Бордът на ”Информационно обслужване” сменен заради лоши резултати

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов обясни смяната на ръководството на "Информационно обслужване" със загуба от 2,5 млн. лв. за 2012 г., липса на реформи и лош бизнес план.

Обратно в новината

Коментари - Бордът на ”Информационно обслужване” сменен заради лоши резултати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стотиците назначени политически марионетки / най-вече от ДПС /, са способни единствено и само на разсипия, кражба и разбиване на българската държавност. Всички са назначени без конкурс, много от тях са и без образование, да не говорим, че хал хабер си нямат за длъжността, на която са спуснати с парашут.Реваншизъм, лов на вещици и задръстване на бюрократичния апарат с търкачи на гащи и заплатаджии това е всичко, което може да стори втората тройна, омразна от народа коалиция!

Сменени заради лошо натаманисани резултати на изборите ли?

Дедо, мани ги изборите, веднъж на 2 години средно. Ти какви електронни услуги ползваш, какви справки, каква координация има между министерствата и институциите? Колко години не можем да постигнем резултат и плащатдори на външни фирми? Ами като не могат, да ги сменят с други, дето могат. Мотивът не е политически ( САМО ).

Чичка , да се извиниш на дедото. Той най-добре си знае. А ти дори не знаеш какви са финкциите и отговорностите по звена и ведомства.

Само смяна, докато излезе нещо кадърно и читаво. С 3 пъти по-малък бюджет Литва си направи система, която ние се мъчим да постигнем от 10 години и сме все така далече. Тази хранилка трябва да се закрие

Каква система те гони пък тебе , бе ! А, когато Мелик с червените прашки, приятелче на Серго си точеше милиончета от Информационно обслужване и въртеше всички педита в дискотеката Спартак, за да им показва кой е най-големия газар из между тях, тогава не е било хранилка ? Сега кого храни - хранят се със заплатите си хората , които работят там. Партийна кукумявка, защо лаеш, какво ти обещаха ?

изборните резултати не се ли обработват от софтуер на информационно обслужване?????

БСП ни докара рецесия за 52 дни. БРАВО! Ашколсун, машаала.

къде кой не сменихте??За това сте добри,сложихте свои хора навсякъде на възловите места.Въпреки това НЯМА да спечелите избурите колкото и да подкупвате циганите.Лично мен са ме питали "тук имало някаква каса давали пари срещу гласа ни за БСП".Боже колко сте жалки.

Само смяна, докато излезе нещо кадърно и читаво. С 3 пъти по-малък бюджет Литва си направи система, която ние се мъчим да постигнем от 10 години и сме все така далече. Тази хранилка трябва да се закрие

точно така, да ги питам тези дали пожалиха някого "костовистите" 1997 год., Браво "червена" метла за всички стари кадри и по-надолу по областните градове.

Тоз Мехмедов не го знам какъв спец е, ама като му гледам сайта на компанията, надали в момента разбира от нещо свързано с ИТ: link Да не говорим, че сайта му въобще не е действащ !!!

Бой по калинките на всички нива ! Значи като те смениха борда беше за добро, сега друг като го прави - е политическа причината ! Писна ми от милиционерското лицемерие !

Усер, пускай прасетата срещу калинките

Как собственик на фирма става член на борда на друга фирма? Нещо като конфликт на интереси? Или НАШ човек в НАША фирма?

То пък с този Гюнай Мехмедов като ще се подобрят резултатите...Направо на печалба ще излезе ИО. Дипломите им все " подарени". По- скоро неговата фирма ще си подобри финансовите резултати.

Тази, Красимира Стоянова, която не е сменена, да не би да е шефката на правната дирекция на транспортното министерство. Ако е същата, всичко е ясно. И зад министъра и зад нея стоя ТИМ и ДПС. Крадците пак си назначиха представители във власта, които да им пазят интересите и прикриват далаверите. Да ни е честито, българи!!!

НАПРАВИХТЕ КРАДЕЦА ПАПАЗОВ МИНИСТЪР ЛИ БЕ БОКЛУЦИ МАЗНИ !?

Мили съграждани,не се заблуждавайте-Данаил Папазов е човек на Бойко Борисов и не мога да си обесня как си правят гавра с народа...!? Този човек си крадеше всеки 10 камион,който излизаше от пр-ще Варна независимо,каква стока излиза ! Работих за него и ни плащаше за да си траем ! после ни изрита и си взе лично негови камиони !

Не ви бяха чак толкова лоши резултатите на изборите, с полдизурката ви Бареков дръпнахте доста напред с компроматите в изборния ден ... ИО не са ви виновни, че хората не гласуват за вас, няма защо да им сменяте борда ;-)

Как може Д.Папазов да стане министър!? Много хора знаят,че той краде безобразно от няколко години насам !!! Дъщеря му Ивелина Папазова корумпира SGS контрол на пристанище Варна и набутва чужди фирми с ДДС и др.далавери,а и е крадла и МНОГО НЕВЪЗПИТАНА ОВЦА !!! Кой ги избира тези нагли хора да бъдат на чело на милата ни Татковина !?!?

