Ръст на новите случаи на COVID-19, задминаха 17% за денонощие

За последните 24 часа има само един починал, хоспитализирани са 8 души с коронавирус

Обратно в новината

Коментари - Ръст на новите случаи на COVID-19, задминаха 17% за денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

знайш къв ковид ше ви дам манипулатори долни!Няма никакъв ковид!Или преименувахте грипа вече??????

На рептилите им пречели хората, били шумни завистливи избухливи,алчни та направили изчисления - 4милиарда излишни хора имало на земята и сега лека полека ги намаляват.. къде с ковид, като подпомагат с пръскане от небето, къде с ваксини, (те са най сигурни), къде с войни, къде с глад .. там където не става, става с мноооого пари.. абе върви си плана, лека полека ще стигне целта..

ЕМ ДА, СЛЕД ТОЛКОВА ПРЪСКАНИЯ В НЕБЕТО И БОЛЕСТИТЕ ЩЕ СКОЧАТ.. ТОЛКОВА ЛИ НЕ Е ВИДНО :(

Хора с положителен тест не трябва да се наричат заразени от ковид(или потвърдени случаи на ковид). Освен това броя на направените тестове е много малък ,за да се правят генерални изводи че броят на новите случаи нараства и вече е 17%.

Корона вирус е имало от 100 год защото е част от обикновената настинка. Ковид 19 обаче е различен от обикновениия сезонен корона вирус защото в пипнат.

Държавите с най-много ваксани имат най-голям ръст на пукнали от ваксата. А тепърва какво се очаква в същите тез държави ... бедна ви е фантазията.

Ваксинирана Гърция , заболели 56649 с 85 починали за седмица........Много от ваксинираните държави спряха да обявяват.....защо ли?

Явно има още хляб в тоя цирк щом продължава. Тук пише, един човек е починал с устанонена корона вирус инфекция. То че е цирк е ясно , но този човек може да е починал от инфаркт, инсулт, заплес, но това не означава ,че е починал от корона вирус. През целият 3 годишен цирк представяха новините по този начин. Някой си умрял С корона вирус, не от корана вирус ами С корона вирус. Като махнем 90% от лъжите , каито се изписаха. Явно в България скоро няма да се променят нещата, явно вместо да бъдат съдени всички тези лъжци все още ими се разрешава да пишат за този цирк. А същият тоци цирк се доказа вече в световен мащаб.

Минаха изборите И... особено след победата на ГРОБ почнаха да надуват числата, да вадят скелетите от гардероба.. и се почва ковид ковид ковид % лайан вакЦини

Медицинския фашизъм не разбра че пари по тая линия вече няма да има.

Гниди продажни скоро ще дойде видов ден за вас

Айде сега затворете цялата страна, защото двеста човека са с положителен тест. Ама дали имат симптоми, дали са тежки симптоми, колко е двеста човека процент за 6 милиона няма значение. Така е заповядано от европата ни чудна. Психопати!!!

Естествено, че имат симптоми. Кой идиот би се тествал без симптоми когато никъде не му искат резултат от тест?

ако трябва да пътува.

Първото нещо е да ти наврат клечката в гъ....ъъъ носа. От там е основната бройка. + клечка = 1800 лв. по пътека.

Промяна на времето, редуване топло и студено винаги води до настинки, които от бая време се водят ''ковид'', че за него се плаща по добре...Неведнъж е доказвано, че тестовете доказват някакъв вирус, какъвто при настинките няма как да липсва, но ''ковида'' е модерен сега.

Какво се плаща? Стоиш си вкъщи изолиран и се лекуваш. Ако е ковид дори и с тест от аптека, се обаждаш на ЛЛ да ти каже как да предотвратиш образуването на тромби. Официални тестове си правят хората, които трябва да оправдаят отсъствие от присъствена работа. Например, учителите.

17% ? Така са им казали, така пишат, кой да провери дали не лъжат ?

Главната цел на дигитализацията е ФАЛШИФИКАЦИЯТА !!!!!!!!!!!!

