Радев от австрийския дворец Хофбург: Ако Европа иска важна роля, не може без диалог с Русия

Президентът заяви пред своя колега във Виена, че България подкрепя членство на Северна Македония в ЕС, но при ясни условия за история и език

Обратно в новината

Коментари - Радев от австрийския дворец Хофбург: Ако Европа иска важна роля, не може без диалог с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия, та Русия! Що не си вземат торбичките цялото семейство Радеви и да отпътуват в тази посока, не знам. Ама не, очичките им все на Запад гледат, и там изпращат децата си. Това е лицемерие!

РУМЕН РУБЛАТА

За теб няма ,най вероятно си лява резба и се възбуждаш от черни мамули ,като Макрон

И този като тукашните тъпи кремълски тролове, постоянно забравя, че инструкциите спускани от Масква, трябва да се интерпретират спрямо ситуацията, а не да се цитират дословно... Както и да е. Това е последният подкрепен от БСП кандидат, за когото нормалните хора биха гласували.

Слушай тролчо- СОРОСОИДЕН ,народа ни никога няма да мрази Русия заради 1% неблагодарни измекяри като теб,и задника си да скъсаш от писане , файда няма да има

Не говори от името на народа! Днешните Българи не са русофилистици защото са информирани! В интернет лесно се открива истината за ролята на Русия в българската история. Истината е, че повече от 200 години Русия употребява България за свои имперски цели! Днешните Българи ПРЕЗИРАТ русия!!!

Резидента Радев леко е смекчил тона. Като си спомня като дойде на власт още от първия ден каза да отпаднат санкциите срещу Русия и да се примирим, че видите ли поробването на Крим било вече свършен факт и там се веело руско знаме. Аз едно знам вълкът козината си мени нрава не. Още 3 години как ще го издържим не знам. Решетников да си го прибира в Москва по-бързо.

Да ти ЕПМ!!!

тъпчото по грешка е чел от листчето приготвено му за гостито в раша!

Листчето от което е чел ,му го е дала майка ти

нищо женствено няма в Радева. Гардероб!

БЛЯД , какво друго да каже . За заглавието иде реч .

А бе на тоя кой му плаща заплатата, бе? И дали е в рубли или в долари... ?

иди в Музея на Хабсбургите и се ПОКЛОНИ....на българската ИМПЕРАТОРСКА КОРОНА на царете на ИМПЕРИЯ БЪЛГАРИЯ връчена от Папа Инокентий Трети и носена от Калоян до Фружин Шишман. България има своя история и бъдеще без Россия. Първата и последната ти дума в устата трябва да е единственно БЪЛГАРИЯ.

Президент - пилот, ходещ по земята, трезвомислещ човек !!

Дори не е Троянски кон а Кремълско магаре.

не мисли ,той изпълнява руски поръчки.

Кога да се очаква да започне процедура по импийчмънт на този Радев... Мисля, че вече му е време !

Хапчетата, хапчетата драги!

Кое му е глупаво то на Радев. На бялото черно, е не ви вярваме. Имаме очи, уши.. Щото сте много умни, затова има хора, много прости са в парламента. Конкуренция, бате, конкуренция, когато полетите и завърти те колана на самолета, бихме ви повярвали, там се искат много неща-психика.. Не фен. А и много интелигентни турци застанаха и гласуваха, но.. Знаете защо вие, заминаха с еднопосочен билет за Германия.

Бъдещето на Европа е обща икономика с Русия. Обаче, когато няколко държави имат близки икономически отношения, една от тях е доминираща, както сега - СѝЩ.Това означава, че някога Русия, като притежател на природните ресурси на бъдещето, ще бъде център на световната икономика. САЩ, обаче, са готови да унищожат Земята, но да не допуснат това. Въпросът "кой кого" ще бъде решен с решаващото участие на Китай.

