Радомир Чолаков от ГЕРБ: Заради обсесията да махнем Гешев, започнахме да разрушаваме държавата

Европейските ни партньори виждат, че в драматична степен дейността му взривява длъжностната характеристика на главния прокурор, заяви Христо Иванов от ДБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не влиза в длъжностната характеристика и на Христо Иванов да определя кой ще управлява държавата , защото това го казва избирателят.И да спрат с това " братство на почтените". Който е почтен не гази законите , не лъже , не краде собственост , не виси в офиси на Черепа , не е на хранилка на олигарси , подгонени от прокуратурата. Нали целта на атаките срещу Гешев е да отърват кожата точно на тези баш крадци.Иначе не си обяснявам факта, че каквото и да попитат Бойкикев , той го извърта към Гешев. Явно само тогава върви надника.

Хр. Иванов Бойкикев за нищо друго не става, освен да бълнува в транс "съдебна реформа, ссъддебббнннааа реформата, съддебнната..., ааа...." Дрисльо. Как точно таз реформа ще донесе растеж на икономиката, повиши доходите и т.н и т.н, бе, Христо? Съдът е само част от институциите и от елементите на управление на държавата. Не ни трябват ограничени хора в политиката, които не виждат цялото .

Доста червени тролове са на смяна днес, макар да е събота. По темата - Кирчо и Кокорчо ще вземат гласове точно от Комунистическа България, ИБНИГО и БКП. Лявата измет. Затова и Бойкикев така агонизира и се пъне.

Континуитѐт на управлението? Какви думи, каква мисъл - сигурно и английски говори без запъване този бивш...

Всеки има право на избор и мнение.Това е демокрацията-истинската. Но това развитието на страната ни да стане заложник на махане на главния прокурор е анти демократично Как пък никой от най-ревностните защитници на тази теза не спомена нито веднъж, че точно по време на този главен прокурир са обвинени най-крупните олигарси на страната.Съсипали стотици семейства и окрали огромни средства. Този Христо Иванов от друго не разбира, задачата му е една и не спира да повтаря като папагал.А че има затворени бизнеси, фалити, драстично покачване на цени, грозно и нагло нарушаване на Конституцията/Кирил Петков и гражданството/, пълен провал с ваксинация, съответно и никой да не очаква туристи тук/, това не са теми за разискване. Махаш Гешев и потичат реки от мед и масло, и бол пари!!! Абсурд на абсурдите - това сме ние в момента.Нивото на политиците - най-ниското в последните 30 години, възпитание и обноски - НУЛА.

Най-обикновен гъзо(герберо-)лизец, говорещ с адвокатски тарикатлъци... ОТВРАТ ГНУСНА!!!!

приличащо на розово прасе, явно много се страхува ако ГЕРБ остане за вечни времена в опозиция, защото дажбата за плюскане ще му бъде намалена драстично

Болшевика съсипа БНТ, назначи най верните комунисти и много съжалява за това

Забавно е как слугите на бинго Бойко винаги много внимателно изговарят: "политическа партия ГЕРБ" и "господин Бойко Борисов". Сигурно защото едното не е партия, а много лоша престъпна група, а другото не е никакъв господин, а много неприятен бос на мафиотското им сдружение. Сходно е с един отвратяга с малки кръгли очилца, който също старателно повтаря: "господин Делян Пеевски".

вашата партия е копие на БКП и за това трябва изчегъртване за вас....само това е спасението от долни комунисти като вас, нарекли се " демократи"!!!

Първо-що е това корупция.? Елементарно-използването на властови позиции за лично обогатяване.Та по тази логика Каскета трябваше да прибере примерно 8 гербераста, 2 депесара, 1 бесепар.Само дето той брани като орлица първите две групи и гони само противниците им.Ето за това ще му бъде резната тиквата.Трябва прокурор , който да погне Тиквата , Свинята , Сокола и присъдружните им мафиоти.Да не забравяме и гелосания , Златев , ТИМ и доста други мафиотски образувания.

Изключително съм изненадана, на нахалството на някои хора! Никой няма право да игнорира и изолира 35% от гласоподавателите, а толкова са тези на ГЕРБ и ДПС! Не е необходимо всички да са доволни, но е недопустимо толкова много граждани да бъдат обиждани и класифицирани, защото определени политически лица не могат да постигнат своите цели. Моля, ако някой в Дир.бг чете, да трие обидните и отвратителни постове, които се пишат след всяка политическа статия!

Да бяха само 35% олигифрените сред българите, с мед да ги намажеш. Не било допустимо. Що бе Севде, да не е? Като са такава щета ние ли сме виновни?

