МОСВ: Няма превишени норми на радиоактивност

Няма превишение на нормите за радиоактивност в България, съобщиха от МОСВ във връзка с информация, че радиоактивен облак с рутений 106 е преминал над България.

Обратно в новината

Коментари - МОСВ: Няма превишени норми на радиоактивност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

даам, обгрижват ни отвсякъде- едни с химия, други с радиация, едни нарочно, други от пословична некадърност- свят широк, хора всякакви.

Не знам за радиоактивността, но горната снимчица е прелюбопитна с оная леко диагонална бяла ивица на небето, по-известна като кемтрейл. По този въпрос президент Радев бе поел публично ангажимент да пита НАТОвци с какво ни поливат от техните самолети - защото тези следички оставят самолети, излитащи от НАТОвските бази у нас (по света - също!). Така че нека не се лъжем - тровят ни като хлебарки с алуминиеви, бариеви и други наночастици, които проникват навсякъде - въздух, почва, питейна вода (!), а ние ДЕБИЛНО се правим, че не виждаме нашареното над нас небе!?!

Каква радиоктивност, бре момци! Вижте какъв е въздухът в София от 2-3 дни! Не ви трябва радиация... Нощно време човек не смее да отвори прозорец, а през деня на се движи по улиците.

Интересно.. Защо всичките ни демократични ( коя от коя по-по най )медии досега си мълчаха? Колко ли процента си зададоха този въпрос? ( жокер: Със сигурност не е процента споменат от една статия от преди няколко дни)

Няма и продължава да намалява...

Понеже при демокрацията не е възможно да бъде прикрита информация, разбирайте че вече сме се понадишали и с рутений...

Льотчик Радев изтропа ли се по въпроса?

РУСКАТА РАДИАЦИЯ Е БАЛСАМ ЗА ПУТИНОИДНАТА МИ ДУША.

НЯКОИ В РУСКИЯ КЕНЕФ ПАК СА ПРЕКАЛИЛИ С БОЯРИШНИКА И АНТИФРИЗА.

Дави кажа баш си е повишена радияцията. Имам две канарчета и от вчера вечерта прават пуюк-пуюк нещо такова, а не обичайните звучи където си ги издават. Пък съм чела че канарчетата реагират на радияцията много по-вече от нас.

Мда, аз пък имам две глави, от радиацията ще да е...

Танче, знаеш ли какво означава МОСВ? Щото и и там има едни патки като теб...

кадя викате е публикувано туи несто - на ква страница - ни моя да спа последно време дал неи от туи несто а??? ма нали неи кат чернобила??? другио пат и по талавизора да кажити и по селската радиоточка може!

Тая вечер такъв боб ще ям, че утре франсетата да му мислят!!!

Тази "приятна новина" са я оставили да отлежи, за да ни я сервират точно на 10ти ноември. Благодаря ви другари комунисти - иначе казано убийци, крадци и предатели на българския народ!

И аз благодаря на десетоноемврийката паплач.

Че не те убиха ли, както вие избихте 300 000 българи след 1944г.? Да, трябва да сте много благпдарни, че не постъпихме като вас.

За тази радиоактивност се пише още от октомври тази година по чужди медии, но никъде не се споменава Русия, като източник на това замърсяване. Индъпендънт споменава в своя статия от 10,10,2017 г., че това вещество се изполсва при химиотерапия на очни тумори. Откъде ДИР черпи данните, че източника е руски в предишната си статия от днес?????

айде бе. верваш ли си? ми иди на страницата на френския ядрен институт и си чети, може да си го преведеш с гугъл, ако не разбираш иначе. Да не говорим, че самите руснаци вече си го обсъждат по медиите.

Погледни карата на радиационная облак - беше поместена в първата статия за деня - при това не се казваше, че е от Русия, а от Урал, демек който не знае къде е Урал да не се сеща за Русия.

Използва се и в батериите на сателитите, може да е от паднал спътник цялата работа.

Не. И там е проблемът.

Напротив. Ясно се казва, че аварията е станала в Русия или в Казахстан.

Минал, заминал... и те така. Приличаме на опитните жаби, които една по една изчезват от кофата с опитни животни в името на нАуката. По-добре невежесто. Невежеството е блаженство. А и в крайна сметка, какво се очаква да направя, като ми кажат че има повишен радиоактивен фон..... ? Затова топла бира, студени кебапчета и малко бой над жената преди съботното дерби и всичко ще си е по старому. Това че лаят светещи охлюви навън, въобще не е моя работа.

Абсолютно. Ноо, само до момента, в който охлювите стръвно ти налазят кебапчетата, а едно от тях жално каже: Мяу!

Сега разбрахте ли защо беше тая лъжа с червената армия спасила евреите - ЗА ДА НИ ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО от РАЗДИАЦИЯТА, КОЯТО НИ ИЗПРАТИ РУСИЯ, и както пти Чернобил ни уведомиха много навреме!!!

За това знаех още миналия месец, а дебилите го научават чак сега! Ха, ха, ха!

Спокойно, всичко е под контрол. Тихо само, да не се разчуе,че сега вече ни се такова такованката.

Нещо пак е гръмнало при руснаците

И пак от Русия идва тая радияциа и пак много навреме ни го казват.

Тоест искате да кажете, че са повишени, но не превишени

Тея глупаци от МОСВ думата не им струва 1 стотинка! И във водата в Хасково няма уран ама хората СВЕТЯТ през ноща! Да пукнете дано в тва министерство всички - от чистачката до началника на политическия кабинет и министъра!!!

Няма "казъл-рекъл"!!!! Да покажат документ!

АМЕРИКАНСКИТЕ АТОМНИ БОМБИ ДЕТО ГИ ПРЕМЕСТИХА ОТ ИНДЖИРЛИК В ДЕВИСЕЛУ РУМЪНИЯ СА ДАЛИ УТЕЧКИ :))

Не, ама и това, което е, не е никак смешно. А ти май си от процент номер 79. Шегобиец.

ПРИ ВОЙНА РУСНАЦИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ГИ УДАРЯТ ТИЯ СКЛАДОВЕ С АТОМНИ БОМБИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ... СЛЕД НЕГО НА МЯСТОТО НА КАРПАТИТЕ И ЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ ЕЗЕРО ... 2О МЕГАТОНА ВЗРИВ ..