Ръководството на ДПС ще посочи кандидата за президент на партията

Партията сезира европейските органи за полицейски тормоз на предишните избори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боровския оръфляк публично в прав текст заяви че неговата родина майка е Турция и за това да си подбира мекеретата и енечарите и да си ги прибира в Турция, в неговата си родина майка!

Глупости, ще има "Събрахме се и реших, и поздрави от Росенец" .

ДПС ще посочат ибрикя си толуп Баце за кандидат призидент

Орхан Мурад - президент, и Луна - вицепразидент :D

Аз при преброяването се писах печенег, не българин. Нищо че съм шоп а шопите са предимно кумани. Но в шоплука е имало и печенези. Дивакът Крум е превзел Сердика с измама, после е изклал гарнизона и цялото население заедно с пеленачетата. После през вековете българските царе заселват в софийското поле кумани и печенеги. Тези племена не обичали да работят, само крадели и вършели пакости. Но били много добри войници. За това ги заселили в софийското поле, което е високо и оградено от планини а проходи почти няма а които ги има били непроходими по това време. Исторически погледнато аз съм горд печенег. В Делиормана и Тозлука са предимно турци, в северозапада цигани, в родопите помаци. Покрай морето живее всякаква сган. В България на практика няма българи. Само малко около Търново, но и там има доста турци. Направо да си изберем Падишах и всичко да свършва.

печенег или турчин е бъркал та си толкова сбъркан?!

Вероятно е писано от "великата' САБРИЕ САПУНДЖИЕВА дъщеря и хванаха с продажба на алкохол в Холандия когато майка и я прати в посолството ни. Тази същата КОЯТО в Якоруда хората я мразят много . Проверете на всичките от ДПС декларации и имуществото. От къде са тези пари и имоти.

а посочи! Т.е., неодушивен предмет, робот, абе да изпълнява нареждания там ....:)

Прекалено са умни и знаят, че няма шанс. Удрят гласовете на Радев. Знаят че Радев е зло за България. Диригентът на разделението. Нацист, военен, патологичен зубрач и кариерист. Пред трупове няма да се спре за този втори мандат. Ако искате нормална България гласувайте против Радев. За парламент си гласувайте по убеждения.

а бе ти си копие на Тулупа....и той си ги вади от г.за такива съждения...диктатор бил...ообаче лично се похвали че изхвърлил, наблягав на изхвърлил не друг, а председателя на софииския парламент, на изборна длъжност, на която трябва само с решение на съда и то за доказани престъпления да го сменят....Нищо подобно, решил човечеца Борисов, че не грачи в хор като политическата проститутка Биков, демек не е достатъчно от Герб...там такива виреят..и хоп...изчезна го. То той си го заслужава, щом го припикаха и гък не каза...Но думата е за тирана,диктатора, разчепителя и прочия съскания на Борисов...ПРезидента Радев го превъзхожда и по интелект, и по възпитание, то просто няма база за сравнение...хората го виждат и за това тази мизерна душичка хвърля жлъч...А и да добавим ужасния страх от бъдещето, когато вече няма да има чадър пред престъпленията му....е...разбираемо е защо толкова се впряга.

Какво ръководство... Агент Доган каквото каже това е!

Може да предложат за президент раздавача на порции . Той знае какво да прави след това . Когато раздаването на порциите не зависи от ДПС , те стават много нервни.

Крайно време начело на вилаета да си бъде турчин. Турско робство не е имало, но свирепо комунистическо робство имаше. Освен комунистическо беше и руско робство. И още не сме се отървали от него. Рускинята Йончева, която е агент на Путин продължава да руши България вместо да е в затвора.

Чужд гражданин за български президент и то от турски произход? Как пък НЕ!

А рускинята Йончева комунягите я направиха евродепутат за да руши България.

Аз ще гласувам за кандидата на ДПС. Дьомнето на Прокопиев и Сорос, Томислав Дончев не го ща.

на предишните президентски избори дпс подкрепиха радев. а го издигна бсп. после около него се овъртяха и "партии на протеста". итн прибързано обявиха подкрепа за радев на предстоящите избори. после радев пре.ба всички, които му повярваха - бсп, дпс, дб, итн и ини - наред и доста неочаквано за някои. с неговото покровителство се пръкна поредната партия-спасителка и започна набира гласоподаватели от повервалите... та - дпс постъпват правилно. ясно показват, че не харесват радев, не му вярват и се вече се разграничават от него. иначе - спокойно. абсолютно сигурно е, че следващият президент няма да е от дпс!

стигнаха дъното . Лидерът им не може да си мери приказките, а като сгафи здраво търси глупави оправдания . Щели да издигнат за свой кансисат за президент някой от академичните среди .Може би някой професор по история ! Няма защо да търсят. Луна вече е готова, даже и много обича турция ! Късмет !

Това ДПС е една бандитска фирма нямаща нищо общо с партия.

Баш бандитите ДПС да рестартират държавата, ами нали те я ограбиха.

Тормозът е от партиите ДПС и ГЕРБ към българските граждани. Рашков иска да наложи справедливост.

Някакъв Невнятник щял да прави показно коремно упражнение в понеделник пред другарката Мутрафонова.Другарите от Харвард ,Кире и Кокорчо щели да играят поддържаща роля.Щели да подпират на Невнятника мъдете.

Крадецът ще рестартира държавата, кото ограби. Смяяяях!

" използвайки методите на комунистическия режим, припомни най-ужасяваща част от историята на 20 век". За ДПС ли е най-ужасяващата част от историята,защото за нас българите беше най-добрата.Имаше ред и дисциплина.а вие от ДПС си превишихте правата и си търсехте вашата майка Турция.Правехте атентати по гарите,а сега казвате,че сте били репресирани.

Чудят се как да заведат избирателите си до урните.

Настъпиха ги и станаха много ядосани! Еничари--български хляб ядат !

Браво, смело!

Евала, казаха ясно, че царят е гол.

Направо да подкрепят ГЕРБ, всички разбраха, че са ортаци. Накрая пак Радев ще ги отвее.

РРадю Коремното отдавна го е издухал, ДПС му го забодоха четвъртит.

Предлагам Мемедали!

Предлагам Бат Сали!

Бат Сали по-скоро подхожда за вицепрезидент на Пеевски!

Заради гнусляра радев, дпс започва да се консолидира и капсулира като никога досега, радев е опасен за националната ни сигурност!

Хапчетата.

ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

Нали си имат-Ердоган?

какво общо има Доган с Ердоган бе манипулаторче?

Доган е дръндарски мангал и обслужва интереси на друга държава не на Турция. Резиденцията му на чия територия е построена?