Коментари - Радев: Ратификацията на СЕТА да е с максимален консенсус | Днес.dir.bg

Радев: Ратификацията на СЕТА да е с максимален консенсус

Това е всеобхватен и сложен договор, който ще има отражение върху всички области на обществения живот и затова е важно да има открит дебат и ратификацията в НС

Обратно в новината

Коментари - Радев: Ратификацията на СЕТА да е с максимален консенсус | Днес.dir.bg

Коментари

когато на герб и патриотите не са им нуждни гласовете на корнелия, може и без дебат. за какво да правят дебат за да се разлаиват куцехтата - като тебе, нинова, и онзи руски мелез иончева.

Какво му пречи че ще ходим без визи в Канада? Или ще е като едно време - на такива като него не им трябват , а такива като нас ще висят пред посолствата.

на 21.09.2017г. НЕЗАВИСИМО дали е ратифицирана или не от отделните държави в ЕС! Това в правото се нарича ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. Питам се:КАКВО НАЛАГА ТОВА БЪРЗАНЕ, това изпреварване на ратификациите? Дали пък не е изключително и само в интерес на големите корпорации, които не желаят да чакат...да не губят печалба...

Че изборите бяха фалшифицирани. Даже и прост народ, като нашия не може сам да избере такава проста пръчка за президент...

Пак ли иска лапачев ? Ненаискал се

СЕТА междуконинентално бинго. 1един милярд доброволно, задължително плащат милярди долари за огризките от масата на седем милярдера.

Мдаа, всяко изнасилване, потурчване и поробване следва да бъде извършено с максимален консенсус! Ясно е как ще свърши от самото начало, но свободен обществен дебат и обмяна на мнения, не пречат на никого.

Европа е подписала споразумението, но не ви казва, др. генерал Радев, че ако една страна не ратифицира споразумението и споразумение няма да има. Такова развитие на нещата е изгодно само на Кремъл, защото се нарушава европейското единство и се спира прогреса в отношенията с Канада. Ако руската пета колона в България която сега ще започне да ви плаши с апокалиптични картини за споразумението успее и провали споразумението, то това ще се отрази икономически на всички ни и ще внесе напрежение между нас и останалите страни членки. Ситуация мечтана от Кремъл. Другаря Радев ще изпадне в дипломатическа изолация, парите за България от ЕС ще бъдат вече други. СЕТА не е заплаха за България. Заплаха са българските петоколонници на Русия. Никой от тях не може да ви посочи три магистрали или три пречиствателни станции или три градски центъра или три болници, построени или ремонтирани с руски пари. Ние обаче всеки ден виждаме как европейските пари преобразяват живота ни.

Ах, как хитричко Хитърчо мълчи и не ви казва колко изнасяме за Канада и колко и какво внасяме от Канада, за да ви светне сигналната лампа, че ви заблуждават и манипулират пак. Не се страхувайте от СЕТА. Страхувайте се от Нинова и Радевци.

Другарю, бе, защо не си починеш? Стана тя и кандидат политик като теб да ни продава интересите за сметка на чужди интереси и собствения си интерес.

Благодаря на Радев, че най-после намери виновниците за сегашния ни хал. То и аз си мислех, че не може канадците да не са виновни за нашата мизерия, но след като нашия гениален президент го потвърди съм 110% сигурен!

Радев мълча като женски полов орган когато Пусин се изцепи за азбуката ни. Сега се опитва да привлече внимание ни с нещо си което не е ясно и за самия него Споразумението СЕТА е около 2500 страници - едва ли го е чел за да е толкова категорично протиФ

Да сте чули Борисов да е казал нещо по въпроса за СЕТА? Мълчи като пут.а и се е снишил отново като Т.Ж. После ни лук ял, ни лук мирисал! Другите са виновни - Президента Радев, патриотите, външният министър. А той, ангелче небесно - невинен, не знае дори за какво става дума! Да ми кажат тези от вас, отворковци, дето непрекъснато хвалят Мутрата - какво съществено е направил той за Б-я през последните 10 години, освен да фалшифицира изборите с помощта на репресивната машина на Цветанов? Какво съществено? Нищо! В ЕС и НАТО ни вкараха Първанов и СДС! Орешарски и Герджиков поеха всички негативи на пагубната икономическа политика на ГЕРБ, по нареждане на Борисов! А той винаги се укриваше и залягаше като плъх, да не му се развали имиджа! Изтърканото рязане на лентички и потупване по рамото от европейските лидери не носят икономическа полза на Б-я, а слугинажа му пред Ердоган само усложнява обстановката на Балканите! Къде е прословутият Хъб, сега се моли на Бабата да му пусне връзка с турски поток, когато той можеше да е Южен поток и да минава през Б-я!