Sm3hurk0

Не знам за какво допринасят ваксините, но масово, младите момичета търсят не ваксинирани мъже са създаване на потомство.. Айде, че ме търсят да свърша мъжката работа :))))

По начина по който сте го написал,едва ли някой Ви е 'търсил' скоро, ама 'айде щом така казвате ;))

Жените търсят шкембелии с тлъста банкова сметка. Дали си ваксиниран им дреме на дъртата шу...да. за справка А. Сандалич

Смятай колко са прости и едните, и другште. Затова се търсят.

Личната ми лекарка каза, че лятото ваксърите масово са били натръшкани от грип някои дори по два пъти. Сега пак. Зимата ще има зомби акопалипсис за ваксинираните - приготвил съм пуканките. Те не можаха да получат справедливо възмездие за деянията си от съдебната система, но от Дарвин не може да избягат.

Моята лична лекарка ми каза друго. Сега съм пред дилемата на моята лична лекарка ли да вярвам или на твоята!!

Зависи коя повече се вълнува от материално от Здравната каса.

Войната в Усрайна не се развива добре за Зеленски и пак извадихте пландемията от нафталина

Добър ден, антиваксъри-идиоти, Мрамор сянка да ви пази!

Я! Ваксо П.......... (той си го знае)

Това е само аватара на Ваксо. Истинският Ваксо още преди 5 месеца си замина мир на праха му - поне добре проклинаше момчето , ама на случват се и такива работи.

Министерството на здравеопазването на Флорида издаде ново ръководство относно ваксинацията с мРНК срещу Covid-19. Въз основа на анализ на риска от смъртност от сърдечни заболявания в рамките на 28 дни след ваксинацията се увеличава с 84% и поради това на тази група вече се препоръчва да не получава тези ваксини. https://floridahealthcovid19.gov/wp-content/uploads/2022/10/20221007-guidance-mrna-covid19-vaccines-doc.pdf?utm_medium=email& Това се отнася не само за така наречените "бустери", но и за всички мРНК ваксинации срещу Covid-19. Министерството на здравеопазването на Флорида следва стъпките на здравните власти в други държави. Дания наскоро сложи край на ваксинирането срещу ковид за лица под 50-годишна възраст. Дори Австралия силно ограничи достъпността на ваксините за по-млади хора. Сега ваксина могат да получат само лица на възраст между 16 и 30 години със "сложни, хронични или тежки медицински състояния". Не забравяйте, че това е страната, която само миналата година реши да постави под карантина неваксинираните, въпреки вече нарастващите опасения относно безопасността на ваксините и ясните индикации, че те не допринасят почти или изобщо не допринасят за предотвратяване на инфекциите.

Ваксините спасяват животи. ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ, прости дебелоглавчовци!

"Безопасен и ефективен: Второ мнение" е документален филм, който хвърля светлина върху нараняванията и загубите от ваксини Covid-19 и също така разглежда системните грешки, които изглежда са ги позволили. Документалният филм разглежда водещия анализ на фармацевтичните изпитвания, ролята на MHRA в регулирането на тези продукти, ролята на поведенческите учени от SAGE в оказването на влияние върху политиката и ролята на медиите и големите технологични компании в потискането на свободния и открит дебат по темата. https://m.youtube.com/watch?v=dIVZ5ssWB-o Ако видеото бъде премахнато от YouTube, можете да го гледате тук: https://tube.oraclefilms.com/videos/embed/64353005-f6c6-45dd-abb5-0084945afc07

Да, ваксините да, но РНК препаратите като ваксини-НЕ!!!!

Ами ваксинирайте се най-сетне! Толкова е просто.

Вие сте направили своя избор, ваксинирали сте се! Оставете ни на спокойствие без да налагате мнението си!

“ Е, и весели празници ! ” Та весело преселение на ваксинираните !

Не казвай "Толкова е просто", а "много съм прост".

как да сме сигурни че е божи а не на Бил Гейтс реклама

Още по просто е да не налагате собственото си желание на други.

