17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези МАЛЦИНСТВА трябва да ВРАЗУМЕЯТ че Българските Закони са Валидни и за Тях!!!

тия плакатчета поръчка на едро ли са, хахахаха Иначе политическа поръчка било, и оня педофил не помня от коя вече изчезнала партия, и неговото беше политическа поръчка. Докопваш се до властта и вече си недосегаем за престъпленията си, щото са "политическа поръчка"

Кмета има як бизнес! То половин Ракитово е зависимо от неговите фирми и заплати!

Па некъде написали , че бил незавизим надпартийник , вдигнал ракитово на крака за 4 месеца , а стига с тия герберски атланти !

Всичкото циган протестант!

лелката от фронт офиса на общината , тримата общаци в дърводелския на малкия бей , тая от есграона със дъщеря си и парнаджията на училището !

Гротеска.

Това прилича на герб - специалитет - протест срещу протеста. Гербарщината ще се окаже дълго и миризливо петно за бълг. политика. Когато има недоволство срещу техните лекета, те бригадирски организират контра-протест, мислейки всички за луди. Да, лудостта в тази територия е повсеместна, но политическата нечистоплътност на псевдо-политиците (особено и най-вече от герб) е ужасяваща.

Да не повярва човек как можаха тези да се задържат толкова години и да профанизират до племенност коренното население. Ужас !

аба бате колко кебапчета дават за стачката а и бира имали

И плакатите правени от един миндил

?

Не се вдига на протест Ракитово, а се вдигат на протест само тези,на които отстраненият кмет е платил!!!!

не лъжи! кмета не им е платил нищо! плащаме им ние, щото те вероятно са на работа в общината

ФЕОДАЛИЗАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

стихиен протест с....еднотипно направени плакати!