Коментари - Радослава, жената до Боян Петров, пред Dir.bg: Иван Tомов не си падаше по рисковете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радослава Ненова е най-алчното създание, което се е раждало. И не спира да проси пари от хората. Сега билетчета за Копитото, преди тефтерчета... Време е някой да направи едно добро разследване на сметките на някои родни алпинисти и жените до тях Ще излязат чудеса - много, много пари по измислени зелени проекти. Не работиш, а си сбъдваш мечтите, а накрая и герой!

Господи! "Стана ми неприятно от новината"?! Радослава, това не е неприянта новина! Неприятна новина е да си е загубил багажа, да са му откраднали портфейла или да са му анулирали полета към дома. Това е ужасна, трагична и безкрайно тъжна новина.! А, да, и друго е неприятно - тази жена (Радослава Ненова) е нериятна, самовлюбена, , неспособна на съчувствие и умираща от желание да е център на вниманието. За съжаление, е и невзрачна във всяко едно отношение. Така и не разбирам защо и се дава трибуна?!

Жената до, под, над, около някой мъж се нарича на български език държанка. Да се чете "Държанката на Боян Петров"

Що жената до Иван Томов не даде интервю, а жената до Боян Петров пак получава трибуна? Сигурно щото жената до Иван Томов се чувства зле и не ѝ е до медийни изяви ... за разлика от Радослава, на която ако не ѝ дадат думата, ще залива с мъдрости и голи снимки (анти)социалните мрежи.

съболезнования към близките на човека, ама сменете тая дъвка "жената до". Толкова ли сте тъпи, че не можете да намерите друго определение?

Хайде стига с тая "жената до Боян Петров".

Ебала се с един мртвец и съга е медийна звезда дейба и пачавретина дейба.

Къв е тоя "мртвец", и какви думи! Кощунство! Как може! Нецензурен! Ей! ц ц ц ц ...

се почна с "жената до Боян Петров"?? - дирници...

Радослава, жената до Боян Петров - а защо се дава дума на тази да не кажа каква жена . Колко ПР си направи на гърба на Боян и сега пак !

И защо е трябвало да изкачи върха без кислородна маска?

Ми то въобще не требвало.

Ма не, защото Радослава пише, че той не бил луда глава и не си падал по рисковете. А да изкачваш 8000-ник без кислородна маска си е меко казно, лекомислено. То, вярно, че спада на кислородното парциално налягане предизвиква често в организма реакция, близка до еуфорията и вероятно на много алпинисти им харесва, но се надявам искрено, че преди да предприемат такива големи и рискови екскурзии се консултират с лекар. Защото е всеизвесно, че продължителната липса на кислород не само може да те убие, но предизвиква трайни увреждания в организма и изглупяването е едно от най- безобидните.

"... ежегодното изкачване в средата на май да се превърне в традиция...." защо не се превърне в традиция нещо полезно, което би дало малко парици за бедните! А те бедните, не са малко при толкова много заложни къщи, казина, бинго зали, хазарт , алкохол по магазините, наркотици, трева, чалга, подли политици, убийства, рекет, изнасилвания и куп други нерадости в "демократичния" ни Бойкостан!

Айде веднъж завинаги да се изясним- тя къде е последно-до Боян Петров (Царство му небесно) или в София/Русе etc.

И защо това трябва да се превръща в новина? Да припомня че Еверест е изкачван и от 90-годишни баби и дядовци с внучетата им. Въпрос на пари, доста при това. Да загинеш на 8-хилядник е нещо подобно на това да си купиш луксозна яхта и да изчезнеш с нея в бурното море. Хем богат, хем луда глава. Ихааа, какъв героизъм, какво мъжество, пък и какви пари са тръшнати за това! Бре бре бре!

браво! ++++++ БРАВО! Прекарасен комент. от всякъде погледнато с примери, с бич, със сарказъм, БРАВО!

Голяма глупост си писал за бабите и внуците. Няма такъв филм изобщо. Стига простотии, един човек е загинал, а всички се изкараха по-умни, по-смели и по-интелигентни на негов гръб. Без никакви рискове, дори без риск да се покажат тъпанари.

Има има. Шерпите на гръб ще те качат ако им платиш достатъчно.

в тиквената кочина по въпросите на алпинизма?

Нищо смислено няма в това да изкачиш висок връх и рискуваш живота си. Както ида е, тяхна си работа, ако не ни се натрапваха непрекъснато що за герои са били подобни смелчаци, като Боян Петров и видите ли с диабет вършел чудеса.

напротив, бягат от такива като теб по планините, други ти ги натрапват

да! да, ++++++++ МОЖЕ ДА Е ТАКА, НЕ СЪМ СЕ ЗАМИСЛЯЛ. но! от къде пари!!!!!!!

с тая соросоидна пачавра.

Леле, колко дребни душици има на тоя свят!!! Вие, антисоросоиде, какво сте постигнали и с какво ще бъ7ете запомнен? Подвиг ли е за вас тропкането по клавиатурата на изречения с правопис и граматика под ниво 1 клас с няколкото пласта мръсотия под ноктите? Ако желаете се занимавайте с ракията и шопската салата...само не подценявайте постижения, за които бедната ви душица не може да помисли. Но...празни хора, празни идеали.

Аз

От статията: Слаба физическа подготовка. Лошо медицинско осигуряване. Нискокачествена екипировка или неумение за боравене с нея. Има си дума за това.

Българинът непрекъснато доказва, че е голям инат, но може би в Хималаите не трябва да се държиш като българин.

Що не спрете дани занимавате със скапани лентяи?

"жената до" е смешно определение. Но така е като не го е накрала да се омъжи за нея или да му бие шута, както се правеше едно време. Като не се е задействала - ще е 'жената до', жалко, много жалко. Хем му е жена, хем не е. Глупава история.

"да се омъжи за нея " Точно попадение, макар и неволно... :D

Ама пак ли тая. Само чака някой алпинист да загине и айде в пресата. Дали ще чуем приятелката на Иван-едва ли.

Невероятна титла - "жената до"

Ако е до, значи ли че е...

Нелепо е да го споделя при такава тъжна новина, но в предната публикация по тая тема ...един "колега" от форума ,къде на шега бе попитал: ...."А къде е жената до Боян Петров" ...и ето ....15-на минути от тогава и ...ТЯ СЕ ПОЯВИ : .... Ще ме простите .... но се ...засмях ....

Това са мъже, това са герой! Не като повечето с 800 лв. заплата тръгнали жена да гледат.

...Да бе ...тия "покорители" пък така си "гладат" жените от висините ,дето ги овладяват ....докато ,долу ...в ниското ....други ги ...обладават .... "БАИРБУДАЛИ" на такива им викат комшиите ....

си мислех , че "Жената под Боян Петров" няма начин да не се обади ! Тя с това стана известна , иначе никой не я знаеше...!