Коментари - Рапърът с джипа на паметника на Съединението: Искахме да покажем красотата на Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя отворко се прави на Кадиров. Показах го на едни украинци, като очаквах да предизвика просто смях… а те освен, че му се смяха казаха, че ако го видят някъде ще му оскубят талибанската брада :)

Рапърът Никола Дринков ??? Такива, като вас в една нормална страна ги застрелват, публично за назидание. Тъпо чалгарско поколение!!!!

ако това нелепо творение е еталон за красотата на пловдив, то ясно какъв е капацитета на тоя урод!

Сега би следвало полицията да му покаже красотата на затвора от вътре.

деба и наркоманите тъпи деба и стига ми трий коментара ве джендър

Еми щом е рапър може навсякъде да се качи, даже и на някой як клон. Абе гад всяква. Мръсни миризливи ла....на ше ми показват красотите на Пловдив.

Няма ли кой да вземе една гойстерица и да подкара тия пишман рапАри, реклама правели.

Интересно разсъждение - не били взели разрешение и това е единствената грешка. Първо трябва да поискат разрешение да показват красотите на Пловдив през нощите. Най- вероятно клипчето щеше да покаже красотите на джиповете на фона на паметника. Реклама на джипове може би и на рапиращи младежи около тях.

ДЕМОКРАЦИЯ СЪР.

Тия наркомани спирка нямат. Една се снима полугола до светини, тоя лумпен се катери по паметници, изобщо сбъркана работа. Ефекта щеше да е по-голям, ако се беше хвърлил с главата на долу от някой небостъргач...

Страшно е това мислене.... Слави Трифонов - плащам си...Тези - какво толкова е станало, нали няма изкъртено.... Преди два месеца един келеш в Шумен уби младо момиче на кръгово, с над 100 км е карал... и майка му пусна пост във фейса - не го съдете строго, нали всеки е карал с превишена скорост...... За съъжаление това са плодовете на прехода и чалга - поколението, и тепърва ще ги берем тези отровни плодове

Аз очаквах да е рапъра Христо-депутата

Когато го избраха за депутат, нямах големи очаквания от него... Но се оказа по-адекватен от много други депутати...

Каква глупост, това не е нарушение на обществения ред… ако това не е , то какво е. Идиотска постъпка, която е срам за ред и законност! Това е паметник, пешеходна зона и т.н. За мен е по важно, че не се срамуват, а а разтягат лукуми . Спазвайте закона,адвокатите трябва да намерят друго оправдание ,защото тези постъпки ще послужат за лош пример и подражание! Щом си с пари и скъпа кола ,значи закона не важи…

да спре да се извива като мокра връв и той отлично знае, че това е хулиганска проява.

културните хора се качват с камерите си на планини, снимат се пред забележителности като нормални хора.. тези тук са гамени - вижте ме кой съм аз и какъв джип карам, значи мога да си правя каквото си искам и където си поискам.. това е посланието - имам голяма кола, но акъла ми е пилешки..

Хубаво, че са искали да покажат красотите на град Пловдив(служих там 2 години и 2 дена, наистина красив град), ама и малко скандал не вреди, напротив.

Наглата Невидима Съдебна ВЛАСТ се храни, лапа сега ! Това е резултат от нейната "работа" разюздана пасмина, нагла и мръсна,отлагане на дела, хора с по 20-30 висящи дела, обжалване ,врътки, и лапане на едни големи пари. Намазания адвокат сега ще лапне и 70% коледни и не само той.

На 26 Август 1789 г. във Версай е приет един от най-важните документи в човешката история, който дава равни права на хората по рождение - нещо немислимо в хилядите години на човешко развитие преди това. Първите официални документи, касаещи правата на човека, се появяват в края на 18 век в САЩ. Следва и Европа. И после ! "Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза:" "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

Нормалните хора показват красотата на един град, като го почистват, боядисват, облагородяват. Да се катериш с джипове па стълбища на паметници е меко казано вандалство. а за тези джипове данъци платени ли са? и имат ли доход отговарящ на цената на джиповете тези двамата?

е време за класация топ идиот

Сега полицията ще му покаже красотата на ареста.

Що не скочив Марица бе тъпак щеше да си по интересен

5 години затвор за наглия келеш и 15 години за адвоката!

Разсмя ме с предложението за адвоката, но си прав- това ще е още по-голяма добрина за обществото.

