Коментари - Пхенян изпробва ракета на националния празник на САЩ | Днес.dir.bg

Пхенян изпробва ракета на националния празник на САЩ

Северна Корея е изстреляла балистична ракета по посока на Японско море, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян изпробва ракета на националния празник на САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

На дебелия Ким не му остава много!Американци и Южнокорейци са започнали обратно броене!Ще го намерят и в най дълбокият бункер под земята дебелият нещастник и ще има късмет ако бъде вече мъртав!

Да му посвират на кавал ли ??

Aбе какво стана с aмериканската армада..??? самолетоносачи, подводници ...? и наи вече с виковете "за няколко часа ще смачкаме дебелия Kим" ???

Ужас колко си зле. Какво очакваше да направят. Гледали са смехотворните фойерверки на дебелака. Колко е жалко да си комплексар.

Видяха дебелия и подмокриха памперса и заминаха.

За поред път се уверявам, че тук яко трият коментарите на хората. Но какво друго може да се очаква от хора, които си получават заплатите от комунисти и русофили???

Какво ти пука

Добичето се уверявало... ти можеш да се увериш в собственната си НЕсъстоятелнос. Погледни заглавието на съседната статия, че в ЕС можели и без тебе, явно толкова си " европеец" !

Жалките путинолизци се радват на българските неуспехи. Живей си в кочината и не се обаждай, смотльо.

Бо Бо

КНДР тества високотехнологичен продукт, гарантиращ националната им сигурност. Това е следствие на агресорската политика и действията на САЩ! Защото САЩ провокират мира с военни действия И на Корейския полуостров. Защото историята помни, че САЩ са единствената държава в света употребила ядрено оръжие с/у суверенна държава избивайки в Япония близо 300 хиляди невинни жени и деца. А избитите от САЩ невиини хора по света са милиони, включващи страните от Близкия изток, Югославия, Виетнам, в това число всички жертви по време на 170-те американски войни за последните 100 години... Изгледайте видеото на Джордж Фрийдман от лекцията му в Чикаго за лудата политика на САЩ затова как САЩ се облагодетелства за сметка на останалите народи; със заграбвания на ресурси от държавите по света, чрез войни по цял свят, всяване на хаос и продажба на оръжие! Затова как САЩ нямат нужда от единен ЕС и как президентът им (заедно с по-голямата част от политическия елит в ЕС) е кукла на конци на Пентагона и ФЕД!

Сев. Корея със САЩ не могат да се мерят. По-скоро демонстрацията е регионална. Също така властите укрепват вътрешното си влияние.

Напротив. Северна Корея показва, че ракетните й технологии вече могат да поразят САЩ. Дотук вече с американското предимство. Да, имат много повече ракети и ядрени бойни глави, но е достатъчно една северно корейска ракета да достигне американски град и това ще е края на всяко политическо управление. САЩ никога няма да рискуват да започнат война, при която могат да получат щета и на собствена територия. Това не отговаря на доктрината им.

Да ама кой демонстрира и дрънка оръжия до границите разни лодки подводници закани като са ербап да нападнат не им държи само бля бля.

Аз все още не разбирам вдебилените русофили с кой акъл подкрепят един лумпен в ядрените му комплекси?! Това русофила, наистина е болно същество, плаче за тоталитаризъм, плаче за концлагери, плаче и за световна война, по възможност с надстрелване с ядрени оръжия, ей така, защо пък не, като игра на топчета! Що за празноглави промити и гладки мозъчета сте, другари и другарки русофилчета, защото само вие, ненормалните, подкрепяте всичко, свързано с война. Колко по-велики били севернокорейците, в сравнение със САЩ или пък с Европа?!? Нормални ли сте, която и да е велика сила, само ако реши, ще изличи Сев. Корея от лицето на земята за един ден. Сигурно Сев. Корея може да нанесе подобни щети и на страна, като Българи, но слава Богу, че не го прави. Изобщо слава Богу, че никой не отвръща на провокациите им, защото тогава наистина ще настане война! С кого си мерите малките пи.лета, другари и другарки, с кого се надцаквате, със смъртта ли? Аз не подкрепям оръжия, войни и демонстрации на сила, не подкрепям и лумпения, който управлява Сев. Корея, не подкрепям и лумпения, който американците си избраха за президент, не подкрепям и шизофреника, управляващ Русия, не подкрепям и меките китки, управляващи Европа, не ми харесва изобщо това, което се случва напоследък по света, та и у нас. Хора, нека сме обективни, ситуацията в света не е нормална и не е хубава, нека не подкрепяме ничии провокации. Няма страна, която да заема в подобна ситуация.

За да разбереш се иска акъл!!! а в кухата ти пача е пълно с ферментирала хамериканска пикня!!!!!!!!!!!!