Вярно е, че Европа има нужда от ресурсите на Русия, но защо Русия избра противопоставянето с ЕС ?! Да погледнем Китай - привлече инвестиции и с всеки изминал ден се превръща в икономическа алтернатива на развитите икономики, докато Русия избра пътя на противопоставянето, агресията, отнемане на чужди територии,

Кво мучиш бе градски селянин! Като какво беше козарката над нивото на Радев. Въшкар е точно Плевни усмихнатия подлизурк*о! По-голям смешник беше само Желев. Мисля че двамата са конкуренция кой беше по-жалък президент! Новата ни история за съжаление ни поднася такива трудни уроци да имаме карикатури за президент като тези двмата! Чехльо и жабата!

Абсолютно си прав! Тази държава Русия (Съветска) си разпродава националните ресурси по борсите, Запада ги закопува и профитира от това само. Но, вижте къде е стандарта на Западна Европа и този в Русия! С минимална работна заплата много по-ниска от тази в България. Въпроса е защо е така? Съветския Съюз навремето изнасяше на половина по-малко газ за Европа и изхранваше почти 300 милиона народ. Сега Газпром изнася в пъти повече, а 140 милиона руснаци живеят в мизерия, с изключение на 1-2 процента, който пряко усвояват печалбата от националните богатства. Ако това не е див капитализъм-здраве да е!

Благодаря, за това което сте написали ! Бъдете здрав !

Слави идва с нов проект 120 мажуритарни депутати вместо президент - Цар

И Слави ли ще е царят?

Историята на България познава вече Цар Ивайло – храбрият свинар.

Комунягите са в гардероба ти! Слави ли ще ни спаси? Приятелят на мутрите и певец на чалгийка!? Цар цар, ама Слави не е Ивайло! И никога няма да бъде! Ако сте чели историята на Ивайло - той е народен човек! Живял е в палат 3 месеца, когато е станал цар. И му се налага да отиде да брани България на бойното поле и го прави. После никога не стъпва в Търново за съжаление, защото му правят преврат болярите. Последните са също като тоя Ваш Слави - оядени прислуги на властта, които не им пука за обикновения човек! Ивайло си дава най-хубавото време от живота, за да помогне на изстрадалите хора, които тогава са мачкани от боляри и татари едновременно. Но за съжаление болярите привикват византийците и им дават престола зад гърба му! Четете история и я прилагайте в днешния ден!

Що не се изказа по пакета за мобилност? Десетки хиляди българи ще останат без работа. А тоя предател си слага гъза за руските интереси Тоя човек трябва да му вземем българския паспорт. Да ходи там из Русия да ловят елени с Путин. Какъв президент е този резидент. На него повече му пука за санкциите за Русия от колкото за проблемите на България и българите. А не е да няма проблеми

Човече, страдаш от словестна диария и непрекъснат дрисък ....

Навсякъде посрещат Радев с уважение и почести. Човек културен, образован, доказан в специалността си, знаещ, можещ ... Удоволствие е да се комуникира с него по различни теми и широк кръг въпроси. Българите само спечелиха с избора на Радев за президент

От нема и къде по протокол търпят руския резидент. Срам за България Вместо да защити българските шофьори или да говори за незаконните субсидии на Ердоган от които за губихме десетки хиляди работни места...резидентна на руското разузнаване говори за санкциите на Русия Тоя човек не заслужава българско гражданство

Тъпчо, ти си резидент на глупостта

Къде е това "навсякъде"?!

Умен и сериозен. Кво това, че е от село. От село на родителите му и двамата са с висше образование, а след 9 септември 1944 успяха да се изучат деца на богати семейства, не на бедняци. Не съм му фен, но сме го проучил до десето коляно и няма как да ни оборите. Да, има много чели, но зубрачи и след това за нищо непотребни. Не говорим за политика, не я разбираме, но е много, много умен, бръснач ум, има и на вас някои да даде, но ум не се купува, ако можеше би ви дал от неговия йахаха

Нещастници, дайте да върнем Плевнелиев, ако сегашния вие е лош, който достойно изглежда пред света, патриотичен е, балансиран и реалистичен в отношение с други държави, интелигентен е, не изтърва глупости, снажен е и няма налепа на селяндурщина, който го виждаме при други високостоящите нашенци.

