Ваксинират 12-годишните момичета срещу рак на маточната шийка

Вероятно от началото на следващата учебна година ще започне ваксинирането на младите момичета срещу рак на маточната шийка, съобщи пред журналисти д-р Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор.

Обратно в новината

Коментари - Ваксинират 12-годишните момичета срещу рак на маточната шийка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да я слагат на циганките, да изчакаме за резултатите и после ще видим. И без това те са рисков контингент.

Информирано съгласие, означава да получа вярна информация. Щом, МЗ ми я спестява ще се информирам сама. Затова информирам, че няма да разреша опити с децата си! Да се ваксинира министър Атанасова!

Министърката да каже, кои са производителите на панацеята срещу рака на маточната шийка и които ще гушнат и нашите 2 млн.лв.!

ТЕЗИ ВАКСИНИ ПРИЧИНИХА В ЦЯЛ СВЯТ МНОГО СМЪРТНИ СЛУЧАИ,ОСЛЕПЯВАНЕ И ИНВАЛИДИЗАЦИЯ!!! Затова на Запад станаха страхотни скандали,и поради това отпадна задължителният им характер! ОСВЕН ТОВА НЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ РАК! Това е поредният продажен,предателски акт срещу нашите деца!!!

Нова чудовищна измама за наивници - Ваксина срещу рак! Според Айнщайн, Вселената и човешката глупост са безкрайни. За първото (Вселената) не бил сигурен...

Спрете с експериментите върху децата ни!!! Ангел Кунчев е за затвора! Колко още ненужни ваксини - след пневмококовата - смята да пробута за задължителни този престъпник ?! Ваксините в България трябва да бъдат ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ, а не задължителни. Така е в цивилизования свят (Западна Европа), с изключение на САЩ, където на власт е фармацевтичната мафия. Трябва цялата медицинска общност и цялото ни общество да дадат отпор срещу ограбването на здравната каса чрез финансирането на ненужни и/или опасни за здравето ваксини !

Стига си се пенила.Никъде не пише че е задължителна.Аз съм за...Който не иска си е негова работа

Финансови интереси?

Чета информациите за тази ваксина и съм с много резерви относно нея. Имам дъщеря на 7 години и от сега се замислям, дали ще разреше да бъде ваксинирана с ваксината против тези някой папилома вируси. Не вярвам във всички случаи ваксината да води до стерилитет или пък да има при всички някакви негативни последици или недай си боже фатален край. Но дори и няколко случаи да има пак е опасно. Къде е гаранцията че точно моето няма да е в тези случаи. Пък и тази ваксина е само за едни от причинителите на рак на матката - папилома вируса. А рак на матката може да се развие не само от него. Имам време до това решение, но засега съм по скоро не. И не е редно една толкова спорна ваксина да се въвежда задължително. Надявам се няма да е задължителна.

Опаа? Биологична атака срещу собствения ни народ с Гардасил?! Целият свят разбра за уврежданията, които тази ваксина причинява.

Админ,Ще пуснете ли коментарът ми относно ваксината,за който писах,че прави стерилни жените!В противен случай,всички ще знаем,че подкрепяте идеята да няма раждаемост.И сте срещу Българският Народ!!!!!

Госпожа Здравен Министър, наясно ли е,че тези ваксини под прикритието срещу рак на матката,всъщност стерилизират момичетата.и те никога повече няма да могат да имат деца! Всичко това е с цел ,намаляване популацията на човечеството. Нека не забравяме,когато в Мексико направиха същата ваксина,момичетата добиха СТЕРИЛИТЕТ! Още! Наясно ли е Министъра на здравеопазването, че тези ваксини съдържат ОГРОМНИ!ОГГРОМНИ количества ЖИВАК И КАДМИЙ?!Съединения, които,ако не станат стерилни момичетата,поне ще бъдат болни.И често ще се стига до летален изход-СМЪРТ.Не позволявайте да ваксинират вашите деца от женски пол! Моля Ви!!!!Нямат право да Ви задължават!Не те-Вие сте тези,които решавате за вашето здраве!

Абсолютно съгласен! Само мислещите, които не позволят децата им да бъдат ваксинирани ще успеят.

:)

Не съм съгласна с Вас.А ако детето Ви се разболее от тази болест....или може би нямате деца и затова сте толкова компетентен...

"Девойко",Нали се сещате,че за да дам коментар по-темата е ясно,че имам поне едно дете и то е момиче!

Как става така, че с годините все повече ни ваксинират и все по-болни ставаме? Вместо да станем супер-човеци, да не се превърнем в мутанти от всичките тези "добри намерения" на съвременната медицина?

The greater good - Пореден филм с изготвени от мен субтитри в youtube - link Филмът е пуснат за продажба 2011 и според мен представя много добре информация от лекари и родители на деца с аутизъм и други неврологични разтройства. Засяга се и темата с добилата напоследък популярност ваксина за рак на шийката на матката - gardasil. Включва и разговори със семейство на дете, починало след ваксинация, за който повечето от нас знаят, че няма нищо общо с ваксините! Също включва и разговори с родители на деца с аутизъм, за който отново повечето от нас знаят, че няма нищо общо с ваксините! DHT torrent - link