Със СЕТА нарастват многократно възможностите на български фирмида използват големият и платежоспособен канадски пазар!Обаче канадските фирми могат и ще бъдат силна конкуренция на местните българоруски феодали и да търсят справедливост във действащите европейски и канадски съдилища!

СЕТА ще обслужва единствено големите транснационални краварски и канадски компании в ущърб на всички страни.Ще обслужва и глобализЪма но не и интересите на съответната страна.А лобисти на тяхната ясла ги има и тук в този форум, няма пълна ясла, няма да ими и лобисти, те са за пълна ясла а не да истересите на страната !

Я лобистите от форума с минусите...никнат като гъбки след дъжд има и още давайте ха ха ха !!!

Като сложим и тва, че канадците нацепиха канчетата на алкашите на хокей на олимпиадата в Сочи и премиера на Канада обиди лично жужопутин на срещата на г20 .... работата стана и лична там!

Както вика другарката КУРнелия: "СЕТА е по-големо зло от Черната смърт и Испанския грип взети заедно. Злите канадски импириалисти ще унищожат родното ни здравеопазване и образование. Астероид да падне ще е по-добре от СЕТА. Защото канадските империалисти са по зли и от смърта"! КРАЙ на ЦИтатЯ! Вече може да ръкопляскате, товариШчи!

Никаква СЕТА НЕ трябва да се ратифицира от Българския парламент.Това ще е самоубийствено за страната ни.И ако патриотите наистина са такива ще гласуват или против или въобще няма да допуснат това до НС.Мекерета които са за и които за вечно наведени на запад има ха да видим патриотити на техния тротоар ли са ??!!

Радев, онова хитле.ристче Пламен Узунов още ли при теб на служба?

това за което намекваш е дошло от центъра на Европа така че гаранция франция какво иде от Европа сега

А онова, което дойде от азия, по-хубаво ли беше!

ДЕТРОЙТА, селянин, как е времето в червен бряг!

ПИХ КАФЕ - НАБОБ - 100% КОЛУМБИЙСКО .. ПЛУВАХ В БАСЕЙНА .. СЕГА ЩЕ ПОРАБОТЯ

Знам само,че една руска фирма- Атомстрой ВЕЧЕ осъди ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, да им платим някакви реактори. Това за милиарди левове! Защо никой не възрази по този въпрос?

В МЕЖДУНРОДНИЯ СЪД В ХАГА, А НЕ В СЪДА В МОСКВА .... А ПО СЕТА КАНАДСКА ФИРМА МОЖЕ ДА НИ СЪДИ В КАНАДА , А НЕ В МЕЖДУНАРОДЕН СЪД

Я кажи, кажи , не се стеснявай ?

е не са ли тия реактори поръчани и получени или се лъжа?

АТОМРЕМОНТСТРОЙ ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТЪРГОВСКИ ТРУБУНАЛ В ХАГА ХОЛАНДИЯ .... А НЕ В СЪДА В МОСКВА В РУСИЯ ... А ПО ДОГОВОРА СЕТА КАНАДЦИТЕ МОГАТ ДА НИ ОСЪДЯТ В КАНАДСКИЯ СЪД В МОНТРЕАЛ, ТОРОНТО И Т.Н :))

Лошото е,че Канадците могат да осъдят и фирмите на руските собственици на България и затова мекерета като тебе,Радев,Нинова и останалата пропутинска сволоч саботират споразумението за свободен достъп на стоки и услуги между Канада и ЕС!

САМО НЕ РАЗБРАХ ЩОМ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА РУСНАЦИ , ...ЗАЩИ ТАЗ БЪЛГАРСКА МИШКА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ИСКА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ЕС И ЕК ЗА ТУРцКИЯ ПОТОК ??