3 месеца панделка, 10 хилки глоба и 160 часа общественополезен труд - да събира хартийки кт такива подобни като него дето хвърлят навсякъде И да ги снимат - красотата на чистача в пловдив

Безсрамие.

Глупак, и само с джипове ли можем да видим красотата на Пловдив,а и не само. Свикнали сме всеки да прави каквото си иска.

ти къде живееш бе пордот тва да не ти е русия, тук е европа иска се разрешение от общината за такива неща и после се правят с ограждане на местото и т.н. деа изродите деа

По еди кой си член, еди коя си алинея за хилиганство - затворче малко със солидна глобичка за келеша

"Те не са нарушавали обществения ред. За мен престъпления няма." ?! Шосе ли има до там?

Пич, джипа затова е джип. Не винаги му трябва шосе. Капиш?

Тъпак, Jeep е марка, SUV (Sport Utility Vehicle) е акроним за автомобил с характеристиките за които ти текат лигите!

Сигурно ще се изненадате, но този рапър с голямата аудитория никога не съм го чувал ...

Аз не се изненадвам, защото и аз не съм го чувал. Но се изненадвам как такива елементи ги правят известни! И най-вече как младите се стремят да им подражават! А това ще рефлектира върху бъдещата държава, ако все още има такава!

Пуснете ги да дойдат в София да се качат на паметника на съветската армия, та дано се сетят да го махнат най-после!

ТОЛКОВА!

Пандиз и конфискация на таралясника!

Его си оправдание на Тези Боклуци и Съдът и Прокурора трябва да накарат Българите да повярват ? Никога , няма да повярват , няма логика в Казаното !

Какво ще го наказвате? Тоя е рапър,не можете да го накажете колкото сам се е наказал.

Абе прокурорска гега трябва да играе по такива и по разни други късопишковци дето изтрепаха сумати невинен народ с мощни коли ,Дека си Каскето !

Колегите на "Каскето" са си свършили рабтата, но "независимият" съд надали...

Няма нужда от тяхната реклама на джипове. Да влизат в затвора и курсове по история. Докато научат историята, ще минат повече от 5 години.

Вместо да им отнемат книжките временно да им отнемат возилата за постоянно и да ги вкарат за по няколко месеца в ЦСЗ, за да могат да се изхождат по всякакви теми по-лесно. Като им се наложи да се бръкнат за нови возила и като ги заболи г-зо следващия път ще се замислят къде ще се катерят с жипките.

Искахме да представим нещо красиво от нашия град, А то какво стана представихте Двама от най-големите Тъпанари от вашият град...

Затваряй в панделата това просто копеле.

Дръж се като мъж! Какви са тези оправдания от втори клас?

какъв мъж бе, чист джендър. Няма мъжко поведение

да покажем колко е красива таа мамуна рапъро,мое ли си качим джипо на главата му празна?!?

конфискация на колите и с парите оборудване за Националната детска болница ...а тези капутчета със смъкнати дънки обществен труд в моргата .

искам да видя красотата на огъня , запалете джипа барабар с помияра и адвоката вътре в него .

Боже, Боже. адвокатът Пламен Бонев е това са казва класически помияр. Това наистина е небългарин, безродни и то класика. Имам чувството, че тоя и майка си ще изтъргува. Рапърчето, явно 3г мозък. Платили са му, наели са го да свърши тая поръчка. И то продажно. Вече съвсем в активна фаза и то интензивно се води Антибългарска кампания. Съвсем целенасочено се води по оплюване и унижаване на национални и духовни паметници, сгради. И забележете, винаги се прави от изживяващи се за певци или каквото и да е. А това племе, явно съвсем е деградирало. Имам си вече стадода изпростели зомбита. Много силно желание имам, спешно да се "спасят от България, от тая изпаднала държава". Неща, САЩ ви чака емигрирайте, бързо, бързо. Помогнете на майка България, като я освободите от присъствието си! Както се казва: Храни куче да те лае. Но деградацията на тези същества както и на предните е жестока. А между другото, изпълнението с кучето на "слепия" дето се опита да го вкара в черква също е епизод от тази Схема. Но държавата, както обикновено спи, по органи и системи.

Какава кампания бе хахо , просто пишман рапърчето дето има 100 фена със зор е олигофрен

Ама разбира се, че е така както казваш :))). Както казват, най-голямото постижение на Дявола е да убеди хората, че не съществува :))))

Ти си вервай във всекакви конспирации