Радев за диалога с Борисов: Първо да излезе истината за записите, шкафчетата и корупционните схеми

Президентът изрази своята признателност „към всички будни граждани“, които протестират срещу „моралното падение"

Обратно в новината

Коментари - Радев за диалога с Борисов: Първо да излезе истината за записите, шкафчетата и корупционните схеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което един добър политик се отличава от посредствения е начинът за постигане на дадена кауза,цел в интерес на групата хора които урпавляваш.Нашият президент нищо не чува от това.Прави тъкмо обратното.Вкара Бг в такава иституционна криза,за която историята няма да му прости.Нито този,или следващия с каскета.Още по малко българите. То ,че искаме по добро управление е ясно,но но да събаряш и малкото което е постигнато,и да насъскваш българите един срещу друг си е престъпление. Уличните боеве с кучета не е ли престъпление господин Радев?А хората в същата позиция ?Или казвате .МОЕТО ЕГО!

МАЛОУМНИЯТ ФАТМАК ЩЕ СЕ УДАВИ ВЪВ СОБСТВЕНАТА СИ ПОМИЯ ТОВА Е ЕДИН ДОЛЕН ПЕДЕРАСТ КОЙТО НЯМА МЕСТО ВЪВ ПОЛИТИКАТА

Фатмака е напълнил гащите от страх и бълва змии и гущери.Само като чуе за Каскета и го втриса, защото скоро след като му свърши мандата ще бъде разследван за редица явни и доказани престъпления и нищо добро не го чака.

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА МАФИОТИТЕ Е ЧЕ ИМА ИНТЕРНЕТ И ПО ИНТЕРНЕТА ВЪРВИ НЕКОНТРОЛИРАНА ИНФОРМАЦИЯ!! КОЛКОТО ИДА СЕ НАПЪВАТ ПРИДВОРНИТЕ ТВ, РАДИА , ВЕСТНИЦИ И ПР ФИРМИ С ТЯХНИТЕ ТРОЛОВЕ НЯМА КАК ДА СЕ СПРЕ ПРОТЕСТА! ОЩЕ ПО-СМЕШНО Е ЧЕ ПРИ ВЧЕРАШНИЯ ПРОТЕСТ АКО ТАКА ВЪРВИ БОЖКОВ ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ПАРИ !! ХАХАХАХАХАХХА 11 ГОДИНИ МРАКОБЕСИЕ!!

Яжте ми пресните лайна всички комунисти!!!!!!

Народът го е казал - от всяко дърво свирка не става, както от военен и член на БКП президент не става, а пък баш от Радев не става и чеп за зеле.

Добре , че от член на БКП и милиционер става политик.Да си ходи в Банкя да си копае картофите.

А защо Подлогата руска не каже за любовницата си, която назначи и за съветниците си, които са обвиняеми? Това не е ли корупция? А подлагането на Русия, коетоне предателство? А подбуждане към метеж понвреме на нац.криза? Няма по-гнусно нещо от комунягата! ОСТАВКА НА КОМУНЯГАТА!!!!!

Млади момчета и момичета, има понятие "Родени лидери", такива са Иван Костов, Тодор Живков, Георги Първанов, Бойко Борисов. На гореизброените не им трябва да знаят езици да са инжинери, лекари, икономисти, библиотекари и т.н за целта те правят екипи от екцперти които са им на една ръка разстояние. Роденият лидер задава ПОСОКАТА в която върви страната, това е важното за поколения напред. В конкретният случай посоката е ЕС, НАТО. Има великолепна мисъл на Джордж Бърнард Шоу - "Не съм достатъчно млад, за да знам всичко" и "Светът се управлява от младите, които са остарели". Не позволявайте на глуповати хора да Ви манипулират!

