17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бъйрзай, рашков, бързай!!! възмездието наближава неумолимо!

До сега Рашков само се заканва но доказателства не е представил. Защо ли?

Рашков като лае не хаше... Само пуска балони в ефира....

Как пък все на мене ми долагат случаи от онзи ден . Добре, че не съм при Кацаров, досега да ме е пенсионирал отдавна.

Браво Бойко, браво Рашков....

Този дрът комуняга вечно се "изказва" под налягане/поркан/!!!!! Ще се изкефя да го тикнат в дранголника!?!??А дано!?!?

Рашко-бобмашко само обещава..ха ха ха що до сега няма обвинения и в затвора а празни приказки. ..ха.ха.ха

Много ГЕРП трол тук, много....

Тоя е въздух под налагане. И не само в преносен смисъл ами и физически с 1 дума пръдня.

Моледец! Громи партийният враг! С юмрука в сърдцето.

От хунтата на Мунчо Много скоро Мдаа

Бърт.бг ги разкри вече,Младен Маринов и щерката му

Велик Влико Желев

А, бе, Фурашков пръсни полицията по градове и паланки и ги почнете всичките ГЕРБ функционери, съмишленици и симпатизанти в лагери и затвори подобно на времето от НАРОДНИЯТ СЪД, . Ми колко да се един милион жители на България. А с интернирането на граждани в обезлюдени и обезлюдяващи се села ще се възроди държавата. Какво е това 2 и половина милиона СОФИЕНЦИ; за вас не остана нищо в Стара София

Още 2 седмици и такива луди като теб и червени боклуци ще ви приберем на димитровски труд в Белене мръсен комуноид....дано да изкараш до тогава само

Само празни приказки от началото на преврата на Радев - какво стана с "кюлчетата", с "пачките", с "нощното шкафче" - само кьорфишеци

Питай Гешев!

Гешеф работи с доказателства, който МВР трябва да събере и му предостави. Нали сега тоя комунист е начело на МВР, защо не събира такива и не ги предостави за адекватно обвинение от старана на прокуратурата? Много просто, защото няма!

Другарю Рашков, а с Борисов+човекоядеца какво стана?

Чакаме прокуратурата да се задейства.

Ще се задейства когато има доказателства, ама няма...

Ей, пияницо, марш навън да проверяваш сертификатите

слушаме дрънчене на празна дамаджана, без грам достойнство и покритие в това дрънкане !

Тебе и за човек не те броя. Той е виновен, че е пръкнал такова нищожество

Рашков, Рашков, за 6 месеца как нито едно свое предчувствие или дето някой друг ти е казал не можа да докажеш!!! А големо пънене беше!

Сега ще се разбере официално кои са поставените лица на Шиши Ами отчисленията в каква посока са отишли?

"На Радев Шиши му реди кабинета" Чакай от умрял писмо

Идва твоя ред г-н Рашков

Рашков е едно жалко пиянде

Този министър е голям манипулатор. Обвинява цели партии без едно доказателство. По този начин той манипулира общественото мнение в предизборен период . Това не само е непочтено и недопустимо за един служебен министър, но е и подсъдно, според мен.

“заслуга” на Рашков в цялата му “професионална” кариера се състои в това да бие, псува и унижава в милицията журналиста Евгени Михайлов за “касетата с танковете”. Боклук!

“Рашков се закани да разкрие престъпления на асфалтен бос и на министър от кабинета "Борисов"” Те нещата вече са пределно ясни! Да не се заканва - ДА ГИ РАЗКРИЕ! Същото важи и за списъка със зависимите от мафията магистрати с офшорни сметки и недекларирани имоти, едва ли точно Рашков не знае как този списък може да “изтече” без да се нарушава формално закона:)

Министър на заплата при наркотрафиканти - типично за ГЕРБ и ДПС

"А изпратиха работници с тежка техника, която повреди доста настилката в София. Ще стане ясно след няколко дни - дали парите са законни и ще обявим други разкрития, които обществото заслужава да узнае. Например тази магистрала "Хемус", има ли за всеки лот изискуемите книжа, които са необходими, когато се започва строеж, както и дали е строено по законите в нашата страна" От казаното: 1. Ако не бяхте стачкували нямаше да има проблем. 2. Няколкото дни са срок тоя да им занесе съответните подаръчни торбички ... ако се справи ще са законни. 3. Книжата дали са били изрядни ... това ли е проблема ? С водопровода за Перник нали и там бяха неизрядни ... ама хората получиха вода и книжата станаха изрядни. В крайна сметка нали затова има премиер да носи отговорност и някак да строи магистрали и водопроводи. Ясно е че бюрокрацията трябва да се спазва но това ли е греха за който толкова се зориш. .... 100. Кво стана с месомелачката? Плеймейтките? Подлсушването?

Стига плакал като вдовица за хуй, бе капут спукан!

