17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ей, ЗЕВЗЕК, лайно миризливо, стига си писал простотии! 7 пъти се е увеличила простотията, а не заболелите!

Ало, Амиии, тролице проста, Липсваше ми, как мина предизборната кампания? Никъде не съм писал, че заболелите са се увеличили 7 пъти, така че "лайно миризливо" може да викаш на майка си, аз съм Зевзек. Ако все пак нещо ти мирише, то едва ли е по интернет. Провери си чорапите! Трол!

Стига сте стресирали хора та с тези писания.тестовете,които се правят показват ,че имате инфекция-може да е ковид,може да е грип,може да е бактериална инфекция, а може и да няма никаква инфекция. Приемат хора в ковид отделения и ги лекуват за ковид,а на другите заболявания,които имат особено възрастните хора въобще не обръщат внимание. И хората умират в болниците от собствените си заболявания , а не от ковид. Това е така,защото ние нямаме истинска здравна система. И докога????

Ало, ссссссс, троле наш, Инфеция имат почти всички тествани. Грипът бактериалните инфекции са отрицателни ковид тестове, знам от собствен опит. Ковид отделения вече няма. Обнови си опорните точки! Ако попаднеш в болница с пневмония, кажи им да ти лекуват диабета, да те видим колко ще ти е кеф. Трол!

ПСР-тест с над 25 цикъла (лабораториите масово правят по 30-35 цикъла) дава 56% фалшиви резултати, защото отчита частици от SARS-CoV-2, които остават в тялото до 100 дни след заразяване. От там идва и големият брой "безсимптомни" случаи. Доказва се чрез отглеждане на взетата проба в лаборатория и се следи дали се размножава. Използваните до 01.01.2022 RT-PCR тестове НЕ МОГАТ да разграничават различните видове коронавируси; Как тестовете различават ковид между над 46 други РНК вируса? (всички, които може да са се озовали по различни причини в пробата)

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Какви 25 цикъла на антигенните тестове бе? От всички коронавируси, някога са се прехвърляли на хора общо 6. Останалите 5 към момента ги няма. Не били различавали тестовете.. Сигурно затова технологията им е получила Нобел. А ти май пак си трол.

Коя технология получила Нобел? Ти добре ли си? Говориш за PCR ли? Тази технология не е правена за намиране на вируси и не е получавало Нобел за намиране на вируси.

3евзек

Ало, Мхм, тролице проста, Защо пак лъжеш бе? В самата публикация за Нобеловата награда за химия от 1993 пише, че PCR вече се използва за откриване на HIV. Ти може би имаш ограничение и не си в състояние да я прочетеш, но не всички сме така.

Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години Средната възраст на починалите обявени днес е 75.9 години. 22.22 % от починалите лица са били "ваксинирани" . Починалите са: жена на 85 г. с диабет, сърдечно и хронично неврологично заболяване; жена на 72 г. със сърдечно заболяване; мъж на 77 г. със сърдечно заболяване; жена на 85 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 77 г. със сърдечно заболяване; мъж на 73 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 61 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 74 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 79 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания.

Ало, Кои са починалите обявени днес, троле прост, Защо пак сравянваш средна възраст на смърт със средна продъжлителност на живота? Не си ли прочел още, че колкото повече хора има на Х години, толкова повече умират на Х години? Защо хем знаеш че са две различни неща, хем пак продъжаваш? Да не би да е защото си трол?

Бах маа му, то ние направо сме пламнали!

Следизборно ни пускат новата вълна. Как пък един път не ни оставиха на мира

Точно така - изборите минаха. Никакво мрънкане сега, само изпълняване и знаменца.

5 април 2022 Припомняме, че във вторник данните принципно са по-големи, спрямо понеделник, защото в тях влиза информацията от уикенда, която е обработена в първия ден на седмицата.

Проучване от Оксфорд показва, че ваксинацията увеличава риска от инфекции с 44% https://dailysceptic.org/2022/09/28/vaccination-increases-infection-risk-by-44-oxford-study-finds/ ОТ УИЛ ДЖОНЕС Проучване на Оксфордския университет установи, че две дози ваксина COVID-19 увеличават вероятността от заразяване с 44%, което противоречи на основите на световната политика за ваксиниране, която приема, че ваксинацията значително намалява заболеваемостта и предаването на инфекцията. Проучването, публикувано в Lancet , разглежда всички инфекции, докладвани в Англия сред възрастни, регистрирани в медицинска практика, от 8 декември 2020 г. до 17 ноември 2021 г., което означава, че обхваща периодите Алфа и Делта. Честито от Оксфорд коронясаха местния Зевзек за ТРОЛ Пре това още от 08.12.2022г. Съответно ваксите не работят даже срещу Алфа и Делта..

