Последният таен свидетел: Ахмед Муса изгражда мрежа на ИД

Скандални подробности от биографията на Ахмед Муса излязоха наяве след изслушването на последния таен свидетел по делото срещу ислямския проповедник.

Обратно в новината

Коментари - Последният таен свидетел: Ахмед Муса изгражда мрежа на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво го гледате бре дебили!!! Типична джихадиска мутра! Същата като спонсорираните от Краварника главорези от ИДИЛ! Давайте му присъда, и го обесете за топките, на жълтите павета пред Народното събрание!Или пред Александър Невски! Да знаят, аккво ги чака ислямистите в България!

Бил такъв, бил онакъв... Да го вкарат в затвора до живот и няма да има повече проблеми!

Досещам се,че следите IP-адресите.Само заради това сигурно ще престана да пиша коментари.Мнението ми не променя нищо,само че се знае откъде се пише.Чао!!!!Няма да се видим!!!

Отварянето ти на всяка интернет страница се записва 1-во в локалният сървър на провайдърът ти заявки към дадено IP /интернет страници/ , продължителност на сесиите и т.н после и от сървърът с който се свързваш. Ако искаш да пишеш анонимно коментари ползвай тъмни проксита с дълбока анонимност и стига да не пишеш прекалени глупости никой няма да седне да търси.

и знае как, та за това на човекът ме у писнало от банване и триене, а и от троянчета, червейчета и други гадинки и иска да се махне! Вярно е, че понякога всичките тези "нещица" и тези които ги изпращат са толкова "упорити" че не могат да се махнат по друг начин освен с преинсталиране, но и това не е спасение, защото и тогава си на показ и прицел с неудобни коментари. Простичката истина е че можеш да се скриеш от лаиците и любителите, но не и от професионалистите, особено ако са на държавна служба!!!

никои няма право да осъжда избора на човека,реашил е ок,има съдиия и тои ще съди всички,но когато иде реч за терор и насилие в държавата ни,тогава е отговорен зал делата си тъи калто е опасност за цялото общество и не затвор,а изгнание,вземете му бълг гражданство и да ходи в иран

Бг службите какво чакат още?Да си доизгради мрежата от ненормалници ли?!Тоя е по лекото и на хляба мекото!В затвора !!!!Осъден и присъдата незабавно в действие!Защо ли само си пишем,разлайваме кучетата!какъв е смисълът от този форум?!

Биологичния отпадък по най-бързия начин да го пратят при девиците! Няма какво да го чакат да взриви тълпа.

не го оправдава мизерията да смени религията си,туи като много хора има в мизерия,въпроса е че го е домързяло да отиде на строежите и да се види с пари,но нали там е мръсно,кално,студено и си е рекъл ха..сега парата идва и ресто ще върна като създаде клон на ид в бг и ще има ханъмки,оръжие,дрога,пари и тъи това осъждам,мързела и греха!!!

Защо ли вече си мислех, че този след като си е изпял и майчиното мляко на службите за сигурност сега вече гние с доживотна присъда за участие в антидържавна терористична организация, а .....то какво стана.... адвокатки, ..разтакаване....дълги и зложни мисли... Това показва ,че сме на светлинни години дори и зад банановата република.... Бе..оправия няма ..айде на революция...!!!!!

Безпаметен пердах в мазето на най-близкото РПУ. Всяка седмица - за да му държи влага до следващата.

Не всяка седмица дърво - всеки ден докато се изкриви до неузнаваемост. И не само за него а и всички негови последователи , ислямът трябва да бъде преследван и унищожаван в зародиш. Оставиш ли го да се развие се превръща в тумор които после много трудно се отстранява.

го караш до някое сметище покрай реката и му даваш възможност да се напасе до насита с бучимиш, а след това го оставяш на спокойствие и повече никаква грижа ни за него ни от него! Ако пък ли искаш вземи та му направи екскурзия в планината и го остави да си направи от тис дръжки за инструменти, или за каквото си там ще, като в това време услужливо му помогни да си хапни някое и друго от изкусителните тисови плодчета. И отново никога повече няма да имаш грижа ни от него ни за него! Виж рицинът е друга бира, но не е за лаици, та за това не се захващай с такива работи ако не разбираш от билки и кога какво и как могат!

"Вместо в някое РПУ" след който срледва "..го караш до някое семтище....."?!

