Коментари - Радев след КСНС: Неотложно е повишаването на разходите за отбрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мисля че първо трябва да се оправят неотложно пенсиите на хората, защо не се плащат осигуровки на заплатите над 2500.00лв, защо държавните служители не плащат осигуровки .......в България другарю Радев няма да останат хора кого ще охранявате ......

Ха сега, яжте гаубици и гранатаи, да ви приседнат като гласувате за кретен!!!

Ти си кретен. Радев може да си говори каквото иска, но от него в нашата"парламентарна републикая" не зависи нищо! Дробиш ли, умнико? А парламента на парламентарната република прави това, което иска управляващото мнозинство - Бийко, Цв, Цв, Цецка , Менда, Лила дебила, феромонното Кате.

българия няма нужда от армия - тя си хариза суверенитета и една армия няма да защитава национален интерес, а ще бъде придатък към господарите и пушечно месо за всеки евентуален противник

Българската армия е като една мравка обкръжена от мравояди. Колкото и пари да се наливат дори да не бъдат откраднати, което е невъзможно в нашите условия пак няма смисъл. Спасението ни е в членството в НАТО и в драстично преструктуриране на армията което няма обаче да стане защото няма желание. Кощунство е когато хората изнемогват да се искат пари за една нереформирана структура.

Защо НАТО не спаси Кипър, нали са в НАТО? Ако утре на Ердоган му кефне да навлезе в България, уж да помага на турчеещите се българи, НАТО няма да си мръдне задника за нас! Даже ще стане противното, ще помогне на Турция, както помогна на Косово и нападнаха Сърбия. Вече си осрахме пътя към онези които биха ни защитили!

На Сърбия не им съчувствам никак. За първи път Нато да направят нещо, което да е справедливо. Имам предвид Косово. Нашите родственици заслужават независимостта си, както и ние нашата, а подлите сърби да го духат, те това заслужават, колко българи са изклали/

Още в първите ти 5 думи се съдържа тотална лъжа, неистина и манипулация. Кипър не е бил и не е член на НАТО. Тъпотиитее, които вие русофилистиците дращите редовно по тази тема сее базират както винаги на лъжи и манипулации. И още нещо - ограмотявайте се и се образовайте малко повечко. Това че в Кипър се говори на гръцки не означава, че е гръцки. Историята с турското нахлуване в Кипър има и предистория - режимът на полковниците в Гърция първи прави опит за преврат в Кипър и присъединяване към Гърция. Нещо с което нито Запада, нито СССР е съгласен и не биха допуснали никога.

test

Тъй като съм израстнал в семейство на военнослужащи, имам известна представа относно обсъждания проблем. Президентът е безусловно прав! В сравнение със съседните държави нашите способности за защита са смешни. Чета, че понеже нямало хора, и армия не била нужна. Армията е условие за съществуването на държавата, господа! Никъде не прочетох и намек за напускане на ЕС. Г-н Цветанов има някакви опорни точки, към които винаги се придържа, и понеже не казва нищо ново и съществено, появи ли се по ТВ, сменям канала.

поредната седянка

Цървули няма , гайда иска. Пари срещу реформи в армията Радев. Дайте да дадете а бакиите вътре кой ще ги оправи. Осигуровки, първа категория, пенсии + заплати. Процесът е двустранен. паразитни дублиращи структури, шуребадженащина, 15 % полковници пенсионери ва волнонаемни длъжностичетящи, вестници по цял ден.

какви пет лева Ядат и пият дорде осъмне и търсят под телето вол.

Единственото предимство на новия Дир са опростените, улеснени и свободни условия за коментарите!

Според мен новата форма на Дир е неудачна. Не всичко копирано от Запада е удачно и приложимо у нас. По-рано с един поглед човек добиваше представа от новините и се насочваше към тази която го интересува, докато сега това е невъзможно. Лично аз смятам да не си губя времето и да се насоча предимно към мобиле бг които въпреки другата си насоченост специално за новините има много стегната подобна на предишния Дир страница. Предимството на Дир пред Медиапул беше мигновеният поглед на страницата му и бързото й обновяване особено в почивни дни.

