Расте броят на жертвите от стрелбата в Малмьо

Трима мъже загинаха, а други трима остават на лечение в болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Malmo и Копенхаген са се превърнали в Неапол на Скандинавието.

Шведите станаха богове на политическата коректност. Не било терористичен акт, а просто оправяне на две банди, а това, че тези банди са СЪЗДАДЕНИ и ДВИЖЕНИ от имигранти ... няма значение. То реално си е така, а когато имигрантите станат над 50% от държавата, вече ще си е част от културата на страната.

Хм, как всичко е случайно, естесвтено и без никакво задкулисие. Безрамници да вярват, че има протоколи на ционските умници и че някой е в състояние да контролира обществени процеси. Няма таквиа работи. Най-много да е схема, но по божията воля. Най-много. Иначе в западна Европа никак няма прозорливи, проницателни далновидни хора. Няма и в САЩ, няма и в Русия, да не споменаваме България. И да се знае, че всяка прилика с описаното в протоколите е пълна случайност. Само вярата в десеторучица с вълшебна пръчица е приемлива в подобни твърдения!

Не е тероризъм, демек едни орки са отстреляли други орки, но това прави ли по-спокоен живота на коренното шведско население?

От Милиона „орязани бежанци “влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява от рижите "богоизбранни"умници!

Честито на шведите. Тепърва има да се чудят какво става.

А тези банди дали са се зародили от кротките швеци или от мургавите им безработни гостенчета по кварталите?

А бяха викинги... Едно злодеяние заради друго.

...излизали от интернет кафе... Аха-ха-хаххх! Тия там не са чували за мобилен интерент?! В кой век живеят, че имат кафете, в които ходят да си пуснат малко нет?! Е.аси!

Бай Ганьо Булгарски е велик, но тЪп ... в "интернет" кафетата освен Интернет достъп, се продават и много други стоки и услуги ... които често водят до" разправии за парко места".

От 163 000 мигранти в Швеция през 2015 (основно млади мъже, мюсулмани, араби и африканци) само около 500 (петстотин) са започнали работа. Останалите лапат социални помошти и опъват шведки (сигурно и шведи) със или без тяхното желание. ПРавителството удобно е спряло да прави статистика на извършителите на сексуални престъпления, но вс още има медии които се опитват да вкарат малко реалност в промитите евролиберастки глави. По журналистически изселедвания, за 2016-17 от 43ма осъдени за групови изнасилвания 40 човека са или мигранти или родени от родители мигранти. Според друго изследване за случаите на групови изнасилвания от 2012 насам от 112 осъдени, 82 са родени извън европа, не са казали колко от останалите са резултата от "успешната" шведска интеграция на мигранти. Средната възраст на жервите е 15!!!! Аз лично се чудя, тези момичета бащи нямат ли...

...ПРавителството удобно е спряло да прави статистика на извършителите на сексуални престъпления... Така е. Сигурно сте прав. Сега да видим как е във Велика Майка България? Еми там положението е следното. Има СТЪКМИСТИКА за жертвите на ПТП и не само! Конкретно. Става ПТП, умира 1 на място 3 закарани в болницата. След 48 часа 1 от тримата закарани почива поради усложнения, след още 24 часа почива още 1 неизлязъл от упойка след операция. мвр на шматката със скункса брои и отчита 1 птп с 1 жертва! Другите са починали в болница от травми. Ето това е истинската статиска на мвр и никой не повига и дума да напише или попита за безобразието! Само така биха могли да бъдат намалени жертвите от ПТП...

Това разбира се, НЕ Е ВЯРНО.

явно ти работиш в статистиката на мвр и знаеш от първа ръка

В двете реплики към мен има 50% истина и 50% неистина. И двете са 100% отражение на действителността ни. Не се отказвам от написаното.

А ти в 99% не си прав. 1% е само заради начина на водене на статистиката, а именно, че ако в рамките на 30 дни след катастрофата човек почине заради раните си се води загинал при катастрофа в статистиката. Ако обаче умре след тези 30 дни е възможно да не се отчете като жертва на катастрофа, въпреки че това не е сигурно защото МВР води отделен отчет за пострадалите след 30-тия ден. Очевидно нямаш нищо общо със статистиката, въпреки че се водиш статистик

Не се знаят мотивите, но не са терористични! Сакъм някой да не каже нещо срещу имигрантите! Ами дръжте си ги, халал да са ви! Само не ни карайте и ние да ги приемаме!

ами, то просто няма какво да му коментираш на такива"новини" вече. същото, като тъмно-зелените ежедневни "новини" у нас! просто да видим колко синьо-лилави "клети бежанеца" днес са били принудени да приемат испания и италия, довлечени от сороските нпо-трафиканти с пълни кораби. голяма част от тях са именно в Швеция, в Малмьо, страшен е контрастът между бяло-русите шведи и все повечето синьо-лилави диваци там...малмьо, малката сомалия...

Да не се оказва че убиеците са наши сенародници

Бе кви пристъпници има в БГ -то бе душа? И изобщо никой не казва българската мафия , а казват - руска, италианска, албанска . Изобщо май се мислиш за голяма работа! Ста въпроса за мангузери дето еврогейчовците ги докараха!

Къде се навирам мъжду платените. Убиеца в Германия се оказа че е българин. А всички коментираха че е африканец преди това. Така да не ви плащат надникна за коментарите после. Адиос трол

във всички евролиберастки държави

Епа, инжинерите от Африка изпробват последните си разработки! Весело е в "спокойна" Швеция - весело. мултикултурно!

Тези пък бетер баба Меркел. Събрали цялата измет от къде ли не . Така ги наведоха с пропагандирането на свободата и демокрацията , че УСА - то им разгоини фамилията за Западняците и Северняците Европейци .