17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще дрънчим милиони от бай хуй. Как даде на перничани.

Перник, Падомир... Кой е следващият????????????? Стабилност и Просперитет отвсякъде.......!!!

Извинете.. Радомир имах предвид...!

Ботевград.

Предпочитам американците да докарат вода от Ниагарския водопад .... щом ще е с гарга да е рошава

мустафа ще докара вода от хъдсън направо.

Накъдето и да погледне човек в нашата стабилност, само видими резултати...

Затвориха им нелегалния водопровод от язовир Студена и изведнъж ги налегна водна криза!

Ей сега, само още 2-3 дена и отклонението от София за Перник е готово. След това правим байпас от Перник за Радомир за има-няма още 30 милиона. По-нататък слагаме реверсивен хъб от Радомир за Перник, а към него и успоредна тръба - да връща водата от Радомир към София, когато последната започне да закъсва. Дотук са само 100 милиона. Перник става диверсификационен хъб за вода, продава я и просперира. При аварии, свързани с безводие или пожари нашите самолети F-16 мигновено носят вода (в огромни кофи закачени отдолу) и я изливат върху зажаднелите граждани или пожара. Това е! Не е сложно, не е невъзможно! На последната оперативка всичко измислихме и за всеки помислихме.

Първо в Перник, а после и в други градове .

много ясно че ще е пред криза като досега също получаваха вода от студена и им я спряха

Никой не им е виновен. Те са гласували за такива политици да ги управляват и сега да си носят последствията.

Общината в Радомир да представи информация, колко пари е вложила в проекти във водната сфера, за последните 10 години.

МустЪфЪта шъ кара вУдЪта ут САЩа

Ей ся изигравам едно мачле, снимам се с бабите ама без да слизам от джипката и отивам да оправя Радомир

Херо и Помпейо ще разкрият корупцията- съдия Андон Миталов е виновен за Малинов. А кой е виновен за източването на язовира до Перник, Херо и Помпейо знаят, но мълчат.

Слагайте минуси, но и помнете на кого и за какво сти ги слагали. Въпросът за преносната мрежа е дъвкан, дъвкан, че не остана какво още да се каже ;за едни тръби по на 50 -60 години. В мои постове напоследък пиша за настоящата суша, за факта че много домашни а и селищни водоизточници ще пресъхнат най късно в края на май. пиша за това, че много люде в стремежа си да имат БИО зеленчуци ще прибягнат до поливане от водопреносната мрежа; това е факт в доста селища миналото лято поливаха с "чешмяна вода". Факт е итова че ще бъдат и хората със самочувствието "много пари" Лично знам поне 8 обекта които в дворовете си имат басейни с по 100 -200 м/куб. вместимост, и поне три пъти в сезона я подменят независимо от системата за пречестване. А вие скъпи "другарки" слагайте минусите и ругайте онези дето прибират парите за вода и не правят нищо за системата. Факта за ползването го усетих, когато се подмени водопеносната мрежа по европрограма. Има дни в които водата от душа тече мсе едно съм окачил лейката на ореха. Ами до лято, пак ще си пишем

Остави БИО зеленчуците и поливането настрана. Кажи КЪДЕ са потънали/източени половин милиарда лева, "инвестирани" във водопреносната мрежа досега!

Това е въпрос за мнооого по-вишестоящи от Л. Макс.... Ура!!!

Абе що ни занимавате само с Перник и Радомир - така свикнаха от комунистическо време - някой друг да им решава проблемите . В тази държава не са са те . Имат си кметове имат си Ощински управи - аийййй систер.

ти не си прост, изобщо.

А бе, аз вярвам на държавата - на БКП Бойко и партизанските внучки. Здравето и живота на материала е в техните ръце: Лилянка през 2016 год. "Ще гарантираме на перничани чисти и питейни води. Това гарантира преди всичко живота и здравето на хората. Правителството инвестира за първи път в нови язовири за питейни води със средства на държавния бюджет и с подкрепата на Световната банка. Това е инвестиция от общо 150 млн. лева. Проектът за язовир „Студена“ е толкова специален, толкова нов, че по никакъв начин водоснабдяването на перничани няма да бъде ограничавано."

Видим след видим резултат... ... Лилянка няма ли да прескочи за малко до България, за да прережат лентите с Ленторезача пред пресъхващите язовири?!

Половин Бг е в рижими. И мн скрити има. Виновен е Тато ,чи напрай на седерастити и гробарастити язовири и ВиК. Аку беши Конугочеството щяхми да сми кат при фъшкизма и няаши да има таквиз зулуми.

Построиха ги бригадирите с БЕЗПЛАТЕН бригадирски труд. Също и децата от строителни войски, срещу половин лев на месец.

