17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е изтрезнял за да разбере какъв ще е!

Ако тоя стане министър - не гласувам повече за промяната.

Всичко е ясно, като бял ден. Какво да мислиш, като си прокълнат за убийството на 14 войника от околовръстното. Жив да си, да се мъчиш заек страхлив.

Тоя нали трябва да е в пенсия къв министър това е излагация- да пише краденото от него на жена му и после да го вземе като зестра .-

Аре предложете го де тоя е олицетворение на промяната. Вдъхва доверие с аромат на дамаджана.

Пълна лудница сме ..Рашков няма достъп до Класифицирана информация .След пиене ,не помни ,какво е правил вчера .Има имоти ,като за ГИНЕС ,не могат да се изброят за държавен служител .. Ето какво представляваме българите и най- вече корумпираната трупа на Радев !

Изчакайте го да изтрезнее, че да не стане недоразумение и да го провъзгласите без да разбере… после, кой ще бори престъпността хахахахах.

Чашков вероятно ще бъде Министър на продоволствията.

Този го оправдаха за имотите доста нескопосано, но се питам за Бойкикев, някой знае ли как е купил два имота в Белгия, купени според декларацията му през 2021 г. С парите от протестите ли или с други.

Ще има протести камто имаше срещу Пеевски Мдаа

Дебилския народ да му мисли

Рашков що ти трябва на баир лозе , обикаляй си имотите , карай си колите..

Не могат да решават.Има кой да назначи Рашков защото чегъртането не е свършило

Като излезе информация че цветанов платил само 1/3 от реалната цена на апартамента си какво стана ... махна го Борисов ... най-близкия му в политиката, махна и Цачева ... Какво направи мунчо като разбра че Рашков има 19 апартамента ... 2019 била "силна година", какво направи като рабра че шефа на НАП който е сложил е откраднал 1.5 милиона ДДС. Ето ви я разликата. Наглеците щели да правят промяната.

Когато части от имоти се броят като апартаменти, могат да ги изкарат и 29. Това е върхът на фалшивите новини и се ползва от мутренски тролчета като теб!

Ако остане министър си е автогол за продулжаваме подмяната.

Ако този човек стане министр,тъман по бьрзо е краят на това правителство. Мисля че не са толкова глупави да не знаят това от ПП !

Горки, щял да мисли внимателно. Като знаем как му върви мисленето....

Наистина ли не знаеш, че Рашков е доцент и шеф на катедра в УНСС? Или викаш все друго си е да е пожарникар, физкултурник или да не знае какво е завършил като Десислава Атанасова.

Проблема е, че като дадеш власт и пари на прости хора правят простотии. Да си купиш 19 апартамента в София и да се правиш е се бориш с корупцията в МВР ... ето на това му викам аз НАГЛОСТ.

Вие нормални ли сте? Каква промяна е тоз милиционер?

Комантари тип - тъпи и крадливи герберопитеци !

Ти явно за милиционери не си чувал? Още многохляб има да изядеш докато разбереш! Боко ще ти се види като летен бриз в сравнение с милиционера! И той ще мете наред, а не само герберите. Куцо, сакато - наред. Само тез дето се надяваш няма да мете, щот са от една порода.

Вавел хората са реалисти, но това че не ти харесват коментарите им не означава, че не са прави.

Ако Рашков е ,,Продължаваме Промяната''-може да мине за младото поколение пропуснало да прочете историята на прехода.ЗА по старите които помнят началото ,си е дърт червен дънер върнат на власт. Той и МИнеков вчера го каза от трибуната. ,,Върнахме си държавата''..Не уточни кои са си върнали държавата обаче.!!!

Абе ше ударя 3 ракии па после ще му мисля докато обикалям 19те кенефа ...

тоя не беше ли за затвора?

Има нужда от още 19 имота. Ама трябва да играе с Домусчиев и Пеевски.

Поглед тип свиреп коч….