Видно е, че путинофилите сте генетично обременени

Типично изказване на русофил! Типични минуси от русофили. Наистина сте много жалки! Да не говорим, че и аргументи, дискусия, интелигентен спор - такива неща за вас са непонятни, вижте, агресия, обиди, класификации - типично, типично. Аз казах, каквото имах да кажа, но вие не сте способни да го разберете, защото само за кръв, война и убийства си мечтаете. Е, ще си ги получите, рано или късно и тогава ще ревете и пак ще се чудите кого да обвинявате, забравйки, какво сте говорили тук и сега. Жалко, че заради вас и комплексари, като вас ще страда и страда целия свят.

Имат си хората...Изстрелват!!! Виж ако нямаха....Ако нямаха, лудите говеда от Краварника, да ги бяха педократизирали с крилати ракети и бомби с обеднен уран вече поне сто пъти!!!

Не си прав, никой няма желание да се занимава с тях. Просто ги държат живи, за да показват, какво се случва като управляват комунисти!!!

Бе хората са си наред, и то защото лудите говеда пълнат гащите от Северна Коря..>Че Краварника може да изгори като съчка....

Как успяват да създадат ядрени оръжия и ракети?

Педократи са твоите господари в Кремъл!

Веднъж само да объркат настройките и ракетата да поеме в друга посока и да видим какво става !!

Ми кво, я Китай, я Русия ще изгори!!!

само едни! Право към говедарника Краваристан!

По колко народ пъхат във всяка ракета, че да захранват двигателя с Кюмюр???

Наблегни на граматиката!

Кефиш ме, че в Мамашистан учите български, ми що не учите македонски, нали там са ви създали азбуката, или турски, нали сте първи приятелчета с карабинериге???

Северните Кимчовци тестват високотехнологичен продукт, гарантиращ националната им сигурност, а тукашните продажни тролове ги обиждат. А дали осъзнавате, пуделите шорошки, колко сте жалки? Ами замислете се само - Тръмп се отказа да ги "демократизира" и започна да моли Китай и Русия да ги вразумят. Кросивите и продажните, направете така, че и ние да респектираме някого с нещо в тая наша България, не продавайте за дребни достойнството ни.

Кой по-точно им застрашава националната сигурност освен те самите.

САЩ - най-големият агресор и терорист на света.

Севернокорейците имат верния подход към американските гангстери - насочен към главите им пистолет! Те от друго не разбират. "Това момче няма ли си друго за вършене, бе-е-е!" - проплака бай Дончо Дръмпф :) Като не може нищо да направи това му остава :)))

И тук гугъл преводачът малко се е поизложил.

Сега е време за тестове, защото има трева и народът спокойно може да пасе, пък зимата като няма, по- рядко правят опити. Ама нищо за свинята Ким има пържоли, пък народа да пасе, кво му пука на единственият дебел в КНДР!!!

Квичиш ли а чалгин? Няква си Корея се оказа по технологична от тебе "европееца " смешен! Ше те смачкат като жаба на асфалт, те затва квакаш. Я марш да пасеш у италиянската цитрусова градина дет ти е мястото!мбухахаха

За разлика от теб не си оплаквам барабоя отнесен от дъждовете и не застрахован, " Защото няма да им давам пари на тези гадове!!!4 , а работя зад бюро седнал в удобен офис стол и на климатик!!!

И к'во казваш, пасат трева и създават ядрено оръжие и балистични ракети. А какво ли щеше да е ако ядяха и месо...

Ами те затова ядат трева, защото всички ресурси на държавата отиват за въоръжавани.

Рано или късно Кимчемунчо ще си намери майстора!

КНДР се дърви, но каква се случва с всяко дребно и злобно куче??? Ами пребиват го стопаните му, а ако случайно те го оставят и се радват на злобата му, все се намира някой, който само с един шут до го озъбти или убие!!!

"Озъбти", стига бе, наистина ли си толкова неграмотен!?

Между "дребно и злобно куче"и балистична ракета с ядрен заряд разликата е от небето до земята!!!та затова тръмпчо само ръмжи ама не хапе щото ще яде севернокорейския ядрен мамул!!!!!!!!!!!!!

Какво ще прави русия на Г-20 там се събират само развити икономически страни?

Всичкото руско блят от рано на балюматома и с два пръста кълве по клавиатурата да защитава КНДР!!! Ама няма как, за 5 копейки на дума трябва много да се работи, а 1 рубла е по-малко от 3 стотинки!!! Направете му сметка колко пари трябва да се пише за един за един хляб??? Пък то и за ток, и за интернет трябват да се плати сметката!!!

Като ги няма сега Виктория Нюланд и Псаки - кой ви спуска опорните точки ?

на амбразурата да спасявате света то корейците!

Мъка, мъка и безсилна злоба терзае соросидния добитък.

Личи си, че си прост и необразован селски цървул с промит от комунистическата пропаганда мозък. Научете се да мислите с главите си бе, цървули!

Аве чалго проЗта ти щот си толков умен, и мислиш с главата си затва откакто си в ЕС по- далеч от евронивата и цитрусовата градина не стигна. Само чираклък и слугинаж, и нищо лично!хахаха

Туршиите пак са наскачали. Нямате пари и затова скачате, да ни оберете искате, ама не можете. Туй е проблема , а най-ниския туршия Путлин, май-много рипа.

