Радев се отказа от консултации с ПП и БСП, връчва мандата

Колкото по-скоро бъдат изборите, толкова по-добре, заяви лидерът на Възраждане Костадин Костадинов на срещата си с държавния глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И от Русия и от САЩ. Като правим грешки да са наши а не продиктувани от вън. Не съм нито за русофобията нито за американо фобията. Но не сме османци благодарение на Русия.

Не президент а Чибурашка...

За тази болна фуражна,проект на Георги Първанов и задгулисието,което създава фалшива опозиция,за да може все да управлява

_stankow

Единствената партия, която ще увеличи подкрепата си на следващите избори. Затова искат да са колкото се може по-скоро.

ГЕРБ просто приспиват народа със сладки приказки и всичко е в застой - икономика ,здравеопазване,образование, напускане на страната и малките населени места. НО реално май всички си извратиха и дават тон на ниската култура.Мъка.

След 30г живот в соца, 30г в "демокрация"(да ти пикая на демокрацията, дето скачахме по площадите) сега съм твърдо са проруска партия и излизане от ЕС. Икономически с Русия сме били винаги по-добре и не виждам защо да ги отстъпваме на сащ, на запада, на полша. Откъде накъде отвоювани пазари ще ги даваме на други да богатеят те, а ние само да скимтим около тях за коматче хляб. Няма да стане, крайно време е народа да се осъзнае. И като говорим за избори - нищо няма да се промени ако обикновените хора не разберат че масово трябва да гласуват, а не да оставят само заинтересованите да ходят да гласуват за техните си шайки.Масово гласуване, това е рецептата за изчегъртване, за изхвърляне от политиката на всичкия боклук дето се е намърдал там.

Да и нова лада на 10 години и мизерия ама по равно за всички, айде теб те разбирам, младостта ти е минала там , ама млади хора да им промиват мозъка комунизма колко бил добър.Да демокрацията не е перфектна, ама "модерния"комунизм в Северна Корея и Русия не е алтернатива.

.

Колелото от неуки некадърници се завъртя и остана само ГЕРБ. Дано спечелят, че нафтата стана 4 лв.

ще се върнат ама ще има бой по кратуните, а глей к'во става само да ги намърдате пак. А схемата е ясна - Кирчо е убеден че ПП(която още не е регистрирана дори, като гражданството му) ще спечели и той ще управлява с герб като част от спазаряването за РСМ. Нали и герб гласува с тях да пуснем РСМ в ЕС, та вместо с БСП ще управлява с герб да бият заедно врага на сащ - Русия, не да ги е грижа за народа, това е главната задача спусната им от Козяк.

Тая мръсна крадлива пасмина.Шайка с тартор,която никога повече не трябва да стига до парите на народа

Какво стана с изчегъртването на ГЕРБ бе, тупани? Чагъртате се едни други и накрая народа май наистина ще ви изчегърта. ГЕРБ расте на 26%, ПП намалява на половина, ИТН се топи на 6%, ДБ се срива на 5%, а Маяма, миризливия Бабикян и Хаджи Генчо - адвоката на Черепа изчезват в небитието. Радев става президент само с един милион и триста хиляди гласа. Що не блокирате пак булеварди и кръстовища и влачите ковчези та дано ви забележат. Нещастници!

Някой задава ли си въпроса защо ГЕРБ-СДС взе 23%на последните избори въпреки репресиите и машинациите от хунтата. А сега расте подкрепата на 26%. Ами много е просто обяснението! Народа ги харесва и гласува за тях, защото направиха много добрини за Родината и управляваха успешно, както и че секнаха далаверите на олигарси и контрабандисти. И въобще като ги гледам Киро лъжата, Учиндолеца, Радев, Маяма, Татяна Дончева, Бойкикиния, Курнела, Костя Копейкин и Карадайъ, Бойко Борисов е цвете в сравнение с тях. Единственото хубаво нещо от цялата тази ситуация е , че може да се направи разликата между тях. Борисов и Герб са на светлинни години напред и като качество, капацитет, управленски опит и авторитет в България и в международен план.

