговорите в Дейтон. Политиката се показва на хората чрез медиите, а те вървят по вятъра, поради което за реална информираност е трудно да се говори.

Чета мненията под тази статия и си обяснявам много неща -за това защо сме на този хал и докога все така ще я караме... хора,които никога не са стъпвали в Сребреница,Зворник,Мали Зворник,Братунац и Ужице изказват мнения за събития и факти ,подкрепят необосновано тези и вадят крайни изводи .. Уважаеми форумисти ,Ратко Младич не е Миле Китич и Сърбия не е само плескавици и виешалици... Останете си със здраве ! Света върви в различна от Вашата посока...

За хърватите знам. Моля за повече конкретика за осъдените мюсюлмани, благодаря.

Добре си беше, викаш,ама що се разцепи, като си е било добре? И защо се избиха помежду си?

Ако и ти беше в тази "федерация" и да те карат са учиш сръбски, както ни карах да учим руски, друга песен ще запееш.

Ратко Младич не е достоен човек. Давал е заповеди за разстрел на хиляди военнопленници. Далеч съм от мисълта, че същото не биха направили мюсулманите или хърватите ако им се отдадеше възможност. Обаче сърбите прибраха оръжието на югославската армия, и те правиха геноцид. Младич и Хашим Тачи са от два различни филма (Босна и Косово), не са били противници. Може и да е имало външни действия против Югославия, но заслугата за разпадането и е липсата на кохезия и вътрешните противоречия. Още един път не разбирам как някой българин може да застава на страна на Сърбия (Югославия) наш стратегически противник, да замазва вината на военнопрестъпници и да жали за разпада на Югославия.

За всичко е виновна Турция. Майката ни... на балканите докато Европа се развиваме. Сега с тоя манталитет сме готови и майките си да продадем, за да не сме с Европа. А хората там отдавна си живеят. Или поне тези, които имат акъл в главата.

Ратко Младич е гнусен изверг и садист,обслужващ политическите интереси на Милошевич. Не случайно дъщеря му Анна се самоуби през 1993 още по времето на обсадата на Сараево и битките при Книн. Ама ...на чугунени глави ,обслужващи руски интереси отдавна съм се отказал да отговарям ... да наричаш убиец на старци и деца ,извършващ етническо прочистване на територия -“достоен”... странни критерии за достойнство имате...

Неуважаеми тъпанаре Stan, аз бях свидетел на тези събития. По това време ти явно не си бил още и мръсна мисъл в главата на баща си. Нещастник!

Замисли се - не живееш ли ти в друг свят ?

Чел съм и съм гледах много за войната в Югославия, за нейното разпадане, за всичко това което е ставало в Босна и Хърватия, а после и в Косово. Да, не съм бил там, но има огромна база от видео материали, свидетелства, анализи и т.н. Всичко го има. Първо искам да кажа, че Ратко Младич е генерал, военен, участник в този конфликт, както Насер Орич, Както Алия Иззетбегович и както Франьо Туджман. Защо съдят само него? Второ - босненските мюсюлмани извършват не малко кланета и те. Има достатъчно материали за това. Но тях никой не ги съди за убийствата и изнасилванията над православни. В крайна сметка това е война. Аз никой не защитавам. Само искам да кажа - че в Сребреница ,мусулманските банди преди това извършват те първи клане над сърби и ония после им отмъщават подобаващо. Е - нищо ново на Балканите, нали? За мене лично, ако западните сили не бяха поущрили мюсюлманските орди в Босна и католическите националисти В Загреб - то тази война , това клане нямаше да се осъществи. Да - разпад на измислената Югославска федерация щеше да има , неминуемо, но нямаше да се разрази клане в такъв мащаб. Жалко за всички жерви, наистина.

Абсолютно прав сте-моят и Вашият свят наистина са различни ! Останете си със здраве!

Айде тука националните предатели и прорушняшки подлоги, започнаха да квакат за ратко млядич! Естествено сърболяка нали е против ЕС и НАТО и веднага червените лайнари си разтвориха гъза в негова защита!

Русоидните поклонници пак са налазили да защитават сърболята. ГНУС! Всяка беда, стигнала някога България, е била по вина на продажни слуги на импероята на зло - Русия.

славянин = боклук... всички на дръвника

Разбирам някаде си (например Сирия) където се блъскат руси и американци да заставш на нечия страна порди "X" причини. България там няма никъкав интерес ( или почти никакъв). Ама да вземаш страна на Сърбия( Югославия) наш стратегически неприятел и конкурент, защото тая е подкрепяна от русите и пресирана от америте не го разбирам ей богу. Интереса на България трябва да е на първо място, а той е разпадната Югославия и слаба Сърбия.

искам да видиш разговорите на Младич със началника на холанския батальон дето е в сребреница. Иначе, че сърбите са си свине, свине са. Но Ратко се държи петорно повече като мъж и патриот. Това е. Всичко го има записано кой какво е казал. Реално НАТО поощри създаването на две мюсюлмански държави на Балканите! Как да го обичаме, я кажи?

Е то Българите не сме славяни, а наследници на траките и старите Българи, но сърбите май са си славяни. От друга страна една голяма част от сърбите от цяла днешна Сърбия на изток от Българска Морава са си наследници на Българи, та комай и те не са славяни, ама тези в Босна са си чисти сърби и тези около Белград също. Ми само проблеми са ни създавали, ама квалификации няма да им давам, Бог вижда и съди според делата.

А да обичаме сърболяка, ли! Ако стане нещо между тях и нас няма да ти е никак весело с тия кръволоци убийци, това ще кажа! А и добре, че сме в НАТО, заради такива като тебе, дето още мечтаят за сив, глупако!

Много си прав, така е. Ратко е сръбски патриот, но и военнопрестъпник - въпрос на гледна точка, това е войната. От друга страна създаването на мюсюлмански държави на Балканите не е в интерес нито на Сърбия, нито на България. И пак отделно - сърбите са ни отколешен геополитически противник, който прилапа огромни Български територии и създаде Македонската нация, за да отдели тамошните Българи от нас. Абе политиката е кофти работа и винаги в ущърб на нормалността, особено на Балканите.

кой мечтае за СИВ?? И кой те кара да обичаш сърбите?! малоумник, Просто казах един факт - че след намесата на НАТО на балкатаните имаме две мюсюлмански държави. ФАКТ. А нас това утройва ли ни с такива малцинства, а? Ами албанците в македония? Там кой ще ги усмири? НАТО ли?

Интересно що за Българи поставят минуси на истината:) Явно някакви сърбофили, но това е положението, на този хал сме от изобилие от национални предатели през годините...

Браво Исмаил Ага. Аллах ще те прати в рая за тия ти думи, защото това е същността на Исляма, колкото и да се опитват някои да го прикриват, че да може по лесно да се влезе и завладее Европа и Света от Исляма.

Всички хора свързани с убийства, непряко или пряко, ще си понесат последиците, рано или късно. На Земята присъди издават победителите, независимо дали са справедливи или не, според нас хората. Но на този сърбин едно не може да му се отрече, всяка една дума от това което е казал е вярно. Просто на някои хора няма да им стигне живота да го разберат.

Национализмът на Балканите е огромен проблем. В навечерието на Балканските войни, а после и на ПСВ във всички държави, вкл. и на Балканите е текла много мащабна кампания по медиите - разбирай вестниците тогава - колко са лоши съседите, как едва ли не ядат малки деца на закуска, пускали са се фалшиви новини за междуетнически конфликти и инциденти и населението се е настройвало за бъдещите войни. После жестокостите са били неминуеми. Ами същото стана и в бивша Югославия...