Коментари - Радев за "Боташ": Трябва да се извърши щателна проверка от къде и какъв газ внасяме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клепоуХИ СЕ ОМОТА КАТО ПАТКА В КАЛЧИЩА

Всички комунисти сте селяни. От селдката фиба та до теб. Мръсно копеле

По същата логика всички евролиберали атлантици са педали, така ли е?! Ама от прост трол прости коментари.

А бе Мунчо, кой ги докара на власт педерасите, аз или ти?

Айде при главният ямболски мишок и джамбазин. Целият Ябол да бъде сринат. Мръсни кирливци

Всички льотчеци сте кирливци, още от време оно. Ако имаш вина, ще ти еба майката каруцарска...... Нали ме разбираш

Радев доброволно ли щше си подаде оставката, за да бъде разследван или чрез протести да стане?

Как може да ходи в Турция да сключва такъв СЕКРЕТЕН договор и то за въздух. Че азерския газ вече бе тръгнал от Гърция два месеца преди това?!?

От къде, за къде, кой, ... От където е най-изгодно - от там. Що за демокрация, що за пазарна икономика, що за свободен пазар, това Европа ли е или колхоз? Щатите могат да купуват руска газ, другите по каква логика не трябва ?

Много е изгодно. Половин милион на ден за въздух! Гарантирано от руските блядки.

да вкарва азерска газ през Неа Месембрия на 200 евра по курсо на ТТФ за мотивиране на бандерофците с общи покупки на газ от Еврокомисията за 800 млрд Поняли как се финансира Зеленото жуже или още пърдите та чекате фуснята

Фактите са, че на 01.10.2022 азерския газ потича към България благодарение на усилията на правителството на Кирил Петков. За чии...Радев отиде през декември 2022 г., за да подписва този ненужен неизгоден и дълговечен договор?

Г-н Радев , какво ще кажете за паметниците от СССР Времето ? Я да ви видя сега

Че ти, ако не си видял досега башибозука на Путин в България...........................

Абе тоя нормален ли е? Първо натриса на България един тринадесетгодише неизгоден договор, който ощетява данъкоплатеца с милиарди, а после щял да провеярва откъде идва газа и защо не са запълнени тръбите, ккато той ги договорил. Да попитам заради Радев през лятото парно ли ще имаме?

Гледам упорития кризисен пиар в медиите на едни нагли, арогантни крадци и предатели на националния интерес на България! Не стига, че са осъществили огромна грешка и погром с последствия, които няма да са само финансови, но и дори не си признават! Нямат честта и достойнството да си признаят, че са сгрешили. Отвратена съм от тези твари! Предателството не е диверсификация, низък генерале! А спомняш ли си като ти пуснаха записа с корупционните заявки на Копринков и ти вдигна глава и каза: „Аз нищо не чувам!“ Не чуваш, да. Но по-лошото е, че си толкова невеж, че вкарваш България в спирала, която я отвежда на най-лошото възможно място. Ти си най-голямата политическа грешка в историята на България след края на комунизма. По-голям предател от теб няма. Толкова си невеж, че даже не го разбираш. Не разбираш какво си надробил. И считаш, че като пратиш Малинов да се разправя в американското посолство и да излъже посланика, че този договор е диверсификация, ще скриеш истината. Не, няма да я скриеш, предателю! За никаква диверсификация не става дума. Защото от 2026 година по договор има съвместни доставки и не ние ще избираме източника на газ. Жалка, корумирана, евтина, невежа твар. Толкова далеч си от държавничеството, че свят ни се завива! Подлец! Невиждан подлец. Затри България. Ама така я затри, че дълги години ще страдат всички. Семпъл, та семпъл. Юмрук ще вдига! Мистър Кеш! Корумпираха го за отрицателно време. И сега го държат. И като му кажат мистър КЕШ и си врътва опашката и се скрива.

Така е и гледай какви глупости ръси. Направо нямам думи.

Като чета тук ми се струва , че всичкото трол се е събрало на пармаклъка ( който е ходил в казармата знае какво означава това в кашимерията). Щото ако бяхте патриоти, а не тролове, щяхте да започнете с цигането Иванчо, дописника в "Работническо дело", с неговата "Ликвидация-първи стъпки". После "Вервайте ми за 800 дена ша са упрайм". После Вожда Баце, прочел само една книга - "Последният мохикан" и затова 12 години отвява българското племе с 200, а след него идва ПРО100 поредният "Спасител" - парапетният баджанак - все избрани като тлъсти глисти за риболов.