Спрете тази измама! Това не е Ковид. Това са други щамове. Тестовете не са специфични и дават положителен резултат при наличието на коона вируси изобщо, които са били винаи около 1/3 от вирусите, от които боледуват хората, обикновено леко. Това, което продължвате, е престъпление, зашото подбужда все още уплашени хора към ваксиниране с опасни за здравето категорино недоизследвани ваксини. Сега на гърба на милиарди хора лежи продължаващо изследване, което прикриват, защото извършеното престъпление би вкарало в съд огромен брой слуги на американския фармацевтичен фарс, който вкара дори деца в медицински пофледнато ненужен риск за здравето и живота. Последействието на ефекта от такива васкини е с с години и видимите последствия не са непосредствени. За това проучванията се правят не само на достатъчен брой хора, но с наблюдение дълги години. Да не оворим, че освнони странични явления, които са се показали на мишки, са изключени от изследванията, което е чисто престъпление! Въпросът е как в днешно време това става допустимо. Става допсутимо, защото хората са прости и не си контролират политиците. Те ти Урсула, която мачка като фашистка из Европа, съсипва икономиката с исмислени доводи, които изобщо не функционират, но й е наредено да свърши мръсната работа да събори икономиката на ЕС и тя изпълнява. Само можем да си фантазираме колко й е обещано, за да прави това и само можем да си напрегнем представата колко е прост наордът в ЕС! Та за Ковида. Няма вече Ковид, има си обичайни корона вируси, част от които са производни на Ковид, но не са Ковид. Ваксината предизвика невиждан ръст на сърдечно съдови заболявания, включително при деца, смъртността се увеличи с 20% сред цялото население, раждаемостта спадна с около 20% в страните, в които набоцкаха населението масово под уплаха и административна принуда. Жал ми е, но ето толкова прости са хората днес, че о допуснаха. Умно население би наострило уши кой го лъже, но се оказа, че разумът на днешния човек не е по-висок от този на средновековния. Повтарям, не по-висок, а може би по-нисък. Медиите са продажни, зомбират ви. И за Украйна ви зомбират - там е нацизъм, та звънка! И в Бундестага в ермания са докладвани украинските нацистки престъпления, докато САЩ и платените им медии по целия свят не казаха, че Украйна няма нацизъм. Лъжата ВИНАГИ докарва трагедии. Хората днес не разпознават лъжата и си навличат големи проблеми.

Виждаш, че починалите са на достолепна възраст и с болести. Днес е мъж на 84 г. със сърдечно заболяване, вчера бяха на по 86-87 години, а PCR тестовете намират частици от вируса 100 дена след преболедуване. Да не говорим, че бяха изкарали положителни сок от папая и сок от портокал...

Чудесен коментар.Истина събрана в десетина изречения.

Ще ви затваряме устата с парцалите отново , не си мислете ,че ще ви оставим да живеете спокойно. Гответе се новия световен ред идва за вас.

Приготвили сме се. Въоръжили сме се. Кирчо го чака съдбата на всички предатели

Те да те фалират едим път, сам ще искаш чипът за идентификация и цифров портфейл за новите цифрови валути на централните банки, които са предвидили, с който ще те заробят, иначе си умрял от глад, без възможност нито да купуваш, нито да продаваш.

Ако направят така, че да не мога да купувам и продавам без чип, започвам да крада. И да избивам предатели.

Нито ни дреме, нито ни интересува. Пишете си

стига сте ни пръскали ,балона КОСТАДИНОВ ОТ НЕБЕТО СИПЕ УСМИВКИ,з ДЕНА НЕ СЕ СПРЯХТЕ .....ХОРАТА СА БУДНИ ТЕСНОГРЪДИ ,АРОГАНТНИ ЛЪЖЦИ

Всички собственици на медии, журналисти, лекари, математици и други, които си продадоха душите на глобалистите - сатанисти, рекламирайки и разпространявайки измамата КОВИД, да им умрат децата. Това заслужават предателите ! Те и техните семейства ще горят в Ада, ще се пържат в казана с катрана. Амин !

"Просветен илюминат: Стадото слуша и вярва на телевизора и каквото прочете в нета. Без медиите и Интернет живота навън няма нищо общо с това, което се пише и пуска тук. Нужно е да спрете да слушате и четете и да си гледате живота. Специалистите ако не помагат и не лекуват за какво вземат заплати? Медицината преди години като не беше толкова напреднала до каква възраст живееха хората, а сега като е напреднала защо умират толкова млади"?

288, та ние сме пламнали, направо да затварят!

Млък, лъжци долни!

"За последните 24 часа има само един починал..." А само вчера умряха 4 човека за които писаха- един пребит и 3 в катастрофа. Та какво излиза? Живия живот е много по-опасен от виртуалния сопол,който се налага ежедневно.

