Русия се насочва към ”Сатана-2”

До края на годината Русия ще изпробва новата си междуконтинентална ракета "Сармат" и наред с това ще развива прецизните си оръжия.

Обратно в новината

Коментари - Русия се насочва към ”Сатана-2” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия се превъоръжава и по-точно модернизира армията си. Процесът върви от години и ще продължи с години. При нас има застой - говоринм от години за модернизация и още ще говорим, а действия няма. То и няма смисъл. При тази миьзерия колко българи ще грабнат оръжието за да бранят позорния статут на опашкар в ЕС. Дали е добре или не това превъоръжаване е друг въпрос, но Русия просто си поддържа нивото на отбрана и на ударна мощ, а това е тяхно право. Ядрената надпревара така и не беше спряна. Запада - САЩ, Англия, ЕС може да се дразнят/дразним, но Путин отказа да предаде природните богатства на Русия. Ние ги предадохме нашие, а Волен даже забрави за колониализма, златните концесии и т.н. Загиваме, дори не бавно. Мизрията е завладяла страната. Последния ми проблем са на Путин оръжията. Мутрите на боко крадат та се късат. Североизточна България е на практика без икономика. Смешни заплатки, смешни работодатели. Какво ме касае на Путин ракетата.

МОТОТО НА РУСКИТЕ Ракетные войска стратегического назначения .. НИЕ НЕ СМЕ ТЕКСАКО ИЛИ ШЕВРОН НО МОЖЕМ ДА ДОНЕСЕМ ТОПЛИНА И СВЕТЛИНА ВЪВ ВСЕКИ АМЕРИКАНСКИ ДОМ ... А В ЕВРО ВАРИАНТ : ... НИЕ НЕ СМЕ ГАЗПРОМ , НО МОЖЕМ ДА СТОПЛИМ ВСЕКИ ЗАПАДНО-ЕВРОПЕЙСКИ ДОМ .. :)) :))

руснаците носят само мрак и мизерия! оръжията им в сравнение с американските са примитивни! Ракеите им са малкоефективни! Видяхме как се осра...а в Сирия! Освен всичко друго простотията на руските военни на които им пречи извивката на земята също ни пази

Прочетох това: "В София вече работи мрежа от ново поколение, която може да я превърне в умен град." И се посрах от смях!!!! И как ще стане това? Не кога, КАК?? Кой ще го направи? Врачани, макета, видинлии, ... КОЙ??? Те са ви населението, те са софиянците!!! ХА-ХА-ХА !!!!!!!!!!!!!!!

Тва ще Путиновата шайка са ненормалници и грабители го разбирам. Не разбирам защо все за тях пишем. Да одят на кучето в аспуха. Пишете за България, за ЕС.

Русия си е САТАНА! Путинистан е нещо по-лошо. А Путльо си е най-велик...

Най-добре е да се насочат към космоса и да не се връщат.

..явно драскаш от...косматоса наa. ..!

Искам само да Ви светна , че мужиците не са унищожили нито една ядрена бойна глава от времето на Дедо Ручо до наши дни! Бе, те хляб не искат, стоят си в силозите!....?

Частната Спейс Екс надмина държавната Роскосмос по брой стартове през тази година. Китайците пускат ракета за многократно използване. Руснаците "ще" пускат Сатана 2.

голем праз ....пак упуват от нас

Спокойно! Тази новина е за надъхване на безмозъчните русофили. При крепостниците всичко е "ще"... Само бояршника е в сегашно време.

Затова яхтите на олигарсите на Пичин за закотвени все около Бахамите Зер като бащицата удари САЩ да затрие и тях ;))

Русия отново се насочва към масов глад и мор. Въпросет е преди да настанат и отново да измиран милиони руснаци, колко поразии ще успеят да причният на съседите си най-вече, но и на останалия свят. Едно време поне по някой и друг талантлив композитор имаха. Сега само алкохол и дрога.

както изглежда май ние сме се насочили към масов глад и мор,както ни е лепнал главния кучкар на путин не ни остава много време

Германците планираха и подхванаха Октомврийската ривалюция, не знаеш ли?

Сатанинският знак е обърната надолу петолъчка.

Сатана-2 върви с Боляршчик-2 :)

Щом казваш, сигурно си го опитал ? ДоверявамE ти се !