Северна Корея е като пинчер, който дразни и лае само защото зад него стои едрото "куче" Китай. Прави се на смел и храбър, но ако Китай не стои зад него ще подвие опашката и ще скимти като помияр, но и това няма да му помогне - ще бъде евтаназиран за секунди.

Не е дребен пинчер, а бая едър пес. И освен Китай, зад нея стои Русия. Защото и китайските и севернокорейските военни технологии са по същество руски. Така че, посмали манго!

На Русия икономика е колкото на Италия, едва я стига.

Горе-долу каквато е ролята на България с двата ни самолета и НАТО.

Северна Корея ако е пинчер, ти тогава си плъх!}:-)))

ОГЪН!

Всяка суверенна държава има право на собствена армия, системи за отбрана, включително и ракетни. Защо САЩ, Русия, Англия, Франция, Китай и т.н. имат балистични ракети, а други държави да нямат това право ?!

Има международни споразумения, които регламентират забрана на разработване и използване на опасни въоръжения - ядрени, атомни ракети и бомби.В противен случай недемократични и тоталитарни режими могат да застрашат световния мир.Такъв пример са хитлеристка Германия и комунистическият СССР, които предизвиката Втората световна война и милионите жертви и разрушения.Тогава не е имало контрол над тези страни и забрана да се въоръжават и милитаризират, а сега има.

Балистичната ракета не е атомно оръжие. Тя е само носител, включително и на конвенционална бойна глава.

СССР предизвикал втората Втората Световна война ?! Ама ти сериозно ли ?

Доста бавна ракета, след като за 930км. са я проследявали 37 минути. Това примерно прави 1500км/ч. Не е ясно ако достигнат космоса, там няма съпротивлението. Там едва ли не скоростите сега са почти 20 пъти повече. Към момента това би трябвало да е далеч от заплаха, освен за околните страни. Но ПРО би трябвало да се справи с тях, ако няма издънка като преди с Пейтриътите.

изобщо разсъждаваш .......... нямам думи Остави съпротивлението има земно притегляне. Ако незнаеш двигателите не работят през цялото време. Разгледай как протича полета на едни куршум след като излезе от цевта. За да църкат толкова много капиталистите означава че май нямат с какво да я съборят ракетата. Щото след това изхвърлянето на бойната глава глави става още по трудно за унищожаване от ПРО-то!

Северна Корея сама изстреля работещ спътник, който обикаля на 500км от Земята. Тоест, могат да пратят бойна глава до всяка точка на земното кълбо.

в ,,гугъл,, не видях ,,щатите,, да са на 1000 км. от северна корея...!!!

Има сателити, те също "гледат", макар и на доста повече км.

И като е толкова зле тази ракета на Северна Корея, за какво квичат японските и американски свине? Чакали Китай да реши въпроса със Северна Корея! Та нали Си ги предупреди, че монтажа на ПРО в Южна Корея е провокация спрямо Китай. Трябва да си супер тъп за да твърдиш, че именно Китай ще въздейства на Северна Корея.

На северна корея, американците си разписват баснословен военен бюджет и нямат протестиращи. Разбирате ли, глупакът ким усмисля пасенето на трева, като всъщност служи на американците... То и ние сме така. За да ни гарантират етническия мир, американците ни набутаха в НАТО, сега ще ни набутат с милиярд и половина ръжда за същата игра. Нека им е зле...

""Това момче няма ли нещо по-добро за вършене?", попита Тръмп." Ха! Намерил се кой да каже това! САЩ запалиха войни и създадоха терористични организации по целия свят, тръгнали другите да съдят.

Русия да търчи да гаси пожари... то бива, ама в тия горещини пожарите се разпространяват бързо.

Кой войни по-точно е запалила първо Америка? Кажи да знаем, че не се сещам. Корейската ли, виетнамската ли, в Афганистан ли или може би в Никарагуа, Хондурас, Етиопия, Мозамбик, Лаос,Ангола или може би Втората световна война, или пък първа е направила Великата октомврийска революция, а? Сигурно първа е нахлула и в Чехословакия и Унгария? Аман от прости и необразовани цървули, които не знаят историята! Повечето войни през 20 век са запалени от болшевишка Русия и политиката и на износ на революция по целия свят - доктрина от която излиза ,че все още не се е отказала.

Оооо...Велика и неповторима простотия...

да пратят една небалистична, а крилата с конфети на адреса на северния шеф.

Балистична, балистична колко да е балистична? Накрая излиза, че си имат спътници в орбита.

Може би защото са бедни гладни пасът трева и храсти и за това са ядрена държава ...а ние глупаци надупени богати мизерници за това ли сме на този хал ?????

,,японските американски щати,, са застрашени...???

Мноооого по-слабо застрашени от руско-иранската сирийска провинция..

Интересно от къде тия взимат кинти всеки месец да изстрелват ракети ?

