Скенери за радиация за 35 млн. на всички ГКПП

Българските граници вече са по-сигурни с 27 нови системи за откриване на радиоактивни вещества. Скенерите са на стойност 35 милиона долара, дарение от САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Скенери за радиация за 35 млн. на всички ГКПП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е тоя подарък??? Българските уреди за радиоактивно засичане са едни от най добрите по света и далеч по евтини. А пък не са нищо сложно.

Ние подаяния не искаме ! Платете си за военните ни бази , над десетилетие ги ползвате на аванта . С лихвите , разбира се ! Компенсациите за Българските Марици 1-3 , за иракския дълг , за спрените енергийни проекти ... , за отнетите оръжейни пазари също влизат в сметката . Дължите ни два вагона кинти , в евро , естествено :))) Плащане в зелена тоалетна хартия не се приема !

и ще се на.ереш от искания ?

Сакън недей, навремето Кадафи поиска американците да си плащат за това че ползват военно-въздушната база край Триполи... и от първи дружки американците така го намразиха че се превърнаха в най-върлите му врагове.

Тия дето носят такива вщества минават през ''вип пропуските''по границата дето си влизат кога и как си поискат а не през летищата ама толкоз милиони добра комисионна носят а и работа на друга страна на хората осигуряват,,

Благодарим на Америка за дарението.

loyola

Държавна поръчка? А като така и така досега са ги хващали, защо трябва да наливат пари в САЩ?

А компютърна система за митниците?

Благодарско за подаръка... ама България произвеждаше най-добрите прибори за засичане на радиация.

Ха,ха,ха ще селдят за радиация на летищата,докато през граниите влизат престъпници,терористи и биологични бомби с любезното съдействие на държавата дарителка на скенерите. Браво,тавариши евроатлантици.

На дарените от UK джипове им издишат скоростните кутии. Интересно ми е на краварските скенери какво им издиша...

Едни държави даряват, други само крадат. Такава е тя.

Ще се грижим за сигурността на израелските туристи.

Дам. В отплата ще приемем 35 000 тарамбуки.

Не разбрах това дарение от 35 000 000 долара плащаме ли го?

По един или друг начин ще го платим десеторно.

Крайно време беше да се следи за радиацията, но не само по границите!!! Преди, в София на таблата до часа и времето имаше показания и за радиацията, тази дето Русия ни подарява ежеминутно!!! Отдавна изчезнаха показанията за фона - нормален бил! Я идете в болниците да видите колко нормално облъчени хора са болни от рак...пък да е само това...но когато народът е прост, ще е беден и нещастен!!!