Николай Радулов: Няма основание за разследване срещу хората в списъка на Бобоков

Прокурорът по делото Ангел Кънев коментира, че опасни отпадъци не са били третирани правилно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Радулов, абе ЧЕРВЕН БОКЛУК, ЗАЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ БЕ КАПУТ?!?!?!

да чакат всички да отидат в южна африка ли ?

В БГ всичко е чисто бяло, ама друго "бяло"!

Арестуват и след това разследват, защото полицията е слаба .

Не се става лесно капиталист от комунист, дори и с яка помощ. На мен са ми ясни, а за вас-вие си отговаряйте.

Тоя па смешник първи на амбразурата. Л.Г. нямало било откъде да има 30 милки, щото видите ли бил държавен служител. Абе Ботьо , нали като ръководител на силова структура може да бръкне в кацата и да си извади колкота си поиска? Че и да си раздават на кило парите , както е видимо срещу имената

Естествено, че няма да има основание за разследване. Когато ставаше въпрос за президента , че преди много години , и когато е бил на друга работа, назначил на работа една жена , имаше голеееми основания за разследване! А когато става въпрос за милиони (и то много), но са замесени "наши хора", естествено чу ще няма основание за разследване.

тия комунистически издънки внесоха в бг хил.тонове тонер касети уж за утилизация . питайте ги тези от риосв как са им дали разрешението за внос и рециклиране на същите. да не говорим , че няма как от тези "депа" където са загробени и селскостопански дворове да няма свидетели , ама и те са си взели мизата ! така ,че бой по шапкте и право в пандиза - по списъка както са наредени ( без "загиналите " в борбата ) !

многоъгълен

Има.

В списъка с имената са посочени сумите раздадени от партията майка , но поне да ги бяха вложили разумно и хората да имат някаква полза ( този урок са го пропуснали , не дадоха на хората един нормален живот и тогава никой нямаше да гледа в канчето им ) . А относно Божков - дава заявки за договаряне , при условие ,че го оставят на мира него и близките му да си живеят живота в Дубай.

В страната на всеобщата невинност /БГ/ никога няма основание за нищо, а дори и да има, всичко се замазва /приликата с омазва е случайна/.

Е точно заради тези приказки трябва задължително да започне разследване на лицата в списъка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ама направо ''естествено''ще да е за гешев и сие да се знимават с фантазиите си вместо реално с документи и факти да прибират реално престъпниците:(((((

Всички червени гниди станаха професори и академици.

И Милионери също!

Ей СМОТАНЯЦИ богаташи чака Ви 2 х1 всички. Каква е тая ЛАКОМИЯ. Всички тия дет са богати са КРАЛИ и КРАДЪТ на всички етапи!!! Списъка под каква сантиментална снимка е бил? Щото Бащата Ангел Бобобоков може да е водил списъка с дадените и назначени милионери!! Балтията ,защото тия богатите катно крастави магарета през 9 дола се надушват. Много богати и още лапат с ОПАСНИ ОТПАДЪЦИ и КРАДЕНЕ. КАУША за 20 г.

Гешефтарията пак ви хвърли с манипулациите си там дето нищо няма ама поне предостатъчно време си осигури да изфабрикува нещо си за поредното обвинение БЕЗ предварително събрани годни факти и долументи...Сега бая бизнесмени ще започнат да си слагат такива ''списъци на гърба на снимка'' с разходи за ток, вода, храна, заеми за да накарат разследващите и зомбираните като тях да си развихрят фантазията какво стои зад тези ''кодирани'' суми..

Т.е. червената мафия директно прие предизвикателството и почва да удря на свой ред.

Kenn1111

Божков че е забогатял с далавери никой не се съмнява но и че има доказателства за тези които са си затваряли очите и са го подкрепяли също е ясно.Пускането на тези документи просто е за да ги държи в напрежение и принуди да затлачат нещата срещу него.Вид взаимно изнудване наблюдаваме в момента а края му е ясен.Нещата тихо мълком ще приключат със споразумение между двете групи.

Няма МИЛИОН уснования за разследване!!!