Как кой - Ахмед Доган, разбира се !!!

По стар болшевишки обичай, където дойде БСВП всичко осира. Нека да уточним - Бб е бил във властта до средата на февруари. Сега е средата на август - т.е. за 6 месеца пораженията са огромни. И аз имам чуството че пораженията са основно от 2 месеца, откакто Олигарски е на власт. Политически уволнения, политически назначения, никаква идея каво мще се прави. Само пари се харчат а резултати - нулеви. Сега тия 1,5 млрд заеми, дето после всички ие ще плащаме ще потънат в бездънните джобове на партийната олигархия. Ако има нещо в което БСП-то ги бива, то е да харчат пари. За глупости, основно. Като гьола за АЕЦ Белене, или за ремонта на "чинията" на Бузлуджа. Сега изведнаж се оказа че отново най-гениалните математици са в редовете ан БСП-то. А някакъв собственик ан ИТ-компания от ДПС, който трудно различава компоти от компютри ще е шеф. агферим, машаалах, ашколсун. Но пък от друга страна така е по-добре - ще се види колко е накадърна партийната номенклатура. Както се казвало навремето преди 5 години в МЗ - "тоя работи турчин".

KGB,ти наясно ли си,че този Папазов е човек на Бойко Мутрата ??? Наясно ли си,че не си наясно с живота!!!

Не, не съм наясно. По една проста причина - БСП махна всички хора на ББ. Защо ще остави този? всъщност истината не е толкова проста. Бб, в стремежа си да избегне тотална политическа чистка (каквато всъщност трябваше да направи сред мкадрите на БСП - хората затова го избраха през 2009) се опита да се прави на демократ. остави маса кадри на БСП-то на ръководни постове. а те работеха срещу него. Информации на флашки и с папки - преао в централата на БСП. Всъщност същото може да се каже и за Цв. Йовчев.Вижда се колко е човек на ББ.

Друго си беше с Азер Меликов-мека китка,ама твърда бесепарска ръка-един лев не остана след него и компанията му (Станишев,Вигенин,Мехти Меликов (брат му)--ни бюджетиран, нито небюджетиран лев. Празна касичка....Хайде да не сме всички късопаметни.....

Уважаеми г-н министър, Пeчалбата за първото шестмесечие на дружеството е 1,5 милиона лева. За пръв път от няколко години насам дружеството реализира такава печалба. Моля не обиждайте служителите на фирмата и всички които са се трудили в него. Очаквайте ни на протестите. Аз искам Вашата оставка.

каква печалба?!, тея герберастки-калинки ИКОНОМИСВАХА ОТ МОЯТА ЗАПЛАТА, за да изкарат 1,5М печалба, ако нямаше избори, нито референдум, за 2013-та година ИО щеше да е на -1М на шестмесечието, а не на +1,5М! та, кой бил на печалба?

Истинското заглавие трябва да бъде БСП-ДПС смениха борда на "Информационно обслужване" заради лошите си резултати на последните парламентарни избори

соцбабички с 2-седмични курсове по компютри правят електронно правителство ...

и си купуват нови клавиатури, на които е изписана буква "Щ" ...

НЕЩО НЕ МИ Е ЯСНО КАК ТАКА КРАСИМИРА МАРТИНОВА, КОЯТО ОЧЕВИДНО ОТ НАПИСАНОТО Е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ Е В БОРДА НА ТОВА ПРЕДПРИЯТИЕ - НЯКОИ НЕЩА МАЙ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ И ТОЧНО ЗАТОВА ПРОТЕСТИРАТ ХОРАТА....... ТЯ ВПРОЧЕМ Е И В ДРУГИ БОРДОВЕ ХА ХА ХА МАЛКА ПИЯВИЧКА СЪС СЕСТРИЧКА СЪДИЙКА ХИ ХИ ХИ И ТВОЯ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ...

КРАСИМИРА СТОЯНОВА - ПАРДОН

При Тиквата всички държавни фирми отидоха на загуби щом АЕЦ Козлодуй е докаран на загуба ,какво остава за някакво ИО ,АЕЦ винаги е постигал огромни печалби

Мъ как ша... Резултатите трябва да са съобразени с Априлската линия на Парията... или беше Априлската? Ама беше на Партията... Както и да е, нужно е синхронизиране на мненията и статистиката, преди го правеха с палки из мазетата на ДС, сега ползваме новите технологии...

Браво! Така трябва. Кога обаче ще смените и Съвета на директорите на най-задлъжнялото дружество - БДЖ?