Ха! А е допустимо тия немамколко процента да ми чучнат престъпник нагъл илитерат на върха на държавата да граби и убива десетилетия? Айде майната ти другарко културна с все мнението ти.

Кратка реплика: пътувай. Всичките по течението на прословутата река, на брега на която отдавна седим и чакаме да ви видим да плувате.

С гъза нагоре и лице във водата.

мдаа.. някои хора много ги е страх да не падне Гешев

А други хора много ги е страх от Гешев. Защо ли?

Този пък откъде изпълзя. С розовите си невинни бузки застава като матросов на амбразурката да защитава каскета и неговият шеф тиквата.

Да не е приятелка на БОТОКСА

Такива от ГЕРБ изпълзяват. Наглостта и устойчивостта на унижения е запазена марка за тях.

Напоследък няма един смислен коментар или мнение от гербаджия. И като сте толкова "праведни", защо точно вие гербаджиите умишлено мълчите, когато стане въпрос за каскета? Защо не коментирахте вчера, като казаха евродепутатите, че има големи проблеми.

ГЕШЕВ ще следва колегата си от СЛОВАКИЯ скоро! Скалъпени обвинения(Деси и др), прикриване на престъпления и др. - от КОИ са КЮЛЧЕТАТА - Защо всички от Ало ВАНЪО са на оня свят? Дали и Мата Хари не е там вече? - изгаряна на Евро депутат? - ПКП - Злоупотреба с подслушвания и власт

Не съм голям фен на демокрацията, но за разлика от про-демократичните либерасти поне знам как се очаква да работи - трябва длъжностите да са устойчиви на "изчегъртване", за да не може добронамерени глупаци или злонамерени олигарси да заграбят цялата власт. Е, трябва да им признаем на демократичните архитекти че добре държавата мина стрестеста, главнияпрокурор устоя на всички опити да бъде изчегъртан от зилотите :)

Всяко мнение е от значение! Ако все пак тези хора си направят труда да прочетат и какво пишем ние тук ,ще бъде от полза! Аз като десен избирател,искам да им кажа, че не приемам в десни формации под каквато и да е форма комунисти . Моля за извинение ,но Мая и Татяна никога няма са спрат да бъдат такива! Така,че мислете щом сте десни и искате да скъсате със стогодишната партия и разни такива,които уж за една нощ се променят…няма как да стане, не вярвам…...моя глас все още чака …дясна бюлетина.

да влезнат да четът малоумщини от тролове ли? Не говоря за тебе специялно... а за всичките статии с над 150коментара.... Там тролове пишат едни и същи тъпотии.... и кво... политиците трябва да влизат в тоя ппродажен сайт да четът глупостите на платените селяндури ли. В тоя сайт предимно се защитава ГЕРБ...

да не би да е десен, той си е 100% процентов амбриаж - долен ляв педал!

Ами да. За Герб и Дпс Гешев е по-важен от държавата. Нали той ги пази от съда.

Ами що не се махне, като толкова ти е жал за държавата?

свинска глава кална душа подлога платена затънала в тиня

и тая заекваща подлога и гъзолизец на мутрата зоживяхме да слушаме в неистови глупости

Г-н Христо Иванов се беше напикал в студиото. На следващите избори, утайката събрана в ДБ ще е щастлива ако вземе 7%, а мутрите ще са под чертата. Продължаваме промяната ще им вземе гласовете. Затова толкова се натискат за коалиция сега. И да. Г-н Румен Радев ще загуби президентските избори, защото (се само)забрави кой го избра на предишните такива. Г-н Ахмед Доган ще се погрижи за това.

Нагла гербава свиня.

На тоя противен червей само като видя наглата му метра, ми иде да му откъсна главата.

Червеят няма глава бе к@п*т. И кой ти е дал право да мърсиш името на Дякона?

Вашата обсесия да вардите Гешев разрушава държавата! Защото въпросът е герберасти или държава! Вие избрахте да разрушите държавата, като преди това я окрадахте!

Радомир Чолаков от ГЕРБ: Заради обсесията да махнем Гешев, започнахме да разрушаваме държавата - поредното недоразумение стил Т.Биков !!!

след 12г унищожаване на държавността от ГЕРБ остана ли нещо за унищожаване ?!

Е, що не каза, че е било толкова хубаво в България! А, аз да страдам в Германия вече 10 години... Да, знаех, щях да се върна, ама сега, след като са почнали да рушат държавата по-добре да не се връщам, а?

Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.

Па-ляк.