Мунчо е толко прост селяк , че и жена му вече не може да го гледа , пърди в президентството и целува ръка на Тиквун .....

Първо пускаш Турски поток транзит към Сърбия и Австро-Унгария, а после питаш - "абе, що не им продаваме и ние газ".. За смях ни направихте, бе, кретени.. западняците още се чешат по главите, за да разгадаят тоя търговски "гениален" нюх на Ганьо..

Едва ли ще е пресилено, ако кажем, че енергийният министър Росен Христов е обвит в пълна мистерия. https://www.globenewswire.com/fr/news-release/2013/05/21/1606896/0/en/Dietsmann-acquires-100-of-REP-Engineering-Russia.html

Радев е мнооого неадекватен. Първо, никой не се интересува каква газ ще тече. А се ИНТЕРЕСУВА ЗАЩО българския данъкоплатец да плаща по половин милион на ден? Все пак Булгаргаз е държавно преприятие. Или те по комунистически- разхищават на хората парите и засекретяват. Радев да го разследва някой. По-лош Прецедент няма след Освобождението.

Радев е хитрец. Измества темата от това, че е ощетил с милиради българската държава. И какво като провери от къде идва газа? То пък нали в Турция веднага ще му кажат. Опитва се да измести темата, все едно бил родолюбец и за ЕС. Но....по делата им ще ги познаете.

Ей точно на това Радево изпълнение му се вика: "Кой ми сра в гащите"!!! Фатмакът "удобно" забравя, че договорът с "Боташ" беше сключен от Росен Христов, от фатмашкото "гълъбово" служебно правителство! Те на това му се вика "Ни лук ял, ни лук мирисал".

Проблемът го създаде Радев, сега ще проверява. Кого ще проверява Турция ли? Този наистина ни смята за глупаци.

Абе Вие ударно построихте газопровод на Русия, сега се опитвате да се прикриете с Радев. ЗАСРАМИ СЕ БЕ!

Ей точно на това герберастко изпълнение му се вика "крадецът вика "дръжте крадеца". Ами да бяхте врещели, когато Боко Тиквата ни построи още една газова тръба към Русия за наша сметка, но без наше кранче - в момента не тече нищо по нея и транзитните такси, за които врещяхте гербопитеците, ги няма да покрият 3те милиарда, които Боко пръсна. Да бяхте врещели и когато Тиквата плю на референдума и заяви, че нямало да строи АЕЦ "Белене", защото "на кого ше го продавам тоя ток". Ама разбира се, на герберастко-депесарската ви антибългарска шайка пак Президентът ви е виновен.

Понеже явно схващаш бавно затова ще ти пиша бавно - Радев и Борисов са двете страни на една и съща монета!!!!!!!!!!!!

Един нормален шофьор съм.И знам от къде България внася "евтин газ" за да не е зависима от Русия и го Внася от Азербейджан.А Азербейджан правят нови газопроводи и петролопроводи с Русия:)))

Радев се обърка. Ако някой трябва да разследват, това е самия той и компания.

внасяте руски и то с надценка! въпроса е при кой отива комисионната!

Вчера Тока в ЕС беше МИНУС 50 Евро за Мегават ? Тоест , защо Българите Плащат на Доган , Пеевски и Ковачки го продават на Населението 120 евро за Мегават ? Президенте Радев , Защити Народа и Децата Ни . Тези Цитираните взимат от Киловат Ток по 1 евро .

Да разследват тези магерета от снимката и директно в Пандиза. Заплатите им и банковите им сметки да се конфискуват.

