Ралица Агайн се върна в Комисията за финансов надзор

Депутатите избраха Ралица Агайн и Владимир Савов за членове на Комисията за финансов надзор. Агайн ще е зам.-председател.

Обратно в новината

Коментари - Ралица Агайн се върна в Комисията за финансов надзор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тази жена", както се изказа един от форума е от комуно-потекло... изтъкнати дейци на ДС/БКП. Тя самата беше и в Н(ДС)В... и сега просто си се прибира при кърмилницатаБКП(бсп)...

Още една изгладняла/изтъняла/ другарка,се присламчи към софрата!

След 9.9.44г. в Бг се пръгнаха две братчета кадесарчета Агаин, едното май стана генерал, а другото изкласи до полковник. От туй котило требе да е, нема нищо случайно в Бг-то.

ЧУК

Агейн Агайн...!!!

Че не е избрана, а е поставена там. И няма значение кои точно продажници управляват в момента, защото в крайна сметка ги управляват от един център. Същия, който постави Паси, Младенов и Вигенин за външни министри, и т.н.

Не мога да разбера защо повечето от коментиращите тази новина смятат това назначение за скандално. Тази жена работи от години и не е имало забележки или обвинения за работата и. Ако недоволните в този форум се смятат за по-компетентни, защо не се предложат и не се пробват те на тази и подобни длъжности. Има хора, на които мрънкането им е хоби. Винаги ще се намери повод за да изпитат удоволствие от това да обиждат и да обвиняват. И ако не за това назначение, то ще е за друго.

Се комуноидчетата работят и се те най-умни, останалите за нищо не ставали, тъй рече пльофдифското свинарче-бизнесмен, член на вс на бсп, аристократа гергов.

Сектата на талмудистите отново си прекара свой човек точно по Финансов надзор. Българийо, ето ти едно днешно доказателство, че евейската масонска и ционистка банда върлува из държавата ни, както си иска. Тая крокодилка е назначена скандално както Пеевски! Въпросът е кой я предложи? Отговорът ще ни насочи към еврейска подлога или поне върха на еврейските подлоги, които ги ръководи равинът в Синагогата! Ясно като бял ден! България затова е затънала във финансови лайна, защото винаги е монипулирана от разни чифути - Тодор Вълчев, Любен Беров, Виктор Вълковчета, Любен Гоцевчета, Александър Божковци, Стефан Софиянски, Муравейчета, Петър Стояновчета и Емилчето, Кобургите, Соломончета, Милен Велчевци, Шимон Дянковци, Николай Младеновчета, Румянка Желевка, Кристалинка и стотици други банкови и министерски чифути, членове на масонски и ротариански ложи...

Ралица Агайн: link

Again Ралица Агайн???

децата на нашите началници да станат началници на нашите деца. Ускорена перестройка е: Децата на нашите началници да станат наши началници. Поврага!

Тая Раличка, не беше ли "силно просперирала" уфсъ из Западничко? Тя много ни либи ли, то виси тук? Или е разбрала, че не става за нищо.

на тошовата номенклатура не остават без подходящи работни места.

Верен кадър на БСП.

Още един протестиращ постигна целите си. Дай боже всеки му така.

Нещо не разбрах, Ралица Агайн или Ралица Again e фамилията на тази дама?

генералска. По линия на МВР.

Абе тази върна ли апартамента, закупен за смешни цени?? По-едно време плачеше и се кълнеше, че го връща!

Парашутистка, НДСВ-арка! Дайте и трудовата биография от преди мандата на НДСВ и ще цъфне голата истина!

Ето ти я въпросната трудова биография: " " Толкова!

Сасво е това име Агайн, от ага ли идва.

От Израел идва

Дирници,започнахте,да триете безогледно инакомислещите!Явно са Ви подгонили Началниците.Само не забравяйте,че се храните и от нас пишещите във форума!Приятно,триене!

delly

Не обиждайте и коментарите Ви ще са видими за всички!

Преди малко забелязах жълтата Ви черта,госпожа-другарко.И препоръчвам,да слагате червени линии-повече,ще отиват на демагогията,която проповядвате!

Калинка тук ...калинка там ...

Тази не е калинка.