Плевнята беше доста нива над тоя шапкар

руска фуражка

Сигурен съм че голяма част от гласувалите за протежето на Решетников се срамуват от избора си,но не смеят открито да го признаят.

Ей, затлачени хора с селски манталитет, стига с този Решетников. В Русия, дали някой знае за него, той един сред многото общественици и незначителен като политическа фигура.За него не се говори, той не се появява по медиите, не е публична фигура, от който да иска мнение и анализи за БГ, да не говорим, че от край време вече никак не е свързан с БГ. Но тук хора с провинциално и ограничено съзнание възбудени силно и го възприемат като важен руски фактор на влияние в БГ. За умни хора тези зацикленост и селски кръчмарски обсъждания изглеждат карикатурно.

Айде, говорител Решетноков пак се изходи.

Какво общо има със Бъгария- да го назначт във външното министерсъво на Русия.

ееееей плюнко .... ТИ ЛИ БЕ ... ТИ ЛИ ?!?!?!?!

Не наричай разобличителите на руските слуги в България поплювковци. По-добре стани теляк на Пьотр Толстой,който открито се закани че ще ни изкупят като стадо.А любимият ти Путкин направи великото "откритие" че българската азбука всъщност била...македонска.

Вече нямаш време да израснеш до Путин и никога не го имал. Путин ерудиран човек и в отличие от теб, неграмотнико селски, знае,че тогава бГ заемала по-голямата територия от сега, тоест и македонската,за която сега ревете ,че я загубили.Учи история и география.Тъй че Путин с нищо не е сгрешил.

СОЛ В задника но герберски трол: "..Una mattina mi son svegliato, o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao! Una mattina mi son svegliato, e ho trovato l'invasor. O partigiano, portami via, o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao! O partigiano, portami via, ché mi sento di morir. E se io muoio da partigiano, o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao! E se io muoio da partigiano, tu mi devi seppellir. E seppellire lassù in montagna, o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao! E seppellire lassù in montagna, sotto l'ombra di un bel fior. E le genti che passeranno, o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao! E le genti che passeranno, Mi diranno „Che bel fior!“ È questo il fiore del partigiano, o bella, ciao! bella, ciao! bella, ciao, ciao, ciao! È questo il fiore del partigiano, morto per la libertà.

радеф пак си в грешка, кремълскиШмихаизер, ако КРЕМЪЛ иска някаква вжна роля трябва да моли за диалог с ЕС, ЕС ще бъде най-големият и последен съюз на земята и това е защото е идея на основателя на Българската империя за която никой не сме да говори , а в кремъл още бълнуват от страх за нея

Росия не произвежда нищо, с изключение на оръжия а парите идват от търговия със суровини

Ти професор по икономика ли си? Ако е вярно-не би тролиш за 5 цента...

по малко изнесени суровини по малко оръжия срещу Европа

И в тази опорка от Козяк няма логика! Европа е пазар за Русия-никой не воюва с клиентите си...

Диалог с Русия, а защо не казва нищо за анексирането на Крим. Защото с руска помощ беше избран за президент. А това, че руснаците могат да анексират и българското Черноморие под предлог, че там живеят много руснаци изопщо не му пука!

Каква руска помощ бълнуваш,бе??? От НПО-то ви подлудиха...

Шилo

Не си чувал за Решетников?!?!?! Много си назад с информацията!

Руската подлога Радев прилича на президента на Молдова.Който призовава за "активно и плодотворно сътрудничество с Руската федерация", въпреки че тя е окупирала Приднестровието. Дори ако ушанките заграбят българското Черноморие по кримско-донбаския сценарий,пРезидентът Грипенов ще хленчи за сваляне на санкциите пред европейските лидери.

