17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Дали примиера е обмислил последствията". Това ми звучи като открита заплаха от устата на руското мекере РР . Даже и Митрофанова не си позволява такива заплахи .

Трябва да бъдем вечните слуги на Русия.Нали искате да сме независими,що трябва да търпим руски лицемери които измислят лъжи и нападат независими държави,които не искат да им се подчинят.

Премиерът в оставка пет пари не дава за последствията за България! Нали блестящо е изпълнил заръката на американското посолство. За него това е най-важното. Скандално е да вземаш решения от стратегическа важност, когато си лишен от доверие. Защото това решение е еднолично решение на Кирил Петков! Приказките за решение на министерски съвет са глупости!

Господин Президент! Направо ти се чудя на акъла,как още го търпиш това и не си вдигнал каквато армия и аме и не направиш преврат!!!!

С какво да обмисля бе, Румене, тоя не прави разлика между горната и долната си глава !

Извини се беее!

Муньо, ти обмисли ли го добре като последствия, когато срина държавността, насъска всички институции една срещу друга и докара някакви млади и красиви на власт? А?

И какви ще бъдат последствията бе, Радеффф? Ну погоди ли ще ни спрат?

Последствия ще бъдат дледните!!! -"жена ти ще забременее от вълк и детето ще те изяде" Разбра ли???

не може да мисли ,той е като маймуна със зареден калачник

Не бъди циничен г. Президент. Кирчо не мисли а изпълнява даден сценарий.

ПеПе и Гърбавите са вредни за България и служат на чужди интереси , да се товарят на два самолета и марш да пасът говеда при байПън .

Льотчика да ги натовари всичките 70 на самальота и да ги закара в Москве.. Може да вземе и наглата леля. Тя не е изгонена, но трябваше да бъде първа в списъка. И най-добре зеленият чорап е да си остане там. Няма нужда да се прибира. Един агент по-малко....

Президента да тресне един шамар на това лайно , докато не е вкарало във война и изтребило работоспособното население на България подобно на украинското лайно зеленски

А бе, Кире, малоумен премиере мой все още, кой идиот ти каза или ти го нареди, а може би ти с тъпата си собствена кратуна си го измислил - да изгониш от България 70 руски дипломати!!! Много добре знаеш, че ние в Русия я имаме десет дипломати, я нямаме. И по логика те не могат да ни отговорят реципрочно! Ти какво искаш бе, вреден и дебилен малоумнико?! Да предизвикаш дипломатически скандал и Русия да прекъсне дипломатически отношения с България ли?! Понеже си недоучен и тъп да ти кажа – даже по време на Втората световна война България и Русия не прекъсват дипломатическите си отношения!!! Независимо, че са в два напълно противоположни лагери!!! И без това си пътник от българската политика, кирливецо Кире! Не знам кой излъга президента Радев да те направи министър!!! Махай се бързо, защото скоро даже и до Канада няма да можеш да се прибереш, задушен от народната любов, безумецо!!!

ако основанието е, че са работили за чужди интереси, първият, който трябва да бъде изгонен, е Кирил Петков."

Не бе, за интересите на България са работили. Руснаците винаги работят за собствените си интереси. Корумпират наред. Половината партии са на хранилка при тях

Вече разбрахме че искаш България да е втората Украйна. Няма да стане, народът е доста по-мъдър от теб.

Киро и Обмисляне са две неща.....доста несъвместими

Президентът е наясно, че под ботуша на алианса НАТО ще се рещава кой какво ще произвежда. Тъкмо го писах под други новини - точно това е целта. САЩ ще окупират ЕС освен с корупция, сега и с войска. И ще започнат да налагат кой какво има право и какво няма право да пороизвежда. Тогава ще видите какво робство следва от пристрастието на глупаците по САЩ! Разполагането на войски е под формална причина. Русия няма капацитет да напдава Европа, тя си решава проблема с въоръжените и финансирани от САЩ нацисти по границата. Байдън лъже, политическите ни лидери са заплашени и подкупени достатъчно, за да повторят лъжите му. САЩ окупира Европа и си прави пазар под диктат. По подобие на диктата за ваксиниране, където Свтовната здравна организация лъга под диктовка на САЩ и накара милиард хора да приемат вредни ваксини. При това при младите нямаше параметри на пандемия, поне по смъртност. Поради страх имаше погром върху здравните системи. Всичко това под диктат на САЩ, а сега сърдечно съдовите проблеми при васинираните са три пъти повче от преди, което ще води до смърт след ваксинации без нужда от ваксинации. Ето така безогледно САЩ ще диктува кой какво да прави в ЕС и няма глупак, който да не знае, че това убива и обществото и доходите му. Ще приказват глупости като запрости и уплашени хора, докато изпиват соса на Европа. Има ли войска някъде, целта е икономическа и политическа, не е просто военна. Задава се робство! Как да се опазим?! Не става с Кирил Петковци. Борисов беше по-добър в това, но се осра с ченгесарски простотии.