За какво е това оръжие, като няма войници, ще си внесете от чужбина ли? Виетнамците, без специално оръжие, побъркаха САЩ. Войници трябват, казармата трябва да се върне и тогава мислете за въоръжение. Цървули нямат, за гайда мислят!

С този президент реформа в армията е невъзможна. Ако съкрати някой то ще го замести с друг свой бивш колега. Бюдджетът на армията е достатъчен но го изяждат ненужните структури и работещите пенсионери и ако това не се прекрати нищо няма да се получи. Президентът продължава да произвежда генерали с които сме на първо място в света отнесени към числеността на бутафорната ни армия. И десет милиарда да налеем пак нашата армия ще достигне 1 процент от боеспособността на турската и 10 процента от гръцката армия. Ние сме член на НАТО и това ни пази и ни е достатъчно. Армията трябва да има само няколко поделения за бързо реагиране и да се изрине армията от чантаджии, работещи военни пенсионери и изключително многото ненужни и дублиращи се структури. Няма армия а има военен институт? Защо не е в БАН и като са толкова гениални там да си изкарват милиони от европейски проекти? Съкратете всичко ненужно и увеличете драстично заплатити на войниците защото сме станали за смях с тази армия от началници без войници. Без преструктуриране колкото и пари да се налеят в армията всичките ще потънат.

Колко ги опазиха, Турция си отцепи половината и НАТО не гъкна!

не са и не са били! спрете с лъжите и манипшулациите! Кипър не е член на НАТО!

Ние вече сме колония на запада, с кого ще воюваме? Остава да се перчим на Русия, нали това искат краварите!? Няма по тъп народ, от онзи който плюе освободителите си! С тази политика, ние отново сме роби без права, каквото ни наложат, това правим, това ли е демокрация? По добре вложете средства в социалната политика, защото няма да има кой да ползва "модерното" ви оръжие, българите изчезват!

ДИР БГ ИНТЕРНЕТ ДИЗАЙНА СИ ОСЕРАХА , ТРЪГНАЛИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ДА КОМЕНТИРАТ :)) ПОСЕРКОВЦИ :))

Този плешив тъпанар пред знамето прилича на бай Тошо през 60-те и 70-те години на миналия век.

Все пак не е лошо като помествате такава голяма снимка на участниците в съвета да ги изброите и поименно.

"добре", секюрити цифрички вече няма. Пишем коментари на воля, ще напишем скрипт и ще коментираме колкото и както си искаме. Все пак, ако се появи менеие несъвпадащо с руските господари, то това мнение трябва да се избута надолу колкото се може по-бързо... Ама този син етккет който заема половината екран? защо е? аз нямам дефекти в горната половина на екрана и не ми е нужно да избутвате всичко надолу. Преди време имах един счупен телефон, чийто тъч работеше само в долната половина. Е те тогава аз сам си направих подобен хак, да не мисе налага да пипам горната половина. Ама вие? защо така бе... Нямате ли ui expperience хора? това моден сайт ли е? или е най-посещаваният сайт за коемнтари в бг? а това синьо петно защо ви е? и тези снимки огромни?

хм.. да не говорим, че новите ми линии, които поставям за да отделя логически изречениета не ми излизат. Всичко се слива. Я да пробваме с \n, i или с дали става?

Турция е коварен враг затов трябва да я борим с КОВАРНИ нековенционални методи. Операция ВАГИНКА СЬРБАКОВА ; разхвьрляне до телената ограда до бг-турската граница хиледи НАДУВАЕМИ КУКЛИ с пиЩни ориенталски форми и ОТВОРИ намазани сьс специален препарат СЬРБИЧОК /синтезиран агресивен щам на КРАСТА синя пьпка примеси на лепило локтаит ситнострит кварцов пяськ с расмери до никрони обогает с деполи ураниум/ При евентуална ТУРСКА операция 'Маслинов ЧЕП ' в ТРАКИЯ-иРодопи планина НАДУВАЕМИТЕ КУКЛИ да хваштат окото на Турския аскеер