Как откъде? Русия и Китай ги подпомагат негласно. Пита се-а ние що не можем да изстрелваме?!

Кофти ден за хам(ерикан)ската декорация, и то баш на националния празник на тия сбирточници... На всичкото отгоре - и като по поръчка - днес товарищи Путин и Си се срещат в Москва на въпросната символична дата за най-разбойническия народ на планетата. И кажи после, че в голямата геополитика имало случайности. А япончиту риве, сричайки по поредното лишче, пуснато от посолството на окупатора му...

Добре е, че не осъзнаваш колко си прост. То затова и си толкова прост.

Ако има БВП за простотия, сащците ти пак ще са първи, нали?

Слагането на цял народ под общ знаменател показва колко си първичен.

пишете само глупости.....мъчно ви е че никои не е чувал за вас и няма да чуе...това явление на многознанието винаги се изразява в дървави които не са успяли да изградят добро общество.

Поредният форумен психоПАТ, който си въобразява че е психоЛОГ!

то па ,,вашето,,...на ,,джъстин...,,!!! на сарафово видяхме един ваш ,,гражданин,,...??? от ,,канадското,, факултето ли ,,беше,,...??? образовани...???

"Според японския премиер Шиндзо Абе новото ракетно изпитание показва, че заплахата от страна на Северна Корея нараства все повече..." Тези японци ме изненадват. Уж наследници на безстрашни самураи, където сепукото и харакирито са се изпълнявали пред публика и където самоубиващият се не е трябвало и един стон да издаде докато сам се кълца. Иначе се покривал с позор за вечни времена. А в днешни дни когато в Пхенян някой спука книжна кесийка, в Токио затварят метрото, спират полетите по летищата и се крият се под юрганите. Странна работа.

Кое е странно?Че никой не иска да бъде убит от някой друг!?- Странен си ТИ?

Ми освободете се тогава, изгонете първом американците... и нещата ще се наместят от самосебе си. А те самите под окупация, и декламират глупостите на окупатора - че уж някой отвън ги заплашвал..

На нашите Ракетострелци Поружанов им дари по 500 лв. Сигурно и на корейските са им платили неко лев

Нямаме притеснения за международните диктаторчета от США и Изсраел, просто ги съжаляваме.

Кой си па ти, че си мислиш, че твоето съжаление има някакво значение за друг, освен за самия теб? Идиот до идиота, мила моя майно льо!

То цял Свят се пита за Тръмп: "Това момче няма ли нещо по-добро за вършене?"

Празничен салют и по-здрав за ,,световния хегемон,,!?

ПУТИН КЪМ СИ ЦЗИПИН КОЙТО Е В МОСКВА : ... СИ , ДА ИМ ПУСНЕМ БАТМЕН С ФОЙЕРВЕРКИТЕ ЗА 4-ТИ ЮЛИ :)))

След старта се повдигат, забавят ход, обръщат се и ...падат обратно в дупката си. Засега това е най-прецизното им попадение.

и за руските ракети се говореше същото, ама я виж как на поляците им треперят мартинките и се молят за повече американски войски !

Описал си точно кариерното развитие на протестъра и соросоида!

Не знам за къф чеп му е на Ким Трети да опъва нервите на американците... Какво цели? Според мен това е доста рисковано от негова страна, при условие че оттатък океана стои също толкова непредвидим тип... при това точно на 4 юли...

Аууу, да не опъваме нервите на братята американци точно на 4-и юли. Да не забравиш за светлата дата да си изкъпан, избръснат и официално облечен. Цял ден да пускаш химна им и в знак на боговение да не посещаваш тоалетната по голяма нужда.

АМЕРИКАНЦИТЕ СА МИ ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА. Лошото е , че светът отива назле. И тъпите изцепки на Тръмп и Ким само наливат масло в огъня.

"След 40 минути полет ... е прелетяла 930 километра", т. е. с нереално малката скорост 1395 км/ч. - тези 930 км вероятно са само хоризонталната проекция на траекторията, а височината й може би е в път по-голяма.

Тий още 100 години да се напъват, ракета няма да направят. Само с лозунги не става. Комунизмът е ретрограден строй.

Даа, ако се прави в..Столипиново!

а ти що пишеш от компютър, произведен в комунистически Китай, с руски комунистически суровини ?!!

Поредният глупак и неграмотник! Събуди се бе!

Не се притеснявайте за Америка, хейтъри комунистически

40 минути да лети ракета не е ли изминала много повече разстояние , от колкото до японските води ?

Летяла е на височина бе, смехурко.

Не бой се като му дойде времето ще се изсипе над кравите.

Те като не са им пратили за подарък пак бива.

ПУТИН И СИ ЦЗИНПИН ОТ МОСКВА : ... ХАЙДЕ КИМ , РАЗКЛАТИ ЯПОНСКИТЕ И КИТАЙСКИТЕ ДОМАТИ :)))

Браво. Следващия път по Ел Ей и Чикаго.

