Рашидов прогнозира много компромати и удари под кръста по изборите

Председателят на комисията по култура към НС заяви, че София не е салам, който да видим кой ще го яде, а жив организъм и е необходим кмет, който ще го развива бавно, но сигурно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почнахте я! А че София не е салам също си разбрал...

Още ще има салами, що баба моя е сиган, а ние сме на влас и ще ви краде. Моята баба, не на някой друг майката майката 1928,село,село,с фас у улица, махала, и наш Бойко щастлив, но зелен картоф. На баща ми кръвната група не я знам, а мама ми каза... Ние сме братчефи, моята баба и неговата с питката са сестри. Всички комунисти обратно при Нинова

Гнусен и крадлив човек е Рашидов .

Вежди Рашид и Цветан Цветанов правят Партия за Български Банки и Бързи Кредити , с подкрепата на Частни Съдии Изпълнители .

Погледнете се, заприличахте на живковисти, но под друго име!

Крадецът вика дръжте крадеца .... Всички пари, медии , олигарси, ченгета, подслушватели са при тях, а очаквал другите нещо да направят. Наглииии

По-добре да разкаже,как си спаси парите в КТБ .

Е то е ясно как, изтеглил си ги е !

То кога не разбиеш носа на противника с глава Веждичка не е никакъв удар.

ПИЯН КАМЕНОДЕЛЕЦ

СОФИЯ РАСТЕ, НО НЕ СТАРЕЕ ! ЗАТОВА Е НА ПЪТ ДА СИ УМРЕ МЛАДА ! И ГРОЗНА !

И кой се занимава с компромати и удари под кръста?Вие престъпниците ,дето ви се ослади да крадете без да има последствия за вас.Но те ще дойдат със сигурност.Проклети да сте во веки веков,никога България не е била така разделена и народа и така страдаш както сега.

Наздраве!

Ами знае човека как действат неговите хора и за това ''прогнозира'' че иначе ще издаде четата....

дарбата да прогнозираш ,стани метеоролог.Дърводелец!!!!!!

Ми вършете си работата в името и благото на народа и няма да има компромати!

На Рашидов ще му спре кранчето с апартаментите ако падне Фандъкова. Сега грабеше яко, строителната мафия му подарява апартаменти за 100 хиляди, при пазарна цена 300 хиляди, той ги продава веднага и ето му 200 хиляди печалба от подкуп. Срещу това урежда строителната фирма да строи в нарушение на нормите. Даже си е направил фирма за продажба на апартаменти. Хитро, а? На времето пък като министър подаряваше на чужденците свои скулптури и ги осребряваше с пари на министерството на безумни цени. Хитро, а?

На Министърът на културата му липсва културата!?!?София не била салам. Ако някой скърби за салама, това е Веждито, защото трябва да се въздържа да яде свински салам!Скулптурна простотия от Лувъра и Квадрат 500.Един френски вестник бе характеризирал скултурите му , по повод изложбите му във Париж, на салами?!?Ето от къде ,свише , е взел идеята за София. И единственото ,което е вярно, че София прилича на салам, след 10 годишното управление на ГЕРБ и Фандъкова. И то на развален салам-миришещ , мазен и побелял от фини прахови частици!

Прогнозите ИМ много напомнят заплахи ЗА... Явно са се подготвили с ченгеджийските номера...

Аз прогнозирам, че компромати за безхаберието на Фандъкова и групичката от гербери около нея са из целият интернет. Тъпотии. далавери, корупционни решения допуснати от тях излизат на дневна база :), та незнам за какви по-големи компромати говори тоя.

"София не е салам" - ваш мин.на културата, Веждито, 21 век

Симпатиите към Мая Манолова ще ви изе главата. Тя ви заби нож в гърба, вие изпитвате симпатии. Бъдете по-умни.

Не изпитвам симпатии към никоя от двете ама ремонта на ремонта на ремонта на Графа малък компромат ли е??? И да беше само той.

Ремонт на ремонта на ремонта е нужен за дървените глави, но пак няма да помогне. Дървото си е дърво.

Абе ти от кое село си знаеш ли че графа го пуснаха с закъснение от около една година и му правеха поне 5 реконструкции. Ама така е гледаш по новините че акулските перки са проблем и си мислиш че с тях започват и завършват проблемите на графа.

Дълбока мисъл дади Веждито, като истински оракул !! Никому не беше минавала през ума.