Турция е коварен враг затов трябва да я борим с КОВАРНИ нековенционални методи.Операция ВАГИНКА СЬРБАКОВА ; разхвьрляне до телената ограда до бг-турската граница хиледи НАДУВАЕМИ КУКЛИ с пиЩни ориенталски форми и ОТВОРИ намазани сьс специален препарат СЬРБИЧОК /синтезиран агресивен щам на КРАСТА синя пьпка примеси на лепило локтаит ситнострит кварцов пяськ с расмери до никрони обогает с деполи ураниум/ При евентуална ТУРСКА операция 'Маслинов ЧЕП ' в ТРАКИЯ-иРодопи планина НАДУВАЕМИТЕ КУКЛИ да хваштат окото на Турския аскеер

То тва беше целта на тоя лайнарник ЕС да ни рушне икономиката и армията шото от руските ракети които бяха на ваоражение още им треперят задниците а с производството което имаше както не било рентабилно вече щяхме да бъдем каде каде по напред а сега кво нито армия нито икономика да то всъшнос и даржава няма

То и 20% да стане разхода за отбрана , пак няма да стигне. България е без истински силна и мотивирана армия, защото от 20 години я съсипват продажни подлизурковци , мислещи над националнно.

Цецко и Боцко са бая оклюмали на снимката. Като изсъхнали гербери...

Най-пошлият президент който сме имали! Отпадъка е пълен тези ще ни върнат в началото на 90те години.

ти знаеш ли какво е "пошъл"? Но сигурно знаеш какво е продажник и къде да си вземеш парите за коментара

Ей, голям зор да съсипете и тоя сайт. Гювеч-а стана мъка, вести и той е мъка. Доста сте се потрудили и вашия сайт да не става за нищо. И защо? По добре го разкарайте, отколкото да е в тоя си вид. Стария дизайн си беше супер.

Ей, голям зор да съсипете и тоя сайт. Гювеч-а стана мъка, вести и той е мъка. Доста сте се потрудили и вашия сайт да не става за нищо. И защо? По добре го разкарайте, отколкото да е в тоя си вид. Стария дизайн си беше супер.

Първо напуснахме родината си за да преживеем. Дир беше мястото където човек все пак се чувстваше сред свои и можеше да чете и пише какво мисли. С този нов дир ми се струва, че до няколко дена ще го напусна- просто е непригледен. И така забравяме, че сме българи...тъжно. За какво са ми снимки 20х 10 см. от мутри които човек само се ядосва като ги види? Или текст който е с толкова голям шрифт като за хора с проблеми със зрението? Защо винаги ни се отнема това което ние си харесваме- само за да се каже че сме в унисон с Европа?

Отгоре са написани разделите, избираш си по каква тема искаш да коментираш и си коментираш лесно и бързо! Много по удобно е сега направеното! Аз съм много доволен!

Dir, жалки сте.

Може ли по-подробно, че не се ориентирам?

Това тук не беше ли карето за вицовете, или бъркам?

Много зор за си да развалите хубавия сайт. Откак гювеч.бг си модернизараха сайта вече не го чета. Май и вашия ще го отпиша ако не върнете стария сайт.

И ако искате изтрийте после този пост, защото не е по темата, както и предишния, но поработете още върху избора на шрифтовете, има сайтове за това. Не са добре. Дори този, с който боравя в момента.... Пиша това съвсем добронамерено.

Не ме интересува Радев, но искам да изкажа възмущението си от огромните снимки и нефункционалност на новия сайт на дир-а. Направо ужасно, плаша се като ми изскочат тея мутри по-големи от мен. Хора, ние виждаме все още. Моля ви се, върнете стара визия или поне намалете площта на новините, това боде очите и те отблъсква.

Дизайна и функциолността на сайта са от голямо значение. За мен това е важно и посещавам предимно сайтове ,които ми харесват. Амиии ... Чао.....

И понеже след като споделям тук разни мисли и съм пристрастен...А пък и съм професионално обременен. Наистина сайта е рано да се пробва в действие, има нужда от доста доработки. Прекалено разпиляно и некоординирано е всичко. Цветово трябва да е по-балансиран и с не-толкова елементарни цветове. Много съм си играл да постигна запазени цветове за сериозен сайт и за това се плаща..Намерете баланс между размерите на заглавията , шрифтовете и цвета им. Търсен е, но още не е намерен. Иконите може да са малко по-индивидуални, все-пак е голям сайт. Абе малко е раничко, но пък разузнаване с бой така да се каже. Успех.