Коментари - Пхенян изпробва ракета на националния празник на САЩ | Днес.dir.bg

Пхенян изпробва ракета на националния празник на САЩ

Северна Корея е изстреляла балистична ракета по посока на Японско море, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Пхенян изпробва ракета на националния празник на САЩ | Днес.dir.bg

Коментари

На дебелия Ким не му остава много!Американци и Южнокорейци са започнали обратно броене!Ще го намерят и в най дълбокият бункер под земята дебелият нещастник и ще има късмет ако бъде вече мъртав!

Да му посвират на кавал ли ??

Aбе какво стана с aмериканската армада..??? самолетоносачи, подводници ...? и наи вече с виковете "за няколко часа ще смачкаме дебелия Kим" ???

Ужас колко си зле. Какво очакваше да направят. Гледали са смехотворните фойерверки на дебелака. Колко е жалко да си комплексар.

Видяха дебелия и подмокриха памперса и заминаха.

За поред път се уверявам, че тук яко трият коментарите на хората. Но какво друго може да се очаква от хора, които си получават заплатите от комунисти и русофили???

Какво ти пука

Добичето се уверявало... ти можеш да се увериш в собственната си НЕсъстоятелнос. Погледни заглавието на съседната статия, че в ЕС можели и без тебе, явно толкова си " европеец" !

Жалките путинолизци се радват на българските неуспехи. Живей си в кочината и не се обаждай, смотльо.

Бо Бо

КНДР тества високотехнологичен продукт, гарантиращ националната им сигурност. Това е следствие на агресорската политика и действията на САЩ! Защото САЩ провокират мира с военни действия И на Корейския полуостров. Защото историята помни, че САЩ са единствената държава в света употребила ядрено оръжие с/у суверенна държава избивайки в Япония близо 300 хиляди невинни жени и деца. А избитите от САЩ невиини хора по света са милиони, включващи страните от Близкия изток, Югославия, Виетнам, в това число всички жертви по време на 170-те американски войни за последните 100 години... Изгледайте видеото на Джордж Фрийдман от лекцията му в Чикаго за лудата политика на САЩ затова как САЩ се облагодетелства за сметка на останалите народи; със заграбвания на ресурси от държавите по света, чрез войни по цял свят, всяване на хаос и продажба на оръжие! Затова как САЩ нямат нужда от единен ЕС и как президентът им (заедно с по-голямата част от политическия елит в ЕС) е кукла на конци на Пентагона и ФЕД!

Сев. Корея със САЩ не могат да се мерят. По-скоро демонстрацията е регионална. Също така властите укрепват вътрешното си влияние.

Напротив. Северна Корея показва, че ракетните й технологии вече могат да поразят САЩ. Дотук вече с американското предимство. Да, имат много повече ракети и ядрени бойни глави, но е достатъчно една северно корейска ракета да достигне американски град и това ще е края на всяко политическо управление. САЩ никога няма да рискуват да започнат война, при която могат да получат щета и на собствена територия. Това не отговаря на доктрината им.

Да ама кой демонстрира и дрънка оръжия до границите разни лодки подводници закани като са ербап да нападнат не им държи само бля бля.

Аз все още не разбирам вдебилените русофили с кой акъл подкрепят един лумпен в ядрените му комплекси?! Това русофила, наистина е болно същество, плаче за тоталитаризъм, плаче за концлагери, плаче и за световна война, по възможност с надстрелване с ядрени оръжия, ей така, защо пък не, като игра на топчета! Що за празноглави промити и гладки мозъчета сте, другари и другарки русофилчета, защото само вие, ненормалните, подкрепяте всичко, свързано с война. Колко по-велики били севернокорейците, в сравнение със САЩ или пък с Европа?!? Нормални ли сте, която и да е велика сила, само ако реши, ще изличи Сев. Корея от лицето на земята за един ден. Сигурно Сев. Корея може да нанесе подобни щети и на страна, като Българи, но слава Богу, че не го прави. Изобщо слава Богу, че никой не отвръща на провокациите им, защото тогава наистина ще настане война! С кого си мерите малките пи.лета, другари и другарки, с кого се надцаквате, със смъртта ли? Аз не подкрепям оръжия, войни и демонстрации на сила, не подкрепям и лумпения, който управлява Сев. Корея, не подкрепям и лумпения, който американците си избраха за президент, не подкрепям и шизофреника, управляващ Русия, не подкрепям и меките китки, управляващи Европа, не ми харесва изобщо това, което се случва напоследък по света, та и у нас. Хора, нека сме обективни, ситуацията в света не е нормална и не е хубава, нека не подкрепяме ничии провокации. Няма страна, която да заема в подобна ситуация.

За да разбереш се иска акъл!!! а в кухата ти пача е пълно с ферментирала хамериканска пикня!!!!!!!!!!!!