Браво Рашков!!! Мутрите газ пикаят сега! А за министъра на МВР и децатс знаеха че е бил от криминалните среди

Череп гледай си камилите.

А наздраве :)

Пак една жена му е казала :)

Каква една жена, бе тъпак, цяла България го знае!

Министърът отново обещал разкрития за престъпления, които този път даже "миришат на асфалт". Разбира се ГЕРБ е виновен. Само че, ГЕРБ по последните социологически проучвания е далеч пред другите. И ако продължава в същия дух, разликата ще се увеличи. Мотото му е „говори лъжи и ги повтаряй, докато и последния дебил ги приеме за истина“. Само че, толкова прости дебили няма.

Дамаджан Мен до къде докара историята с кръвожадния върколак? Или вампир, ли беше? Опази ли децата от изяждане?

ГЕРБ са първи, според разни проучвания. Ако Рашков е прав, че ГЕРБ купуват гласове това означава, че те ще имат около 30%. Това не е добре за Рашков. Ако един ден ГЕРБ съставят правителство, Рашков трябва да се крие в многобройните си кенефи.

След изборите ако не могат пак да съставят правителство, Рашков ще продължи да бори корупцията!

Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?

Не 16 млн. 16 лв да имаше незаконни, каскетът щеше да му скочи. А крадените пари са в чекмеджета, офшорки и слетки в ОАЕ.

И ще му скочи, споко :)

Ами за Кирчо и Кокорчо истината?

На този вече никой не му обръща внимание!

Нищо ново под слънцето. "Афере" още миналото лято писа за този министър.

Наздраве Рашков

Волен Сидеров отиде ли във вечерно предаване е пиян и го проваля, и пиянството му даже е лошо. Рашков е същия като него, бълва глупост след глупост! Дали има данни за извършено престъпление, той не е компетентен да го каже! Съдът се произнася по този въпрос!

Помните ли Рашков като разправяше за някаква човекоядска история! Даже беше си и повярвал, беше трогателно!

tonk11

Браво раше, давай. Още чакаме предишните доказателства ама нищо, ти давай с новите обвинения.

Преди няколко месеца Рашков твърдеше, че преди 12г. Бойко Борисов разфасовал хора и ги използвал за храна, а сега "Служител на по-ниски нива преди 12 г. е бил установен от специалните служби в нерегламентирани контакти с доста известен наркотрафикант". В белите държави постъпват хуманно и хората с психични отклонения ги прибират в болници за да ги лекуват, а в България поради липса на средства психично болните ги правим депутати и министри. Примери колкото искате.

Моля троловете да не пишат лъжи по форумите.

05 октомври 2021 "Бивш кандидат-депутат от ИБГНИ купувал гласове срещу салам, брашно, леща и макарони" 07 юли 2021 Разследват кандидат-депутат от "Изправи се! Мутри вън за купуване на гласове. При други акции за купуване на гласове в Бургас са арестувани трима души в ромския квартал „Победа“ и един в „Меден Рудник“, ...

Ето го бе! Изборите наближиха и главния клеветник на комунистите изпълзя от дупката си! До няколко дни и Мая Манолова ще се включи в клеветническата кампания срещу ГЕРБ, нищо че ГЕРБ не са на власт от 6 месеца! Следващата седмица и Трифнонов и Ташко Ташев- Т.шака и те... и така, до края на света.

Дай първо да докажеш как щели да правят колбаси от децата на един .... Празни приказки от комунист !!!

Рашков са го кръстили “гъз с две уши”, защото само пърдял и слухтял!

Мачкай още, Рашков. Народът е с теб. Да вият от злоба простите тикви докато ги чегърташ.

Този пък Рашков взе сам да си пише постинги.

Този пък Боко сам е почнал да пише по форумите.

Аз имам инфирмация ,че тарашков пое..бава две протестърски любовници - баба зайка микова и стринка комитка виолетова.

Какво стана с комисията "Илчовски", нарушенията, корупцията и злоупотребите бе пиле шарено? НИЩО! Какво стана с "данните за необявено имущество в чужбина от политици и съдии" бе дрОгарю? НИЩО! Каво стана с появилите се "нови показания по разследването срещу екс премиера Бойко Борисов и първия негов земеделски министър Мирослав Найденов" бе пиле шарено? НИЩО! Какво стана с пристигналия при теб през май 2020 година "един човек, който такива ужасяващи неща" ти съобщи, "че аз не знам къде живеем, в каква държава живеем, или сме живели"? Гигантско нищо! Какво стана с проверката на МВР за "злоупотреби, включително и Хемус" бе? НИЩО! Какво стана с "течащата" спецоперация срещу изборната търговия пиле шарено? НИЩО!

Защо класацията му за купуващите гласове партии включва само две? коя партия затваря челната тройка според него?

Аре бе тъпак, действай. Бах мааму, министър обяснява как щял да направи нещо си, ама не знам си кога.