да построиха ги бригадирите, защото бяха българи и строяха за българите, за децата и внуците си. Сега ги няма бригадирите, но имаме чужди НПО активисти, закуски в Белия дом и инструктажи във Вашингтон, а хората са без вода в Перник, сега в Радомир и т.н.

За да е политкоректно - над 90% от българите, не са били по собствено желание на бригадирските обекти. И със сигурност не са им били виновни от Вашингтон.

Като нямат вода, да пият боза !

ДА ПИЯТ ОВЧЕ МЛЯКО!

Ааааа, не съм съгласен за бърза реакция на държавата! Тези кметове и тези шефове на ВиК-та за какво получават заплати? Нали затова за да няма такива кризи. Още малко и ще трябва да им бършем задниците! Я да се вземат в ръце и да започнат да бачкат, ако не, да си тръгват! Аман от лапачи и мързеливци...

сега Боко ще ви спаси..лош материал, каза го

хсхах..спят овцете...прост народ

Явно има хора които не могат да проумеят постовете и оценяват според "летвата" си На прост език (белки проумеете) Годината е сушава, излаците по дворове и вили са почти празни. В стремежа си за БИО продукти, много "граждани" казват -Ами ще поливам от чешмата, капково!? Е добре де ама ето ти нов Перник и нов Радомир. Както мнозина живеят на принципа СЛЕД МЕН ПОТОП! Много важно за Вуте, на мене кво ми е.

BRCK

Проблема е в системата. Загубите ги плащат потребителите по доставни цени. Затова ВИК тата имат интерес да има много загуби. Затова не се правят ремонти и подмяна на тръбите. Кризата с водата е следствие на тези факти. Падна се лоша година с по малко валежи, а загубите по мрежата са безконтролно много. Това е. И не е само с ВИК такава системата. И с тока е същото. Накрая заради ВЕЦ и Фотоволтоици ще има дисбаланс в системата и ще има режим на тока. В здравеопазването - същата работа. Системата поражда огромен дисбаланс който накрая ще избие. Ама оФФците спят благо благо под зоркия поглед на бащицата, под звуците на хвалбедствени ггугугу на мисирките.

И аз съм така винаги пред заплата. като я получа-кеф биричка, пържени картофки, виска, ресторантчета и в един момент съм в криза пари йок -и почва здравословна диета.... Както казваше баба ми Гьот знае и двеста и две!

Айдеее, пак се отвори работа на Гешев. Нема да остане место в следствието.

Споко, вожда ще докара от сините тръби деее..ба

Айде сега и радомирските шопи да се изтърсят в София да блокират кръстовища! Щото не са сменили една тръба през годините.

Дано само в зоопарка да няма водна криза, че какво ще правят слончетата? Ако не ме уважат с палавите си хоботчета ще се чувствам много нещастен!

Перник/Радомир е бастион на БСП. Да ги спасява Нинова.

Кметовете на всички български градове повече или по- малко подновяват тръби, правят ремонти на пречиствателни и помпени станции, строят нови с парите на данъкоплатците, само шопите не са си мръднали пръстите и сега трябва всички да ги спасяваме! Цената на водата в Перник и Радомир трябва драстично да скочи, за да могат да си върнат заемите, които цяла България им отпуска!

И язовирите построени от комунистите и тръбопроводите пак от тях.. А капиталистите мръсни какво направихте вие бе мръсна пасмина от крадци.

Дори сиренцето в капана за мишки, е платено от някого.

Е да де ама нали вече писах за случая без сиренце. Казва Я, днес няма сиренце! и капана щракнал (отрязала си главата на бръснарското ножче)

Направиха си къщи за гости, тераси и апартаменти на тъщи с асансьори. За тебе стадиони :)

Днешните капиталисти са вчерашните комунисти. Има ли един управник или олигарх, който не е свързан с БКП и ДС.

Много страна дължина има тази тръба. "чрез довеждащ водопровод с диаметър 400 мм и дължина 15 000 л. м." Винаги са ми казвали, че дебита с мери в л. м. (литри за минута) а дължината в м. (метри). Но тук всеки ден откриваме нещо ново :)

Четете бу господине, четете и техническа литература л. м. няма нищо обще с л/м сега да почна ли да обяснявам за правилата при съкратено писане у/ю!?

Когато не знаеш , не е срамно да питаш- Това е основния проблем на герберите. Не знаят, неграмотни, но не питат, а и малкото което имаме го крадат. България имаше добра школа от ВК инж., но тях никой не ги пита. И стигнахме до тук. А шефката на Регионалното, беше кмет на Враца, когато се крадеше по време на строителството на водната мрежа.

