Радев след среща с Наташа Мусар: Тестват общественото мнение за изпращане на войски в Украйна

Българският премиер да даде повече разяснения за това, което той изложи вчера като готовност за двустранно споразумение за сигурност между Киев и София, заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Радев след среща с Наташа Мусар: Тестват общественото мнение за изпращане на войски в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласно заповедите от американския Държавен департамент, Сглобката(ОПГ ГРОБ-ПП-ДБ-Д(П)С), конструирана и сглобена от Козяк, трябва да си изкара пълния 4-годишен мандат. В следващите 4 години други парламентарни избори няма да има. Основна задача на фашистката марионетна на САЩ Сглобка, е да подготви предстоящата съвсем скоро мобилизация на всички българи от мъжки пол 18-60 години и тяхното изпращане за пушечно месо в Украйна. По причина на това, че укро пушечното месо просто свърши. Неслучайно преди 2 дни Изпърденков цъфна в Киев - да договори със Зеления сопол официалното изпращане в Украйна на български военен контингент от мобилизирани. Засега САМО България е поела такъв ангажимент пред нацисткия режим в Киев. Дупце да им е яко на мега страхливите и жестоко прости БГ-роби! Ебана ви е майката, роби! Без никакъв майтап!!!

ChatGPT

Баба Ванга го е казала - Треетата Световна Война ще започне, когато Сирия падне. Това стана и лека полека от тогава насам вървим към гобален конфликт от мащабите на ВСВ

Копейкаджийство от най-високо ниво!

Господа, той може да изглежда като идиот и може да говори като идиот, но не позволявайте това да ви заблуди. Той наистина е идиот. Джулиъс Хенри “Граучо” Маркс (1890-1977)

защото накрая ще стане точно като с циганите - десетки години ни упрекваха как сме некадърни да ги интегрираме, а накрая ни ги върнаха от Франция със самолет 400 души гето, заселило се около Париж... Сега същата работа - тоя, оня, това, онова, ние, пък вие, и накрая ще пратят българи, литовци и подобни, дето правителствата са им най-дупелизнически, предателски и продажни...

+++++

Stanko

Същевременно започне ли Европа война с Русия Китай ще се намеси-пазарите му намаляват и рискува рецесия и имплозия.Ще направи всичко да я спре.

Stanko

Европа да е наясно:не спрем ли Русия в Украйна следващите сме ние.Така,че пред света е трета световна война..Свърши се благоденствието пред Европа.Почва се войната.

КОЙ изказва такива обвинения и защо ??? Тъпа,соросоидна лъжа !!!

Американските ционисти за трети път се опитват да правят световна война.

За това коментарите бяха блокирани вчера,под новината за смъртта на Ротшилд ...

Израелтяни почнаха, лупкат палестинци, не им пука, имат атом, .... това е! Блядтъ "зеленъ" ще повлече светъ, пу дявулите въф вуйна! Дъно имат спомен как пак заради ивреи съ пудхванъ вторътъ свитовнъ!!

Аз съм "за". Да изпращаме.

Шило

От Варна всеки ден тръгват няколко автобуса за Одеса. За кога да ти купя билет?

Явно не те е била лопатка по задника и не си търчал като кашик летоска в жегите по полигоните около Грудово и Звездец?! Иначе щеше да пееш друга песен!!!

Ама заминавай, кой те спира...

НАТО вече дори с войски не може да помогне на Русия, защото Украйна практически е спечелила войната Така казва великият лидер на свободния свят - моят човек - Вовката Зеленски!

пред Кремъл - бесни македонци вече мажат въжето за Путин със сапун...

Чеп за зеле не става от този…

Ето, затова го зарязах този селски тъпак. Навсякъде ме излагаше щом си отвореше устата. Вижте, какви глупости е наговорил тук.

Тия зелени чорапи ,вмирисани от подмоскоовието добра мисъл няма да родят в скоро време и ще продължава да се продава за коопеейки !

О,Господи! Докога ще има педалчета като този в нашия обор?!

Всички, които искат война, незабавно да отидат на фронта и да се сражават. Аз съм против!