сатана-2, това оръжие си е баш за отбрана. сега американците ще ни задължат да си накупуваме противоракетни щитове

така става, като живееш обкръшен от лумпени

ПУСНИ СИ ДОДа !

Никой не може да те задължи, ако сам не си свалиш кюлотите. Останалото е изнасилване!

За Сатана-1 знаем всичко! Интересно, дали ще има Сатана-2, и ли на трона пак ще цъфн Сатана-1?

а те самите са Сатана.

ЩЕЕЕЕ. Анадън му.

Тез Сарани ще избият децата на шутю лаврата и корни ! Всички са в САЩ ;)

ами баба мецанка на бай мечо от банкя дето не може да бие дузпи дъщерята къде е ,забрави ли?

Тиквата к'во вика?

вика че го боли коляното

Не "Сатана", ами "Сърмичка"! Защо ли? Нали е "Воевода", та от "Сирма Войвода" :) Хак да им е на краварите няколко сърмички откъм Южния полюс...

Боли ме уя за терорашка-говняшка ...

Е, погледнато ,,пропорционално,, - болката ти е много ,,малка,, !..?

Американци , руснаци и Китайци /в последнитегодини/ си мерят онове , кой е по могуч . Останалите си пият уискито ,водката ,перното ,текилата ,виното ,ракията и инвестират в... кой колкото може в инфраструктура , образование , ноу хау , икономика ,потребление ....но Руснаците победиха всички ,защото дръпнаха от бюджета за долни гащи и го вложиха в ракети? Пирова победа.

фоби. Гледам забавно ви е да се ръчкате тука и да остроумничите, сигурно помага срещу стреса. Нещата обаче са много по прости, ама много. Има едно нещо наречено геополитика. Та вижданията на САЩ за това нещо са те да са единствен и неоспорим световен хегемон. За да е това гарантирано всички, абсолютно всички трябва да играят по тяхната свирка и по-възможност да имат техния модел на общество. Другото е заплаха. Когато тази заплаха е гарнирана с голямо като брой население и ценни природни или големи финансови ресурси заплахата е вече стратегическа опасност. Като такава те гледат на съвременна Русия по точно на управляващия я Путин. Защо? До 2007-ма Путин не им пречеше, Русия бе член на Г-7, стана член на ВТО, ръкуваха се с него, снимаха се заедно и т.н.т. През 2007-ма Путин произнесе реч в Мюнхен, в която каза че не го устройва еднополярен свят и Русия претендира за нещо повече от суровинен придатък и послушен младши партньор. Че заслужава да е минимум регионална свръхсила с право на самостоятелна политика в сферата си на влияние. На САЩ /управниците му/ им трябваше малко време /няколко месеца/ да преценят това реални претенции ли са или просто поредното словоблудство за пред електората. Когато се убедиха че са реални претенции, а тях като победители в Студената война това не ги устройва, почти веднага Русия получи кризата в Южна Осетия, започна надпревара във въоръжаването, опити за ограничаване на руските енергийни проекти, опити на Русия за поставяне на съседите в енергийна зависимост, борба за привличане на този или онзи в единия или другия лагер и прочие. Това е. Докато в САЩ /управляващите/ вярват, че могат и трябва да поставят Русия на мястото и образно казано и докато руските управляващи вярват, че ще докажат на САЩ, че не са слаби и трябва да се съобразяват с тях това ще продължава. Не знам кой е печелившия, но губещи са т.нар. обикновени хора. За жалост не само в Русия или САЩ, но и в много други засегнати страни.

Преди 2007г на откриване на сесия на ООН Путин говори за пръв пут от тази трубуна...ГОВОРИ и още на третата минута Бил КЛИНТЪН се пробужда,прозява се отегчително,СТАВА И НАПУСКА залата...ПУделите -след него веднага/както и Б.Б правеше с кворума/....На Путин му става ясно какво означава,,,СВОБОДАТА,РАВЕНСТВОТО И ДЕМОКРАЦИЯТА,,на западният свят....Там няма място за презрените/каквито сме и ние/.....

Печелившият е може би Китай

САЩ и Русия се хапят, Китай расте, големее и го ухажват и едните и другите.

А радиацията?

термоядрената?