Е какво да изгражда-мега технологичен завод ли?:) Ке ни претопат с "курец":) Изсират пет чавета,ние се "тюхкаме" с две-тя сметката е ясна и докато ни има-ще я плащаме/ще ни я събират...а плачехме за "ергенския данък":)

Само като му видиш фасона на брадата...не са ти нужни нито доказателства ни съд!!!Абсолютен смрадливец!На такива трябва по бързата процедура да им се дава път към създателя им...на където са се устремили и без друго!

Adolf Hitler e imal nai razumnoto reshenie za takiva kato tozi bokluk..GETOTO na Pazardjik e za edin nov DAHAU ili BUHENWALD..

изгражда мрежа на идил? че що да не изгражда?? разрешават му , изгражда!! що не иде някой в идил и да изгражда християнска държава??

Щото няма необходимата доза мозъчна недостатъчност...

otdelete mu glavata ot tialoto..rakovi obrazovania samo sas skalpel...v Japonia isliam-nikoga..

помохамеданчил се пазарджишки мангал безнаказано е вършил всичко това под носа на специалните служби, държавното управление, съдът и прокуратурата на държавата ни?!

Те тия, дето ги цитираш, са в безсрочна отпуска от 89-а година... Само ходят заплатките да си вземат и по някоя далаверка да си редят.

от 007 разбрах, че се готвел да взриви самолет и го осъдили на 5 год.условно. Кво значи това - че няма право 5 г. до взривява самолети ли? Или че 5 год. не трябва да ходи в чужбина, да напуска адреса си ли? Който знае в този случай да ми обясни моля.

значи... 5 години може да взривява,ама при условие, да не го хванат. това нещо "закона", е много разтегливо понятие ,да знаеш

Циганин джихадист-това е много смешен виц!!! Този мангал за пари е готов да се кълне и в дявола! Какво му разбира циганската куфалница от религия и още повече от джихад! Като е такъв опасен джихадист защо не замина за Сирия или Ирак и да се бие под знамената на ИДИЛ! Този ако му дадеш оръжие ще се гръмне сам...а ако види кръв ще се осере от страх! Просто е намерил балъци да го субсидират, него и циганската паплач от Пазарджик и те се правят на мюслита, утре ако някой друг балък му даде повече кинти, той ще се превърне в индуистки монах и ще целува гъза на друг бог! Опърлете му брадата и го пратете в Саудитска арабия да му пръснат халката!!!

Внимателно вникни в същността на това което е вършил и ще видиш че други му дърпат конците и заедно с парите в ръцете му много точно му наливат в "озлобената му към друговерците" кратуна какво, кога чрез кого и как да го извърши! Я виж пребулените циганки в Пазарджик какви ги плещят - "вярата", та "вярата", но каква е същността на тази вяра и бъкел не разбират, но виж от пари добре разбират!

Преди 40 години и французите изобщо не подозихараха какво ще правят децата на арабските имигранти. Не бъди наивен.

Този индивид не е ислямист, а платен лумпен на риомокатоличеката църква, чиято цел е да създаде хаосът, необходимо за нейният нов световен богохулен ред. Безумец който не осъзнава своето безумие. Същият като своите работодатели. Техният суетен девиз е "Ordo ab chaos". Не мога да се сетя за по-глупави хора.

Обръснете го този мангал долен

И по гъзарете ли?

навсякъде ,този заслужава голямо "уважение "

Близо 10 години. Службите какво работят? Да се уволнят до чистачка. Хрантутници!

Бе този мангал гъби не яде ли?

предложи му гъби фрикасе от неизяснен произход

Страшно. Един неудачник да му се позволи да обърква хората и да ги праща на заколение. Този не трябва да е жив.

ЗА ВСИЧКИ БЕШЕ ЯСНО от самото начало! Сигурна съм, че няма да го осъдят! :((

Лъсна ромския произход на престъпника от берлинското метро и повечето медии махнаха темата. Други спряха коментарите и започнаха да цензурират. А докато течеше оплюването на българите, всичко беше ок. Цяла лавина помия, изипана незаслужено. Сега снимаха къщата му на този - в центъра на махалата, баш до бунището. Българи там работя нямат от десетилетия. Лошото е, че и полицаите гледат да не стъпват. Това е Ноу Гоу зоната на Варна. Такива има хиляди из Европа, така че да не се правят милите ни съюзници на не разбрали за какво иде реч. ПС. От кога българското общество моли да бъде решен проблема с "битовата" престъпност? Точно европейските партньори бяха против.