няма да коментирам унствените втъзможности на един фатмак. Даже и да е с генералски лампази. ББ много добре го е формулирал, перефразирайки Вуте от Шопско. Чиято крилата мисъл за тъпанари като Лайньо радев е: "Уй да е - да му го намаап. Акъл не мож' му вкара". Е, да ББ се е изразил доста по-цветисто ( ако разбира се ги е казал тия неща), но това пък е сериозен принос към фолклора. Нека излезе истината със записите. И аз съм за това. Но цялата истина. И за всички, включително и за фигуранта на Божков-Черепа, дето се прави на президент. Или по-точно се опитва. Да видим дали наистина Черепа му е редил служебното правителство. Да видим кой е този неизвестен мъж от записите с далаверата с Деса-Простакеса ( ама май тя му е духънала под опашката). Да видим какви са връзките на висши служители от Президентството с престъпници и олигарси. Що се отнася до онези култови снимки с пистолета на нощното шкафче и пачките в чекмеджето, те са доста нескопосано скалъпшен компромат. Всеки, който е притежавал законно оръжие знае много добре че лично отговаря за него. И в никакъв случай няма да го остави без надзор, ей така на произвола на съдбата. Еле пък като ги знае що за стока са тия от НСО. А при положение че в стаята има и каса, това сие идиотизъм, предназначен за ТКЗС-ари. Що с еотнася до пачките с Евро, много са впечатляващи. Но.... и това е доста нескопосана фалшификация. Първо, пачка с 500 еврови банкноти е доста нефункционална. Нито можеш да я изнесеш зконно от България (в една пачка има 50 хил Евро, аможеш да изнесеш законно 10 хил), нито да ги ползваш свободно в Европа. Там на всяка купюра над 100 Евро се гледа с подозрение. Пък и защо да си държи парите в пачки? Не ели по-добре да ги държи в банка. Българска, германска, швейцарска... Той от 20 гдини е на висша държавна длъжност и по груби сметки може да има над 2 млн. А и преди това не е бил бедняк. Защо на богат човек със законни доходи над 1 млн да си държи парите в брой. Това може да го правят селяните от Северозапада, но не и разумен човек. Пък и защо при наличието на каса в стаята ще държиш толкова пари в чекмеджето. Пълна тъпотия. Предназначена за колхозниоци, цигани и членове и симпатизанти на БСП

Абсолютно си прав - това е елементарен компромат, направен за тъпаци , но развяван по медиите сума ти време.

хехехех, драги ББ пътува с държавния самолет и никой не го проверява!! Опорката пак ти умря!!

Твоята истина, Радев, е комунистическа истина. Тя обслужва тебе и господарите ти в Москва.

Желязната лейди Маргарет Тачър: Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА радеф.

Желязната лейди Маргарет Тачър: Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА радеф. ОСТАВКА НА НАЙ-миризливия, въшлив , зелен чорап.

Браво, няма какво да се обсъжда с хора които са омазани в корупция! Радев ще бъде вписан в историята на България, като първия президент който се е държал достойно, а не като Желю, Стоянов и Първанката мижитурки!

Къде ще впишат Радев? В наръчника по комунизъм ли?

Радев бълва яд, злоба и завист след като опита му за държавен преврат не успя, няма да има предсрочни избори и служебен кабинет, няма да има втори мандат като президент и цялата му политическа кариера е пълен провал.

хехехеххе, какъв опит, какви пет лева бе душкоо?? Преврата го прави оня мафиот дето кара жипката.........

Много сте тъпи това комундетата. Защо му е на някого дето печели 12-ти или 13-ти по ред избори да прави преврат? Ами че той огато си иска може да дойде на власт. Съвсем законно. С избори. Да прави преврат може да иска някой, който не може да дойде на власт с избори. като БСПІ, или техниоя фигурант :Лайньо радев. Те искат да влязат във властта през задния двор - със служебно правителство. Или с дикатура. А да не забравяме че ББ на два пъти доброволно се е отлказвал от властта. След което пак е печелил избори.

И отново ще ги спечели.

Радеф, не ставаш и за чеп на зеле, да те затворят в клетка в зоологическата градина в раздела "опасни хищници".

Радев, ти си същия боклук като Борисов, даже и по лош, пледираш за морал, какъвто ти самия нямаш, ти си национален предател, руско мекере, аморален тип, който прави секс с подчинени жени, на който си уреждал служби срещу секс, зарязал си семейството си заради една кучка, излъга обществото, че си натовски генерал, а се оказа руска марионетка заобиколен си от ДС агенти, които предават секретна информация на Русия, произнасяш инфантилни глупави речи, на нивото на седемгодишно дете, насъскваш народа против законно избраното правителство, размахваш юмруци, като селска мутра-бабаит, ти си по голям боклук от Борисов.