и по-добре ли е да се съдиш в мутристан ?

Льотчика Радева, е прилеп! Т.е. летяща мишка!

Къде е заровено кучето! Наскоро ЕС подписа същия договор с Япония! Някой да разбра, че се е случило! МНЕ! ЗАЩО! Докато за тая СЕТА ни прогърмяха ушите рубладжииските медии и подлогите на плешивеца от кремл! ЕТО и причината! Канада и раССия изнасят сходни неща! СЕТА би бил още един пирон в ковчега на потъващата рашистка "икономика"! Докато всички знаем какво изнася Япония! Ей затва е тоя вой и квичене от страна на рашистките отрепки!

ДЕ ДА ЛЪЖЕХ , АМА ТВА Е ПРОБЛЕМА - ВАШИЯ ДЕ - НЕ Е МОЙ :))

умен, па и убав!!!

С една дума, мошеника Радев няма нищо против СЕТА, само иска да има повече цирк преди да я приемат. Това с конституционния съд също е цирк, като се има в предвид че там са само соросоиди, като него. Да не забравяме и цирка на БЛАТО в Черно Море, който лично мошеника Радев ни домъкна! И хич да не се правят че този цирк не е за да се сплаши Русия!

За едните соросоид, за другите путинист.Хайде разберете се най-накрая какъв е, че нещо се объркАх!

Дирчо

То е много просто - виж мошеника Радев до сега направил ли е нещо за Русия или работи за БЛАТО и ще ти стане ясно! Ето това учение на БЛАТО в Черно Море кой ни го домъкна?

В този договор далаверата е за една 150 годишна нищо и никаква държавица. НЕ трябва да се ратифицира.

Май имаш нужда от Имодиум...

Какво значи "максимален консенсус"? На събранията на етажната ни собственост 10 човека изказват 24 мнения, всяко от което е противоположно на останалите. Тези политически приказки Радев да си ги пази като лафчета за Деси. Аз искам достоверна информация за СЕТА и сама да преценя.

Коментари - Радев: Ратификацията на СЕТА да е с максимален консенсус | Днес.dir.bg

Радев: Ратификацията на СЕТА да е с максимален консенсус

Това е всеобхватен и сложен договор, който ще има отражение върху всички области на обществения живот и затова е важно да има открит дебат и ратификацията в НС

Обратно в новината

Коментари - Радев: Ратификацията на СЕТА да е с максимален консенсус | Днес.dir.bg

Коментари

когато на герб и патриотите не са им нуждни гласовете на корнелия, може и без дебат. за какво да правят дебат за да се разлаиват куцехтата - като тебе, нинова, и онзи руски мелез иончева.

Какво му пречи че ще ходим без визи в Канада? Или ще е като едно време - на такива като него не им трябват , а такива като нас ще висят пред посолствата.

на 21.09.2017г. НЕЗАВИСИМО дали е ратифицирана или не от отделните държави в ЕС! Това в правото се нарича ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. Питам се:КАКВО НАЛАГА ТОВА БЪРЗАНЕ, това изпреварване на ратификациите? Дали пък не е изключително и само в интерес на големите корпорации, които не желаят да чакат...да не губят печалба...

Че изборите бяха фалшифицирани. Даже и прост народ, като нашия не може сам да избере такава проста пръчка за президент...

Пак ли иска лапачев ? Ненаискал се

СЕТА междуконинентално бинго. 1един милярд доброволно, задължително плащат милярди долари за огризките от масата на седем милярдера.

Мдаа, всяко изнасилване, потурчване и поробване следва да бъде извършено с максимален консенсус! Ясно е как ще свърши от самото начало, но свободен обществен дебат и обмяна на мнения, не пречат на никого.