Лъсна ЦИГАНСКИЯ ПРОИЗХОД ,това си е натурален,миризлив и долен циганин,мили братя и сестри.......

Защо да им даваш повод да трият текста, който не им е удобен? Важното е истината да се каже.

Този веднага до стена и 9 гр. в главата му.

Такива имат честта да се самоубият в затвора, когато попаднат там. Вече съм твърдо убеден в необходимостта от смъртно наказание.

Време е този Мангал да го скриете за да нямаме проблеми ! Стига се коткахте с него , той не заслужава нормално човешко отношение ! Знаете ли какво е мислил за Българите , който не ще фес на дръвника !

Този обикновен и безобиден циганин го направихте герой. Преди време циганите в Благоевград срещу малко пари до един се писаха "македонци". Мангалите в Пазарджик срещу малко пари до един станаха "мюсюлмани". Всичко е пунта мара. Много шум за нищо.

Пазрджишките цигани ако бяха джихадисти сега щяха да са в Алепо а не да лежат на хълбок, да лющят ракия и да лапат държавни помощи. Аре бегайте.

благодарение на такива "клиенти",нашите магистрати ще бъдат по-богати от европейските си колеги ,поне тях да не мислим ...

ЗАЩО НИЕ ВСИЧКИ ДОПРИНЕСОХМЕ ЗА СЕГАШНАТА КРИЗА Нациите и религиите са ЧАСТ от проблема, който преживяваме в момента. Те са най-големият проблем. Ние се намираме в ситуация, когато трябва да трансформираме човека, неговите стари традиции, неговите стереотипи и навици защото ТЕЗИ навици, ТЕЗИ образователни системи и ТЕЗИ религии са допринесли за сегашната криза. Ние ВСИЧКИ допринесохме за сегашната криза защото никой НЕ мислеше за цялото, а ВСЕКИ мислеше САМО за своето малко парче. Никой не е по-долу от другите, и никой не е повече от другите, а всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Ако човек проумее това че НЕГОВО е решението дали да бъде свободен човек или да бъде роб кой вече ще избере да бъде роб. Ако Вие прочетете свещените текстове на всички религии и текстовете на всички представителни политически партии и ще се удивите от РЕЗУЛТАТА - те са съставени от ЛЪЖА след ЛЪЖА. Цялото човечество обаче спи никой не протестира, никой ДОРИ не се съмнява. Робът никога не се съмнява, робът винаги само трябва да се подчинява безусловно на заповедите от господаря си. Робът живее около идеята за "ми" и "мое": моята нация, моята религия, моята раса, моето семейство, богатството ми, децата ми, родителите ми ... той, робът, живее винаги около "ми" и "мое." А той е дошъл сам и ще си отиде сам, никой не носи нищо в света и никой не отнема нищо от света. Сами, с празни ръце идваме - сами, с празни ръце си отиваме, но докато ти си все още жив, ти трябва да си роб на ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит. Кой има нужда от свободен човек, представителният политик и духовникът нямат нужда от свободни хора, те имат нужда от роби, те се нуждаят само от роби, те са те заробили, за да им служиш доживот, даже и след него. Ако ти си роб тук и сега, ти си роб там и тогава, по този начин, ти си вечно роб на ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит (Господарят ти).

Сега е времето да дадем зор на политическата зган, долна да не взима почивки само, ами да направи един закон, за одържавяване на всяка джамия в която се проповядва радикален ислям. Така просто се конфискува имета в полза на държавата, занулява се и се прави паркинг ... Това е решението, да е законно! Майната им на политиците прости едни амуджи не могат да усмирят, ДАНС-а го ползват за личните си цели. Където има донос и информация, да се проверява! Ако е вярна, да се действа на момента. Милиард да саниране си действат, за пет булдозерчета пари ли няма? Или написването на закона е проблем? Или ДПС-то или местаня, ще се засегнат? Където има ислям, радикален да се чисти ...

Той се е готвел да взриви самолет а "независимият"български съд го осъдил на 5 г. условна присъда.Направо медал да му бяха дали тези съдии!