Ало, Проучване от Оксфорд показва, че ваксинацията увеличава риска от инфекции с 44%, Ваксинацията увеличава риска от Омикрон, защото е опазила хората от Делта и Алфа. А забеляза ли че трета доза намалява риска наполовина, а в някои групи - с 2/3? Или не си забелязал, защото пак си трол?

Проучването използва дизайн тип случай-контрола за оценка на ефективността на ваксината, което е позволило да се контролират потенциални объркващи фактори като възраст, пол и основни заболявания, като същевременно са били изключени лица с предишна инфекция. Резултатите за ефективността срещу положителен тест на Covid (т.е. докладвана инфекция), които бяха открити заровени https://www.thelancet.com/cms/10.1016/S2213-8587(22)00158-9/attachment/6ef7b907-a6ce-477a-9c61-53560b9d4b7e/mmc1.pdf в приложение, са показани по-долу. Подчертал съм в жълто три ключови цифри. Горните две показват, че през двете седмици след първата инжекция вероятността лицата да дадат положителен тест за Covid е три до четири пъти по-голяма, отколкото при неваксинираните им колеги. Това е още едно потвърждение на често наблюдавания скок на инфекциите след ваксинацията, за който има доказателства, че е резултат от временното намаляване на имунитета от ваксинацията. Третото маркирано показва, че две седмици или повече след втората ваксинация - която през 2021 г. се считаше за "напълно ваксинирана" - вероятността лицата да се заразят е с 44 % по-висока, отколкото при неваксинираните им колеги. Това е отрицателна ефективност на ваксината (при която инфекциите са по-високи при ваксинираните, отколкото при неваксинираните) от минус 44 %. Тази отрицателна ефективност е в съответствие с това, което се наблюдава в необработените данни от Англия по това време, а също и в проучвания от други страни.

3евзек

Ало, ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, троле прост, В изследването пише, че това е ефективност срещу положителен тест, не ефективност срещу заразяване, неслучайно е написано точно така. Сега ще ми кажеш, че нямало начин положителният тест да е заради ваксина, не заради инфекция. Откога сте паднали толкова ниско, че да сравнявате брой заразени? Нали ваксинирнаите щяха да измират вече? Защо те е срам да споменеш за ефективността срещу смърт и попадане в болница? Да не би да е защото пак си трол?

Лекарят от интензивното отделение д-р Моли Джеймс споделя опита си срещу медицинската тирания на COVID https://odysee.com/@exciat:5/Dr-Mollie-James-Clip---typcial-ICU:2 "Това е моето типично интензивно отделение. Това е типичният пациент, за когото се грижа. В интензивно отделение с 15 легла имах 5 пациенти с ECMO [респиратор и поддържане на живота], като 4 от тях бяха с поствакс болест." От какво са спасени?

3евзек

Ало, САЩ месец август 2022, троле наш, Това е рекламата на ивермектин бе! Също като по телевизията, според която всяка тоалетна хартия е най-добрата и всеки прах за пране е най-добрият. Само че не са я форматирали като за телевизия, за да може повече будали да се вържат. Ти да не би да мислиш, че фармацевтичните компании, които не са в състояние да правят ваксини, ще стоят и ще гледат безучастно? Наивен трол! Дай сега следващата тема, че тази също не мина като че ли...

Изборите минаха и цялото Възражданско трол пак е в заслужена почивка, както след предишните избори. Даже Без Паниката (потъваме по план) я няма пак.

Няма почивка бе човек, вторник е. Нали ти обещахме вчера - приемаме резултата от изборите. От вчера вече сме твърдо за буустери, маски и локдауни. Без сертификат никакво излизане.

Също сме за задължително къртене на пейките в парковете, за да няма къде, да седне и да си почине вирусът, забрана на всякаква природа за човека, защото там е вирусът, както и издевателства над децата, да влизат в училище само с плюене и да бъдат затваряни за час в стая от ПВЦ, за да усетят новото "нормално", както и да може да излизат родителите им в парка само с куче, с деца не е позволено, глоба 5000 лв.

3евзек

Не ви знам конкретните договори, обаче ще признаете, че след изборите тролският натиск намаля. Вероятно сума тролове (все пак не всичките) измряха и сега има дупка, докато застъпи следващата пратида, на която в момента й инсталират памет.