Абе, че си боклук и си го признаваш разбирам, ама като пишеш такива неща, защо не ги напишеш с името си и не ги изнесеш в медиите, а ги пускаш тук като някаква циганка на пазара, дето чула от един, дето му гледала на ръка? Като сте отворени, излезте открито с доказателствата и го свалете. Само да не стане като вожда ви да се сдобиете с присъда за лъжа!

Я па тоя Въх! Селяк, ти медии не четеш ли? Не прочете ли какво постанови Конституционния съд? Румен Радев може да бъде съден след като му свърши мандата. Тогава прокуратурата ще представи доказателствата си срещу Радеф в съда.

Ще ти се да не се връща, ама няма да те огрее. Мутрата Радев се разхожда по Витошка, защото Мафията не ликвидира своите. Докато Бойко има защо да не се показва. Наруши интереси за милиарди на Олигарсите, контрабандистите, Южен поток, гьола Белене и КТБ - кражбите на века. Знаете ли защо не му пуснаха новичок, или куршум от снайпер. Защото Господ го пази и закриля, защото е истински вярващ хриатиянин. Лидери на държави се раждат веднъж на сто години и той е един от тях.

Да, наруши ги, то не бяха Костинброд, Апартаментгейт, Чекмеджегейт, Асфалтгейт, Суджукгейт... Абе онзи ден бяха написали 60-те най-фрапиращи, за останалите да не говорим. Въобще силно е преборил престъпността или по-скоро е елиминирал конкуренцията.

Как може суджук да е предмет на политическа дейност? Само в България може! И в България може ченгета от ДС да правят фотомонтажи на чекмеджета с пари и кюлчета злато и тъпия народ да вярва.

ЯВНО НА МЛАДИНИ СИ Е ПЪХАЛ ГЛАВАТА В ШКАФЧЕТО! ЛОШ СПОМЕН, НО В АРМИЯТА ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА!

агент иван предлага раэговор но първо прокуратурата да раэследва работили эа руските тайни служби

хехех то ако имаше и най -малък повод до сега Борисов да го бе изкормил!! По-любопитно е какво точно има между Борисов и Ердоган??

Всички искаме да излезе цялата истина а не само едностранно. Да излезе истината и за двойната държавна заплата на любовницата на президента и полученият държавен апартамент.

Истината е, че всичко това са лъжи. най-голямата корупция е в президенството. Махай се веднага!

Излага се руската подлога , корупция в президенството, изнасяне на секретни документи към москва, уреждане на метресата станала под натиск съпруга с благинки ,две работи едновременно, евтин. ведомствен апартамент без да е нуждаеща се, служебно облагоделствуване , работа в интерес на чужда държава и продължава да лае и съска с гредата в собственото си око.

Въпреки острата и целенасочена пропаганда срещу протеста на кадрите които видях тази вечер се виждат млади образовани и интелигентни хора които са готови да отстояват каузата си не просто оставките на управниците но и отговорност за престъпното управление.

да всички си показаха дипломите от Харвард и MTI...

а като излезна истината за корупционните схеми в президентството да не би мунчо да си подаде оставката?! напротив - даже се опита да разпали гражданска война и да събори правителството и прокуратурата. а сега следва импийчмънта

Глад мори добитъка. Гладна кокошка шкафчета сънува! Путин доказа че е прагматичен човек. Има си други ч.кидж.ии. Костя, Малинов. Защо да залага само на една бита карта.

Търтея искал да си говори с Мравката. Какво да си кажат. Единия цял ден лежи в президентството и се чуди какви сплетни да забърка, на другия главата му гори от задачи.

кратун методиев сбърканисов му се прищяло примирие?! а оня с цукалото на главата се взима на сериозно.

ЦЯЛАТА ГЕРБЕРСКА ИЗМЕТ, ТРОЛОВЕ, СА МОБИЛИЗИРАНИ ЗА ПОСЛЕДНО. КАКЪВ КЕФ, ДА ВИДИШ ЛАЗЕНЕТО ИМ В КРАКАТА НА ЕДНА ОБИКНОВЕНА ТИКВА :-) ЧЕКМЕДЖЕТА, ЗАПИСИ, КЮЛЧЕТА. ...Е РАВНО НА ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР! ПРЕКРАСНО!

да крещиш. Пийни някакво хапче. Вие симпатизантите на метежниците, както и те, като не е на ващо, ставате агресивни. И 1000000 пъти да повторите лъжите си, пак няма да станат истина. Къде сте тръгнали, като нямате нито психика, нито съдържание, а само истерични претенции.