А комунягите изграждат безнаказано мрежа на Путин, даже избраха и генерал, който да ги води

Стига с тези комуняги бе, ако беше преди 89 година , този щеше отдавна да е при Аллах.Сега при Демокрацията се шматка из цяла Европа и ние сме като телета пред заколение.Чака ни светло, демократично безредие!

Журналисти,пропуснали сте да пишете БЪЛГАРИНЪТ Ахмед Муса.

Защо се харчат пари да се съди този мазен мангал, а не го застрелят при "опит за бягство", както правеха тживковите муцилионери?

Ех, при бай Тошо този вече щеше да е разтрелян.

Да се надяваме, че службите ще продължат разследването до край, и ще хванат още копеленца като този!!! Някой знае ли какво стана с ислямския храм в Люлин, който често бе посещаван от депутати на ДПС?

Последният таен свидетел: Ахмед Муса изгражда мрежа на ИД Абе защо се разправяте още с този мангал.Изпратете го командировка в източно Алепо и ще забравите за него.

САМО ОТ ВИДА МУ( А СЕ ВСИЧКИТЕ КАКТО И БЕГЕЕЦА ЕДНИФЕИСИ) МИ СЕ ПОВРЪЩА- НАСТОЯЩИ МАНГАЛИНИ

Странното е, че не искат да го осъдят. Подиграват ни се вече.

същи кадиров рамзан си е този!

абе вие нацитата уж се кълнете в първите ни ханове а правите обратното на тях те са обединили много племена в една нация а вие делите хората и отслабвате държавата!! направо все едно ви плаща някоя външна сила за да ни отслабва!!

ДА вярное но са се обединили с нормални племена нормални а не с такива изроди и най вече не образовани и лентяи .знаеш ли аз много добре си спомням как имаше спецялни цигански паралелки и на сила ги караха да идват на училищте не искаха да учат а преди това имаше спецялни цигански училищта и ги караха под конвой с полицаи да ходят да се учат и пак бягаха а сега пишеш че сме делили нацията после ги смесиха с на да учат българи и турско говорящти никой не помня да ги е обидел никога бяхме си приятели и пак бягаха не искаха да учат .момичетата циганки в 8 клас бяха се оженили вече голяма част момчетата цигани повечето повтаряха и ги изключиха имаше такива дато завършиха 11 клас и станаха много интелигентни и възпитани и момичета и момчета но те бяха много малко 95 %не завършиха от циганите .А тая мърда ако беше на такива нещта да проповядва при социализмът отдавна да са го изяли червеите а сега по ЕС закони явно трябва да го галят с перце .така че никой не разединява те сами правят сиреч циганите да ги разделяме .защто етническите турци не се занимават стакива измислени религии защто .та те са съвсем други хора за това

И колко клетки на ИД е изградил Муса????? Хм! А тук вижте клетките на руската инвазия в България- https://link/organizacii-sootechestvennikov-v-bolgarii-russkie-v-bolgarii/ е, кое е по-опасно? Муса да си ходи с фередже, или да станем Крим-2?

По-опасното е, че си тъпо говедо.

европа е най-доброто място на света защото първа е приела свободата :) свободата донесе техническата революция благосъстоянието силата на европа вие сте просто някакви жалки малоумници земете мислете щото от такива като вас сме последни

До кога ще ни занимавате с цигани и държавата ще харчи стотици хиляди левове за това? Циганин революционер няма, никога не е имало и няма и да има. По времето на Живков просто щяха да го обесят и всичко да приключи без никакви разходи. Дори в пресата нямаше да пише и никой нямаше да знае де е заровен.

точно заради това не мога да понасям атакисти и русофилки тъпаци със самочувствие обиждат умните и умерените на толерасти ако няма толерантност никога няма да има мир и да избиете мюсюлманите ще започнете да се избивате по между си такива са и мюслитата шиити сунити трепят се те са с вашето мислене като избиете мюслитата ще започнете с рада и дсб с демократите все ще си намерите кой да мразите :) вие сте най-ниското ниво

МИ ТОВА ВАШИТЕ БЕ БЕГЕЕЦ ИЛИ СЕ ВИДЯХА КИРЛИВИТЕ РИЗИ- ПРОСТАЦИ

И не е сам. Съдът и прокуратурата засега му съдействат с дейността си!!!

