Радев за блокирането ни за Шенген: Вместо европейска солидарност, България получава цинизъм

„Наскоро трима български полицаи загинаха, охранявайки външната граница на ЕС. Днес нидерландският премиер недопустимо внуши, че тази граница би могла да се премине срещу 50€”, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев за блокирането ни за Шенген: Вместо европейска солидарност, България получава цинизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шилo

Абе, шапкар прост! Ти си една от причините да не ни вземат в Шенген бе! Какво търсиш вина у хора, които са си подредили добре държавата и не искат внос на българска корупция! Цървул зелен!!!

Референдум за излизане от ЕС и Нато !

Шилo

Що бе, искаш да чакаш 15 години за една кирлива Лада или искаш Радев да ти казва в кой град имаш право да живееш???? Прост народ, ей!!!!

Тоз пък от кога е европеец? Да беше пратил 5 пушки за Украйна.

Марк е хомо. Те са много подли и злобни.

Референдум за влизане в руската кочина!

Вместо европейски политици България получава 33 год политически курви готови да грабят и крадат винаги и на всяка цена !

Много добре г-н Радев. Пускайте всеки емигрант и му давайте напътствия как да стигне до Нидерландия. Абсолютен цинизъм получихме от тези самозабравили се неандерталци. Но знаете ли, един ден всичко се връща.

В евригейския съюз и 50 години не мога да дочакам да си купя нова кола с тези африкански заплати!

Леко е нагъл другарят президент. Нали ще напускаме Европейския съюз и ще влизаме в ЕВразийския съюз.

Фатмак прост, за чий хуй ни е европейския съюз и шенген?

А... Ето точно затова няма Шенген за вас!

Добре де, да му пратим на Рюте един Кънчо Путкодеров да го орави един път и завинаги.

ПРАВО, куме, В ОЧИ! ... БРАВО на президента!

Ти си фатмак прост.

Като тях ли искаме да станем? Безполови,унисекс олигофрени,без индентичност,забравили религия,семейни ценности,роби на задокеански интереси....Не!

Heineken - Загорка , приключиха за мен !

Хи хи хи ... а така... ще се сетите, че мястото ви е Анадола! Добре дошли в султаната, джанъм!

Ако не може да се премине за 50 евро, защо тогава има новини през ден за гонки на полицията с автобуси и коли с мигранти и трафиканти?

Каква солидарност бре, Африканска България не заслужава Шенген,както и откраднатите 18 млрд евро за 15 години. Мизерни гето изпълнено с нагледци

Хи хи, дрън, дрън, никога повече загинали български полицаи заради нидерландски хомосексуалисти. пускай тъплата към Нидерландия - с шенген без шенген, те знаят как да стигнат.

Ти бил ли си някога в чужбина, дърт вмирисан, педал? За тебе 2 х 1 скоро!

Гласувах за тоя олигофрен за да не стане магарето на Бойко Цачева а то все същото

Да ин муснем арабите да ги онождат

Радев - " Не виждаме гредата в нашите очи, а сламката в чуждите!" Сякаш говори нашият местен (роден-наш) фюрер - популист. Вместо да използва политическото си влияние, за да се подобри правосъдието, той се "ежи" на Европа, която ни казва най-чистосърдечно къде е проблемът. Радев вече изигра своята историческа роля, от година е вреден за България, както и нашият (местен-наш) фюрер.

Ам 1000 милирада чорнати от наркотрафиканти в Нидерландия?

50 евро такса Булгаристан

Не знам за теб, ама повечето Цигани са по умни от теб, бързо разбраха за какво им е ессср и на тумби3се изнесоха към натам. Сега без да работят получават по 2000 на месец социалистически помощи. А ти се чуди все още, за какво ти е. Българските политици се оказаха умни, защо да плащат социални помощи? След като някои други ще плащат вместо нас "солидарно"

Загинаха полицаите, заради собствената некадърност. Какво са ви виновни холандците, индианците и марсианците? Загинаха от простотия и корупция и липса на професионализъм!

Много ясно, нормално е да не искат цигани с мафия начело.

Брато, ако си мислиш, че в Нидерландия не управлява мафията си най-големия балък. Айде стига глупости. Не се подценявайте, нидерландците не са нищо повече от нас.

Ние никога не сме виновни. Винаги другите искат да ни прецакат, защото ни завиждат.

А на какво прилича една "европейска" държава? Все едно да кажеш за квартала си: това не прилича на български квартал? Хохоохх Стереотипи?

Тия кви са к у р в а р и не се погледнат ква са сбирщина и сган надрусана !

Капацитетът му е като на Путин, ама по-малък.

И за какво толкова ни е притрябвал този Шенген, някой може ли да обясни ? Освен митничарите да взимат по-големи подкупи от нелегалните..

Радев дума не казва за ширещата се корупция и за спазването върховенството на закона . Това е основната причина да не ни искат в Шенген .

Другарят Радев е моят идеал за безсрамник.С такъв водач ни очакват светли бъднини като член на Африканския съюз.

Ама да се махне Гешев и ББ се оказа невъзможно поради защитата от ЕС и САЩ! Мафията у нас се поддържа отвън, защото вече си е организирала канала да им плаща!

Ало, неандерталците, мислех, че сте изчезнали!??

От ония ден Евролаб отново е на границата. А тия полицаи загиват заради корумпирани колеги. Да не се прави на обиден, а да поеме отговорност за текущото състояние. Тепърва ще има шамари за мафията.

Има няколко ОСНОВНИ проблема с България в Шенген: 1. Корупцията в държавата изобщо, и корупцията в МВР и гранична полиция в частност. 2. Раздаването на гражданство за пари - основно на руснаци и китайци. Не може тези хора да се озоват изведнъж в шенгенското пространство с така придобити БГ документи! 3. Огромната руска агентура във високите етажи на властта в България

кОр за ЕССР! кОр за Окрайна и фашисткия интернационал!

абе руски цървул, погледни кочината, която отглеждаш, в която дрогиран катил си разцепва джипа и убива, а полицайка му носи стълба, в която полицаи карат назад, защото пред тях мутра убива с 200 хора на околовръстното какъв Шенген, селяк проклет

Ами ако в България съдеха за корупция, другарят президент можеше да е президент в Софийския.

Айдеее... предлагаме... Украйна в ЕС, а България в Русия. Всички доволни? :))))

Какво охранявате, като страната е пълна с нелегални мигранти и ги откривате с десетки във вътрешността на страната? Това ли е охраната на външната граница на ЕС?

но за дъщеря ти истински КУР

Брато, съглсен съм, но това няма нищо с Шенген. Ай стига глупости.

Какъв цинизъм, бе , бай хой?! Абсолютно прави са, докато не си изринем кочината няма никой да ни иска никъде! Защо загинаха полицаите?! За парите, които отделихте за ограда, можеше да направите бетонна стена и да плащате на достатъчно полицаи да я охраняват на всеки 50 метра. Какъв цинизъм, бе бате?! Свалиха правителството заради лабораторията на Таки. Новото народно събрание два месеца обсъжда хартиената бюлетина, щото е супер важно за народа да може да пуска хартиена бюлетина, когато инфлацията е 30% и хората по селата се чудят дали да ядат или да се топлят. Няма кой да пребори картела с горивата, студения резерв на хидроинженера от Росенец, една камара утрепки се водят бизнесмени, а на практика големият им бизнес е просто пране на пари. Няма кой да осъди убиеца на Милен Цветков, Йоан Матев, мишока Семерджиев, дето няма една точка, по която да не е виновен.... Какъв цинизъм, ти къде живееш бе, мен?!