ти добре ли си, какъв герб те гони какви 5 лева. Пусна ли герб РСМ в РС? Пусна. Оттам нататък хич няма какво да говорим. А тия мантри за 12г какво "добрини" направили вземи се скрий. Единственото хубаво е че се видя измамата на Кирчо още по-ясно. Сделката с ПП за РСМ само показва че герб и ПП са се споразумели да управляват заедно т.е. се заформя американски проект за силен евроатлантически съюз - още по-яко дране на народа за финансиране на укрите - по 5 млд на месец за издръжка на зеленския и по безкрайни милиарди за въоръжаване и всичко това на гърба на народа. А Ердоган какво каза - не ме интересуват санкции, аз няма да си съсипвам икономиката за интереса на сащ. Ние имахме хубави пазари с Русия, с Ирак и Либия и прочие и какво? - сащ ни избута уж че сме приятели. В нато ни набутаха под командване на Полша, щото исторически те мразят Русия че им заграбиха земи на Царска Русия, а ние си се обичаме щото благодарение на войната се появихме на картата след 500г робство. Така че с тоя евроатлантически съюз народа нищо друго не го чака освен глад и мизерия и кофи за боклук.От него печели единствено сащ, а Европа и ние ставаме тяхна бананаова република, колония с роби в нея.

Президентските избори бяха тест за зрелоста на българския народ. Щом избраха президента Радев предложен от Решеников, президент уреждал любовницата си с апартамент и заплати неправомерно с крадени народни пари , разединил нацията и подбуждал бунт срещу законно избраното правителство от българския народ нарушавайки конституцията, явно още се учим на демокрация!

И какви точно консултации са това? Пълна бутафория.Общи приказки и снимки са спомен.Пълен цирк.Да сте чули мнението на Радев за това,което се случва? Няма и да го чуете,защото той чака с нетърпение пак да управлява чрез служебно правителство.А тези от ИТН са му най-близки,защото единственото което правят е да рушат и да водят до служебни правителства.

Радев,не се надувай,бъди по-смирен и разумен да не зарриличаш на непоправимата и надута до полудие банкянска тиква.

Как се надуват само. Смешковци.

На времето за пазаруване на сводника прост Киро.Да му го връчва още днес и да му припари под задника..Няма да чака да се наканят и да протакат.Пуска ги по пързалката.

ще гласувам за Възраждане!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гласувай си за който си щеш. Ще си седиш на село с галошите.

То да не е концерт по желание, че се бил отказал. В конституцията пише, че е длъжен да проведе консултации преди да връчи мандата.

А какво пише в Конституцията за канадското гражданство? Задължително ли е? За криеницата? Дами ходят по гъза на Киро сплескания?

А, не, ще ги чака да благоволят....ИЗБОРИ!

Когато наша Митрофанова пръдне в посолсвото, всичко от "Възраждане" се насира.

Правилно, който дошъл - дошъл. Сърдитко Кирчо и сърдитка Корни дгд.

Правилно! Браво!

Румбата няма ли да каже че Борисов е винивен???

ми то точно Мунчо ни ги докара тези на влсат!

Киро Тъпото ева мамата на реномето на САЩ, а Корни ева мамата на БСП.

Днес не ми е удобно да дойда на консултации, развали ми се прическата и не искам да се показвам пред хора. Имах една такава на изпит не идваше като вали дъжд, че й се разваля прическата. Но с мъже не съм имал ткаъв лсучай, де.

Чакам да видя на кого ще връчи Мунчо третия мандат :)

И какво ви е виновен "Мунчо", че не щете да ходите на консултации? Да ви се моли и да застане като разсилен пред президентстрвото да ви постеле червен килим, може би?

За разсилен е underqualified. И да, лоши маниери са да поканиш някого в конкретен час, без преди това да си го питал дали ще му бъде удобно.

От така наречените партии не видяхме отговорност към българите . Президентски приграмен редовен кабинет ще съсипе копупцията която се създава от партиите !

Президента няма обръчи от фирми , включително фиктивни !

И кои са те? И как ги хрнаи като няма никакъв бюджет?

За това е нужна конституционна уредба тип Франция или САЩ. Може и да сколаса НС да я установи в рамките на този мандат на РР. Чисто теоретично това може да го направи от Президент в прмеиер на подобен кабинет през 2025-а...

Така се действа с комунисти и педерасти!

Правилно си посочил "и". Едното непременно включва другото

Точно Мунчо е и комунист и педераст. Знае как се прави.

Мунчо записа първото си добро дело.

Но е народоугодно :)

Браво Радев ! Железен си ! Ти ги каниш на консултации за бъдещето на държавата , а те се правят на интересни - днес не мога , щото съм на педикюр !? Абе я не се разправяй с тях !

за пръв път ще коментирам Радев положително - всъщност не той се е отказал от повече консултации, а му бяха отказани консултациите... при това с повече от жалки аргументи...

и прост президент!!!

Ми що си го избрахте :)

Защо забравяш за онова нещо преди него? Магарето на Бойко.

Този поне е мъж , а вагино подобието на ГЕРБ беша смрадлива слива.

Смрадлива, смрадлива, ама виж каква жена си взе и си има и дете от нея.

