Найденов: Неуместна постъпка на турски министър

Външният министър Ради Найденов определи като неуместно поведението на турския социален министър, който агитира за партия ДОСТ за предстоящите избори у нас.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: Неуместна постъпка на турски министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се разрешава на турски министри да правят пропаганда за изборите в Турция!

И това мрънкало е външен министър!? Още малко и ще се извини на Турция за изказването си!

Който работи срещу България да му се отнеме БГ гражданството. Българин, който първо е лоялен към Турция, да се лиши от БГ гражданство. Защото той ще ни забие нож в гърба в политически смисъл, което ще има негативни последствия за България.

Защо не сте изгонили вече дьонмето Гьокче? Какво чакате, да дойдат с аскер ли?

Просто е! След като ДОСТ с проявяват, като определено етническа и турска партия, за която идват официални лица и представители на Султан Ердоган, да агитират, то по съвсем конституционен и законен начин ТАЗИ "партия" се закрива и ѝ се ЗАБРАНЯВА ВСЯКАКВА ДЕЙНОСТ на територията на България. Всичко това дори се прави АВТОМАТИЧНО, защото е подковано със висшия закон на България - Конституцията!!

Уважаеми булгаристанци! Гледайте как се защитават своите хората в чужда държава. Това Нашето правителство никога няма а и не може да го направи. Едва ли си имат лумпени като Божо, но имат нещо много повече - държавна политика ...

Гледах и слушах интервюто при Цветанка Ризова и съм дълбоко ВЪЗМУТЕН от външния министър, който за 20-30 минути избягваше всякакви конкретни отговори на многократно зададените му конкретни въпроси. Така не се изгражда НАЦИОНАЛНО самосъзнание. Държа се абсолютно НЕАДЕКВАТНО, хилеше се като ЗЕЛКА когато трябва и не трябва, обръщаше китката в унисон със съвременната тенденция на разнополовите субекти и всячески показваше, че е готов да се НАДУПИ ако поиска Турция това от него. Срам ! Срам ! Срам !

И аз го гледах. Беше много жалък!

От 25 години в България се прилага насилствената практика на факяните жидове във Външно да работят все повече и повече педераси. Тези неопределени полове са неопределени и като българи, двуполови с преобладаваща антибългарска позиция в надупен вариант! Не може с такива нищожества да се води мъжествена външна политика. Това министерство трябва да бъде изметено на 100 % от изчадията с шлякани задници.

Тези от бсп-то вече се виждаха във властта след като направят познатата коалиция с дпс,но не щеш ли се появи Дост и сега им бръкна в задника.Много добре знаят,че няма закон забраняващ агитация в чужда страна,а и 27г.се правеха,че не забелязват не само агитацията в Турция,но и в България,а сега когато властта ще им се изплъзне изведнъж се замислили за турската намеса.Смешни комуноидчета,но по-лошото е че са жалки.

За теб са ясни две неща: 1. НИЩО не знаеш, но смело и безотговорно го показваш; 2. Профанизмът и демагогията са ти, като дясната и лявата ръка. Но както се казва, "Глупостта е безкрайна", така че дерзай - Луд умора няма, само се потѝ...

Незнам, ама пък ГЕРБ, ДОСТ и Ердоган съвсем не ми пасват, какво ще кажеп?

Проблемът е много лесно решим- премахване на двойното гражданство. Само че никой наш управник няма д-пе да го направи.

А НА НЕ-ДИПЛОМАТИЧЕН ЕЗИК ... "ХОДЕТЕ ЯЖТЕ СВИНСКИ ОПАШКИ":))

Турският министър може да агитира за когото си иска и само Турция може да го хока. Не искате намеса във политиката ни? Това е шега или опорна точка. Ние нямаме политика собствена. Ради лъжата говори за Европа на 1 скорост, но Ради забравя да обясни как това ще се получи. Едно е ясно Ради - никой няма да извади парите за да направи периферията неразличима с центъра, следователно трябва центъра да бъде приравнен с периферията. Обяснете на Французите, Германците и други защото те ще ядат повече к.р от нас в този нов план. Ние сме като умрелите вече - за нас добро или нищо. Пак да припомя - плямпането в ефир на тежки слова срещу Турция е като замерването на мечка с камъни. Добре е да не го правиш дори в зоологическата градина. Ердоган разплака националната ни сигурност и инсталира Доган и Местан тук, след това се качи в машината на времето си и почна да търси Сара Конър.