Уважаеми г-н министър, Прчалбата за първото шестмесечие на дружеството е 1,5 милиона лева. За пръв път от няколко години насам дружеството реализира такава печалба. Моля не обиждайте служителите на фирмата и всички които са се трудили в него. Очаквайте ни на протестите. Аз искам Вашата оставка.

примитивно и безочливо изпълнение на правителство,което друго може да сътвори,освен да изхвърля хората,като ги маскари, от работа, и да намества своите.как пък не приехте веднъж,че има по-добри и от вас.

тоя министър пак е заспал, това са старите резултати, фирмата вече е на печалба ... общо взето тази компания е на периоди сега като я яхне Азер и сладури, пак ще има загуба ... спонсориране на изяви на Крум и други видни представители, но за пръв път комбинацията е отровна :) БСП (ГЕЙ ДВИЖЕНИЕ) + ДПС

Това е планът Орешарски в действие. Всичко друго - социални мерки - майките, пенсиите и не знам още какво е прах в очите на слепите и вярващите.

ТАЗИ СГАН СЕ ГЛАСИ ДА КРАДЕ И ОТ ТУК!

Щом този борд е сменен заради лоши резултати, то какво остава за едно още по-отговорните звена на държавната власт - парламента и правителството? Крайно време е тези две изключително лошо функциониращи институции да бъдат тотално сменени!!!

Ръководството на ИО ще го сменим, защото е некомпетентно и не се справя. А такива способни кадри с идеи имаме в ДПС, които да направят ИО лидер в световния ИТ бранш. Лично комисарят Хан ги одобри вчера :))). Ей сега ще пренасочим едни 100-150 милиона от софийското метро към Информационно обслужване и ще видите какви чудеса ще направят нашите нови специалисти там :))).

ФАЛИРАШ ДЪРЖАВНАТА ФИРМА И ИЗГРАДЕНАТА НА НЕЙНА БАЗА ЧАСТНА ФИРМА ... ПО ЧУДО БОЖИЕ !!!! ... ИЗВЕДНЪЖ СТАВА ПЕЧАЛИВША ... 24 ГОДИНИ МАЙМУНДЖИЛЪЦИ .... .... КАК МОЖЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ ТОЛКОВА ГОДИНИ ИНФОМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ И АЕЦ КОЗЛОДУЙ НА ЗАГУБА !!!!!

Може, може - след "управлението" на КАЛИНКИТЕ ВСИЧКО МОЖЕ.

може я, дянков ликвидира тая фирма, като още първата година източи последните 3 годишни печалби и фирмата се декапитализира

Резултатите на ИО винаги са зависели само и единствено от държавните поръчки, които са му дадени. Тези поръчки се дават на ИО само и единствено с политическа, а не с икономическа аргументация. По стечение на обстоятелствата през последните 2 години ми се наложи да работя по съвместни проекти с "Информационно обслужване". Оттогава насам това е третото или четвъртото ръководство, което се сменя там. И всяко старо ръководство нехае за проектите, защото знае, че скоро ще го сменят и не му е до проектите, а новото пък има "по-важни" задачи в началото, а после новото ръководство става старо и т.н. Та за какви резултати изобщо говорите!?

такива малоумни изпълнителни директори като по времето на герб не е имало. много съжалявам, че закопчаха организираната престъпна група, преди да си изпълни поръчката - да счупи краката на иво николов!!!

Я върнете Меликов и финансовите резултати няма да закъснеят - е, може да не са непременно от ноу-хау в областта на ИТ, но пък к'во ви пука от къде са - важното е да има постъпления;о)

тия винаги са ги сменяли, като се смени властта- вече привикнахме и това не е новина.Там има голямо лапане.Ама и борисов заедно с цветанов какви чистки направиха, сегашните търчат със същото темпо.Нормално- това е България и всеки урежда своите хора.

Я дайте един пример кога не е имало масова смяна на държавни служители след избори ?

Ще поправя леко въпроса. Я дайте пример кога третата политическа сила, при това не коя да е, си е намествала толкова служители след избори?

С идването на власт на ГЕРБ -2009година основно това правеха.

това е пар екселанс политическа смяна, няма нужда новият министър да се напъва да се оправдава, хората не са толкова глупави, че да не разбират реваншизма на управляващите!!!!

АЙДЕ, БЕ! С ТОЗИ МОТИВ МОЖЕ ДА СЕ УВОЛНЯВА НАВСЯКЪДЕ! МАЙ СЕ ГОТВИТЕ ЗА ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРНИ МАНИПУЛАЦИИ, ЩОТО Е ЯСНО , ЧЕ ИЗБОРИТЕ НАБЛИЖАВАТ!

Бордът на Информационно обслужване сменен заради лоши резултати ... на изборите

2,5 млн загуба. Но не лева, а гласа.