Един е загинал, а друг е ранен при запалване в ”Арсенал”

Един човек е загинал, а един е ранен при запалване в завод "Арсенал" в Казанлък, потвърдиха за Дир.бг от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Един е загинал, а друг е ранен при запалване в ”Арсенал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

както винаги починалия ще го обявят за виновен,така е най-лесно.някой лев на семейството и т.н....до следващия случай.а някой може ли покаже каква е статистиката на загиналите до сега в този зловещ цех 3

от глупост човек може и да умре.

на никого в държавата не му пука за рабтониците. Поредният случаю, който също ще отече в канала без последствия, освен за почернените близки. Колко трагедии станаха и никакви мерки не се взимат. Така е и наводненията. Все няма виновни. Но иначе ни управляват Граждани за европейско развитие на България.

Не всяко нарушение на трудовата дисциплина води до злополука, но всяка трудова злополука е предшествана от нарушение на трудовата дисциплина!

НИСКИ ЗАПЛАТИ И НИКАКВА ЗАЩИТА ЗА РАБОТЕЩИТЕ, ето заради това стават инцидентите обикновенно.

кармата госпıда кармата.....

Гербавата държава убива.

Руската държава убива.

Оня ден чебуРашките плюеха чуждите компютърни фирми че идвали тук заради евтиния труд , давали били само по 1500-2000 лева , пък пострадалите хора в Казанлък дето работят в опасни условия за по 800-1000 лева ангария на спонсора на Корнелия - Манджуков , са цъфнали и завързали !

Видя се "частното" за някои производства не върви. За това одържавяване и въвеждане на необходимите мерки за сигурност, бе оглед на "икономия". А и печалбата ще е за държавата.

Спрете да произвеждате смърт.

Не убива оръжието. Това си е просто стока. Търсена и печеливша. Друга бира е, че не печели държавата а частни лица.

Не бе, оръжието не убива. Стои за украса над камините на хората.

Жалко за хората ама чакам сега боко и сие да излезнат и да кажат че пак някой друг е виновен за държавния завод...

"държавен", хм...

ОТ 1999Г. ЗАВОДА Е ЧАСТЕН НО НА ПАРТИЙНОТО СЪБРАНИЕ ПАК СИ СПАЛ СЕЛСКИ ДЕБИЛ.......и боко го е купил ако не знаеш:))))))))))

Боко - друг път ! Собственост на партийния другар Манджуков !

Кое му е държавното на завода !? Собственост на червения олигарх Манджуков , първообраза на Гинка , произвеждащ оръжие по руски лиценз за Ислямска държава , поръчано от американците ! Тоест български русофили произвеждат оръжие с което се убиват руснаци в Сирия !

Ами попрочетете малко назад във времетом вижте разправиите с частните други заводи и ще ви се изяснят нещата....Не е частен колкото и да ви се иска..

Тролски ...информацията ви не е точна !

...държавен.... отдавна не е ...34 % продадени от ГЕРБ ...