Рашков потвърди: ДАНС и ДАТО са подслушвали политици, унищожават се материали

Служебният министър съобщи, че срещу него е образувано дело след публикация, че готви Бръмбаргейт 2 срещу главния прокурор

Обратно в новината

Коментари - Рашков потвърди: ДАНС и ДАТО са подслушвали политици, унищожават се материали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е защо ги унищожават, дайте да чуем? Явно нещо има, дето не трябва да се вижда и чува и съвсем правилно са подслушвани.

Интересно е това дали е възможно супер секретната ДАТО ,която е с ранг на министерство ,дали може да извършва подслушване без писмено решение на съдия .Същото важи и за структурата в ДАНС,която също може да подслушва- има техн.възможност за това, въпреки,че навремето създадоха ДАТА с идеята само те да могат да го извършват и контрола върху тях да е обективен.Кой може да контролира дали ДАНС подслушва самостоятелно,след като те са подчинени единствено и само на Премиера?

рашков, стига приказки тип"една жена каза". В случая е още по-зле, защото гном "Атанасов казал", е направо трагично, предвид факта, че гнома е подслушвал на политици, прокурори, вкл гл. прокурор.. рашков, или дай доказателства в потвърждение, или направо пусни записите. В противен случай оставаме с вечатление, че това е поредната фалшива новина, или има законни СРС-та на престъпници, в които участват настоящи политици. Опровергай ме, рашков, пусни СРС-тата! Ама, не смееш, нали???? Защото ще лъснат разговорите на Фигурант Решетков Черепов с Дубай, Масква и Белград??? нали????

Премиерът се изказа че няма категорични данни за подслушвания-само това кето било във медиите-това е новият слушжебен премиер -слушко

тва старче нещо се спече кога ли ще му цъфнат и на него белите гащи

рашков и да триеш и да не триеш копирането е измислено отдавна

Активно мероприятие на Гумен -първо Атанасов-после рашков-слушали са ви мозъците

Службите подслушват Божков, а на Божков му звънят разни "нови" политици. После се оказва, че службите подслушвали политици....))))) Рашков става министър на мвр и назначава за шеф на политическия си кабинет Елена Фичерова Караиванова - учредител на партията на Божков и член на изпълнителния и съвет))) Естествено стартира спешно замитане на колкото е възможно повече информация, свързана с Божков, както и как е ръководел и плащал "протестите".... Така другарят Рашков може, най.накрая и за първи път да каже нещо, без да излъже и то е: " Заличава се информация!!!" Ами да. Сигурно е прав, защото знае със сигурност, каква информация и защо се заличава ))))))

Уволнявайте всички, какво се мотате ?

Днес разпитвали манекенката Бадер дали..тя е Мата Хари!? Но тия хаймани от следствието пропуснали най- важното- да вземат анални и вагинални проби от нея и да ги съпоставят с генетичен материал от Буци?! Ще ги уволня още днес всички от следствието- не си гледат работата..търтеи такива..Ей сега ще звънна на Черепа за инструктаж...

Ей , това ГЛУПОСТА е безгранична !!!!! И не се лекува с нищо !!!!! Ама ако хванеш гората , там няма кой да те чуе и си плямпай на воля !!! СМЕШНИК !!!!!

Значи, схемата е халифакс! Не знаеш, но назначаваш пворека, за да разбереш, НО потвърждаваш, че има, въпреки, че не знаеш и допълваш, че знаеш, че се унищожават материали??? Както се казва WIN-WIN! В медиите се тиражира, ти си потвърдил, ама тамън да излезнат доказателствата от проверката и те унищожени.....еххх каква поредна футболна драма...АААА??? КО? НЕ!

Какво като са "политици"? Да не са Богопомазани? НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ ЛИ Е ПО-ВАЖНА, ИЛИ НЯКАКВИ СИ ПОЛИТИЦИ?

гешеф защо си мисли, че подслушват всички, но него не го подслушват и записват!? Толкова ли е наивен? Да не започнат да изтичат записи както на Тулупа, на Ламбовски, на Мавродиев? Между другото, Дира, защо не пишете нищо за записа на Ламбовски, в който казва че Мавродиев е купил къща в Гърция за любовницата на тулупа след Барселона гейт?

