Удвоиха присъдата за Ахмед Муса за радикален ислям

Пловдивският апелативен съд увеличи от 1 на 2 години затвор присъдата на пазарджишкия имам Ахмед Муса Ахмед за проповядване на антидемократична идеология.

Обратно в новината

Коментари - Удвоиха присъдата за Ахмед Муса за радикален ислям | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се застреля като изменик на дарявата и тоя ще хрантутим. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трябваше всички да ги накажат не само един! Само не ми стана ясно главният мюфтия ли се е изказал,че присъдата е неправомерна или присъствалите на делото районни имами?

Формулировката на присъдата ми звучи като присъдите от преди 1989 година.Член 108 и други членове от Глава първа от НК/т.е.политическите престъпления. Тогава който проповядваше друга идеология или водеше религиозна пропаганда се наказваше със затвор.Винаги могат да се намерят 2-3 свидетели и да се осъди някой. Особено ако те бъдат освободени от наказателна отговорност.

Малко е!

Не по 2, а по 10 трябва да умножат присъдата му. Защото виждаме резултатите от радикалния ислям. И който го проповяда, е потенциален убиец - от тези дето режат глави и ги забучват на кол. Тоя трябва да изгние в затвора за назидание на всички мераклии да го следват. Присъдите по подобни дела трябва да са много строги, с цел ПРЕВЕНЦИЯ.

Защо ще обжалват чек в Страстбург, като тука си имаме арменски поп! Приема всякакви жалби!

ВСИЧКИ РАЗРАБОТКИ, ДЕЛА И ОПЕРИ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ГЕРБЕРСКИТЕ ИДИОТИ СЕ ПРОВАЛИХА С ГРЪМ И ТРЯСЪК! ЗАТОВА СЕГА СИ ГО ИЗКАРВАТ НА НЯКОЛКО ТЪПИ МАНГИ :) ЕСТЕСТВЕНО, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е НЕВИНЕН!!!

Ислямистите са терористи. Доказва го "Ислямска държава". А терорът е престъпление.

Най-добре срещу отклоненията в исляма се справят другите държави където тази религия се изповядва. Почерпете от тяхния опит. В Чечня да сте чули за радикален ислям.????

Исмайле, селям алейкум! И добре дошел във форума. Крайно време беше. До като бях в Щатите, аз бях расист в най добрият смисъл на думата. Пожелавах на черните всичко най хубаво и да си седят там, където са се родили. Ако аз отида в Африка, нека тогава те дойдат в България. Инъче-не. Аз съм националист, но като по ирония на съдбата, всички мои най добри приятели са турци. Уточнявам района- превенско. Българските турци

Нещо ти е каша в главата бе брачет..ха..ха Каква Африка,какви Щати...прочете ли темата или си мразиш по природа..ха..ха

Темата аз добре я зная. Независимо, че съм християнин, близо до местото, където живеех в Щатите имаше джамия. Ходех там, защото с турците, които я посещаваха, бяхме като братя. Нещо повече-комшии. Тука също най голями приятели са ми турци. Вашите шефове, за да печелят гласове, се заиграват с циганите, с ксоето автоматически се приравняват към тях. А отношението на българите към циганите сега, съвсем не е същото, както беше преди. От друга страна, други мусюлмани извън България,също с викове Аллах Акбар режат глави на невинни хора. Също мусюлмани. Не бива да се сърдиш, че при тия условия, българите стават предпазливи и тревожни за бъдещето на децата си. Косово не е далече, а и урока там не е от най добрите. Ние всички в България сме в една лодка. Не я клатете без причина.Така че-умната.

Преди време Св. Синод задължи"Симеон Сакскобургготски ще се споменава в светата литургия "-Това не е ли проповядване на антидемократичната идеология и подмяна на власта в България от парламентарна република на монархия.ЗАЩО НЯМА ОСЪДЕНИ .ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА?

sawo

Веднага промениха решението си и то вече няма задължителен характер.

Решението беше безкрайно тъпо, макар и не както казваш "антидемократично", защото БПЦ е автономна и може да споменават когото си искат в молитвите си. Но ... осъзнаха грешката си (от политическа гледна точка!) и се коригираха.

Съгласен съм ...Но за точно същите думи съдят този циганин...Нито му съм защитник но гледам че има двоен аршин...Освен това в правовата ни държава в съдебния състав нямаше нито един мюсюлманин ,което прави православния съд автоматически като светата инквизиция.

Много станаха лудите, без чипиране света може и да не оцелее.

такива като пазарджишкия имам Ахмед Муса са особено опасни, защото проповядването на радикален ислям и джихад намира добра почва сред циганите. На размириците в Гърмен циганите викаха, че въпросът ще се реши "САМО С ВОЙНА" - това е лозунг, който им са втълпява от турците и ДПС. Така че престъплението на Муса е с "висока степен на общ.опасност" и трябва да се наказва с високи присъди. Кри са тези 1-2 години!!????

преди година-две-три циганите викаха "Ал-Кайда" и "Бин Ладен". Сега ще станат последователи на "Халифата" и "джихада". Идва етнически конфликт с религиозна окраска. Политиците да се вземат в ръце!!!

Политиците го правят, драги. Хем си на земята, хем не точно.

А за Доган, Местан, Хафъзов, Карайдъ, Дагойбъ и цялата пасмина карабини, КОГА ????

Удвоиха присъдата за Ахмед Муса за радикален ислям Не я удвоявайте, а просто прибавете една нула към 1.

а ЛЕВСКИ са го обесили като куче,

много хора в медиите се чудеха, как един студент, любител на рапа, изведнъж е станал джихадист и разстреля в Тунис 50 човека. Ами явно е бил подготвен от някой проповедник като този Муса, който му е помил мозъка за бързо. Така че СЪВЗЕМЕТЕ СЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ ПРЕВАНТИВНО И УМНО. ЗА ДА НЕ СЕ ЧУДИМ ПОСЛЕ ЗАЩО И ОТКЪДЕ СЕ ПОЯВИ У НАС ТЕРОРИЗЪМ.

Ако станат още 2-3 атентата и ще му дадат сигурно колкото трябва - 5 години.

На този брадат само 2 години, на останалите някакви смешни сумички, и това се казва борба с радикален ислям.

но такъв е законът, съдът не е виновен, че законът предвижда толкова ниско наказание

Все повече страни в света приемат закони с които се отнема гражданството на малоумници като тези на снимката. Защо просто не ги качим тези боклуци на един автобус и не ги закараме на турско-сирийската граница и да ги пуснем в ИДИЛ. Така хем ще покажем на Европа че сме хуманни и хем ще прочистим България.

Сложете му чип в гЗ и го програмирайте всеки път когато кретена каже нещо свързано с корана да му пуска ток !

Смешни присъди за бъдещи главорези !!!!!

днешния ден е паметен. Има две УВЕЛИЧЕНИ присъди. Нима съда ще заработи най-после. А дано!

Ама надали

Две години за главорез?! Жалки сте просто!

2 години само-хаха жалка работа.На този или доживотен или разстрел и това важи за всички негове другари.Това е християнска държава и исляма няма място тук.

Докога заради тези разпищолили се, ще ни обвинява ЕС ,че подкрепяме ИД ? Търпим толкова години и те все недоволни. И аз не съм доволен, че съм дискриминиран от мюсюлмани в страната си ! Тези, които си отидоха в прародината си са по-доволни.

В светлината на последните атентати на ислямски фундаменталисти, този терорист би трябвало да го осъдят на доживотен затвор!!! После да не се чудим при следващите атентати...

абсолютно си прав!!!!