Видно е, че путинофилите сте генетично обременени

Типично изказване на русофил! Типични минуси от русофили. Наистина сте много жалки! Да не говорим, че и аргументи, дискусия, интелигентен спор - такива неща за вас са непонятни, вижте, агресия, обиди, класификации - типично, типично. Аз казах, каквото имах да кажа, но вие не сте способни да го разберете, защото само за кръв, война и убийства си мечтаете. Е, ще си ги получите, рано или късно и тогава ще ревете и пак ще се чудите кого да обвинявате, забравйки, какво сте говорили тук и сега. Жалко, че заради вас и комплексари, като вас ще страда и страда целия свят.

Имат си хората...Изстрелват!!! Виж ако нямаха....Ако нямаха, лудите говеда от Краварника, да ги бяха педократизирали с крилати ракети и бомби с обеднен уран вече поне сто пъти!!!

Не си прав, никой няма желание да се занимава с тях. Просто ги държат живи, за да показват, какво се случва като управляват комунисти!!!

Бе хората са си наред, и то защото лудите говеда пълнат гащите от Северна Коря..>Че Краварника може да изгори като съчка....

Как успяват да създадат ядрени оръжия и ракети?

Педократи са твоите господари в Кремъл!

Веднъж само да объркат настройките и ракетата да поеме в друга посока и да видим какво става !!

Ми кво, я Китай, я Русия ще изгори!!!

само едни! Право към говедарника Краваристан!

По колко народ пъхат във всяка ракета, че да захранват двигателя с Кюмюр???

Наблегни на граматиката!

Кефиш ме, че в Мамашистан учите български, ми що не учите македонски, нали там са ви създали азбуката, или турски, нали сте първи приятелчета с карабинериге???

Северните Кимчовци тестват високотехнологичен продукт, гарантиращ националната им сигурност, а тукашните продажни тролове ги обиждат. А дали осъзнавате, пуделите шорошки, колко сте жалки? Ами замислете се само - Тръмп се отказа да ги "демократизира" и започна да моли Китай и Русия да ги вразумят. Кросивите и продажните, направете така, че и ние да респектираме някого с нещо в тая наша България, не продавайте за дребни достойнството ни.

Кой по-точно им застрашава националната сигурност освен те самите.

САЩ - най-големият агресор и терорист на света.

Севернокорейците имат верния подход към американските гангстери - насочен към главите им пистолет! Те от друго не разбират. "Това момче няма ли си друго за вършене, бе-е-е!" - проплака бай Дончо Дръмпф :) Като не може нищо да направи това му остава :)))

И тук гугъл преводачът малко се е поизложил.

Сега е време за тестове, защото има трева и народът спокойно може да пасе, пък зимата като няма, по- рядко правят опити. Ама нищо за свинята Ким има пържоли, пък народа да пасе, кво му пука на единственият дебел в КНДР!!!

Квичиш ли а чалгин? Няква си Корея се оказа по технологична от тебе "европееца " смешен! Ше те смачкат като жаба на асфалт, те затва квакаш. Я марш да пасеш у италиянската цитрусова градина дет ти е мястото!мбухахаха

За разлика от теб не си оплаквам барабоя отнесен от дъждовете и не застрахован, " Защото няма да им давам пари на тези гадове!!!4 , а работя зад бюро седнал в удобен офис стол и на климатик!!!

И к'во казваш, пасат трева и създават ядрено оръжие и балистични ракети. А какво ли щеше да е ако ядяха и месо...

Ами те затова ядат трева, защото всички ресурси на държавата отиват за въоръжавани.

Рано или късно Кимчемунчо ще си намери майстора!

КНДР се дърви, но каква се случва с всяко дребно и злобно куче??? Ами пребиват го стопаните му, а ако случайно те го оставят и се радват на злобата му, все се намира някой, който само с един шут до го озъбти или убие!!!

"Озъбти", стига бе, наистина ли си толкова неграмотен!?

Между "дребно и злобно куче"и балистична ракета с ядрен заряд разликата е от небето до земята!!!та затова тръмпчо само ръмжи ама не хапе щото ще яде севернокорейския ядрен мамул!!!!!!!!!!!!!

Какво ще прави русия на Г-20 там се събират само развити икономически страни?

Всичкото руско блят от рано на балюматома и с два пръста кълве по клавиатурата да защитава КНДР!!! Ама няма как, за 5 копейки на дума трябва много да се работи, а 1 рубла е по-малко от 3 стотинки!!! Направете му сметка колко пари трябва да се пише за един за един хляб??? Пък то и за ток, и за интернет трябват да се плати сметката!!!

Като ги няма сега Виктория Нюланд и Псаки - кой ви спуска опорните точки ?

на амбразурата да спасявате света то корейците!

Мъка, мъка и безсилна злоба терзае соросидния добитък.

Личи си, че си прост и необразован селски цървул с промит от комунистическата пропаганда мозък. Научете се да мислите с главите си бе, цървули!

Аве чалго проЗта ти щот си толков умен, и мислиш с главата си затва откакто си в ЕС по- далеч от евронивата и цитрусовата градина не стигна. Само чираклък и слугинаж, и нищо лично!хахаха

Туршиите пак са наскачали. Нямате пари и затова скачате, да ни оберете искате, ама не можете. Туй е проблема , а най-ниския туршия Путлин, май-много рипа.