И петрола при ковид кризата БЕШЕ за няколко часа на отрицателна територия като Эврозоновите лихви

ДЕНИЦАТА НА РАДЕВ, КОЯТО НАЙ-ОБИЧА ЗА ДЕСЕРТ В РАБОТНИТЕ ПАУЗИ ДА ПАПКА ЛЮТИ ЧУШКИ С ТОПЕНО СИРЕНЕ Деница Златева от изпълнителен директор на „Булгаргаз“ е снижена до длъжността „главен експерт“! По какво? Явно експерт по загубите и ликвидацията на дружеството. След като от години не се е появявала в БСП организацията в Люлин, където е членувала, онзи ден се завърнала с идеята да има влияние, но не й се случили нещата и си тръгнала вбесена. Остава да потърси кариерно развитие при Радев, където беше прикачена, за да прави екипа му точно толкова компетентен, колкото направи и газовото дружество. Ако няма къде да работи, може да й предложат вицепремиерска позиция. В България върлува смазваща антиселекция, така че Деница е напълно в тренда на тези практики. Тя най-обича за десерт и в работните паузи да папка люти чушки с топено сирене, така че ще има и екзотика в министерските кабинети. Мисля, че на Радев му трябва още един медиен адвокат към тактиката за представяне на договора с БОТАШ за точно обратното на това, което всъщност е. Така че има смисъл да запаси хладилника с люти чушлета и топено сиренце. Трагикомедията във властовия апарат продължава с пълна сила. Двойнопосредственият счита, че върти всички, и едните, отвъд Черно море, и другите, отвъд океана, както си пожелае. Руската конструкторска фирма, свързана с АЕЦ „Козлодуй“, отказва да обслужва пети блок с горивото на Уестингхауз. Мисля, че след като ни обезпечи с газ, който не ни е необходим, през Турция, и доведе газовия обществен доставчик до несъстоятелност, Радев е добре да ни обезпечи и с електроенергия пак оттам. Калина Андролова

Дайте да не се правим на луди! Договорът с Боташ е за да се гарантират руските интереси! Така че, ние или ще го изпълняваме, или пак ще ядем много бой от Газпром! Защото братушките си защитават интересите със всички средства, и ако не си опичаме акъла, ще страдаме повече и от осраинците!

Азерско електричество О за Ганя А от Сръбие

Вече почна да говори единствено и само през гъза си.

2024-04-24 20:28:46 инфо (нерегистриран) Цялата ВАКХАНАЛИЯ ЗАПОЧНА с ИСКАНЕТО на Банкянския ЯСТРЕБ за 100%-ов ОТКАЗ от ЕВТИНИТЕ и СИГУРНИ РУСКИ газ, петрол и ядр. гориво. ПРЕДСРОЧЕН отказ! ================ те не разбра ли че народа не иска нищо идващо блядско тук ! нищо ! без значение дали ще идва австралия или от южният полюс! . не искаме абсолютни нищо блядско ! искаве пълно скъсване на полотико-икономическата зависимост от просия !

2024-04-24 20:22:06 кой да знае (нерегистриран) Ето я проверката: 1. 1/3 Внасяме газ от Азербейджан, който е 80 купен от Газпром и реекспортиран към нас 2. Останалите 2/3 са от Газпро, които го продават на свои фирми в Турция. Тези фирмина Газпром ни го продават като турска газ. 3. Внесен е един танкер газ от Катар. Това за 2.5 години ----------- е то затова не ви гласуваме ! . а значи -. *тръбата трябва да бъде нарязана!

Цялата ВАКХАНАЛИЯ ЗАПОЧНА с ИСКАНЕТО на Банкянския ЯСТРЕБ за 100%-ов ОТКАЗ от ЕВТИНИТЕ и СИГУРНИ РУСКИ газ, петрол и ядр. гориво. ПРЕДСРОЧЕН отказ!

Ще направят проверка и ще видят, че не внасяме от Русия, а от Владимир Утин ЕООД, ще плеснат и ще кажат, ето всичко е точно

Ето я проверката: 1. 1/3 Внасяме газ от Азербейджан, който е 80 купен от Газпром и реекспортиран към нас 2. Останалите 2/3 са от Газпро, които го продават на свои фирми в Турция. Тези фирмина Газпром ни го продават като турска газ. 3. Внесен е един танкер газ от Катар. Това за 2.5 години

Делян Добрев ще инсталира газомери на тръбъта да разпознават руските молекули и да ги връщат от Туркие на Усрайние

Евроатлантическо ми е!

Държавата не знае какъв газ и от къде внася, и се налага проверка? Това ако е истина, какво остава за всичко останало. Явно навсякъде, на всяко ниво е само мафия и корупция.