За каква национална сигурност си говорят смешниците от снимката? Та ние отдавна сме я загубили, попадайки в сферата на влияние на братушките! Кой ще осигури националната ни сигурност?! Ние нямаме нито капацитет, нито материалните възможности на стабилните държави, за да воюваме, ако се наложи! Единственият ни шанс е защита от НАТО!

Върнете нормалния сайт! Каква в тая простотия!

Върнете стари

Днес Парламентарният Цирк беше на турне в Президентството. Изнесена беше богата музикално-литературна програма. Участваха елитните ни циркови артисти, които по традиция се сбиха след представлението.

Ясно е, че има нужда от армия и отбрана. Ама преди да се юрнем да я градим има няколко неща, които честно трябва да се кажат: От кой и защо ще се отбраняваме? ; Отбраната колективна с ЕС ли ще е или индивидуална? ; НАТО изживя ли си времето и може ли да се разчита на него или не и защо?; Ако НАТО не ни защитава, то трябва ли да сме верни съюзници там и защо?; Кой е най-добрия и най-евтин начин за отбрана? Напр. ПВО е по-евтино от изтребители и т. н. Как ще се гарантира избягването на корупцията при военните зделки, които са от най-апетитните в света за всички комбинатори и властници? Това са само малка част от въпросите, които изникват веднага, но тези, които имат привилегията да ги задават, трябва да ги зададат+ още редица допълнителни и тогава ще се убедим как и защо трябва да действаме.

Ужас, кой ви е дизайнер. Незабавно го уволнете.

Добре бе. Може ли толкова безразборен и неинтуитивен сайт да направите? Преди имаше всичко на една страница, лесно и достъпно а сега не знаеш какво гледаш.

Точно в това е допусната дизайнерска грешка.

Странни хора сме Българите ! Първо рушим после създаваме ! Не помним кой разруши и не му търсим сметката след това ,а този някой сиди в някой ъгъл и хихика над нас ! Време е да се каже кой кой е !

Айде и тоя дизайн стана мека китка... ебаси

Сега вече окончателно се убедих, че едни и същи некадърници са правили сайта на дир и на блиц. Едно към едно са и двата са в синьо, и двата са пълен хаус и нефункционалност.

XA XAXA

Па дай да видим първо какви заплахи има сега. След туй, на тая основа, да натаманим структурите, че да им поуточним задачите. На туй му се вика доктрина. Аз, като данъкоплатец, такова нещо съм виждал, за Германия, за Швейцария, ама за България - Йок. Иначе, то пари само, ей тъй за хубавите очи....

Чули ли сте някога за армия която да не реве само за пари? Аз предпочитам да обяснят на народа детайлно- ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА СИ УНИЩОЖИМ НАШАТА АРМИЯ И 29 ГОДИНИ ПО- КЪСНО ДА НИ СЕ ГОВОРИ ЗА НЕОТЛОЖНОСТ В НЕЙНОТО СЪЗДАВАНЕ И ВЪОРЪЖАВАНЕ. Пиша създаване защото всъщност нямаме армия. и всичко това точно сега когато народа мизерства, само защото НАТО иска 2% да се плащат. 29 години липса на стабилност малко ли са- народа си умира или напуска държавата. Длъжноста президент на България е просто смешна, безцелна- и не ме интересува колко минуса ще пишете.

+ от мен! Щот си е така!

Честито ДИРници, осрахте сайта.

Как не казаха веднъж управляващите неотложно е повишаването на доходите, повишаване качеството на храните, здравната система, повишаване на раждаемостта,намаляване на смътността,но нали САЩ си искат кинтите за НАТО ,и Радев веднага изпълнява.

Дирници, колко денонощия ще си настройвате сайта?:)))))) ...800дни ще стигнат ли?:))))

Този президент е тотален провал! ТОТАЛЕН! За послените 30 години няма по-лош от този плазмодий! Боклук!

какъв е тоя отвратителен UI?