Европа е подписала споразумението, но не ви казва, др. генерал Радев, че ако една страна не ратифицира споразумението и споразумение няма да има. Такова развитие на нещата е изгодно само на Кремъл, защото се нарушава европейското единство и се спира прогреса в отношенията с Канада. Ако руската пета колона в България която сега ще започне да ви плаши с апокалиптични картини за споразумението успее и провали споразумението, то това ще се отрази икономически на всички ни и ще внесе напрежение между нас и останалите страни членки. Ситуация мечтана от Кремъл. Другаря Радев ще изпадне в дипломатическа изолация, парите за България от ЕС ще бъдат вече други. СЕТА не е заплаха за България. Заплаха са българските петоколонници на Русия. Никой от тях не може да ви посочи три магистрали или три пречиствателни станции или три градски центъра или три болници, построени или ремонтирани с руски пари. Ние обаче всеки ден виждаме как европейските пари преобразяват живота ни.

Ах, как хитричко Хитърчо мълчи и не ви казва колко изнасяме за Канада и колко и какво внасяме от Канада, за да ви светне сигналната лампа, че ви заблуждават и манипулират пак. Не се страхувайте от СЕТА. Страхувайте се от Нинова и Радевци.

Другарю, бе, защо не си починеш? Стана тя и кандидат политик като теб да ни продава интересите за сметка на чужди интереси и собствения си интерес.

Благодаря на Радев, че най-после намери виновниците за сегашния ни хал. То и аз си мислех, че не може канадците да не са виновни за нашата мизерия, но след като нашия гениален президент го потвърди съм 110% сигурен!

Радев мълча като женски полов орган когато Пусин се изцепи за азбуката ни. Сега се опитва да привлече внимание ни с нещо си което не е ясно и за самия него Споразумението СЕТА е около 2500 страници - едва ли го е чел за да е толкова категорично протиФ

Да сте чули Борисов да е казал нещо по въпроса за СЕТА? Мълчи като пут.а и се е снишил отново като Т.Ж. После ни лук ял, ни лук мирисал! Другите са виновни - Президента Радев, патриотите, външният министър. А той, ангелче небесно - невинен, не знае дори за какво става дума! Да ми кажат тези от вас, отворковци, дето непрекъснато хвалят Мутрата - какво съществено е направил той за Б-я през последните 10 години, освен да фалшифицира изборите с помощта на репресивната машина на Цветанов? Какво съществено? Нищо! В ЕС и НАТО ни вкараха Първанов и СДС! Орешарски и Герджиков поеха всички негативи на пагубната икономическа политика на ГЕРБ, по нареждане на Борисов! А той винаги се укриваше и залягаше като плъх, да не му се развали имиджа! Изтърканото рязане на лентички и потупване по рамото от европейските лидери не носят икономическа полза на Б-я, а слугинажа му пред Ердоган само усложнява обстановката на Балканите! Къде е прословутият Хъб, сега се моли на Бабата да му пусне връзка с турски поток, когато той можеше да е Южен поток и да минава през Б-я!

Със СЕТА нарастват многократно възможностите на български фирмида използват големият и платежоспособен канадски пазар!Обаче канадските фирми могат и ще бъдат силна конкуренция на местните българоруски феодали и да търсят справедливост във действащите европейски и канадски съдилища!

СЕТА ще обслужва единствено големите транснационални краварски и канадски компании в ущърб на всички страни.Ще обслужва и глобализЪма но не и интересите на съответната страна.А лобисти на тяхната ясла ги има и тук в този форум, няма пълна ясла, няма да ими и лобисти, те са за пълна ясла а не да истересите на страната !

Я лобистите от форума с минусите...никнат като гъбки след дъжд има и още давайте ха ха ха !!!

Като сложим и тва, че канадците нацепиха канчетата на алкашите на хокей на олимпиадата в Сочи и премиера на Канада обиди лично жужопутин на срещата на г20 .... работата стана и лична там!

Както вика другарката КУРнелия: "СЕТА е по-големо зло от Черната смърт и Испанския грип взети заедно. Злите канадски импириалисти ще унищожат родното ни здравеопазване и образование. Астероид да падне ще е по-добре от СЕТА. Защото канадските империалисти са по зли и от смърта"! КРАЙ на ЦИтатЯ! Вече може да ръкопляскате, товариШчи!

Никаква СЕТА НЕ трябва да се ратифицира от Българския парламент.Това ще е самоубийствено за страната ни.И ако патриотите наистина са такива ще гласуват или против или въобще няма да допуснат това до НС.Мекерета които са за и които за вечно наведени на запад има ха да видим патриотити на техния тротоар ли са ??!!