Поредният герберски трол опраскан с 200, красота :-)

Надупен протерастки трол..ха ха

ОТЛИЧЕН КОМЕНТАР !!! ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА !!! ЕООД "ГРОБ" СЕ РАЗПАДА И ЦВЕТАНОВ ДОРИ ПОМАГА ЗА ТОВА :-))

Метежниците на Радев в момента пак безчинстват. Искат по нощи, да ходят на църква и да се поклонят пред паметника на Незнайния войн. Чий са го крепили цял ден та не са си свършили тая работа. И тия насилници критикуват властта и точат лиги да захапят кокъла.

Ококорената кучка Мая там ли е

това да си герберски трол е тежка диагноэа...

Румен Радев, първи коридор, пета глуха. Булгариа.

Всеки е готов да пусне кокала срещу неизпълнимо условие. Оставка на всички - започваме с Борисов и кабинета, после Гешев и последен Радев.

Борисов и Гешев си вършат работата и няма защо да подават оставка, а другия е излишенн и вреден, защото само пръска отрова.

Прав си, вършат си работата! Пълнят шкафчета! А ние точно такова "вършене на работа" не искаме. С такова "вършене на работа" се отива при бай Ставри.

Сорри, няма да стане. Първо Радев да се чупи.

Това е потенциалът на Радев. До края на пребиваването му на този пост ще се държи евтино, сплетнически, и ще одумва работата на Бойко. Единият действа, другият търси с лупа поводи за критикарставане. Дотегна ни свекървенския му характер. Егати мрънкалото кисело.

Троле

Да се прегърнат с бай Боко и да тръгнат към пенсионното, ще получават добри/ за стандартите на обикновения човек/ пенсийки.ВЪРВЕТЕ СИ И ДВАМАТА! ПРЕКАЛИХТЕ!

Защо и двамата? Радев няма нито записи, нито шкафче! Мутрата е една любезни!

Не отива на малодушен човек като Радев, да бъде държавник.

А на мишка отива да е Министър-председател?!

На мишка не отива да е министър председател, затова министър председател е Борисов, а не някой мишок.

Радев бил малодушен! Радев редовно се разхожда сред хората без никакъв проблем, глупако! Той не е страхлива мутра!

Ами простичко е: аз не го понасям този зеленочорапест Грипен, но и през ум не ми минава да се саморазправя с него! А при вас комунисти недоклатени това е първосигнално, и дори в твоите думи прозира желание за физическа саморазправа!

да те светна. Разходките не са великодушие.

Сега ясно ли ви е кой е направил постановката със шкафчетата и оръжието? Този нищонеправещ човечец не спира да повтаря неща, за които и децата знаят , че е фалшификация . На хората им писна да слушат глупотевините на случайно попаднал на поста зелен чорап. Никаква държавническа мисъл , поведение на политически зависим слуга , липса на идеи как да се обединим, налагане на олигархични интереси- този е СРАМ за народа ни !

Ей деди, това е вицът на деня! Мютрята се наакала, а сега излиза, че друг е виновен. Значи викаш и шкафчето и записите били постановка? Няма как да са по-истински, деди! Няма мърдане! Колкото по-мърдаш, знаеш какво става нали?

Кой иска диалог с тебе, бе Руцо? Ти си никой, от тук докрая на мандата ти никой никъде няма да те покани. Ще седиш на Дондуков и ще си бъркаш в носа.

Обичания от народа си премиер го викат в Европарламента да ,го питат защо краде обичащия го народ.

Това ти си го измисли. Нито Европарламента, нито Еврокомисията имат забележки към правителството в София, а това че единични анархо-либерали задават въпроси е без значение. Няма да бутнете правителството, фуй Ставри - просто не ставате за това. А простакът Радев, един ден ще се изправи пред военен трибунал за държавна измяна. Ще му отнемат генералското звание и ще го вкарат в затвора. Ще видим тогава дали пак ще стисне юмруче.

Въй, деди, викаш мютрята е любимец на цяла Европа? Да не си пил лимонтозу, деди?