По-точно Ралица е била сираче, гола и бедна като пушка и е осиновена от полковника Агаин, който я изхранва и образова. От село Владимирово е, не знам защо го наричат Друган. Иначе фалилията Агаин е честна, не са се обогатявали като сегашните демократични комсомолци олигарси. Е видяхме, както комунизма беше извратен , така и демокрацията също, има сили които действат в тази посока, защото ги е страх България ако се отлепи от дъното, ще ги засенчи.

Ако е от село друган ще я поддържам с двете си ръце. Това е здрав шопски корен от рдомирскато околия и няма нищо общо с измислените турци или помаци у нас.

Слугите на дявола се обграждат в верни и продажни некадърници, които имат за цел да задушават всяко усилие на съвестните и умни граждани да направят нещо добро за държавата си.

Тази е ужасна некадърна, но за сметка на това корумпирани. Браво на БКП!

От 24 години не управляваме България.

Аз ако се пиша Розенберг по фамилия или нещо завършващо със щаин, дали ще имам шанс да се намърдам на някоя синекурна служба във властта? Явно такива са с предимство.

Престъпниците ВИНАГИ се завръщат ,на МЕСТОТПРЕСТЪПЛЕНИТО!

... От ЮПитата на псевдоцаря с комунистическо потекло ,дето се нагушиха добре...Браво!

Агайн - странна фамилия - не ми звучи българско.

хазарка - като гея, вагианян, калфин и т.н. боклуци всякакви

Май няма много българи на ключови места във властта и важните стратегически производства.

Сергей Дмитриевич,как ти звучи,а?!

Ше излизаме на площада като в Киев ...пак . Подгответе катапултите и бутилките с Молотов

Няма нищо чудно. Това е потомство. Няколко от тази фамилия са висши офицери в ДС. Ген. Агаин беше зам. министър (зам. главен главорез) на вътрешните работи при Тодор Живков!

още една хазарска пача във властта!

Браво!! В бай Тошово време имаше подобен виц за партийната насоченост в училище!! Ха, ха , добре се сещате по-младите!!От 1944г. скапаните комунисти та чак до сега освен простотии нищо свестно не са направили за българите и още по-малко за Б-я!!

Ти си по-скапан и от комунист.

Агаин ... Again! Агаин ... Again! Агаин ... Again ... Който остане последен да изгаси ламБата!

Този Кадиев да не би да работи за Първанов?? Кадиев ЗАПОМНИ!!:: - 2+2е ТРИ - щом партията го реши!3+2 е 5 с БСП напред!!

Един ден не е минал без малоумни назначения !!!! Това нещо агаин не е тлъсто като зурльо , ама е хубавко като него. Докога ще ги търпим хора ?! По-добре ужасен край , отколкото ужас без край.

Всякакви утайки от тройната коалиция изплуват

Въпросът "Кой?" пак излиза на мода!

Кааалинка,..... Кааалинка, ....Калинка моя!

Прави впечатление-гласували 144 депутати-защо избираме 240?Защо не са в парламента-ако обикновен човек не отиде как ще погледне работодателят на това?????

ocmpuemo@

Ралица Again ;)

Свирете фанфари! Голям праз....

Как ли пък не? Всички участвали във февруарските протести сега са на някакъв пост....

Ралица Агайн е била заместник-председател на Интерпарламентарната група за приятелство България-САЩ.На 24 години-депутат, а на 27 години Преди да бъде избрана за заместник - председател на КФН в ресора "Надзор на инвестиционната дейност" Ралица Агайн бе заместник - председател, ръководещ управление "Застрахователен надзор

прасчо е "по-успял" :)

да ги видим умните и красивите дали ще протестират.Защото има за какво.Поне толкова, колкото след избора на Пеевски.

Ако глупостта имаше крила ти би полетял като бяла гургулица

Вую.Само дето в "ника" си сбъркал първата буква

6 години мандат? Абе направо по 10 години, та да има време да уреди и внуците.

Няма нищо случайно ! Ралица Агайн Е наше момиче !

На Царя комсомолката. Време беше, че стана момичето жена на възраст.

Поредното скандално назначение на този ялов кабинет!

Толкова млада а вече стара муцуна или просто поредната издънка на словата номенклатура.Партиите се сменят -кадрите остават.Поредното доказателство че ,,красивите "протести не бяха народни а просто поредния театър на олигархията.

Февруарските протести бяха организирани и платени от БСП,това и децата го знаят!