Северна Корея е като пинчер, който дразни и лае само защото зад него стои едрото "куче" Китай. Прави се на смел и храбър, но ако Китай не стои зад него ще подвие опашката и ще скимти като помияр, но и това няма да му помогне - ще бъде евтаназиран за секунди.

Не е дребен пинчер, а бая едър пес. И освен Китай, зад нея стои Русия. Защото и китайските и севернокорейските военни технологии са по същество руски. Така че, посмали манго!

На Русия икономика е колкото на Италия, едва я стига.

Горе-долу каквато е ролята на България с двата ни самолета и НАТО.

Северна Корея ако е пинчер, ти тогава си плъх!}:-)))

ОГЪН!

Всяка суверенна държава има право на собствена армия, системи за отбрана, включително и ракетни. Защо САЩ, Русия, Англия, Франция, Китай и т.н. имат балистични ракети, а други държави да нямат това право ?!

Има международни споразумения, които регламентират забрана на разработване и използване на опасни въоръжения - ядрени, атомни ракети и бомби.В противен случай недемократични и тоталитарни режими могат да застрашат световния мир.Такъв пример са хитлеристка Германия и комунистическият СССР, които предизвиката Втората световна война и милионите жертви и разрушения.Тогава не е имало контрол над тези страни и забрана да се въоръжават и милитаризират, а сега има.

Балистичната ракета не е атомно оръжие. Тя е само носител, включително и на конвенционална бойна глава.

СССР предизвикал втората Втората Световна война ?! Ама ти сериозно ли ?

Доста бавна ракета, след като за 930км. са я проследявали 37 минути. Това примерно прави 1500км/ч. Не е ясно ако достигнат космоса, там няма съпротивлението. Там едва ли не скоростите сега са почти 20 пъти повече. Към момента това би трябвало да е далеч от заплаха, освен за околните страни. Но ПРО би трябвало да се справи с тях, ако няма издънка като преди с Пейтриътите.

изобщо разсъждаваш .......... нямам думи Остави съпротивлението има земно притегляне. Ако незнаеш двигателите не работят през цялото време. Разгледай как протича полета на едни куршум след като излезе от цевта. За да църкат толкова много капиталистите означава че май нямат с какво да я съборят ракетата. Щото след това изхвърлянето на бойната глава глави става още по трудно за унищожаване от ПРО-то!

Северна Корея сама изстреля работещ спътник, който обикаля на 500км от Земята. Тоест, могат да пратят бойна глава до всяка точка на земното кълбо.

в ,,гугъл,, не видях ,,щатите,, да са на 1000 км. от северна корея...!!!

Има сателити, те също "гледат", макар и на доста повече км.

И като е толкова зле тази ракета на Северна Корея, за какво квичат японските и американски свине? Чакали Китай да реши въпроса със Северна Корея! Та нали Си ги предупреди, че монтажа на ПРО в Южна Корея е провокация спрямо Китай. Трябва да си супер тъп за да твърдиш, че именно Китай ще въздейства на Северна Корея.

На северна корея, американците си разписват баснословен военен бюджет и нямат протестиращи. Разбирате ли, глупакът ким усмисля пасенето на трева, като всъщност служи на американците... То и ние сме така. За да ни гарантират етническия мир, американците ни набутаха в НАТО, сега ще ни набутат с милиярд и половина ръжда за същата игра. Нека им е зле...

""Това момче няма ли нещо по-добро за вършене?", попита Тръмп." Ха! Намерил се кой да каже това! САЩ запалиха войни и създадоха терористични организации по целия свят, тръгнали другите да съдят.

Русия да търчи да гаси пожари... то бива, ама в тия горещини пожарите се разпространяват бързо.

Кой войни по-точно е запалила първо Америка? Кажи да знаем, че не се сещам. Корейската ли, виетнамската ли, в Афганистан ли или може би в Никарагуа, Хондурас, Етиопия, Мозамбик, Лаос,Ангола или може би Втората световна война, или пък първа е направила Великата октомврийска революция, а? Сигурно първа е нахлула и в Чехословакия и Унгария? Аман от прости и необразовани цървули, които не знаят историята! Повечето войни през 20 век са запалени от болшевишка Русия и политиката и на износ на революция по целия свят - доктрина от която излиза ,че все още не се е отказала.

Оооо...Велика и неповторима простотия...

да пратят една небалистична, а крилата с конфети на адреса на северния шеф.

Балистична, балистична колко да е балистична? Накрая излиза, че си имат спътници в орбита.

Може би защото са бедни гладни пасът трева и храсти и за това са ядрена държава ...а ние глупаци надупени богати мизерници за това ли сме на този хал ?????

,,японските американски щати,, са застрашени...???

Мноооого по-слабо застрашени от руско-иранската сирийска провинция..

Интересно от къде тия взимат кинти всеки месец да изстрелват ракети ?

