Радев: Щом сме в НАТО, ще поддържаме армията

Модернизацията на Българската армия е задължително условие за утвърждаването ни като надежден съюзник в НАТО.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква армиа каква министар на одбраната смиах цирркаджиии. но кадат ПАРИ тези циркаджиии

МОДЕРНИЗАЦИЯ значи да купуваме стаеото оръжие на нато и да се вием с него против Русия

Затова Каракачанов и Радев не могат да имат достъп до НАТО..., а на народа не се дава достъп до Шенгенското пространство. Просто са руски куки.

Брандийски! ГЛУПЕНДЕР!! ПодДържаме. Повтаряй след мен: подДържаме. Думата се пише с двойно Д, ПОДдържаме. Неграмотен глупендер!

...нато е терористична организацiя в която бяхме набутани !!!....трябва да се разкараме от там а не да я подкрепяме !!!...от chленcBтото си в ес и в нато Balgaria само губи ...подложена е на ограбване и е заплашена от физическо изчезване от картата на дарjaвите !!!...нато и ес ни противопоставят и отдалечават от естественя ни партниор Rusia с която сме близки по култура и език и религя от векове !!!...ние нямаме нищо общо сас запада и никога няма да имаме !!!...ние сме само използвани от тях,като територiя,ресурси и ефтина работна рака !!!

Не отценавате факта че живеем добре а трябва да се замислим живеем в страна с други етноси много добре ние знаем какво е толерантност

Трябва да не си със всичкия си да не разбереш, че този не идва за доброто на България. Клинтънката и някакъв белокос конгреснен идваха и край на "Южен поток". АЕЦ Белене, Бургас-Александруполис, огромни грешки на послушници. Нека спрат Северен поток, да се озъбят на Германия, другия път, нас ни мачкат и ние сме съгласни. Защо, защото от Русия. Този ще натиска за 2% за армията. Народа, първо, всичко друго след това.

Да си против това БГ да е в НАТО а малоумие и късогледство. Размина ни се юго-варианта само защото дадохме сигнали на време че искаме да сме в НАТО. Иначе варианта Кипър ни беше в кърпа вързан! Едно от малкото правилни неща на прехода.

Радев: Щом сме в НАТО,ще подържаме армията И ЩЕ СМЕ ПРОТИВ РУСИЯ!! АКО НАТО УТРЕ ВЛЕЗЕ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ И НИЕ ЩЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ! НАЛИ СМЕ НАТОВЦИ!! НАЛИ ТАКА РАДЕВ!! КАКВА МОСКВА , КАКВО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ВОВАТА. ДОЛЕН БОКЛУК!

ЗНАЕШ ЛИ В КОЙ СВЯТ СИ?? ЕДНОВРЕМЕННО В НАТО И В МОСКВА?! ВРЕМЕТО НА ПРОСТИТУИРАНЕТО СВЪРШИ. ИЛИ СИ В НАТО ИЛИ В МОСКВА! ИЗБРА НАТО ЗНАЧИ СИ С БОРИСОВ И С ОСТАНАЛИТЕ НАТОВЦИ И РУСОФОБИ!!

"Ама щом сме в Нато" ми звучи добре г-н Президент и все така нямаме армия ЩОТО не щем в Нато.Пари няма да ви се купят изтребителите нооо какво от това даже по-добре.Станахме от Тигри на Балканите -плъхове.Да сори.

Никой не вярва на фатмака.Всички разбраха,че е жалък копейкаджия.Задачата която му е поставена от Масква и респективно др.Решетников е България да имитира желания за силна армия купувайки само куцо оръжие.Нищо от САЩ -защото американското оръжие гарантира територията ни.С американско оръжие вагнеровци,зелени човечета и пр.агресори се превръщат в пара...

Да не ни дърпа ушичките стрина Курни-Ханъм? Зер НАТО, това-онова ама Путинистан си е наш, нъл тъй?

През 1985 година Столтенберг оглавява младежката партия на работническото движение. НАЙ- ГЛАВНАТА ЦЕЛ НА ТАЗИ ПАРТИЯ Е БИЛО - ИЗЛИЗАНЕТО НА НОРВЕГИЯ ОТ НАТО ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ МИРА В СВЕТОВЕН МАЩАБ И ДА СЕ ПРОТИВОДЕЙСТВА НА ВОЙНИТЕ. Помислете си тогава как той е оценил НАТО и колко лесно след това е ,,променил,, мнението си. Разбирам го- за такава заплата и говорене на ,,истини,,... сигурно всеки ще си промени мнението. Прочетена статия в норвежкия интернет на базата на книга която Столтенберг е написал. Сега той не желае да отговаря на въпросите на журналисти на тази тема.