Освен да хвърляш поплювки по най-накрая един способен и с опит външен министър нищо друго не казваш. Ти самият не си наясно за това, което пишеш. Но ако си с връзки, симпатизант на турция, дост, и ако България наистина я изтласкат в периферията на скоростите, нищо чудно един нищо и никакъв "разбирач" като теб, отново да оглави външно.

Браво бе, баЦе! Ти си жив пример за профанизъм и простотия... а и наглост в неумерени количества!! А най-лошото при такива дебили, като теб е, че сте и убедени в олигофренията, която бълвате...

Бойко, баба ми каза да ти предам, че не е страшно да си баба, страшно е да спиш с дядовци щото не им става.. кръвното, а баба кръвно я не плаше сал да има кой да я... пердаше.

важното, че на теб Бойко ти е постоянно в устата и в гз

Още една женска шу ТК А е този найденов,смешницииииии,неуместноооо К у Р ее това е намеса в политическия и религизония живот на една НАЦИЯ! А вие сте ш У н Д р И!

"Неуместна" - реакцията на МВНР е повече "неуместна"...

за турците в българия не е важно да влизаме в парламента ние имаме парламент в анкара за нас е важно турската култура с турция и мюсюлманството в българия. руското дпс не ни интересува

Призовавам всички, да се борим за ЗАБРАНА НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО. БОКЛУЦИ като горния нямат работа в нашата родина.

Глупости, нека да има двойно гражданство! Но да се забрани на граьдани на държави извън ЕС които не плащат данъци ж БГ да имат право да гласуват...така отпадат всички турчеещи се и циганеещи се от изборите.

сам си пишеш коментари и после им опонираш:))) Не така...този тролски метод вече отречен..не работи:)))

Май ви са малко враговете, много тъпо.

Турцуя е в голям икономически застой заради "императора" си и се надявам в скоро време да се радикализират достатъчно че да бъдат изолирани от цивилизацията поне за 100г

Гьокче, хващай продажника си Местан за ръчичка и беж в Азия, че скоро се очартава да ви утиснее в Европа.

Г-н Найденов се е изказал повече от дипломатично. Какво значи "неуместно"? Поведението на турския министър е НАГЛО, а на посланика - БЕЗОБРАЗНО. Започнали да се разпореждат в България като у дома си. Я у лево! Посланика си плаче за Персона Нон Грата още когато укриваше Местан от гнева на Доган. Закъснели сме дори да го изхвърлим! Що се отнася до ЕС - не може и вълка сит, и агнето - цяло. Ако ще се подчиняваме на брюкселските зелки - губим независимостта си и ще ни напълнят с мигранти. Реформирането на ЕС (ако ще оставаме в него) трябва да е в посока на по-голяма независимост на държавите-членки, а не подчиняване на безумни разпоредби и суспендиране на националната конституция!

+1 ! Подкрепа за всяка казана дума!

Питайте Боко,дали не можем да допуснем намеса във вътрешните работи?Можем и още как Можем да регистрираме тутска партия начело с национален предател.Можем да признаем фалшифициран вот от Турция.Можем да им върнем хора без санкцията на съда.,и т.н.

Това е първия министър посочил самата изтина директно!!! Рано или късно България както върви назад ще се окаже пак извън ЕС защото на западняците не им трябват гниди.

Всеки който се чувства резак, бухчата и в анадола. Ние сме съвремени европейци, на които нищо човешко не им е чуждо и няма да позволим някакъв резак с мерак да ни дава наклон на... как да си живеем живота.

Хм дупим се на Турция,предаваме им всички техни граждани,а техните престъпници бягат и не се връщат,посланника им се разхожда и агитира.бихме могли да затегнем малко режима и ние.не мислите ли?а нелегални имигранти продължава да има.ние се държим като добри съседи а Турция ни смята за заден двор. На мен всичко това не ми харесва.