Не разбрахте ли, че Бойко е номер 1. Хората го харесват и обичат. Шкафчета, записи - не вървите. Даже и да са истински записите, хората пак ще го харесват. Толкова миризливи хиени са наобиколили Бойко, ама няма да успеят да го разкъсат, защото нямат неговия чар, защото не стават, защото са подли, защото са лицемери, защото са нечистоплътни, защото не им пука за хората. Събрали се безпринципно всички срещу един, за да го съборят, но няма да им се получи, най-малкото защото всички са с отблъскваща външност. Външността е израз на вътрешността.

Абе и аз това си мисля - откъде накъде арменец ще бута българската държава? Бабикяне, ти си гостенин в България и трябва да спазваш българските закони. Ако не - чемодан, вокзал и право в Ереван. Там ще се правиш на интересен пред тамошните арменци.

Радев! КОГА ще излезе истината за връзките ти с подсъдимата мутра- олигарх Васил Божков, с подсъдимите олигарси Арабаджиеви, сподсъдимите олигарси Баневи, с подсъдимите олигарси Бобокови? КОГА Радев? Кога ще излезе истината за връзката ти Радев с ДПС и милиардерът Ахмед Доган дето те избраха за президент, за връзките ти с генерал Решетников, Москва и КГБ дето те предложиха за президент на България, за връзките на Корнелия Нинова и Техноимпекс, за Румен Овчаров, за Мая Манолова и братя Галеви, за милионерът от БСП Бенчо Бенчев, за Миню Стайков, за Вълка, за Мултигруп? Кога ще излезе истината за връзката ти Радев с БСП и "Генералското движение" в БСП и за ръководителя му ген. Любен Гоцев, зам.-началник в I-во Главно управление на ДС, създател на повечето “силови” групировки като СИК, ВИС, холдинги, банки, крупни финансови институции и мастити бизнесмени, създал Мафията в България. Кога ще излезе истината за връзката ти Радев с всички олигарси в България, които забогатяха точно по времето на господарите ти БСП и ДПС, дето те направиха президент! Защото точно по времето на управлението на БСП- партията която го избра- държавата беше съсипана, разграбена, разпродадена, подарена, разпределена, хазната изнесена зад граница, банките фалирани, икономиката ликвидирана, Мултигруп основан, мафията създадена, НА КОЯТО ТИ СИ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ!

Копоите на Тулупа пак бият граждани пред НС

Като хвърлят бомби.. няма с перце да ги галят

А ти какво очакваш? С кафе ли да ви почерпят?

Желязната лейди Маргарет Тачър: Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. Протестиращи лумпени вървете в Сибир и развивайте шибания си комунизъм. Всички протестъри са червени боклуци и утайката на обществото. ОСТАВКА радеф-ПРЕДАТЕЛ. ОСТАВКА радеф-ПРЕДАТЕЛ. ОСТАВКА радеф-ПРЕДАТЕЛ.

Желязната лейди Маргарет Тачър: Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. Протестиращи лумпени вървете в Сибир и развивайте шибания си комунизъм. Всички протестъри са червени боклуци и утайката на обществото. ОСТАВКА радеф-ПРЕДАТЕЛ. ОСТАВКА радеф-ПРЕДАТЕЛ. ОСТАВКА радеф-ПРЕДАТЕЛ.

ами ако излезе че си финансиран от държавата за да учиш америка дали ще върнеш парите и пагоните получени там ето това е далавера на гърба на народа правота с 11 хиляди заплата ами дари ги на село дряновец те са 200 пенсионера е автоматически ще живеят европейски за което говориш направи го през целия си мандат и това значи си върнал парите от обучението сина народа

Не, Деса ще носи мартеници и така ще помогнат на народа. Няма нужда от кинти

Абе Радев ли беше отличник при обучението си в САЩ?. Или Бащицата се хвали с "Конграчюлейшънс" "...и повече не слушам..." Разликата в интелекта е огромна. Съжалявам бойковчетата за принизяването до неговото ниво

Не знам какъв отличник е, ама не може да стъпи на малкия пръст на Бойко.

Радев и в две Америки да го пратиш, пак ще си остане селянин. Баща му е бил тракторист в ТКЗС-то.

за деса контеса ... Генерале, ставаш смешен! Не ставай толкова жалък!

Активни гербоиди на амбразурата. За вас контрапротести няма ли? Хайде да ви видим колко сте или пазите държавните службички.

Тук коментар може. А на други статии не

румен грипена пак се разкарва като цветарка

ГЕРП умре! Но Боко трябва зирко да го пазят, защото знае много и другите бандити могат да му запушат устата.