След като цяла България спасява Перник, сега ще спасяваме и Радомир. Що не си сменихте тръбите бе, шопи? Що не си питахте кметовете токова години къде отиват местните ви данъци и такси? Колко ВИК тръби смениха кметовете на Перник и Радомир през годините? Що е протестирахте пред ВИК Перник за източения язовир Студена?

За всичко са виновни комунистите .Те построиха тези язовири които сега създават галвоболия на тиквата и неговите ортаци. Ако нямаше язовири нямаше да има проблем .Мръсните комунисти раглезиха хората с течаща вода .

Построиха ги бригадирите с БЕЗПЛАТЕН бригадирски труд. Също и децата от строителни войски, срещу половин лев на месец.

Няма и десетина процента от бригадирите, да са били доброволно по обектите. Всичко останало е безплатен робски труд.

Може да е било с безплатен бригадирски труд, но се ползва от всички до ден днешен. А за строителни войски може да е било срещу половин лев на месец, но при пенсиониране казармата се смяташе за трудов стаж. Може някога държавата да е вземала, но и е давала.

Глупости са твоите писаници. Безплатен робски труд полагаме сега. Работим по 12 часа, 6 дена в седмицата, вършим работа за трима, накрая МРЗ и мизерна пенсия, ако доживеем до пенсия и ако успеем да съберем трудов стаж, защото с всяка година се увеличават и усложняват изискванията за пенсиониране.

Ако не премахнем тези управляващи скоро няма да има нужда от управление......

Сега и към Радомир ли ще започнете да копате и правите канали ,цяла България накрая ще трябва да разкопаете...

нека мрът?

Вода може да няма, но за забавленията се грижат. Главният циркаджия Гешев бори ту Президента ту престъпниците. Важното е вниманието да е другаде и за протести да не се говори.

Виновниците за това състояние на държавата са точно тези,дето спонсорираха БСП и служещия им президент!

Как така се появиха изведнъж тези 40% загуби

Всички тръби в България са от преди 50 години и са изгнили !Правителство,АЛО-СМЕНЕТЕ ГИ!!!! Тока продадохте,сега следва ВОДАТА ЛИ!!!!Вашта мама...........................!

По добре да не пипат! Изгнили или не, водата си тече в канала. Пипнат ли, ще изчезне съвсем. По добре да не пипат нищо некадърници

50 аварии ремонтирани с чеп!!!

При това къпане и ебане на перничанки беше въпрос на време!!!

Не мога да ги разбера тези от Перник и Радомир, нали има магистрала, да отидат до Бургас и да пият вода. Дори могат да се изчипкат. На връщане могат да спрът в София на буферен паркинг и да джиткат цял ден с метрото от Люлин д Младост и обратно.

е много далеч,Банкя е само на 30-40 км .

Общините бягат от проекти във водната сфера, защото там не може да се краде.... За това водопреносната мрежа в цяла България тече като лейка и е пред разпад.

Тя беше част от организираното източване на Студена и то след предупреждения за намаляващия дебит на Студена през цялата 2019....Риск е сега да я информират за Радомир, че ще задейства пълното източването и обезводняването на Радомир, има схема за унищожение на България и тя е задействана на 100 нива вече, хората трябва да се въоръжат буквално, срещу тях е нещо страшно

Тея спаха ли, че сега очакват бързата реакция?

НЯма страшно, ще шуснат ново отклонение от София за 45 дни и 30 милиона. Само да построят първо пернишкото, че така две ленти ще се режат.

Да ги вържеме и тях към София колко му е - И така цяла България към водопровода на София и докъдето има след това самолета и последния да загаси лампата и да пусне химна-

Ти върза ли първите, че предлагаш вече втори да връзваш?

СПОКОЙНО,ТЕ РАДОМИРЦИ ЩЕ ПИЯТ ОВЧЕ МЛЯКО,ТАМ АГНЕШКОТО Е ОТ НАЙ - ДОБРО КАЧЕСТВО,ИМАТ ТОК,ХЛАДИЛНИЦИ ЗА ЛЕД,ВИСОКИ ПЕНСИИ,ЩЕ ХОДЯТ НА БАНЯ В СОФИЯ ПРИ РОДНИНИ :),БАРТЕР АГНЕШКО СРЕЩУ БАНЯ,МОЖЕ И ДО КЮСТЕНДИЛ ДА ПРЕСКОЧАТ :)

До вчера тези 40% загуби по тръбите, не бяха проблем.

Да махнат всички дедовци отговарящи за водата не може да ги премести човек Хванали се като одавник за сламка - вечни. Докарали района до фалит.