Ей, довлече се дъртата пастърма Урсула и случаите скочиха....

Тлееща инфекция!

Що не казвате силно намален брой на нови случай и тестове?

- Сър, защото нарстнаха случаите? - За да не се занимават туземците с по-съществени неща, Джон?!

За ма ло ум ни ци те, дето ги били пръскали искам да кажа добре, че ни пръскат, явно искт да сме здрави ,защото откакто има самолети продължитрлността на живота се е удвоила.

Ти не си по-малък малоумник от кемтрейсърите - щом си мислиш, че съвременната медицина много ти е помогнала. Удвоил се бил живота, лол...

МАЛОУМНИЦИТЕ сте на заплата при Сорос !!! Иначе-глад и мизерия...

яко ще се мре

Сметнете колко институции в България са в схемата. То това здравеопазване, МВР, продуратура, съдебна система, всичко е в схемата. Хем знаят истината, не може да са толкова прости, хем я играят. До какво ще доведе това - до още по-обезлюдяла българия, без български деца с майчин език български, до още по-голяма мизерия, до гражданска война причинена от мизерия и липса на вяра във всякаква форма управляващи и институции. Кой тук трябва да се опомни, да спре тормоза срещу народа ни?

Ако не са, не може да се всее хубаво страх, а идеята е точно тази.

К'ъв ръст, кви пет лева. Спрямо миналата неделя има спад. На седмична база ръстът е почти нулев -- 0.6% (4846 случая за последната седмица при 4818 за предходната). Аман от плоска пропаганда!

Тия новини са между другото, пуснати за да могат да минат мерките против човешките свободи. Нямат някаква друга цел.

Едни фашисти искат да укорят "4-тата индустриална революция", обаче простотиите, които за замислили, са толкова абсурдни, че няма кой да се върже. За това трябват кризи и си ги създават на наш гръб. Защото, казват, хората били по-склонни да приемат непопулярнни мерки, когато имало кризи и са уплашени... Това са идеи на безумни и зли хора с много, много власт.

То, щото хората много ги спазват :) Видя се последния път. Бяха принудени да премахнат тези за носене на маски в градски транспорт, за да не изглеждат смешни и жалки.

Някои ги спазват. Особено на запад. В Бг не толкова много. Тука е разхайтено положение и институциите нямат авторитет. От лошото излезе едно хубаво нещо.

Всички са си плюли в устите, за кемтрейлс никой не пита, щом омертата е всеобща значи нещата не са в интерес на хората

И ти си бягал от училище.

Нормално, два дни пръскаха като за последно. Цяла България беше нашарена.

Много си тъп баце, тъп та дрънкаш. Почти колкото тиквата.

Поредният средностатистически панелен малоумник.

МАЛОУМНИЦИТЕ сте на заплата при Сорос !!! Иначе-глад и мизерия...

Интересно "съвпадение". Пътувах с автобуса една сутрин в началотт на годината. Тъкмо бяха обявили, че чакат да дойде много страшен омикрон "по-заразен от предния вариант и по-смърторосен от ебола". Поне така пишеха. На небето видях минимум 50 самолета! И със сигурност не пръскаха против вредители през зимата, както някои твърдяха.

17%......ужас!

Че не мога да се сетя.

От години 8бяснявам,че няма такова понятие, но стадото вярва,че с гласа си ше промени нещата.

Има нова власт и пак започнаха да ни плашат с ковид.

Еми не е като да не знаехте. Да сте гласували против тези продажници

Не е до гласуване, пък и "Атака 2" имаше ръст на изборите.

До гласуване. Ако "Атака 2" беше взела 18-20% щеше да видиш дали те или друг щеше да посмее да спомене думата ковид... Никой не е луд да се самоубива политически, при видна съпротива в обществото. Но понеже това не стана - сега се оправяйте с РЗИ, Щабове, министри и фармация

Глупости и Сидеров приказваше за златото в Челопеч какво ли не, пък като стана част от управляващата коалиция, станаха още по зле нещата. Развързаха се още повече ръцете на концесионерите... Ама ти си вярвай, наивници винаги ще има. Щяло да стане, Ако, Ала бала.