Коментари - Почина Теодора Захариева | dnes.dir.bg
назад

Почина Теодора Захариева

Днес преди обед почина Теодора Захариева, председател на Български пациентски форум, съобщи д-р Стойчо Кацаров, с когото тя от дълги години работи в неправителствения сектор.

Обратно в новината

Коментари - Почина Теодора Захариева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бива да се сещаме за онкоболните само като си отидат! Не бива да оставяме започнатото от г-жа Теодора Захариева да си отиде с нея! Поклон пред паметта и!

Почивай в мир!!! Жалко, че точно такива хора си отиват от този свят.

Истинска загуба за маргинализираното ни общество.Жена,Достоен Човек,Истински съвременен Светец.Пример за подражание.

Поклон! Мир на духа й!!!

Със сълзи на очи поклон Теди!Аз също загубих моето Теди през 2005г.когато беше само на 30г.Дано сте на по хубаво място от нас.Почивайте в мир!

Дълбок поклон пред светлата памет на една велика българка, една борбена личност, която успя да разтресе бюрокрацията ни! България скърби за Теб, скъпа Теодора! Искрено се надявам делото ти да се увенчае с успех! Вечна ти памет!

Ето това е много вярна констатация. Най-после трябва да разберем, че оплюването на лекарите дори е нарочна медийна война, за да се насочи погледа на хората в неправилна посока и се прикрият бюрократите и мафиотите.

Ура! Значи настъпи дългоочакваният момент, в който държавата ще може пак да се отпусне и блажено да заспи вековния си сън, без да я притесняват и хапят "бълхи" като Теодора!

И така не е, защото за един преглед профилактичен, например гинекологичен не ти дават направление, а трябва да лъжеш, че ти има нещо, за да отидеш, просто така по желание на пациента не може. Незнам дали при всички общопрактикуващи лекари е така......., дано да не е, надявам се, но хич не им вярвам.

Точно така е, и аз така постъпвам, за да се прегледам и пак доплащам 65 лв., за да се направи колпоскопия, която не се поема от касата, защото само цитонамазката не е достатъчна.

Светла й памет. Един истински достоен и смел човек.

Поклон пред куража, силата и волята ти!

Вечна и памет! истински Човек , жалките ни министри които имаме не могат да и стъпят на малкият пръст! Дано си платят тези гадове, за геноцида който провеждат срещу народа Български, дай Боже!

Големи борби водеше! Да видим сега Агенцията за подпомагане на онкоболните накъде ще кривне...

ПОЧИВАЙ В МИР !!! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ !!!!! МНОГО СИЛЕН ЧОВЕК АЗ И СЕ ВЪЗХИЩАВАВАХ !!!!!!

Невероятен човек! Почивай в мир, Теодора! пп.Потресен съм от начина по който Меглена Кунева си прави пиар от ужасната смърт на Теодора Захариева!

Дълбок поклон ! За съжаление истински добрите и ценни хора ни напускат рано. Толкова много хора вярваха в теб и ти на толкова много хора се опита да помогнеш. Тежка е тази загуба! Ако някъде там отвъд има нещо ти заслужаваш най- прекрасното място. Почивай в мир!

Поклон пред кончината й! Но точно за ваксините HPV прочетете малко повече..Ако МЗ вкара тази ваксина в задължителния списък за ваксинации ще е престъпление срешу децата ни..Потърсете повече инфо...СЪбудете се!

Колко хиляди българи трябва да починат, заради безхаберието на министри и чиновници. Трябва ли, господа министри, да имате близки с тежко заболяване, за да се събудите... Толкова ли е трудно да направиш необходимото, за да спасиш народа си? А вие тръгвате срещу всеки, който има претенции към вашата работа... Преценете добре дали сте в състояние да управлявате, защото то не е като да лъжеш и да печелиш избори. Толкова ли не видяхте в Теодора една обикновена жена, която не искаше хиляди с нейната диагноза да си отидат от света. Или по-скоро я приехте като враг, който застрашава властта ви... Разберете, че Теодора отдавна е пример и кураж за стотици хиляди... Не е умряла... Колкото и да се обожествявате,мъртвите сте вие!

ПОКЛОН пред паметта и. Голям човек!

Един истински Човек, а не бройкиаджия, хрантутник, дупетат и печлабар! Поклон и поздрав за всички, които я уважават с мелодията Shinig Light от албума на Gandalf ot 1999 г. "Into The Light".

halidas

Поклон пред паметта и делото и!

farmer

СРАМНО ИЗКАЗВАНЕ,СРАМНО!!! ПОКЛОН ПРЕД ТАЗИ БОРБЕНА ЖЕНА!

Въпреки че админите на сайта са ти изтрили коментара (това е правилна постъпка!), аз видях какво си написал преди това и само ще ти каже, че от такива като теб ми се повръща, гнусен си и си мизерник!!!!!

Дълбок поклон!

Ivan

Бог прощаша рака НЕ !!! От мен да го знаете :(

Бог да прости Теодора! Прекрасен човек! Дълбок поклон пред всички, което направи за безнадеждно болните в България.... Замислете се колко малко хора останаха като нея, които не спряха да се борят с мафията-държава?!

reni

ПОКЛОН ! Поклон пред българката , която показа ,че може и трябва да се борим за правата си! Която се опита да размърда дебелите задници на депутатите в Народното събрание и да приемат решение в защита на българското момиче и утрешна майка ! За съжаление , казват, че " На чужд гръб и 100 тояги са малко " Изглежда , близки на търтеите там трябва да пострадат , за да се разгледа този въпрос . Благодаря , Теодора , от името на БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ ! Няма да те забравим!

Много уважавах тази Дама! Поклон!