Турците се взеха за много важни.... Опитват се да се бъркат навсякъде и във всичко, но като теглиха майната на реформата на Ататюрк те демонстрираха, че избраха исляма пред цивилизоваността, но нямат петрола на арабите, така че ще върнат попарата.... Е не зная точно как, но скоро ще стане ясно. Добре че се поклониха на Путин иначе досега да са ги гушнали......

ви го каза...брекзита е началото на края...всички останали приказки са излишни...

някои неща имат два края

Сорос пак е прав. ЕС в този си вид няма да го бъде. Първият вариант на Юнкер е ЕС да не се променя, но и според Найденов този вариант е невъзможен. Невъзможен е и пети вариант, пълна интеграция и федерализация с участието на всички останали 27 страни! Така че остават само 3 възможни варианта.

кажи и б....а то е,че след точно 5г ес няма да има...само слепите и кухите кратуни не го виждат...и ония там,наследниците на буржоата реститути от преди 9.9.1944г. дето все комунисти и руснаци им бъркат в задниците...е да те са по 1% от бг народ....и още отсега трябва да си стагят куфарите за след 5г...къде ще емигрират...щото ще има такива огради в ес,че и пиле няма да може да прехвръкне от държава в държава...всеки ще се спасява като пиле у кълчища...

ти си от уйкиликса, всичко знаеш, кажи още нещо де!!!!!!!!!!!

Това ще да е от ваксината, спокойно! Директно в главата ли те ваксинираха? С чугун ли?

с Боярищник, директно в мозъка...според мен!

dobrin

все пак годинката все още я няма.

Всички проклинат съдбата, че сме нямали късмет и политиците ни не били на ниво, примерно като тези в Люксембург. В това хората виждат една от причините българите да са най-бедните в Европа, а в Люксембург хората да са най-богати. Министър Найденов е европейски политик, ама пак сме недоволни, бил като културтрегер и трябвало да размахва томаховката!

Ради, още Найденов, спрете това двойно гражданство за България и Турция, по отношение на съществата наричащи себе си турци. Това е дебилизиран примитив. Щом живеят в Турция са турски граждани. Там работят, там плащат данъци към турската държава. Защо не признават наличието на българи в Турция? Какво прави държавата по въпроса-нищо. Но спазва "евроатлантическите" ценности. Колкото по-скоро България напусне ЕС и НАТО, толкова по-скоро ще се почувства просперитета.

По-достойно от Даниела Митова, но може и още.

А КЪМ КОГО Е АГИТАЦИЯТА НА ТОЗИ МИНИСТЪР???? ПРЕДПОЛАГАМ ТОВА Е КЪМ НЯКОИ СТРАНИ, КОИТО ИМАТ ТУРСКО НАСЕЛЕНИЕ ИЛИ МАНТАЛИТЕТ, В БЪЛГАРИЯ ТАКИВА НЯМА, БАЙ ТОШО ГИ ИЗГОНИ

баети тошо нищо не свърши като хората от априлският пленум до смъртта си! и децата му дори са недоправени! не довърши и изгонването на турците, както е видно днес! в родината ни има три турски партии!

бай тошо ги изгонил, като се започне с турските сериали по телевизиите и се стигне, че манталитета на хората е от средна азия и близкият изток

Ако говорим за периферия ние сме в нейното начало по всички показатели или образно казано сме ударили абсолютното дъно , по лошото е че продължаваме да се спускаме надолу и няма никакви шансове за оправяне скоро време.

Да, така е. Но ние сме си виновни. По-голямата част от народа е калпава, има сбъркана ценностна система-харесва кражбите и далаверите, избира комунисти и ДС-ченгета в парламента и местната власт, които мислят само как да ограбят държавата и как да спъват ЕС! Затова сме последни в ЕС!

За съжаление сте прав , няма как държава с такова глупаво население да има икономически и духовен просперитет. Всичко е сбъркано като се почне от началото на прехода до наши днии най-лошото е че нито един политик до момента не поведе народа в правилна посока. Затова винаги ще сме двойкаджии , аутсайдери в дълбоката тъмна периферия на ЕС.