Как откъде? Русия и Китай ги подпомагат негласно. Пита се-а ние що не можем да изстрелваме?!

Кофти ден за хам(ерикан)ската декорация, и то баш на националния празник на тия сбирточници... На всичкото отгоре - и като по поръчка - днес товарищи Путин и Си се срещат в Москва на въпросната символична дата за най-разбойническия народ на планетата. И кажи после, че в голямата геополитика имало случайности. А япончиту риве, сричайки по поредното лишче, пуснато от посолството на окупатора му...

Добре е, че не осъзнаваш колко си прост. То затова и си толкова прост.

Ако има БВП за простотия, сащците ти пак ще са първи, нали?

Слагането на цял народ под общ знаменател показва колко си първичен.

пишете само глупости.....мъчно ви е че никои не е чувал за вас и няма да чуе...това явление на многознанието винаги се изразява в дървави които не са успяли да изградят добро общество.

Поредният форумен психоПАТ, който си въобразява че е психоЛОГ!

то па ,,вашето,,...на ,,джъстин...,,!!! на сарафово видяхме един ваш ,,гражданин,,...??? от ,,канадското,, факултето ли ,,беше,,...??? образовани...???

"Според японския премиер Шиндзо Абе новото ракетно изпитание показва, че заплахата от страна на Северна Корея нараства все повече..." Тези японци ме изненадват. Уж наследници на безстрашни самураи, където сепукото и харакирито са се изпълнявали пред публика и където самоубиващият се не е трябвало и един стон да издаде докато сам се кълца. Иначе се покривал с позор за вечни времена. А в днешни дни когато в Пхенян някой спука книжна кесийка, в Токио затварят метрото, спират полетите по летищата и се крият се под юрганите. Странна работа.

Кое е странно?Че никой не иска да бъде убит от някой друг!?- Странен си ТИ?

Ми освободете се тогава, изгонете първом американците... и нещата ще се наместят от самосебе си. А те самите под окупация, и декламират глупостите на окупатора - че уж някой отвън ги заплашвал..

На нашите Ракетострелци Поружанов им дари по 500 лв. Сигурно и на корейските са им платили неко лев

Нямаме притеснения за международните диктаторчета от США и Изсраел, просто ги съжаляваме.

Кой си па ти, че си мислиш, че твоето съжаление има някакво значение за друг, освен за самия теб? Идиот до идиота, мила моя майно льо!

То цял Свят се пита за Тръмп: "Това момче няма ли нещо по-добро за вършене?"

Празничен салют и по-здрав за ,,световния хегемон,,!?

ПУТИН КЪМ СИ ЦЗИПИН КОЙТО Е В МОСКВА : ... СИ , ДА ИМ ПУСНЕМ БАТМЕН С ФОЙЕРВЕРКИТЕ ЗА 4-ТИ ЮЛИ :)))

След старта се повдигат, забавят ход, обръщат се и ...падат обратно в дупката си. Засега това е най-прецизното им попадение.

и за руските ракети се говореше същото, ама я виж как на поляците им треперят мартинките и се молят за повече американски войски !

Описал си точно кариерното развитие на протестъра и соросоида!

Не знам за къф чеп му е на Ким Трети да опъва нервите на американците... Какво цели? Според мен това е доста рисковано от негова страна, при условие че оттатък океана стои също толкова непредвидим тип... при това точно на 4 юли...

Аууу, да не опъваме нервите на братята американци точно на 4-и юли. Да не забравиш за светлата дата да си изкъпан, избръснат и официално облечен. Цял ден да пускаш химна им и в знак на боговение да не посещаваш тоалетната по голяма нужда.

АМЕРИКАНЦИТЕ СА МИ ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА. Лошото е , че светът отива назле. И тъпите изцепки на Тръмп и Ким само наливат масло в огъня.

"След 40 минути полет ... е прелетяла 930 километра", т. е. с нереално малката скорост 1395 км/ч. - тези 930 км вероятно са само хоризонталната проекция на траекторията, а височината й може би е в път по-голяма.

Тий още 100 години да се напъват, ракета няма да направят. Само с лозунги не става. Комунизмът е ретрограден строй.

Даа, ако се прави в..Столипиново!

а ти що пишеш от компютър, произведен в комунистически Китай, с руски комунистически суровини ?!!

Поредният глупак и неграмотник! Събуди се бе!

Не се притеснявайте за Америка, хейтъри комунистически

40 минути да лети ракета не е ли изминала много повече разстояние , от колкото до японските води ?

Летяла е на височина бе, смехурко.

Не бой се като му дойде времето ще се изсипе над кравите.

Те като не са им пратили за подарък пак бива.

ПУТИН И СИ ЦЗИНПИН ОТ МОСКВА : ... ХАЙДЕ КИМ , РАЗКЛАТИ ЯПОНСКИТЕ И КИТАЙСКИТЕ ДОМАТИ :)))

Браво. Следващия път по Ел Ей и Чикаго.