Г-н Президента иска размяна - Македония в ЕС, ако паднат санкциите за Русия - иначе вето от България

срам и позор

Никой не иска да чуе за росия, а румбата откъде му се явяват тези мисли

Нещо си се объркал другарю ой.На бюрото ми се появяват не някакви си мисли,а писмени инструкции и указание от ген.Решетников и другарката Нинова.

Ако Европа иска важна роля, не може без диалог с Русия - по правилно би звучало така Ако Русия иска важна роля, не може без диалог с Европейския съюз.

че Европа играе важна роля, без да и пука за ватниците????

Ами явно не е наясно. Този Радев е като служебен защитник на тази пропаднала Русия …

Европа НЕ играе важна роля политически и военно,само икономически! Точно за това Макрон каза фа се оправят отношенията С РУСИЯ!!! А,Радев само го повтори... Капито?

че то сега хляба е важен не барута

Ей,момче,не ми обяснявай какво ми е ясно и какво не. Най-важното което ми изясниха е че ако не слушам кремълските ми началници,ще изпратят някой като полк.Гундяев,пардон- руският патриарх,да ми се кара и да тропа по масата.

Позор!

Да не би поткин да е върнал Крим че да паднат санкциите

След като си "избираме" "президенти" като Радев, да не се чудим защо ни държат далеч от Шенген и Еврозоната

що, като си избрахме Плевнелиев, и ни пуснаха в шенген и еврозоната моментално ли?

Причината не е президента,мутрата Боку от Банкя!

където няма желание, винаги се намира някаква причина

русофилите са виновни - все недоволни

Този индивид Радев защо се прави на ощипана девица - санкциите бяха наложени заради анексията на Крим! Върне ли Русия Крим на Украйна, санкциите падат! Какво тук не може да разбере Радев ?????????????

Крим се присъедини към Русия след референдум!!! Въпроса е закрит ЗАВИНАГИ!!! Няма анексия! P.S. Анексия го наричат хАмериканците,защото Путин им развали плана да направят военна база на Крим!

Крим е турски

Референдум …. ?! Сред кого - местното население са татари, изселени от Сталин и на тяхно място са заселени руснаци. Та окупаторите ли ще определят изхода от референдума ????

Когато руснаците станат мнозинство по българското Черноморие(в момента са около 300 000 и продължават ударно да се заселват със съдействието на нашите продажни управляващи) и го заграбят по кримския сценарий,ти пак ли ще пееш същата песен,заблуден нещастник?

Браво на моят президент!!!Тои за мен е един Бок!!! тои ше свали санкцийти за путин а путин ше му даде газ за балгаря. Тои ще ни спаси от гербажииската перверзна пазмина!!! господин радев ние се задошаваме омираме от герп кадето се гаври псехически и физически с деца пуберитети работещи Пенционери!!! герп се гаври с инвалидити бремените маики с деца, с малцинствата!!! накараха ни да проядеме асвалт а сега трябва да минеме и на раждясали ламарини от скапанити истребители!!! господинн радев веднага оволнете винету кадето се само забравил!!! неговите гербажийски буклуци дадаха 2 милярда кървави пари от народа за да си направят с тез истребители една онизителна гаргара, една психическа чикия с откачаилия вече нарот!!! герп от години ни прави така да се каже шадраван секиш с нашто достоинство и бългърщина!!! и ний като вас не ги исками тез скапани гадни миризливи краварски истребители!!! друго си беши грипена кадето ни го даваха за бес пари от швецарфия!!! ама герп изкаше да покажи тоталната думинация на политическите мотиви над способностите на хората!!! и как можа да примахне машиното гласувани!!! направи го нарочна да можи да валщифицира от циганити и пенсийте резолтата!!! доло греп!!!

Каво означава москва

Этимология гидронима Москва точно не установлена

от лека кола москвич

Если название Москва происходит из балтийских языков, то его источником могут быть балтийские формы Mask-(u)va, Mask-ava или Mazg-(u)va, Mazg-ava (латышское Maskava). Корень mask-/mazg- мог быть связан как с топью, грязью, так и с «узлом» (mazgas в литовском), омывающей рекой от глаголов «мыть, полоскать» (литовский mazgoti, латышский moskat).