Министърът ни сякаш се е оправдавал с "европейските закони", а е трябвало да заяви на пряк дипломатически език, че такова поведение е нарушения на БЪЛГАРСКИТЕ закони и при втори подобен случай ще следва изгонване на посланици и изготвяне на забранителен списък-санкции, за определени турски министри и лица.

Турския посланик не за първи път се държи нагло като анадолски наглец. Тук не е анадола бе, фес смотан. Тук е БЪЛГАРИЯ!

Вълка кожата мени нрава не. Онзи недоимък местан заслужава да бъде съден за държавна измяна.

Към призоваващите за персона нон грата на турския посланик - вие български военен виждали ли си по улиците на града, в които живеете? Аз не съм от 10 г. С армия, колкото агитката на Берое, лесно е са се тегли шут отзад на турския посланик само в Интернет.:( Джинът отдавна е изпуснат от бутилката за съжаление. Министър Найденов е единствения адекватен външен министър в последните години с наистина адекватна и мъжка позиция. Но сме си със свалени гащи и Султана може да прави каквото си иска в Отечеството ни - това е положението, уважаеми аркадашлар.:(

Последните ни Министри на Вн Работи или са педали или са културтрегери като тоя............мазнъо. Дипломат, говори със заобиколки

Трябваше да бъде обявен за перона нонгра! Какво мислят по въпроса Бойко Б. и Рамадан Кънев, например, като част от предизборните им изяви и речи?!

персона нонграта! Т.е. преведено буквално лицето не е благодарно за оказаната му чест и следва да поилучи шут в задника еднопосочно!

нещо като руските посланици дето ги изритаха по нова година от щатите??

Защо посланикът не е изхвърлен? Първо на първо действията ви закъсняха и според мен не са достатъчни. За такова поведение трябваше този посланик да си замине!

....блajенни са вярващите.....вие наистина ли смятате,че наглят турски посланник Gиокче се е впечатлил,че е бил повикаH от Pади Hаиденов ?!?...абе тои заедно с онзи слуга Mестан крастосваше Bалгарiя на длаж и на шир и си правеше каквото му е угодно наи -нагло и безцеремонно ,та сега ще си го премести в другiят крачол !...щеше да има ефект ако бе обявен за персона нон грата и изгонен от Bалгарiя (още повече ,че тои отдавна си го е заслужил )!....на DOCT да и баде отнето разрешението да баде избирана на предстоящите избори !...според балгарските закони тя е противозаконна и откровенно антибалгарска....абе какво да говорим...поредната проява на хилавост в нашата ваншна политика...на зависимост...на отнет суверенитет...на васална дарjaва ...на дарjaва без собствено независимо законодателство !!!..."и нии кат Eвропа" ....jaлка работа !!!

Ленче, тури си една кирилица, да те четат. Ако не можеш, мога и аз да ти я туря.

неуместна, неуместна, колко да е неуместна?? колкото курнелия да се среща в съмнителен хотел с чужд разузнавач да обсъжда кандидат президент на България, или по неуместна?

тука ли си бе охтичавия

разбира се че съм тук! докато дори и един русолюбец хазайничи в моята България, аз ще съм тук

как ще го коментирате, другарю министър?

изглежда не е доучил българската история. България вече повече от 139 години не е васал на Турция. А такива долни и предателски типове като него несаждат упорито чувството, че на резняците още са господари и всичко им е позволено да приказват или вършат. Найденов, влизай си във функциите или напускай - в Чистота" все още има вакантни места.

Драскачи!

И разбирачи!

"Външният министър Ради Найденов определи като неуместно поведението на турския социален министър, който агитира за партия ДОСТ за предстоящите избори у нас." Този министър е на най-високо ниво от всички останали и буквално е като европейски политик!

Министърът каза, че нито един от петте варианта не предвижда ЕС да бъде на две скорости и да се обособят ядро и периферия, но че водената полемика за вредите за тези от периферията е полезна!

Браво на тоя министър! Трябва твърдо срещу капута местан и всички катили като него! И трябва веднага да бъде премахнато двойното гражданство и никакви фесове да не могат да гласуват за определяне на живота в България!

А какво ще стане ако бългаски министър се "изходи" по въпроса за референдума в Турция 2 седмици преди провеждането му? Ти май не си български, а турски министър на Вн.Р.