Знаем, че не знаеш. Ти си просто бот

3евзек

Ало, ;), тролице проста, Каквото не знам си го казвам и не ме е срам от това. Обаче ми стига да кълвете на тролската захранка. Така ви научавам кои сте. Трол!

Сатрапите от герб, които са твоите избранници спечелиха с гласовете на мъртвите в избирателните списъци. Какво се оплакваш? Може би, защото не им стигаха, за да съставят правителство и да ни дерат живи пак ли, да намалеем с още 11,5%, както при предишните им управления?

3евзек

Ало, Аха Еми Мхм Амииии Троле зевзек Кои са починалите, троле прост, Ще ме извиняваш, обаче политическото мекере, което винаги се пръждосва около организирането на избори си ти. Пишещият под много имена, за да не личи колко пише, пак си ти. Трол!

Няма да те извинявам. Спри да лъжеш, защото никъде не съм "пръждосвал".

3евзек

Ало, Аха Еми Мхм Амииии Троле зевзек Кои са починалите, троле прост, Добре де, може да не си се пръждосвал, обаче виждам че по въпроса за политическото мекере нямаме спор. Но все пак... забелязваш ли днес къде са АМиии, Мхм, Еми, и Троле зевзек? Кои са починалите поне се отсрами малко чак днес. Вкупом ги няма от няколко дена. А ти днес си назначен да им браниш тролската чест. Не те ли е срам бе?

Ох много ме е страх, мале нааках се от страх! Смях в залата, три години скапаните журналисти, част от пропагандата не правят разлика между болен и заразен. Заразен е заразен само, като той може и да няма никакви симптоми. Ако вече има симптоми той е болен. Ясно ли ви е сега? Време е тази пропаганда, която водите да се прекрати. Не ни интересува ковид пландемията и най-голямата лъжа в човешкото съществуване.

Ало, Батко, троле наш, Ако толкова те е страх, иди на психолог. А ако толкова не те интересува, защо четеш, даже и коментираш? Да не би да е защото пак си трол и трябва договор да изпълняваш?

Ти си трол, не аз! Слагай маска, каска и бустер номер 16!

3евзек

Ало, Батко, троле наш, Не аз съм трол, а ти! Към момента бустер номер 16 е вашият - за вече ненужните тролове. Ние хората сме някъде около бустер 1 или 2. Обаче кой да ти каже? Откъде да знаеш?

Извън темата за болните ,процентите ,заразените и т.н. Дали се режисирани,дали са спонтанни тези снимки ,но младите жени /момичета / имат много интересни лица изразяващи смесица от различни чувства ,като умора ,загриженост, болка ,състрадание и уморен поглед зареян някъде далеч , към нещо хубаво и чисто.но може само на мен така да ми изглежда. Знам ли.Много ми се иска да са щастливи.

Тиквата да облепи пейките в градинките и да сложи КПП-та по градовете.

Така е, така е, Ковид изобщо няма и Бойко Борисов е изчегъртан завинаги..

Алчните мафиоти с бели престилки не спят. Толкова се изтъркахте ,че народът му се повръща от вас.

Ами днес е вторник и ръста на болните естествено скача , хахаха , още 800 малоумни зомбирани овце са се боцнали, баси кефа .... хахаха

Ало ХХ1, троле наш, Още 7 неваксинирани малоумника, които вече не могат да се смеят... хахахахахахаха. Ти май си от скоро тук?

На кое му казваш неваксиниран? Ако е с 2 дози от преди година и половина, какъв е?

3евзек

Ало, Абе, тролице проста, То си пише - с две дози от преди година и половина е ваиксиниран. Затова броят на починалите ваксинирани е толкова голям. И затова ти си трол.

И какво му е "ваксинираното"? От какво е предпазен? Спрете с лъжите!

3евзек

Ало, Така ли, троле наш, Кой лъже бе? Ваксинираното му е най-малкото, че е в списъка с ваксинирани. Щеш или не щеш, там е. И ако го убие ковид, го пишат като починал ваксиниран. След бустер, няколко месеца след втора доза не всеки ден, както са вашите тролски ваксини, рискът от попадане в болница и рискът от смърт спадат още. Това му е предпазеното. Малко ли ти се струва? Трол!

Ох стига писна ми от тая пандемия... Няма ли кой да им каже на ония отгоре че на народа вече тотално му омръзна и никой повече няма да им носи маските и да им спазва малоумните мерки.

Време е!

Още не са спечелили изборите и рекламата започна.