ЖИВЕЯТ!!! Когато французите спряха войната във Виетнам американците пак я започнаха. Ами Либия, Авганистан, Сирия, Конго, Куба, Северна Корея. Сега затова ги е толкова яд че дори и с малката Северна Корея не могат да се противопоставя, а за Русия и Китай да не говорим!

Колко тежко се живее когато никой не воюва с Русия!

Яснооо отново силното руско ЩЕ!!! Сатаната е начело на азиатската кочина в момента няма смисъл да го дирите!!

туй ЩЕ мноу боли шъ знайш...

Винаги едно копие е струвало по-малко от една броня и никога не е имало непробиваеми брони . ПРО са безумно скъпи, но нямат 100% сигурност. А 10-процентен пробив в ПРО означава 100% разрушение на САЩ.

тия ни лъжат, никаква сатана няма, щото Русия е в 19 век и е технологично изостанала. Нй много да имат прашки. Лъжат ни за да хрантутим натовците, дето са се охранили като прасета. НАТО ВЪН !

Произведен е в Казанлък даже песен има такава. Руснаците са с копия и лъкове.

ПИЧ А ТВОЕТО МИСЛЕНЕ Е ОТ 8 ВЕК .

Самобръсначки всеки може да направи, в гараж. Ама никой друг не може да направи ракета Сатана.

Я направи една самобръсначка, за да те видим можеш ли?!? А ракети всеки може да направи.

Тя сатаната с косачката я виждате вече нощем памперси та няма нужда да чакате толкова време....ще ви прибере всичките не се съмнявайте още тази зима ще посети доста от вас и ще видим как ще изглежда плювалника ви тук

щом НАТО/американсият АГРЕСОР е пред вратите на Русия,те трябва да имат превъзходство и това е добре.НАТО да се маха оттам....и да не лъжат постоянно.....

и като руснаците имат разработки и потенциален продукт за след 2 години, що още реват за това ПРО?

както е казал Шопа: "Уй да е , да му го намааш. Акъл не мож' му вкара" В средата на 80те години Президент рейгън беше заявил по повод на хвалбите на руснаците че имали ракети:"Ще ги накарам да ядат ракети". И им наложи надпревара във въоръжаването. Комбинирана със санкции. Вследствие на което СССР фалира. И се разпадна. Разкапа се. Като лайно на дъжд се разкапа. Русия с ехвана на въдицата и този път. И тръгна по посока на надпревара във въоръжаването. Путьо или е забравил какво се случи на СССР, или си мисли че ще може да издържи икономически срещу 10-15 пъти по-мощен потенциал. Оръжията с ахубаво нещо. Но за да издържиш на натоварването трябв ада имаш икономика. А Русия няма - тя е една бензиностанция и газостанция на Европа. Нищо повече. И надпреварата във въоръжаването ще я съсипе.

СССР се разпадна заради некъдърната политика на управляващите го през 80-те години. Надпреварата във въоръжаването беше заплаха не само за СССР, а и за САЩ иначе Рейгън нямаше да подпише договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег още през 1987-ма. Сегашната другата голяма глупост, в която не само ти, но и далеч по-важни от теб хора е че вярват в мантрата победа в Студената война и искат нова такава. Рейгън вече не е жив да ги светне за истината, но ще я разберат по друг начин.

кадърно беше само управлението на чичо сталин. Той им показа на руснаците, къде им е мястото.

по ми изглежда разпадналото се лайоно да си ти и твоят роднина тлъстият боико от банкя

защо ми триете коментара вие цензори от ЛГБТ-дир,цензора е травестит?

Стига с това преклонение пред Руския империализъм! Как иначе да си обясним тези нови термоядрени нападателни оръжия? Най-невероятното е, че в същото време Путин и сие, твърдят пред света, че Русия била "миролюбива"?

АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕРМОЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ СА ОТБРАНИТЕЛНИ, НАЛИ, ПЛАТЕН НЕКАДЪРНИКО?

Русия не се е нсочила тя е вече при Сатаната , Путин отвори врата на ада за Русия .

Начело с Путев, Русия наистина се насочва към Сатаната, разбирай ада!

да фалира Русията. Ся е 2017-та ама на пущината, не ще и не ще да фалира.

