Коментари - Радомир Чолаков: Кирил Петков се страхува от проверките на служебен кабинет на Румен Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички политически пратии обслужват чужди нтереси. Досега България можеше да е Швейцария. А то какво??? 33 години крадене само.

се страхувате от ЗАТВОРА!

Радомир Чолаков има вид на давещ се в пропаднал селски кенеф.

Недейте да платите на чужд гроб защото не се знае точно къде да не е на оня работа

,,Аха не може да има, като наредят от американското посолство ще си правите 69 ако трябва.

12 години закотвени на дъното на Европа със собствена прокуратура и яко крадене

Какви проверки бе палячо? Вие 6 месеца като опозиция копче не намерихте да им кажете. По ваше време нямаше седмица без скандали.

по радио Хоризонт Силвия Великова прави политически свирки на аутиста Киро

мддддаа хареса ми определението дупетат хахахахахахахаах

На ИТН мечтата им като дойдат на власт беше да разкажат играта на Прокопиев и да ревизират ревизорите Кирчо и Кокорчо

4 O L A K O V Samo az da vi ubarna.. na fnimanieto 4e 4OLAK e turska dumata i uzna4ava :kutz demek t. e. sakat. Izo4avala sam go az turskia izik

Ne se obazhdaj ot Okolovrustnoto... !!!

Видях по-долу как един тъп трол е направил опит да каже нещо, но отново не му се е получило. Беше писал, че народа бил с ПП. Хахах. Само проституиращата за 50 лв. по протести част от народа е с ПП, но какво да се очаква от едни тролски разсъждения. Бачкай мършо, за какво ти плащам? Вложи малко мисъл в троленето иначе те уволнявам и пак ще миеш чинии в Англия!

Румен Радев ще остане в историята като най- недиалогичния президент и разединител на нацията!

И безпрецедентен клетвопрестъпник, нарушил Конституцията за да вкара в управлението банда психясали начело с Простото!

n e g u a l. o g i 4 e n.... az petistazivno anapologiram deepridagoni4ni antagoniszi4ni pritagunizmi na integralnite vodadi4nosti fukosurani varho dolemaganogi4nata alternativja abstraktivnost

SmEni dilura...!

Тоз гербаджия е бягал от уроците по география на морето ома поне оше 6 големи острова

Ти като гледам си бягал от българския?

Страхуват се ГЕРБ, ДПС и "Възраждане", а Славуца е аут! Народът е с ПП! И ще го видите на новите избори!

Ще ги видим...в Белене!

50+

Бързо връщайте хартиените бюлетини.Че без купените цигански гласове ви няма никакви.

Друго си е, троле, машинката. Да побутнеш софтуера към "правилната" партия, все пак руските хакери са номер 1, да не забравяме и че основният електорат на Комунистическа България са от IT сектора. Нали, тролче?

o!!o

ще проверите и ще намерите че са окрадналли няколко жалки милиарда, но няна да проверите, кой открадна над 700 милиардс, кой утрепа 3 милиона, кой асфалтира надлъж и нашир измислената ни държавица, кой искара македонците, че са българи....

Баце за една нощ го купиха и още на другия ден свалихте ветото .Национални предатели сте вие от ГЕРБ.

Тиквата се е продала скъпо и в същото време здраво ги прецака. Въпросът е защо му го позволиха? Можеше да изиграят картата с кворума. Можеше да се опат на политическата нестабилност.... Те сами се нанизаха на бойковия.... капан да го наречем.

Наесен избори. А всеки който е на нож с Президента ще губи гласове.

А бе, след като 3 пъти избираме пожарникар-Сикаджия, едноличен феодал, който не знае 1 чужд език и ясно се вижда, че бандата му окраде БГ, значи народа ни не е от най-схватливите. А че ние сме некадърни да си подредим държавата, се оправдава с външни сили: я САЩ, я Русия, а може и с извънземни. Аз по-добро от БГ в ЕС знам, а вие ако искате ходете в Сибир.

За първи път в историята,сваленото правителство беше посрещнато с овации от младите и интелигентни хора.А вие ,победителите" се измъкнахте като мокра връв от служебния вход. Никога повече ГЕРБ и ДПС.

Имаш предвид 100 платени и безработни лумпени?

Можеш да броиш само до 100,не е повод за гордост.Върни се в първи клас и бъди по-усърден.

Същитр тези хора се организираха да върнат точно чолаковото герб на власт. Дори показаха много повече ентусиазъм - протестирайки цяла година.