мазга

Москва является единственной столицей в Европе, значение названия которого неизвестно. Об этом сообщает Рамблер.

Из коми языка моск- можно объяснить, связав его со словами моск, моска, что значит «корова, телка».

подкрепям. няма само китай и иран да се ползват от стабилност, я. освен тва, европа отдавна се прегърна с комунизма, така че какъв й е проблема...

проблема е че там където има комунисти няма пари

напротив. там, където няма комунисти няма пари. който не е /бил/ комунист, за него пари няма. и редно си е. справедливо е , някак. подкрепям.

Напълно си прав! Майорът от УБО и син на полковник от милицията Бойко Борисов е от 10 години премиер и в България не останаха нито пари,нито хора!!!

И какви ползи биха имали България и Австрия от отпадане на санкциите срещу пРосия

Защо да отпадат санкциите ?!

Защото германските индустриалци ще линчуват Меркел,ако не отпаднат... Анадънмо???

Меркел е комунстка от ГДР и Зеленски я обвини че работи за Русия и срещу Украйна

защото на ватника така са му казали !

“Казват” на лумпенизираните и дебилизирани драскачи на Сорос...

Според мен по добре да има санкции докато не освободят Крим, Донбас, Сирия, Венецуела,Египед и др

има акъл колкото трима без акъл ... мдааа

Санкции до дупка срещу "Империята на злото"! Само от бой по кухите кратуни разбират пияните ватенки!

От игра на “Кътнър Страйк” си затъпял тотално...

Оххх, мамин сладък... а защо руските ушанки не направиха една игра, ами все американски примери даваш ...

щото трябва акъл

След като си се насмукал с Бояршник, можеш единствено да пишеш в коментарника на "български" сайтове ….

Герберски "майстори на словото",тролчета гербави , тапири, Обърнахте ли внимание,че президента Радев е посрешнат в Дворец..... ....а на Бою Симитлията му връчват фалшиви сертификати за ДАНове---в спортни зали , вонящи на боси крака---като вашите!!!:)))))))

Да видяхме снимките как гледа картините като монголско сираче

праноглавец .

100+

"пройчо", ходи да пасеш овцете и не се напъвай да разсъждаваш - определено не ти се отдава. Това, че по протокол са посрещнали Радев, не е изключение! Ако българите бяха избрали магаре за президент, и магарето щяха да посрещнат в дворец, ама откъде в овчар като теб мисъл …. Айде сега, я по добре си оди да си "чуваш стоката", че току виж няма да ти излезе бройката вечерта и ще ти нашвакат кратуната !

А,мутрата Боко и по протокол не го приемат!!! За това Тръмп му позволи точно 1,5 СЕКУНДИ да се снима с него! За престъпници-толкова... А,с Радев разговаря,снимаха се и всичко е ОК!

Абе Пройче, ми то във Виена-та само дворци...Дворец до двореца...къде другаде да го приемат...

Абе, Пройче, че то във Виена-та само дворци, дворец до двореце...ми къде да го приемат, в мавзолея ли? хахаха

Санкции трябва да има каза Тръмп императора на света

Той,Тръмп също каза,ме ще види сметката на Джордж Сорос!!! Вдигнал му е мерника яко...

Защо да отпадат санкциите ?!

Защото толкова ти е акъла...

колкото толкова, ама защо да отпаднат санкциите

коментират тук! Най-добре със същия патос и негремотност да коментират вожда си Винету!

личи си че си ръкоблюдец

Той не е баща ти! Бъркаш...

И какви ползи биха имали България и Австрия от отпадане на санкциите срещу пРосия …

никаква

Австрия идва от аварите - австрите на готски език. И сега австрите използват склабои

И какви ползи биха имали България и Австрия от отпадане на санкциите срещу пРосия … пРосия не произвежда нищо, с изключение на оръжия и търговия със суровини … Суровините и сега си ги внасяме, а руски оръжия не ни трябват …. Защо да отпадат санкциите ?!