Поинтересувай се как живеят братята руснаци в населени места под 50 000 жители и ще разбереш че те вече са при сатаната

Просто Русия се превъоръжава. Нормално действие за всяка една Държава, която иска да е фактор на световната сцена.

Тя някога друго нещо правила ли е изобщо?

не го правеше и почти се разпадна, а и икономиката и на практика фалира.

Правила е, и продължава да прави. Но друга ми е мисълта. Просто казвам, че ако искаш да си фактор трябва да се усъвършенстваш или се превръщаш в част от пейзажа.

Русия или е във война или се готви за следващата. Там друго положение няма.

В последните 20 години по участие въоръжени конфликти далеч повече страни са пред Русия.

Някой писа, че без тази ракета Русия спирала да съществува... Ами чудесно! Ама де този късмет? Деева инфантилите нескопосани!

Шило

Въпрос на гледна точка. За някои, чудесна идея ще е ако други се лишат от ракетите.

Тез Сатани ще затрият децата на Путю , Коня и КурНи Нали живеят в САЩ :)

чудно ми е защо това про е толкова трудно за пробиване? ако е така защо америцанците казват че шанса да се прихване балистична ракета на ким е не повече от 55%. при положение че руснаците са светлинни години напред в ракетите и ядрените оръжя от ким, би трябвало с голяма лекота да пробият про даже и със сушествуващите ракети. несто не шващам.

Никой не схваща, не си само ти.

Не могат да стигнат ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ. Перуката е представил "ПАМЕРС 3" с кодово име в Русия- СУПЕР ДРИС.

А САЩ са направили опит с новия вид памперс, произведен за нуждите на американската армия.

съществувание индустриално-финансовата олигархия управляваща САЩ и подчинения и т.нар. "истаблишмънт" се нуждаят от външен враг с който да ангажират съзнанието на "електората". Ужасен, жесток, коварен враг. В различните години това са били "червенокожите диваци", японските заселници/натикани в концлагери и с конфискувано имущество/, СССР, "комунисти" като Чарли Чаплин, Нориега, Саддам Хюсеин, Афганистан, Либия, Башар Асад, сега Русия и Путин. Защо в различините години причините са различни, но основния мотив е да се държи електората в напрежение. Например днес - ако няма ужасен, коварен, жесток враг като Путин, електората може да се запита защо през 2008-ма аджеба бяха спасени банките причинили световната финансова криза, а град Детройт люлката на автомобилната индустрия бе оставен да фалира.

а на мен ми е чудно, защо руснаците не се питат, след като са най-богата на ресурси държава за които светът дава луди пари, защо им е празен хладилникът и защо им се налага да поркат химия за кенефи?

Само че могат и да сравняват. Например откакто от СССР завиживяват в Руска федерация, за първите 10 години БВП-то им спада над двойно, средната продължителностт на живота намалява с пет-шест години, образно казано хладилника пустее. След 1999-та това се променя, производството и БВП-то се увеличава, отрицателния демографски ръст намалява последователно за да стигне вече до прираст, образно казано хладилника се понапълни. Не колкото им се иска или колкото заслужават, но е много по-пълен. До 2014-та, когато отново следва спад. Защо обаче? Обективно вътрешни причини няма, причините са отвън. След 2015-та започва ново въстановяване. Бавно, трудно, но започва. Вместо да се влезе в криза като през 1998-ма. И те си правят следния извод: "Тия дето ни управляваха през 90-те уж ни обещаваха чрез реформи и либерализация благоденствие, а какво стана? Гражданска война, небивала корупция, стопански и социален крах. След това тъкмо почнаха нещата да се подобряват и ни наказват уж приятелите ни и партньори от Запад, защо? Защото приехме сънародниците си от Крим застрашени от етническо прочистване. А нали за същото тия приятели ни убеждаваха, че трябва да се откъсне Косово от Сърбия? Сега обаче казват, че на бика не е позволено това дето е позволено на Юпитер. Е за бика може и да не е позволено, но Мечока пък позволение от никога няма да иска в собствената си тайга." Разбра ли?

Щото това не е командна икономика и държавата гледа да не се бърка много-много в бизнеса. Въпреки това Обама наля в авто-концерните почти толкова пари, колкото в банките.