Тази новина ще обликоли целия свят. Май че става за първи път и вероятно ще бъде преценявана позиията на президента като прецедент. Трябва новият състав да се задължи с изготвянето на нов изирателен закон, не кодекс, за да е конституционно приемлив акт. В този акт следва да се вмъкне нормата, че не се допускат кандидати, които вече са били народни представители два мандата, независимо от тяхната продължителност. За да имаме реално ВСЕОБЩО избирателно право, следва на майките да се разреши гласуване от името на малолетните и непълнолетните си деца ; те са грагждани на РБ и следва да имат глас, макар и опосреден чрез родителя. На майките на тези деа които ще се явят пред урните, да се изплатят по 50 лева за всяко детенце, това моя милост наричаа социална политика, а не брътвежите на бсп енд Сие.

Приобщаване към социума. Трябва и фонд "Бъдещи поколения" както в кувейт.

Тавариш Румба Рубльов си показа истинската същност на руски слуга и червена подлога на ДС.

Като отряза проруското БСП?

Заглавието, съдържанието и снимките. Последно какво четем, решение на Р. Радев или заповедите на самовлюбения копейко.

Другарю руски кавал (нерегистриран) "И понеже вие повтаряте без дори да мислите нека да ви припомня че управлението на Герб не е 12 години. Така да си спомняте едно оправление на една тройна коалиция НДСВ ДПС и БСП? Дето назначи Пеевски за шеф на ДАНС????" Да спомням си тройната ламя. Но помня и как по пътя към ЕС, искахме да ни отвържат от Румъния защото ни спъваше. Но въпреки всичко заедно влязохме в европейското семейство. И сега след 12 години УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И БОРИСОВ, Румъния е далеч пред нас, кокато ние си оставаме най-бедни в ЕС. Но пък си имаме рисунки на самолето платени преди години и още не построени, защото за крадливите американци сме само донори на свежи пари!!! РАЗБРА ЛИ АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГО.

Това че ще разкараме продажниците от подмяната въобще не значи, че ще оставим руските продажници да управляват. Всички защитници на копейкин пишете всеки божи ден хиляди коментари в защита и прослава на Путин. И още нещо другари, хайде да излезем на улицата и не питаме всеки срещнат. Искате ли европейски стандарт на живот или искате руски стандарт на живот? И втори въпрос-какво руско или произведено в Русия използвате в бита си? Това по повод какво искат българите другарю руски кавал.

Американска подлого, Българите искат да живеят в свободна и независима европейска България. А не във васална и окупирана от американски подлоги държава. Я ми кажи какво произведено в САЩ използваш в бита а не във войната?! Защото американците освен оръжия руго не произвеждат. Даже Ай Фоните ги правят в Китай.

Фуджи (нерегистриран) "Чалгарите и копейката с вожда ще докарат България до просешка тояга Да е ясно на неграмотните и тъпоъгълните" Ама моля Ви, уточнявайте подробностите! Чалгарите и копейката с вожда ще докарат мафията в България, до просешка тояга Да е ясно на неграмотните и тъпоъгълните.

Радева яко се изложи напоследък. Лъсна и руския червен дирник под натовската униформа. Сигурно с Копейкин и Боко заедно ходят в Пасолството да си взимат заплатите.

Но Боко ходи в дугото!

Радев е истински Мъж, Президент и Лидер! Доре, че е той да ни отсрамва на международни форуми и да се опитва да защитава наионалната сигурност и интереси. Да е жив и здрав и да продължава в същия дух. Следващия път ще го изберем с още по-голяма категоричнотст. Киро и Асан ще заминат заедно с цялата си рода, любовници, жени и поддтъжници в момента, в който паднат от власт. А отцепниците от ИТН ще ги отритнат още по-скоро.

Не беше ли именно президента дето ги докара всичките тия нови честни и почтени?

Докараха ги Херо и "Америка за България", които денонощно им лъскаха имиджа по всички продажни медии. И необразованите имбецили повярваха на тази мрежа от лъжи, която беше задействана, за да се изпълнят задачите, поставени в защита на американските интереси.

Копейкин , итн и Радев Дотук ни доведе вота на. недоверие на Герб Тежко и горко с израждане, братя българи

Че с какво ГЕЙБ сте различни от другите ДС партии, които си изброил.

Спомни си как живеехме!

Президентската институция трябва да се уважава. Независимо от лицето изпълняващо длъжността. Утре лицето ще е друго, на Институцията ще я има. А наглите зомбита и лекета тътрили си задниците по харвардските улични пейки, за пореден път доказаха, че са едно голямо нищо. Нито институти, нило лица , нито българи. Те и без това не са. Плюя на тях !