Ти до тука да си чул някакво доказателство да има за думите на някои от тия на записите? И аз мога да ти пусна записва в който някой си твърди че имаш сестра дето работи на околовръстното. Какъв е проблемът? Само че ето ти уловката-ако има такива записи то тогава е редно да бъдат пуснати да ги чуя целия български народ. Ако не се пуснат значи на тях има компрометиращи разговори на всичките тия политици. И тъй като сега имаме нова власт-ако се окаже че тия записи са унищожени значи са ги унищожили те. Да ви е честит автогола.

Ако не си ги слушал записа, проблемът е твой - има ги в мрежата ! Или чакаш да ги чуеш по НОВА и бТВ ?

така е потвърдил като още не е извършена проверка? Атанасов му казал, че са го подслушвали, шефа на една от службите - че не са. Дума срещу дума, така ли се потвърждава?

Атанасов е злобно глупаво старче и само подобно такова може да му повярва

Поименно ,да ги видим ,имат ли право да унищожават материалите.Все си мисля,че ако е имало неправомерно подслушване,материала е унищожен или изнесен още веднага след изборите.

Ма не може бе. Той има сведение, няма доказателство, няма потвърждение. Някой му е казал на опашката за сирене. Приемаш го на юнашко доверие и почваш да плюеш.

Като чета написаните по-долу неща, чудя се от какъв зор да правим избори - ами то излиза, че половината българи не вярват за нищо на другата половина! С непремерените си изказвания, обвинения и некакви си усещания, овластените в момента не само, че не работят за подготовката на честни избори, а направо осуетяват нормалната предизборна битка, като насъскват българи срещу българи! Ако има доказателства за незаконни действия, то си има ред за търсене на отговорност, но не може да говориш пред всички възможни медии предварително.Ако толкова се изживяват като обективни,безгрешни и притежатели на абсолютната истина, направо да суспендират Конституцията и да започват наред да съдят и изпълняват незабавно присъдите по площадите! Връщат се добре познати времена и не може нормалните хора да не се притесняват от последиците.Няма човек- няма ни проблем, ни корупция!Така ли? Ами то било много просто !А после?

до Комунистически изроди (нерегистриран) Ама така ли ти казаха? Еми не е вярно. Не ги слушай лъжат те. Така както казаха,че не е имало турско робство а само присъствие,а Ботев и Левски,са били терористи! НЕ Е ВЯРНО. Набийте си го в простите глави или се оставете на Борисов да ви го набива с 200.

Истината е, че нареждането идва от Банкя. Там се крие змията.

Как ДАНС ще разледва дали ДАНС подслушва и следи незаконно?

Някой си, дето по абсолютно никакъв закон няма достъп до информацията, казал че имало огромно подслушване. Естествено никой не го пита откъде знае-те тия новите са дотолкова изключително честни че всяка приказка е все едно божията воля. Министърът, без на практика да направи проверка-щото тя проверката не става с едно телефонно обаждане, твърди също че имало подслушване. И той не казва как го е разбрал откъде го е разбрал и с какви доказателства разполага. По-вероятно е, тия треска да ги тресе, да не би някой да е записал откъде и от кого получават инструкции. Още повече, че след като имат такъв достъп до записи с Борисов, би трябвало да знаят много добре къде са записите дето са били подслушвани и кой ги е направил кога ги е направил и какво има в тях. Нали на тях лично службите им предоставят всякаква информация.

Този от снимката още не е обяснил какво търси при него партийната основателка на Черепа. Г-н президента също.

Абе, Каскетът и Мутрата къде се скриха ?

Пускай ги направо на румънката, тя ще ги оправи.

"След нея той се върнал в службата и поставил две задачи на най-верните си подчинени - да му дадат всички разработки на служителите на МВР, които са били обект на пряко прилагане на СРС-та, както и всички записи на оперативно интересни лица, по които протича името на Иван Гешев." Мамка му с тия шуробаджанащини!!! Най-верните си подчинени!!!!!!

Чети : Тия които са лоялни към комунистическата Партия /БСП/ и Братския съветски съюз .

Трябва да бъде изчегъртано всичко назначено от Герб. Трябва да бъде отменен всеки антинароден закон приет от ОПГ Герб. Трябва да бъде осъден всеки мафиот и олигарх подкрепящ ОПГ Герб.

като толкова са подслушвали защо само за Борисов записи пускахте от вашата червена хунта защо за друг не излязоха другарююю къде прибрахте другите записи като ги знаете или чакате като е удобно рашкооо

Нали записите на Борисов бяха фалшиви! Нали всичко това е било долна манипулация. Нали затова държите всичките си опоненти с компромати. Признахте си всичко без бой, но няма да ви се размине затвора.