Бай ганьо за трети път ще се включи накрая на войната, като си избере , като предните двапъти да е от Ебваната страна ! С този прост народ, който си избира такива политици ни чака само мъка, глад и мизерия !

"избират"

какво предлага? Да посреща руските войски във Варна ли?

Те ако продължаваме така и без да ги посрещне вякой ще дойдат.. Янките ще ни помахат за довиждане и ние ще последваме укрофермата за дебили.. Всъщност, до тук няма и не е имало повод за каквото и да било да влизат руснаците, но когато подскачаш с кофа бензин и на гол гъз все някога става.беля..

Така е било, така е и нищо ново. Няма да ни се размине. Пак ще тръгне пазара на Черни траурни дрехи. Много мъка има по тая земя българска.

На снимката Радеви в поза "Въх сеге ко шпрайм"!!!

Някой съмнявал ли се е? Разбира се, че ще пробват първо обществените нагласи. Все пак трябва да са сигурни, че след като раздадат оръжието, то няма да бъде насочено срещу тях. Също така за две години стана ясно, че само с наливане на пачки не става, с наливане на оръжие става малко повече, а с наливане на хора става най-добре. Пачки и оръжие има достатъчно, сега се търсят хора. Работата с наемниците не става, защото просто не са достатъчно. А в момента, в който започнат да пристигат чувалите с убитите, еврпейския демократичен и бюрократичен елит може да да си цунка дупето за "Довиждане". И сега се търсят хора. И на сцената излизат всякакви дупецунковци като Кирчовци, Кокорчовци, Мравояди, Сладкари и любители на безплатната козметика. И тези дипецунковци с удоволствие ще предоставят цялата необходима биомаса. Не няма да минат през задължителна мобилизация, просто ще поискат една торба с пачки, ще бръкнат вътре и ще вземат колкото могат, а с останалото ще наемат когото могат. Откъде знам? Защото вече са го правили. За Ирак. Обявиха "заплата" от 5000 долара на месец за всеки (уж) военен, който отиде в Ирак. И не малко хора от малки населени места ще налапат въдицата. А това откъде го знам? Защото имам приятел, за който "мисиите" в Ирак бяха шанса на живота му. По неговите думи. И той направи три. А когато стане някоя беля и чувалите с трупове започнат да пристигат на летище София, тогава всичките дупецунковци с препълнени с пачки джобове ще се наредят да ронят крокодилски сълзи и да говорят за националните ни герои. И ще свалят флагове наполовина. И ще обявяват ден на национален траур. И как го знам това? Ами защото вече се е случвало. Когато набомбиха базата ни в Ирак и убиха няколко от подлъгалите се, се случи точно това. И на всеки, който потрива ръчички за долари и евро, ще кажа само едно - Украйна няма да е Ирак. И на всеки, който реши да ми връчи на мен оръжие и ми посочи Украйна, ще кажа само, че първо ще мина през няколко сгради на жълтите павета.

Гумене, ти си никой! По-никой от кралица Елизабет, защото нея все пак я обичаха и уважаваха! Свиквай, смотаняко московски!

Украйна не е в НАТО. Ако блядовете нападната държава от НАТО тогава ще има тояга. Путлер нахлу в Украйна за да попречи на украинците да влязат в НАТО защото после става невъзможно да ги напада. А това руско хюмне от снимките повтаря думите на путлер като лукашенко. Хората свършват и от двете страни но НАТО губи само пари и стара военна техни за тези които имат съмнение дали сме на правилната страна. Да и България печели много добре от производство и продажба на оръжия. Факти!!!

това вярваш ли го ... подне ли украйна остава едно ято мисирки .. като втората световна .. и пак преклонената глава сабя не я сече и пак 500 години рая

"тестват общественото мнение" ... кои са ТЕ бе мунчо. света от създаването си има мир когато има баланс ... украинците тоя баланс го създадоха иначе още 1-2 години както беше тръгнало и щеше да си доживотен диктатор марионетка на путлер в задунайската губерня ... ама нещо ти излезе сметката крива.

като гледам май ние имаме нужда от украинците да ни пазят не те от тоя гълъб. има принципи ... ако с той боклук путлер европа не може да се оправи с кой?