Много важно че плюеш! Кой се интересува от теб? Ти къде ти тътрил задник? В селската прогимназия в Сусурлево? Намерил с кого да се сравнява, пък и да смята, че превъзхожда Харвардски възпитаници.

Ха, Ха Хардуерски ВъзПатиланци, възпитани от кого - от чичо Сам !

Чалгарите и копейката с вожда ще докарат България до просешка тояга Да е ясно на неграмотните и тъпоъгълните

Ти ли си ма :)

..."решителни реформи в съдебната реформа" ... Мозъчно хълцане, характерно за ДБ ... често води до насиране, безсимптомно ... Скоро ще се влеят в ПП (Продължаваща Пръдня) ... заедно с гласоподавателите си, и тримата!

В политиката не е важно колко си умен, тъп или прост, а колко си гнусен. Президентът винаги печели през последните 5 г.

Копейкин , итн и Радев Дотук ни доведе вота на. недоверие на Герб Тежко и горко с израждане, братя българи

Тежко и горко ви паразити гърбаво променливи и продажни ... Скоро административната ви службичка за бъркане по дупките, срещу 5К народна кръв, ще приключи!

Защо президента ще връчва мандат на политическа партия "Продължаваме промяната"? Такава партия не е участвала на последните избори. Тази партия беше учередена след изборите. Моля, някой да обясни!

ПП е сбирщина от останалите утрепки желаещи да се заемат с мръсната работа на политика вместо да си изкарват хляба както подобава. ПП е нелигитимна формация управляваща на базата за процедурни врътки , хватки и незаконни игри ! Не мога да разбера, как хора с професии, работа, ранг, ниво и т.н.т ще се зхванат БЕЗКОРИСТНО да се занимават с политика? И то при едни лумпени, дофтасали от чужбина с незнайни умения и идеи ? Да подкрепиш каузата на един или няколко знайни достойни хора - ДА , но да подкрепиш чуждата американска кауза на нарочно подставени, зомбирани индивиди, небългари е направо идиощина. Обяснението е само едно, лакомия за кокала за сметка на народа.

Простото от Канада хапе ръката, която го хранеше. Как се обръщат нещата....

"У следствия есть имена летчиков РФ, выпустивших ракету по ТЦ в Кременчуге - глава МВД" После и Радев ще отговаря пред международния трибунал за своите действия и бездействия (Крим е руски)!!!

Другарю руски кавал (нерегистриран) "След години и половина масови уволнения и назначаване на свои хора роднини и приятели и любовници да говорите че ГЕРБ са ви виновни показва липса на мисловна дейност." НИТО СЪМ РУСКИ„ НИТО СЪМ КАВАЛ. След години на масови уволнения и назначаване на свои хора роднини и приятели и любовници от ГЕРБ, все виновни им бяха онези предишните. Станишев и Орешарски. Разбра ли американска, фашистка подлого! щщд

са в тлъстия ти задник

На тебе ти е гот да ти е все вътре. Така ли е бе, американски педал!

Там ви е проблема. Никоя друга партия за всичките 30 години не е направила такива масови политически с чисти каквито направиха вашите нови честни и почтени заедно със служебните правителства. Включително и по време на управлението на ГЕРБ. И понеже вие повтаряте без дори да мислите нека да ви припомня че управлението на Герб не е 12 години. Така да си спомняте едно оправление на една тройна коалиция НДСВ ДПС и БСП? Дето назначи Пеевски за шеф на ДАНС???? Или понеже ви разваля опорните точки значи тя не съществува никога?

"Вместо да кара влака, Радев се качи с Копейкин и Тошко в откачения вагон на скопената кауза да се пречи на Скопие с всички (патриотични) сили" Мнение на Иво Инджев на личния му сайт. Радев работи в полза на Кремъл! Няма нужда от доказателства, маските паднаха!

Соросоробе роди негър от Козяк и квичиш Боклук Сър Джон

Минджата е захлебил от новия транш на сорос Долнопробно злобно дребно лайненце, на което ще му избият зъбките.

А Иво Инджев е??? Кой?

499 лв минимална пенсия от 1 октомври . 700 лв средна пенсия от 1 октомври . 60 лв добавка от 1 юли до декември 2022 г. , за всички пенсии с размер до 1000 лв .

А пари откъде? Заеми нали?

По малко да крадат ,оттам пари . Може и заеми .

+ 850 лв минимална заплата от 1 януари 2023 г.

Бруто - 850 лв Чисто - 659,58 лв Данъци - 190,42 лв

Дадоха за Великден по 16000 лв на пенсионер Мицотакис заяви...Те построиха Гърция