Досега как беше бе дебилчо, че и още го има, руската ръка да води българската политика! А за робството към СССР, което продължи като робство скъм Русия и още не може да се премахне какво ще ми кажеш? Българските служби (ДС) под диктата на руските/ съветските (КГБ) си създадоха демокрация. Най-върлите комунисти с пари на партията станаха капиталисти. Лустрация нямаше, службите не го позволиха в България. Всички от ДС изведнъж се преобразиха ни лук яли, ни лук мирисали. Затова руското робство продължава - партии създадени от службите, постоянна намеса на Русия и коментари за това какво трябва да прави България за да бъде руски слуга. Опит на руски служби за отрявяне на български бизнесмен. И.Т.Н. Къде е робството - виждаш ли го или само лижеш руски задници

Първата мъжка постъпка на управленец от 30 години.

От 75 години (30+45)! 3/4 век!

А тези нали са в оставка?Генчовска я подаде сигурно седмица преди останалите. Откъде накъде хора, които да в оставка пътуват в чужбина като представители на България, взимат решения да отзовават дипломати, да подписват някакви планове, да сменят заместник министри?!!Някой да ми обясни защо докато са в оставка са два пъти по-дейни?!

Трябва да се извеним на Русия. Този хлапак изпълнява поръчки и ще вкара България пряко в войната. Следващото правителство да преразгледа решението да се забрани на Петков да излиза от България. Затвор за пречиняване на огромни вреди за бг.

Извинявай си се и не забравяй да им целунеш ръка.

И задника!

Вие ще ги целувате, веднага след като дойдат руснаците. Ама няма да помогне, пак ще има съд за предателите

Извинявайте си се помежду си колкото си искате! Но един ден, когато този изрод и терорист Путин се разкара и ако и когато и Русия започне да става нормална и цивилизована дъргжава, ще има много на нас да се извинява - и за окупацията и руското робство, и за геноцида след 9 септември, и за лагерите, репресиите. Кражбите и убийствата. И за голяма част от откраднатите над 250 мириарда от България през последните 30 година чрез мекеретата си в България!

Киро,тъпа на Ра ще ни вкара във война и ще си замине.Така са му наредили от козяк

Киро нищо не е обмислил.Така са му наредили убийците на индианци. Пък и той от кога взе да мисли ?

Хахаха...Възможно ли е резидентът да не е знаел? И онова недоразумение от Няма такъв народ също? Браво на Петков!

А мандата връчихте ли го? С консултациите стана ясно, че целта е протакане. Няма нужда да се бавите до отпуските през август. Подменаната политика и реторика от предизборния период имат нужда от избори. Които ще се явят като вид референдум за и против водената линия.

Пп=САЩ

ПП се оказа троянският кон на САЩ в България.

хубавите новини идат една след друга , идва евтин азерски гаZ за нас , вдигнахме ветото за ЕС на Скопие и Тирана , иZгонихме две роти почти два-триста евраZийки шпиона , Туркия вдигна ветото , а братските Финландия и Швеция влиZат в НАТО , всичко тва кара русифилите гаZ да чишкат от яд :)))))

Да пикаят. Ако искат и да се насерат от яд. Ватници прости.

На г-н Петков не му пука, той каквото можа направи. Да му мислим ние, които не сме граждани на Канада.

Когато наша Митрофанова пръдне в посолството, всичко от "Възраждане", ИТН, БСП и президентството се насира.

Радев и Петков доказаха че играят в един отбор, независимо от престорените противоречия. С цялата омраза към Русия, но този акт не е изгоден за България, нищо не допринася и нищо не решава. Напротив, това е много опасно заиграване. Ние искаме да предизвикаме изостряне на напрежение скрити зад НАТО? Готови сме да станем фланг на НАТО? Или искаме да имаме умерена политика базирана основно на националният интерес?

Какви, последствия, бе, фатмак? Русия на Путин е в изолоцаия и всички нормални държави странят от нея.

Кои са всички , тези които са колонии на Сащ

Така е, освен африка, южна америка, азия без корея и япония. Или може да се каже , че за санкциите срещу Русия са една незначителна част от човечеството. По-малко от милиард население.

Радев, доказано "Кирил" и "мислене" са две взаимно изключващи се понятия!

Абе, Радев, откъде го намери този шизофреник Петков? Не забеляза ли още тогава, че момчето има психически проблеми? Защо го препоръча в политиката, така ли ти наредиха годподарите от Вашингтон?

Не господин Президент, на министъра в оставка, му е забранено да МИСЛИ !

Обмисли го е идеално, другарю прорушняшки лизач!