Ти имаш нужда от украинците да ти го набият без вазелин. Иди в Украйна и ще го получиш.

аз съм т швидите норвежците датчаните французите немците американците и англичаните с.чехите румънците поляците и украинците ... ащо загубим на теб ше има кой да ти го набива ... но си прекалено тъп да го осъзнаеш.

Това е нивото на путлерастите - задник, вазелин, по-дебел и т.н. Ма много сте жалки!

Ама вижте какво ще ви кажа,ве. Който е луд,да ходи да се бие с руснаците,аз нямам намерение да мра!

с кой си готов да се биеш?

По време на 2СВ бяхме съюзници с Германия, у нас бяха немските войски и рално като в немска окупация сме живели. Но имахме умен цар, който не позволи да отиде българската армия на Източният фронт! (Е, тога сме имали и армия!) Сега сме съюзници на САЩ и сме в НАТО. Реално сме американска окупация! Не знаем колко бази и американски войници имаме у нас, но знаем, че ще потроим още! Тагаренко обеща в САЩ! Дано тази сглобка се строши скоро, щото тези ще пратят български войници в Украйна, само да се изтъкнат като евроатлантици. (А реално сега вече армия нямаме!)

ако няма съюзническа армия рано или късно ще ти се наложи да сложиш я чалма я да избиваш евреи в газовите камери ... ти си платил с нещо за това че не си се борил за свобода и принципи ... не е бил безплатен обяда. та виж го мунчо ... грозен страхливец .. това ти е президента и резултат от тези решения.

"Но имахме умен цар" Да бе умен... ако беше умен щеше да обяви неутралитет като направиха други държави и нямаше да свърши по този начин. Това за "умния Кобург" е пропаганда на Крадлив Дедо и шайката му. Истинската причина Хитлер да не натиска царя да праща войски е защото се е страхувал от потенциална гражданска война в България заради огромната подкрепа за Русия сред населението (доскорошни съюзници от освободителната война).

За разлика от умния цар, днешните ни политици са продажни, зомбирани, алчни и тъпи. Не им пука за народа, а за собственото си благополучие. Като нища ще ни вкарат във война, защото те няма да воюват. Естествено, ще си получат това, което заслужават. САЩ имат 4 бази у нас, за което не плащат, на затова пък се чувстват у дома си - там е тяхна територия - т.е. наша окупирана от американците.

Гадев умира от страх да не би неговия идол - Путин да вземе, че да загуби тази война. НАТО трябва ясно да каже на Русия (както се е случвало и преди в историята), че ако Русия продължи настъплението, ще срещне европейските войски. Това винаги дава резултат. Т.е. НАТО ще унищожава всичко руско в Украйна, а не в Русия. На това му се вика отбрана, а не нападение, както е в случая с Русия.

Гадев е путински трол, а за трол без господар е съдбата на самурая. Ама Гадев е шубе!

Ай стига с тая пропаганда! Никой няма да изпраща войски никъде! Аман от руски кавали!

то това казва и президента - Макрон пробва общественото мнение! Ако сте за НАТО САЩ ЕС - оказва се сте готови за фронта!

Аман от глупаци с капаци, като теб. Точно това правят, тестват и подготвят.

А ти чий кавал си?

Отлична национално-съобразена и отговорна позиция на Президента. Добре че поне на президент случихме !

Така си и мислех - не е добре толкова ексурзианти да ходят до Киев! Всеки ходи там и обещава нещо за сметка на своя народ! Никой не пита вече хората в Европа дали искат да прекрати войната! Путин трябва да вземе мерки и тези влакове с вип туристи от Полша до Киев да се обстрелват! Стига толкова човеколюбие от него!

искаш путлер да спечели май .. мечтаеш да си му подлога

идиот. Путин не иска света, е иска само свободата на руското си население, което украинците методично избиваха! Виж за САЩ и НАТО - да управляват света е свещена мантра! Те са световните спасители, затова винаги имат нужда да обявяват злодей за зомбитата си! :-)

Костадинов беше прав. Николай Марков също.

И проф.Николай Витанов също!