Много сте кухи ! Радев няма как да го секрети този договор ! Това е деяние на Сглобката !

Да бе. Приказки от шипковия храст.

Сельо има си закон и кое как се засекретява ! Тъпунгер ! Айде бегай да лижеш евроатлантически миризливи задници ! Само това умееш !

Реших да не ти отговарям, ама какво да ти слушам обръщението- вие така си говорите. Гражданино, договорът бе засекретен. Факт. И знаеш ли защо са го засекретили, за да не видят хората какви пъпеши ги управляват. Ей, затова.

Само на такива като мен не обяснавай тинтири-минтири.

И най-големият глупак в България знае че газта е Р У С К А !!!!!! Разликата е в цената за нас/определят я ПОСРЕДНИЦИТЕ/, въпроса е:-- КОМИСИОННАТА в чии джобове влиза ???

Знаем, че ще плащаме въздух.

Голяма гад това жЕлтопаветниците излязоха! Уж срещу Путин, ама яко купуваха руски газ от посредници да лапат комисиони! Мамка им мръсна продажна!

Радев неадекватен ли е или ни смята за баламурници? По-скоро второто, иначе защо е засекретил договор от обществото, който трябва да плащаме всички?

Верижката е Булгаргаз за Топлофикация София 1 млрд капацитет иначе пада властта Що не напишете че Краня на ГИС Суджа ще го затегат Братушките и на Гърците договора с недемократичния гъз изтича 2026

И КАТ' МУ КАЖАТ МИСТЪР КЕШ И СИ ВРЪТВА ОПАШКАТА И СЕ СКРИВА. ХАХАХАХАХАХАХА. ДЕСА ПРОСТАКЕСА(ОТ БУРГАСКИТЕ СЕЛА) ИСКА ГУЧИ, МУЧИ, ДОЛЧЕ И ГАБАНА, ВЕРСАЧЕ, ДРЕШКИ, ПАРЦАЛКИ, ПАТЪЧКИ, ЛУКСОЗНИ ЕКСКУРЗИЙКИ В ЧУЖБИНКА, ДЖИДЖИ-БИДЖИ, ТУЙ-ОНУЙ... ТУЙ СА ВСЕ ПАРИ. ХАХАХАХАХАХА. РАЯТА ПЛАЩА. ТЯ БОГАТА, БЪЛХА Я УХАПАЛА.

Не ви ли стана ясно че определени кръгове си играеха 3,4 години мръсни игри с цените а изкарват виновни ,,войната в Украйна,, преди това ,,пандемията,, !!! Все някога истините ще се разплетат !!!

Умишлено не са се докарвали танкери на турските пристанища за да се вкарва руски през Гърция чрез посредници. Така и започна кабинета Петков. Забравихте ли? Ако сложат подходящият човек на власт може да опорочат всеки договор, дори и най - добрия и да фалират и най - печалившата фирма. ПП са шарлатани и трябва да са далече от властта.

Помним, че Русия ни спря газа и ТОВА умнико бе причината да направят връзката през Гърция. Не фантазирай,.

Президентът Румен Радев заяви , че трябва да се извърши щателна проверка откъде и какъв газ внасяме по договора с "Боташ". И кой да ви я направи? Доган? Този вярно е зелено нещо.

на руския слугинааж е ТРЯБВА... ама само путки тука...

Турците ли да ви я правят. Радев отдавна е неадекватен.

Днес изтече Новина че Брендо е Овлядял Митниците в България ?

Руски не руски , важно е комисионни да има.

кво да трябва... всяк руска шутка шута в гъза... толку е просто...

и радев взе да става вреден за България!Два пъти гласувах за него,сбърках!

Знаеш ли защо си сбъркал? Защото Радев засекретява издънките си. Не работи прозрачно. Така човек се бърка.

Щото им извади насраните гащи на жЕлпопаветниците ли? Затова ли ти е крив Радев? На кривия и неможещия космите му пречат!

Пеперастите внасят руски газ през посредници от Гърция! А договорът ни с Боташ ни дава възможност да купуваме ние газ от където си искаме и да ползваме турската газопреносна мрежа!

я пак....доколкото си спомням това от Гърция бе готово през септември 2022, т.е когато са подписвали с Боташ това от Гърция е работило вече.