Ами ще изгражда, мрежа на ИД! В Косово и Босна изградиха тренировъчни лагери за главорезите им, та тук една мрежа ли да не изградят?! "...пет тренировъчни лагери са открити от ИДИЛ в Косово. Най-големите са разположени край границата с Македония, в района на Дечани, а другите, по-скромни, са около Призрен и Печ....където бивши войници от Армията за освобождение на Косово ги обучават да си служат с оръжие и им преподават Корана. В съседна Босна също...босненски тийнейджъри на по 13-14 години са тренирани от ИДИЛ в Ирак и Сирия...с винаги наличния риск да се върнат в Европа да сеят смърт....страната наброява 100 000 възпитаници на Уахабизма, от които повече от 4 000 са радикални, готови с оръжие за джихад във всеки момент...в Босна и не само...", писа швейцарският Ле-з-обсерватьор на 31 август т.г. под заглавието "Тренировъчни лагери на ИДИЛ в Косово и Босна" ("Camps d'entraînement de l'EI au Kosovo et en Bosnie", Article publié le 31.08.2016, Les Observateurs).

КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА. КАКВО Е ФАШИЗЪМ Демокрация това е - ВЛАСТ от и за ГРАЖДАНИТЕ, тук и сега - всеки ден. ВСЕКИ представителен политик ВИНАГИ вярва, че представителната "демокрация" е демокрация, което си е просто психологическа болест. Вярванията, вярата НЕ са интелигентност. Те са взимане на решения ПРОТИВ твоята интелигентност. Представителната "демокрация" НЯМА нищо ОБЩО с демокрацията, защото представителната "демокрация" е РЕАЛНО фашизъм. Защо. В представителната "демокрация" ВИНАГИ чрез фалшиви, АНОНИМНИ и фасадни "избори", и то само за ЕДИН ден се изземва безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин - това е фашизъм. Когато някой се МИСЛИ за по-висш от останалите и ТВЪРДИ, че Вие ТРЯБВА да го СЛЕДВАТЕ - това е фашизъм, а ВСЯКА представителна "демокрация" е изградена върху ТОЗИ фалшив основен закон, това е ЗАКОНЪТ на фашизма. В представителната "демокрация" гражданите НЯМАТ право на власт, в представителната "демокрация" гражданите НЯМАТ право на реална и пълна ИНФОРМАЦИЯ - това е фашизъм. Ето защо - фашизмът, това е представителната "демокрация". Представителната "демокрация" е ПЪЛНА диктатура - цялата власт и целият капитал и цялата реална информация е ВИНАГИ в ръцете на шепа "хора" (ЛИДЕРИ). Всичко това е НАЛОЖЕНО от тях единствено чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ върху ВСЕКИ гражданин - всеки ден. Винаги ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт от и за ВСЕКИ гражданин. Постоянна пълна реална информация от и за ВСЕКИ гражданин. ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия. Представителната "демокрация" (ФАШИЗЪМ) е била и е - ВИНАГИ цялата власт и целият капитал е в ръцете на ШЕПА "хора" (ЛИДЕРИ), и това е наложено безусловно върху ВСЕКИ гражданин. Никога ВСЕКИ гражданин НЯМА достъп до постоянна пълна и реална информация, НИКОГА шепа "хора" (ЛИДЕРИ) НЕ носят индивидуална ОТГОВОРНОСТ за своите действия. Именно това е фашизъм, а НЕ демокрация. Държавата - това е ВСЕКИ гражданин. Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ и реална информация от и за ВСЕКИ гражданин тук и сега - всеки ден. ВСЕКИ гражданин, ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.

Това е утопия, която не може да бъде осъществена в България. Никога.....

Да се върне сега и незабавно социалистическата милиция и този идиот веднага ще разбере от къде изгрява слънцето. Застрашава националната сигурност и отива там..............................

къде сте българи този тука е за едно място с лекари без граница и гост на комарите които ще го научат кон боб яде ли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бе на тоя циганин няма ли кой да му дръпне един здрав бой, че до края на мизерния си живот да се моли за здравето си, а не да мисли за радикален ислям?

хората се радикализират от лош живот и отношение трябва с акъл не с тъпотия

Хахахха, толерастията ходи по соросодките. Въпроса е: заразна ли си?

имам предвит като цяло специално този да го бият ако е правил клетки но като цяло много се насъскахте срещу малцинствата и ще направите проблем

Правил е клетки, кафези и кошници. Ако си по-запазена може да те хареса и да те вземе за една от 4те си жени