Сламения сапунджия и Тангаренковия да намажат въжето и на ламбата.

На следващите избори пак си стойте в къщи и не гласувайте.. Младите не гласували ,но на фронта не питат искаш ли или не искаш.

с нападането на Украйна започнаха третата световна !

Каза - Войната е мир! Няма да спрат докато не свърши света скапаните западняци!

Изпращането на воиски на НАТО в Украйна означава трета световна война, това Китай няма да го допусне, беше заявено от Си Дзи Пин!!!

Когато видя Тагаренко Киро простото на фронта ще повярвам че на лешоядите им пука за Украйна

мунчо пак успял до вмъкне опорката .. тази президентка дали е разбрала че за тона са я ганили не става ясно.

позицията на маркон е правилна .. изнежихме се и диктаторите почнаха да играят гюбеци по масите ... ако чакаме достатъчно дълго може да стане неизбежно и ние да си цапаме ръцете с тях

Ми какво чакаш, грабвай пушката и бегай да се биеш Путин? Не да ми стоиш на дивана и да викаш "Отивайте да умирате" (за кефа на моите "спонсори" от посолствата) :(

мудрофанова ли ти е спонсор на теб?

искаш наши войски в Украйна - ?

Иска, ама без той да участва :( На принципа: Дайте да дадеТЕ живота си! (за благото на неговите спонсори от посолствата) :(

Та баш този ли бабоеб, назначил си премиер обратен ще праща мъжете на война? Извратена Европа!

Не искам сина ми да бъде изпратен в мелачката.

путин харесва страхливи европейци ... тая война се състои защото смяташе че са мнозинство ... та каквото си надробиш това сърбаш

ако го осравим ще нападне и България както нападна Украйна!

То няма за какво да ни напада, освен ако ние не го поканим да ни отърве от продажното управление и генерал губернатора!

Идиот глупав,здраво са ти промили мозъка,ако въобще имаш такъв. Путин ако е искал да ни нападне щеше да го направи,когато подлогите Станишев и сие решиха да ни вкарат в НАТО без да питат народа,но и да го питат този заспал народ нищо нямаше да направи. Българинът се сряска,когато му опре яйцето до гъза,тоест когато почнат да мобилизират децата им и поискят да ги пратят на фронта.

войната може да се избегне само ако тия отсреща знаят че в един момент свита може да се намеси военно .. иначе путлер може да изтрие украйна от лицето на земята докато ние го играем пацифисти ... тва е наща европа .. щом украинците са избрали да са с нас ще бъдат с нас. Путлер не може да бъде допуснат с сила да диктува на толкова страни.

Сина ни е на 27 год. Не искаме да го пращаме на фронта да бъде убит. Помощ !!!

Имаме син на 27 год. Как да го изпратим на фронта да го убият за интересите на Денков и Тагарев ? Продължителността на живота на фринта е 48 часа. Костадинов беше 100% Николай Марков също. Трябва да скрием сина ни някъде.

Синът ви, както и вие ще се наака секунди, след като разбере, че трябва да ходи на фронта...

сина си го върни обратно !

и вие марш там заедно със сина... да ви пази раша

Няма да криеш синя си никъде,а ще се включиш в почистването на боклуците от Министерския съвет и парламента. Това е спасението Герб,ППДБ и ДПС вън от парламента и от властта.

Купете си оръжие и като дойдат приберат сина ви, застрелвате всички и заминавате за Дубай

На застаряваща Европа само война и трябва! А тук много запасняци чакат само да им дадат АК-47 в ръце че тогава да видиш, кютек!?

На руслямистите във форума, дето се опитват да намерят връзка между Украйна и Израел. Преди 1948 година земята там е била Британска колония -Британска палестина. По преди е била на Римската империя, още по преди - на динозаврите. Но не съм чул нито един англичанин, италианец или динозавър да си иска земята. Същото е и с тъпите твърдения на руснаците за Украйна и Крим. забравиха за кримските татари, забравиха от къде им е дошла религията и си спомнят само за едно време - това от преди 6-70 години. Що не се върнат назад и да проверят - кой е живял по тези земи. Що не си видят първия цар - Иван Грозни, който е чист потурнак, мюсулманин, не е можел да говори на техният език дори. Седнали да прекрояват света.........пълни тъпанари. Съвремените държави не се изграждат върху исторически владяни земи, а на основата на правото. Когато светът те признае за държава, тогава ставаш държава. Това че си живял известно време по разни земи, не ги превръщат автоматично в твои. Ама де акъл у русофили.