Радев, онова хитле.ристче Пламен Узунов още ли при теб на служба?

това за което намекваш е дошло от центъра на Европа така че гаранция франция какво иде от Европа сега

А онова, което дойде от азия, по-хубаво ли беше!

ДЕТРОЙТА, селянин, как е времето в червен бряг!

ПИХ КАФЕ - НАБОБ - 100% КОЛУМБИЙСКО .. ПЛУВАХ В БАСЕЙНА .. СЕГА ЩЕ ПОРАБОТЯ

Знам само,че една руска фирма- Атомстрой ВЕЧЕ осъди ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, да им платим някакви реактори. Това за милиарди левове! Защо никой не възрази по този въпрос?

В МЕЖДУНРОДНИЯ СЪД В ХАГА, А НЕ В СЪДА В МОСКВА .... А ПО СЕТА КАНАДСКА ФИРМА МОЖЕ ДА НИ СЪДИ В КАНАДА , А НЕ В МЕЖДУНАРОДЕН СЪД

Я кажи, кажи , не се стеснявай ?

е не са ли тия реактори поръчани и получени или се лъжа?

АТОМРЕМОНТСТРОЙ ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТЪРГОВСКИ ТРУБУНАЛ В ХАГА ХОЛАНДИЯ .... А НЕ В СЪДА В МОСКВА В РУСИЯ ... А ПО ДОГОВОРА СЕТА КАНАДЦИТЕ МОГАТ ДА НИ ОСЪДЯТ В КАНАДСКИЯ СЪД В МОНТРЕАЛ, ТОРОНТО И Т.Н :))

Лошото е,че Канадците могат да осъдят и фирмите на руските собственици на България и затова мекерета като тебе,Радев,Нинова и останалата пропутинска сволоч саботират споразумението за свободен достъп на стоки и услуги между Канада и ЕС!

САМО НЕ РАЗБРАХ ЩОМ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА РУСНАЦИ , ...ЗАЩИ ТАЗ БЪЛГАРСКА МИШКА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ИСКА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ЕС И ЕК ЗА ТУРцКИЯ ПОТОК ??

и по-добре ли е да се съдиш в мутристан ?

Льотчика Радева, е прилеп! Т.е. летяща мишка!

Къде е заровено кучето! Наскоро ЕС подписа същия договор с Япония! Някой да разбра, че се е случило! МНЕ! ЗАЩО! Докато за тая СЕТА ни прогърмяха ушите рубладжииските медии и подлогите на плешивеца от кремл! ЕТО и причината! Канада и раССия изнасят сходни неща! СЕТА би бил още един пирон в ковчега на потъващата рашистка "икономика"! Докато всички знаем какво изнася Япония! Ей затва е тоя вой и квичене от страна на рашистките отрепки!

ДЕ ДА ЛЪЖЕХ , АМА ТВА Е ПРОБЛЕМА - ВАШИЯ ДЕ - НЕ Е МОЙ :))

умен, па и убав!!!

С една дума, мошеника Радев няма нищо против СЕТА, само иска да има повече цирк преди да я приемат. Това с конституционния съд също е цирк, като се има в предвид че там са само соросоиди, като него. Да не забравяме и цирка на БЛАТО в Черно Море, който лично мошеника Радев ни домъкна! И хич да не се правят че този цирк не е за да се сплаши Русия!

За едните соросоид, за другите путинист.Хайде разберете се най-накрая какъв е, че нещо се объркАх!

Дирчо

То е много просто - виж мошеника Радев до сега направил ли е нещо за Русия или работи за БЛАТО и ще ти стане ясно! Ето това учение на БЛАТО в Черно Море кой ни го домъкна?

В този договор далаверата е за една 150 годишна нищо и никаква държавица. НЕ трябва да се ратифицира.

Май имаш нужда от Имодиум...

Какво значи "максимален консенсус"? На събранията на етажната ни собственост 10 човека изказват 24 мнения, всяко от което е противоположно на останалите. Тези политически приказки Радев да си ги пази като лафчета за Деси. Аз искам достоверна информация за СЕТА и сама да преценя.