За да те държат с компромат значи си направил нещо неморално и незаконно. значи ти в прав текст признаваш че всичките тия новите честни и почтени всъщност вършат неморални и незаконни неща.

Поредна пълна мобилиация на геберунгелските тролове. Ще има голма лапачка!

Няма ли кой да ни отърве от това миризливо лай.но Каскета? Писна ни от глупостите му !!!

Малко време управлява и много изцепки част за които съжалява. Най-много на него личат партийните поръчения, но не може да му се сърдя просто не е много умен :)

лъже,като вретенарка!

Безказармен джендър.. Ти ли бе боклук....

Е ликвидирана Така че всичко е излишно Прост народ издигнал измекярина на Бай Тодор, а сега Циганизаторът Трифонов е обречен на изчезване

Чисти 11 годишната герберски тиня

Цитираните служби са на пряко подчинение на президента на България.Защо ушатия нищо не казва?

Отечествен фронт - ОФ-2? А "Народен съд" ще има ли? Все някой трябва да узакони уволненията, които вървят от седмица насам! По време на първия народен съд първо избиваха хората, после съдът узаконяваше убийствата! Който не вярва, че е било така нека прочете документите - вече не са секретни! От въпросния съд са осъдени 2730 човека на смърт и 1307 на доживотен затвор. Под нож е минала цялата интелигенция на България! На Нюрнбергският процес са осъдени 19 човека от които на смърт -12!

Хилядите левове за отрязана глава, убийства на деца и старци, монархофашисткото управление и диктатура. Всичко това беше повторено при управлението на Борисов. Но в съвременен вариант.

Ястребинчетата ги убиха партизаните, изроди червени. Документите вече не са секретни, и сте били достатъчно глупави и алчни да ги пазите, за да се докарате на Сталин.

Врели-некипели! Въпросът е какво искат да прикрият!

Лъже повече от г жа Лъжа

Ченге до ченге, мила моя майно льо, мутра до мутра, а обикновения човек кучета го яли. Дреме му на пурата на онзи гад в Дубай за хората. На едната мутра гладните помияри ръмжат на охранените песове на другата мутра. Вторите поне са се наяли, че тия сега тепърва почват озверели да крадат. А за вас ще се сетят малко преди изборите, как да ви излъжат най-ефикасно.

Смехотворник, кажи при кое правителство ДАНСс и ДОТИ не са подслушвали политици! Но го направи с ръка на сърцето и пред съвестта си, ако изобщо имаш такива! ГЕРБ подслушвали всичко и всички, а досега в общественото пространство излизат изключително записи в тяхна вреда! Кога най после ще разберете, че службите от този род на 80% служат все още на гоподарите си оттатък Черно море! Как пък не излезе нито един запис уличаващ някой от опозицията. Един, бе, само един! Така говореха и за Цветан Цветанов, пък накрая го съдиха заради това, че не е разрешил подслушване! Страшни палячовци сте тия - новите!

Ясно е, че като Учителя от Правец, и Ученикът от Зайчарника се обгради с послушни, сервилно хихикащи карикатури на “медии” начело с такива като Кошлуков, Петю Блъсков, Нидялко и братя Гелови. Не средства за масово осведомяване, а щедро платени плеймейтки, които да възхваляват Непотрешимия и замазват престъпленията му. Тази сутрин съобщават ли за подслушването на опозиционни политици? Канят ли жертвите на Банкянския Ел Чапо, закачени за жицата на куките заради гражданските си позиции? За куките - разжалване до ефрейтор, военен съд и затвор. За шефа им - вечен позор и никога повиче парламент, власт И ОХРАНА

го тоя... държавата си заминава...идват смутни времена със управление на тези които съсипаха държавата и служих нс мутрите... Дончева, Манолова, Хаджигенов, Славчо и т.н....бог да ни пази от тази сган.

Пълен смешник и неандерталец е тоя агент на ДС.. типично по комунистически, хвърля димки за да отвлича вниманието от превземането на държавата от олигархията и ДС. Само като се видят назначените областни управители, ченге до ченге, комунист до комунист...

Какво значи "потвърди"? Аз факти не виждам.