Ти сам казваш ме няма значение дали са били там преди.Е те са там сега и сепаратестките републики иска да се отделят сега не преди 6-70 години.

Е, така де. Ама точно Израел стъпват на историческото си пребиваване в "обетованата земя", за да са сега държава там.

Мършииии оставете ни да си живуркаме не ни вкарвайте зорлем в проблеми нещастници мръсни

Твоето е точно живуркане! Резервоара и тумбака да са пълни, на другото и другите - еи им макта! Мечтата на русороба!

Радьо, питай защо след като украйна е подписала за неутралитет иска да влиза в нато.

Защото след като блатната кочина им призна границите и ги гарантира в 2 (два) договора, по които са гарант и Франция, САЩ и Великобритания им дадоха ядреното си оръжие! После блатната кочина вкара танковете през украинската граница. Сещаш ли се, кой беше последният, дето направи такова нещо и как свърши той?

То оръжието си беше съветско, а Русия а право наследник на СССР! Така, че нищо не са дали украинците.

Все едно да кажеш, че в базите на САЩ по света, оръжието е собственост на съответната държава! :-) В Афганистан - афганистански, в Ирак - иракси, в Сирия - сирийски.... Да, ама те казват - там където имат американски бази е американска територия! Така е май проектирано и за България - следващите 4 бази ще ги строим с наши пари, за да се настанят военни от САЩ! И става тяхна територия!

"Не можем да изоставим Украйна сама" НО ТИ Я ОСТАВЕ САМА КАТО ПРИЗНА КРИМ ЗА РУСКИ!

Стига с този Крим - руски е! Сега думата е за 4-те области, които вече станаха руски с референдуми! Украйна трябва да ги признае и няма да има 3СВ. Толкова е просто! Стига с тези високопарни празноговорения, с които ще бутнат света скапаните политици!

за изпращане войски в Украйна... Ама защо ще се харчат чак толкова, за какво ще се събират...Една извадка от нашите чатове...и резолюцията е готова... При това-мненията са събрани напълно демократично...анонимни са... Може да им се вярва... Народът иска мир-и ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ ВЪВ ВОЙНАТА!

При това е лесно осъществимо, стига едни определени личности да изоставят подхода "ние диктуваме - вие изпълнявате" и някак по изключение постъпят честно. Трудно е, но е за предпочитане пред реките от кръе, които се леят. Опитът да се води трета световна, без да е трета свтовна е провален предварително.

Ако на фронта не са украинци, руснаците няма да си играят. Ще бъде като израел в палестина на 10 степен.

Че то и сега си има натовски войници там. И то много. Геронтофила и другите натовски посерковци единствено изпитват трудности при тяхното изписване. Постоянно се налага да падат хеликоптери, да изчезват военни. Наскоро един пенсиониран френски генерал "падна" в планината и умря. Не стъпвал на планина цял живот. А сега дори сам. Войници има. Но после изписването на боклука е по-трудно

Струвами се че Макрон е наследил Наполеоновите амбиции, и не си е взел урок от историята, ако и да е бил добър ученик.Не е достатъчно да се титоловаш, че си президент на една от световните велики сили.Необходими са разум и дипломация.

Не само дребния ръст, а и големите амбиции. Малките хора са винаги с големи амбиции, които накрая ги докарват до кривата улица.

Наполеон не е бил нисък. Той бил висок около 1.75 м. За времето си е било нормално

И Путин се вписва в този списък.

Разбирам че някои имат различно от моето мнение.Но не разбирам защо искат да пратят на фронта такива които са срещу това.Тези които им се воюва могат да го направят и сега.Защо искат да пратят другите.Надяват се че другите ще умрат а те ще останат живи ли?