Какво е “премиер в оставка”, това е ужасна глупост: Би трябвало веднага след вота бившите управляващи да бъдат изведени от парламента, да им бъде забранен достъпа до парламента, да им бъде снета охраната, отнети служебните телефони, компютри, автомобили…. Те вече са уволнени.

Простото Киро не само, че не мисли, а и отдавна е доказал че каквото бръщолеви устата му, няма връзка с главата му. По-страшното е, че все още има доста поддръжници сред младите хора, които му се вързват.

последното не му се отдава много!

той Кавала въобще не мисли така са му наредили в крайна сметка след месец ще си фани челедтта и у канадско и неможеш и да го съдиш

Това руско мекерета трябва да бъде свалено от поста

Едно нещо обаче вече промени премиерът ни Кирил Петков, и то е изключително нажно! От Кремъл могат да ни мразят или да претендират ме ни обичат и че сме братя, мотат и да ни кренетят и плюят, но не мотат повече безнаказано да ни подценяват и унижават и хем са ни грабят и вредят, хем да изискват да сме им вечно благодарни, покорни и длъжни! И това е много важно и много добре!

това е била неговата мисия, с която е бил поставен тук! Сега ще му сърбаме попарата ние.

Ами щом така ти виждаш нещата мога само да ти пожелая - духай супата:) И се моли за няколкото изгонени пуски дипломати, които се колебаят накъде да поемат със семействата си и дали да не поискат поритическо убежище! Докато Митрофанова и Путин се чудят още кой ОТ ТЯХ издаде цялата им чета, както някои тъпанари ще разберат по-късно…

Толкова много простотии сътвори Кирчо за уникално кратък срок, де да беше само това с дипломатите. Супата ще му я духаме всички ние. Той ще си живее охолно на запад и ще се кефи в каква яма ни е бутнал.

Нищо не е обмислил. Той е истинска кукла на конци. Казали са му, гони 70. Гърция гони само 8. Мн се престарава. Като е в оставка има ли право на такива сериозни маневри? Трябва да се орежат правата в конституцията на мин.председателя в Оставка. Не може в оставка и да пподавължава да прави поразии. Боклук

_stankow

Какват ти конституция - цялата политическа система е гнила. Не може един чужд гражданин, в оставка да нанесе вреди за десет години напред и никой да не може да го спре !? Ами че това е държава, не му е бащиния !

САЩ имат около 200 служители в посолството си. Половината са шпиони. България има около 20 служители в посолството в САЩ. Веднага изгонете 180 американски шпиони!

сука ти в неделя си заминавш, ходи да стягаш куфара.

Имаме и консулства в САЩ.

България е на косъм да провокира война на НАТО с Русия, която изглежда неизбежна. Държавата ни е американска колония, ТОТАЛНО ЗАГУБИЛА СУВЕРЕНИТЕТ. Колония на Америка на Байдън, а не на Америка на Тръмп. Русия няма да се церемонии - една ракета и преди да събудят Байдън, не дай си Боже, Сопот ще е изпепелен. Сорос съсипа Украйна с Майдана през 2014 г.. Тя вече загуби много територия, за жертви да не говорим. На ред е България. В Свищов е стъпил крака на генерал Гурко, за да ни освободи, а не крака на Дьорд Шорош. ДУПЕДАВЩИНАТА ни постави световен рекорд. Само дето не знаем, че след 8 ноември светът ще е друг. Горката Украйна. Попадна между руския чук и американската наковалня.

Пак се е произнесъл като типична руска фуражка! Какви последствия бе село?нЩе ни спрат освен газа и москвичите ли?

_stankow

А малко ли е да тръгнем с такава "позиция" на преговорите за газа ? Които предстоят, в края на годината ! И няма Петков да ги води, дреме му на него ? И като спре газа - спира парното, спира топлата вода, спират стъкларските, металургията, военното производство. А ако спре и нефта ? Не може така лекомислено, като една Лайън да се разсъждава !

Последствия ?!?!? Първо на България и Полша резнаха газтта, в клуба на "неприятелските държави" сме.... Най-много за изгонят и последните 20 дипломата от Българското посолтво ( но тогава няма кой да им издава визи)... Всъщност това изгонване закъсня...

Зеленият чорап докара тази банда несретници а сега продължава да всява смут в държавата. Опасявам се, че целта му е само една - да превърне страната в президентска република и да узурпира властта! Каквото и да става запомнете, че никога България не бива да става президентска република! Спомнете си Чехъла най-малкото. А също и Украйна - те така се подведоха и преминаха към президентска република и това беше първата необходима предпоставка за гражданска война и последвалите събития!

Както винаги-не разбрал, не знае и т. н.

българин защитаващ чужди/руски интереси! Пример: К.Копейкин, Р.Петков, Р.Радев, М.Манолова, Т.Дончева и т.н.

а по-голямата част от останалата тумба защитаващ щатските.