Херо Мустафа се видя с всички нови министри, та и в НАП отиде! Защо? Вариант 1: САЩ са се договорили с ДС, за да изпълнят ДС тяхна поръчка в угода на САЩ. Вариант 2: показват на ДС, че няма да мътят водата и че ги гледат изкъсо. И митрофанова се е активирала, та си мисля, че пак борбата е, на кой да се кланяме...

Ти се кланяш по рождение на Русия бе хибрид. Личи ти по разпраното дупе.

Глупако, вържи двете жици в главата! Питам, защо предизборно отново ДС/ Русия и САЩ се боричкат на наша територия? Помня как Мустафа по време на протестите подложи на ДС креатурите на площада... сега виждам как няма нищо против да се вижда и хили с комунистическите отпадъци и да ги легитимира. Защо? Това би трябвало да е ход на митрофанова! Херо би трябвало да отказва срещи с представители на маркобесния ДС комунизъм!

То беше ясно, че това правителство ще произвежда скандали на колограм, за да отвррати още повече хората от ГЕРБ. Но че този "специалист" Рашков ще раздува всеки час по някоя драма, надхвърли всякакви очаквания. Схемата всеки път е една и съща: първо се подхвърля нещо "разтърсващо" на медиите, едва след това някой идиот в костюм нарежда "проверка", следват много "комптетентни" изказвания на Сульо и Пульо по сутрешните блокове как не знаят подорбности, но това си било традиционна корупционна практика или престъпления за ГЕРБ, междувременно прокуратура е принудена да се "самосезира" и да почне разследване по "сигнала", тролчетата почват с възторжените си драсканици по форумите как нещата най-накрая са се задвижили и ГЕРБ отиват в гроба и кати последно разни "разследващи" журналисити и културтрегери пускат постове, които никой не им е искал, колко са отвратени и как искат промяна. И преди още да е излязло някакво доказателство, слухът става истина. Браво на червените подлоги на Радев! Възприели са добре методите на Йончева и Манолова. А в Дубай най-много се кефят. Народът е зашеметен. Превратът тече!

Когато започнат да проверяват свинщините на предишната власт, прави скандали така ли ? Да си трайкаме ??

Да даде доказателства, сега само слухове!

Тоя върви към 70те си години... за какво се е хванал да се прави на клоун? Тоя ли ще определя бъдещето на младите, които протестираха? Тоя е чиста маша за мокри поръчки!

Що ли не се учудвам? Да подслушват политическите си противници е запазена марка на ГЕРБ.

И до сега нито един запис не сме чули на нито един площаден плъх или орка или техните вождове.Но пък чухме,че Бойко е подслушване незаконно,нали? Не вървят внушенията.......завземе си ги отзад.

Е днес уличиха Рашков от ДС в лъжа! Няма досъдебно производство срещу него, всичко е предизборна лъжа! Тоя е толкова кух, че ще прецака всичко..,

А пък запазената марка на Комунягите е да подслушват.... Политическите си противници. А...то май същото, хм. Жална ни майка с тези Новите

Чисти тинята герберска

Борисов 4 се задава със страшна сила ! Като противовес на тия лентяи

Кой ти вярва?

Отечествен фронт - ОФ-2? А "Народен съд" ще има ли? Все някой трябва да узакони уволненията, които вървят от седмица насам! По време на първия народен съд първо избиваха хората, после съдът узаконяваше убийствата! Който не вярва, че е било така нека прочете документите - вече не са секретни! От въпросния съд са осъдени 2730 човека на смърт и 1307 на доживотен затвор. Под нож е минала цялата интелигенция на България! На Нюрнбергският процес са осъдени 19 човека от които на смърт -12!

Спокойно, тогава са избили интелигенцията копелетата, но сега няма повод за притеснение - в ГЕРБ интелигентни няма, така че, няма никакъв проблем.

Единствения период с кво нтелигентни хора и нормален подреден и спокоен живот имаше след 44г до края на 89-та г.колкото и лъжи да говорите, истината е дори в снимките из интернет от поредицата list Bulgaria от 60-те, 70те и 80те години....идилия, райска държава със здрави и весели хора

Дане се окаже после, че това не са били компютри, компоти - защото изглеждаше странно политик едно време занимавал се подслушване подвърли нещо на министъра, който не знаеше нищо, но хоп изведнъж научи.. А представете ли си и друго тези уж подслушване да са засечени говорейки с примерно с някой от следствените олигарси и Бандити не видяхме ли снимки на Манолова в офиса на Божков за които тя отбягва да говори...