До тези които са писали минусите- ЗНАЧИ НЕ ВЯРВАТЕ НА ТОВА КОЕТО ТОЙ Е ПИСАЛ В КНИГАТА ИЗДАДЕНА ОТ НЕГО- ха ха.

Радев да го духа!!! Аз съм сатанист, не просто заради факта че всеки който отрича свръх - естественото е не просто главорез, но той е и християнин, и комунист. И от тези две категорий изврзи комуниктите са по - добрите. Никоя комунистическа или християнска свиня няма да ми казва какво да обичам или мразя. На тях не трябва да им се вярва много, много.. На лудите не трябва да се вярва.

че и проз

Вярвам, че най- сетне се убедихте, че този е натовец, а не както вие му приписвате някакво си БСП. БСП е също натовско, някой трябва да им защитава бизнесите както е и с всички останали партии. Изпитвам погнуса от това подлизурство. Та радвайте им се нашите тъй наречени политици които наляво и на дясно продават народните интереси.

но на практика по добре да не залитаме в посока армия. На практика това означа покупки на американско оръжие на завишени цени, но пък за сметка на това абсолютно безполезно срещу най-вероятния наш противник - Турция. Виж ако военноремонтните заводи работеха, ако бойните машини на пехотата се произвеждаха в България, ако правихме радари и ракети с близък обсег за защита, ако правехме ПЗРК и противотанкови средства та парите да работят за нас и да не сме политически зависими в критични области, друга работа, ама това дето го предлага президента не струва. По-добре тези пари да се дадат за образование а на НАТО - майната му. То и без това означава с наши пари и наша кръв да вадим американски горещи картофи и да не питаме за нас си

Руската армия я оборудваше ВПК на Украйна. Вече не. И да искаш руско, ще ти пробутат нещо американско подарено им 1943 година.

БГ трябва да е в НАТО с цената на всичко, иначе ни очаква съдбата на Украйна !!! Вече няколко руски депутати и държавници подхвърлиха, че за 1 ден и БГ ще бъде руска и че могат да ни купят когато решат. Затова в Алианса твърдо и завинаги, независимо колко и какво ни струва

зетя до кофата бе люлинския клошарнатовец

Много си прав. Но ще си купим ПОДВОДНИЦИ, от Британия.

Радев: Щом сме в НАТО, ще подДържаме армията Да излезем от НАТО и да поддържаме образованието и здравеопазването! Какво ще кажете?! ПП: По минусите ще позная :)

Ikoottva

"Щом сме в НАТО, ще подържаме армията" Със сАвеЦка техника ли бе бастун ?

що са ти оскубани веждите и си епилиран бе

остави го този мъж! пфуууу.

Как се подържа , армия. Аз все си мислех, че армия се поДДържа.

не мисля, че това е собствена мъдрост на Президента, а по-скоро оправдание за изпълняването на нареждането отвъд океана НАТО държавите да дават повечко пари за военна техника. И понеже тя се купува също отвъд океана, означава "пазарувайте повечко от нас".

прайд някъде из бг та тия натовците зеха да се навъртат наоколо

московския наближава

ти затова ли си щастлив че ще ходиш в москва на парад,само че там на 9 май минават войници а не натовци с оскубани вежди

То пък ни остана армия - един стадион хора. А и вече кой иска да бъде военен, докато беше задължителна казармата, поне се обучаваха мъже, а сега.....

Пише се поДДържам, а не подържам. Баси, грешка още в заглавието.

Армията, надявам се, ще я поддържаме. Ама за чий чеп ни е натото едва ли някой може да обясни.

Кво НАТО, кви 5 лева - на кой му пука за тоя михлюзки сбирток ? Водехме в събота какво стана с ударите и ракетите на "великото" НАТО. СТИГА ГЛУПОСТИ !

как се подържа нещо умряло в прегръдките на страхливото нато

Така е. Ако не бехме в НАТО, совершено бесплатно щеше да ни пази Москва. Колкото ни опази през 1989 година.

нападал или пак от козяк не са давали памперси та смърдите на умрело куче

КГБ извърши дворцов преврат и отстрани Тодор Жоивов, за да ограби България. Затова си беден и гладен. Още те граби.

тоя пудел нямаше ли да ходи да се кланя на Капутефф в пРоссия?

Не можеш да кажеш за генерал, главнокомандващ, че е пудел. Защото тогава какво ще кажеш за предишния - чехльо?

И на капутин ще се кланя, нали ще има след това софра. Нама да пропуснат с деситу .

Не им бели грижа, те гладни не са останали, за да ходят на софра.