ГЕРБ+ДПС+ИТН+ВгъзРАЖДАНИ СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ 100 КГ. СЪВЕТСКА ЛЮБОВ МИТРОФАНКА !!

Трябва да можеш и да искаш да поемеш контрол, но никога не бива да забравяп ,че този контрол ще бъде загубен рано или късно. Ако можеше всеки властник да започва управлението си с мисълта за една спокойна, ведра и дори желана оставка когато му дойде времето!

Eвентуалният служебен Кабинет на Румен Радев/вече любимец на Бойко/, ще провери ли,на чии разноски,Г-жа Десислава Радева,вече 5-та седмица,броди по пътя на Камино?!Че тези дестинации,Франция/Испания,хич са не евтини+охрана от НСО. Иначе,Радев е мнооооого загрижен за хората,доходите,инфлазията и цените.Някаква благотворителност да сте видяли от това фемили?! Пътят на Камино...в Пиринеите.

Колко странно е как ГЕРБ вече официално говорят за прегръдка с ДПС .

Двете формации имат много общо. Дори и връските им с южния съсед сам ода погледнем. Е, ако човек вярва на всичко по телевизора, може и да е мислил ,че са врагове.

и къде е проблема според тебе?? дпс е коалиционен партньор на бсп от самото си създаване! дпс имаше министри във всяка правителство на бсп! дпс дори беше мандатоносител на едно бсп правителство!дпс гласува заедно с бсп всеки вот на недоверие срещу сдс! и срещу герб също! защо сега коалицията с дпс да е нещо лошо??

А когато ДПС подкрепи Мунчо Естонски и той беше избран с техните гласове за втори мандат, не ти беше странно? А, платено нищожество просто?

а пък властта се страхува да не би туземците да я проверят и да разберат какви ги е свършила, какви ги върши и какви ще ги свърши!

радомир, баси името, нещо се е объркал! кирчо е проект на радев, и няма начин служебно правителство назначено от радев да му изкара кирливите ризи, щото ще накисне и радев! кирчо само легализира управлението на курнелия и бсп, по поръчка на радев естествено! откак килчо е премиер не видяхме радев да излезе и да размаха юмручето въпреки целия батак сътворен от правителството!

Мого ясна закономерност: Ограничен, робски народ - ограничени, продажни политици = ГЕРБ, ДПС, Възраждане,... Някой от тия да успял с нещо в живота преди да влезе в политиката? Тия са срам и не знам защо ги избирате.. Та те НИЩО не могат, освен да лъжат хората.

Сътраната е под чужд Ботуш. Територята е един кондоминум , ъуправляван от няколко чужди сили. Смао лансираните от тях проквиса прокопсват. другите са под отстрел. Медиите, институжциите и иикономиката са ситуирани на антибългарска основа... И въпреки това Бъглария е жива, общественото мнение е живо, политическата стабилност на продажниците не се получава. Не, ни най-малко не е прост народът.

я напиши кирчо, кукорчо и ментора им радев какво са постигнали в живота преди да ги набутат в политиката??

Партийните тролчета, колкото и да давате минуси на тази констатация: 1. Не, няма как да ви бъде простена националното предателство. 2, Да, ще подменим над 50% от дпеутатите в НС още тази година. По-добре сеадаптирайте към реалностите, вместо да ги отричате.

На всички БГ Президенти, които само са направил нещо против Рассия им се случва винаги нещо на децата им... Цар Симеон / баща ми го споминаха също/, Т.Живков - Л.Живкова, Ж.Желев-дъщерята, П.Плевнелиев - детето и обратното - на всички лизали правилното място... родата им е жива и здрава! Така внезапно бащата на Радев се гътна, но вече Радев пее правилно... на ИЗТОК.... просто едни дългогодишни случайности... А Орколандия така действа...

Много е просто - изключваш звука на телевизора и само му гледаш физиономията и гримасите. Никога не бих гласувал за човек, който изглежда като дърт комунистически номенклатурчик - като Чолаков и останалата пасмина от герб. А след разкритията за колосалните кражби на гербаджиите, не бих гласувал за тях, когато и да е и по какъвто и да е повод.

герб – най–големите крадци и измамници в историята на България!

Щом са измамници защо Кирчококорчовците не извадиха доказателства? И вие които коментирайте дайте факти не празни балони!

Извадиха. Гешев не ги иска, тъпако

Да, левче отгоре за бензин, незнайно в коя сметка, и газ, продаден през нощта за 3 минути на ниска цена на собствената фирма.