За терорашка-говняшка Не е необходимо да се воюва с тях за да им се вземат богсгствата на Сибир Олигарсите на Пичин ще продадат не само тях но и майките си за долари.

олигарсите това правеха. Сега не смеят заради случката с Ходорковски. За тва им е толкава ужасен и гаден Путин.

Това въоръжаване и алчността на БАНКЕРИ и политици ще затрият света спомогнАТА от така наречена АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ

САЩ трябва да отпуснат най-много още един процент от бвп-то си за армията и тогава руснаците ще видят такъв паритет, колкото видяха и безаналоговия самальот пак фак 50, 60, 70... Комунистите винаги са искали да забравят историята или да я подредят по удобен за степните примати начин и може би са забравили, какво им се случи с империйката, когато един лош второстепенен актьор стана президент на САЩ.

когато актьора стана президент. Случи се когато генерален секретар стана на КПСС стана родоотстъпник и предател. СССР се разпадна. Поцти същото се случи и с Русия, когато президент и беше бивш комунист кариерист и алкохолизиран некадърник. Почти се разпадна и последва финансов фалит през 1998-ма.

Бъркаш причината и следствието. КПСС избпаха Горбачов, защото това вече се беше случило. Трябваше им някой сговорчив да свърши черната работа. Стой и гледай, след 7-8 години Русия ще излъчи същия образ със същата цел.

Русия ще положи усилия до 2025 г. да постигне паритет със САЩ в сферата на прецизните оръжия и да измисли начин да преодолее американската многостепенна система за ПРО. Точно тази надпревара във въоръжаването 'катурна" соцлагера" и СССР в чисто икономически план,така че 2025 г. е съвсем скоро.

Хаха,некои са на ниво граматика.До там са я добутали след упорит trud.Е и тва не е малко.А ич?А всъщност евреите преднамерено са наложили това низшите да управляват и да дават мнение по тези земи-източна европа .Това което те не са могли да направат в западния свят са го направили в русия.А след това и в останалата част на изт. европа. Така че требва да благодариш на тех- такива като теб могат да се изявяват тук вместо да си седат на село в обора при кравите и овцете

На еврейските подлоги ше си позвола да преповъчам да не разчитат вече на член втори на американската конституция-за неприкосновеноста.При определени условия той ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАРУШЕН.И ще бъде,защото тези копелета очевидно играат вабанк.Прават неща които освен като открито враждебни към останалия свят друго не могат да бъдат считани.Сигурно има причини да действат така.Не ми дреме,но това трябва да бъде прекратено.Ако банките бъдат отнети от червенощитко и приятели тази няколко хиляди годишна агония ше свърши.И тази цел си заслужава нарушаването на член втори.Само веднъж и никога това никога няма да се повтори.

ееех, ако ракетите пълнеха хладилника

на тебе, че си прост, беден, гладен и гол? Иди да работиш нещо най-накрая. Ракети няма да ти напълнят хладилника наистина.

Не е проблем да ти е пълен хладилника щом си зърнопроизводител 1 я света....

защо Медведев тогава не иска да даде достойни пенсии на хората в Крим, а казва - Денег нет?

Що за комплексарщина е да се хвалят с нещо подобно пред територията която заемат..

Предната Сатана е 211 тона, 3.05 метра в диаметър и над 32 метра дълга. Само си го предстваи. Например ако пишеш от стаята, колко е голяма тя. Ракетата може да е по-дълга от неголям блок. Да не говорим за по-големи неща като подводница Акула, която бе над 173 метра дълга. Само си задай въпроса, как изобщо се произвежда такова нещо.

Не се ли научиха? Точно така фалираха и се разпаднаха предния път. Сякаш са някакви мазохисти, които сами искат и правят всичко възможно да стигнат пак там...

Русия фалира през 1998-ма в резултат от неолибералното управление и "рИформи" на Гайдар, Чубайс, Касиянов и останалите лебарасти активно съветвани от Чикагския кръжок. В резултат на това премиер става Путин, а после и президент. Иначе соросоидите обещавахте Русия втори път да фалира още 2014-та, ама още си чакате.

ще

Е и? Какво е променил Путин в либералния модел от 90те? Ах да Сечин е с $12 млн държавна заплата. Огромните яхти и вилите в Комо са вече достояние на всички руснаци, а?