Всички гласували за падане на ветото под чужд натиск сте политически трупове. Да не говорим, че претупхте това гласуване в условията на оставка на кабинета! Можехте да изпозлвате политическата нестабилност за отлагане на този позор. Но вие решихте друго... Нужно е да имаме избори, които да дадат нов кредит на доверие. В момента това НС е дефакто нелегитимно. При избори ще имаме над 50% промяна на партийното представителство. Какво има да се бавим и да бягаме от избори? Колкото повече се баевим, толкова по-зле за страната.

Когато тези си отворят устата, само лъжи, измами, манипулации: 12 години управляваха, 12 години ДАНЪЦИТЕ вдигаха и все парите не им стигаха: крадене, грабене, магистрали и газопотоци... И сега пак си отвориха устата и умирисаха България! Радев и Борисов в един отбор: Ало, не ВИ ли светнаха лампите!!! Дали, Гешев нямаше наистина данни за пробито Президентство... вече не изглежда НЕВЕРОЯТНО!

Радо е на ниво и е прав, че Киро го тресе шубето да не се разрови какви ги е сътворил, докато се правеше на премиер.

То ако Кирил го е страх от проверки, какво да говорим за вас, 12г окрадахте милиарди и ни направихте една от най-бедните страни в света, само схеми и дърти измами, едно пункче на митницата ви удариха и ревете като мъстии, а представяме си още в колко измами участвате.

Кирил Петков се страхува от служебен кабинет, а Румен Радев от демократично представено правителство.

Радев е клонът на който седите. Ако той реши, може да ви дръпне шалтера. А можете и сами да отрежете този клон, за да тествате закона за гравитацията.

про100 Киро много далавери е направил. За това не иска служебен кабинет.

няма да първия , нито втория. Повече ме притесняват националните предателства. Пък може да се окаже, че е чист като момина сълза. Ще видим прои евентъуален нов служебен кабинет.

Глупости

Руските мekeрeта се сдушиха и маските паднаха. Защо сме пълни с хора, които защитават интересите на русия, а не нашите? Защо тия за на такива позиции?

изпълнявате всичко което ви наредят от вън. Изпълянвате го чинно и без забавяне и без оглед на това какво сте говорили 5 минути преди това.

Човека това има предвид .... !

Мисля, че служебният кабинет е неизбежен. Имаше 2 въпросителни: 1. Дали ще клекнете пред вънщния натиск и ще ни напраивте за смях дори пред макета и албанци. 2. Дали ще устискате до августвоската отпуска. Е келкнахте и не, не устискахте. Мандатите ще се завъртят преди оптуските.

Цяла България я е сърах от служебните кабинети на рашетников....радев

За първи път с нетърпение чакам служебния кабинет на Радев.

Този път да е на хаирлия. трите опита бяха що-годе добри , но далече от идеалното.

Еи Фатмак мирно Олигофрен Прост

са фашизирани и са подбирани специално както бяха подбрани педамите сътворили майдана и подпалили гражданската война. И не ми дрънкайте, че путин е виновен. Демократите в саШт са военолюбци и продавачи на смърт. Не бих се очудил, ако някога все пак излезе, че канадеца е продукт на на харвАрда а на цру или ми6....

+++++++++++

Много се заобичаха от ГЕПП с Румен Радев напоследък....

Няма лошо. Радев си взе мандата. Вече може да си сменя отборите колкото пъти си поиска

Ако коалицията която те е съборила на земята се сдърля, ти какво другода правиш освен да наливаш малсо в огъня?

хахахахахахахахахахахахахах Друг се страхува много повече, ама айде нали ? хахахахахахахах

Фооостааатааа ти

След като за 12 месеца не са го пипнали, и за още 3 няма да го пипнат. Мутрафонията се страхува само от редовен кабинет прои евентуален провал на изборите. Ама сега перспективите им не са толкзо зле. МНого се продъниха 3 от големите им опоненти. Не че им е сигурна работата, но защо да не хвърлят пак зароврете?

Ако Мунчо провери Киро и Кокорчо какви кражби са правили значи имаме що годе президент.

Самото шубе от загубата на мотрол е доста кофти атестат. Аз лично се надявам това да е заради липсата на опит в политиката. А не защото ще лъснат някакви нелицеприятн инеша.

Колкото провери бибитко и карадайбатъ

Тоз Чолаков изглежда интелигентен като Митов и Биков, но не е пребоядисан и прекупен актив като тях. Дали не е логично да си го направите шеф на партията? Тиквата ви е токсичен актив. Евентуално можете да го оставите за очетен председател (хехе)