Радев призова туристическия бранш за по-голяма активност в икономическата трансформация

Президентът присъства на 26-ите годишни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за професионални постижения в областта на туризма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев и бандата му от МЕТЕЖНИЦИ и комунисти възраждат с нова сила КОРУПЦИЯТА в България от 90 -те години ....

Ако хотелиери, ресторантьори и агенти в туризма изискват зелени сертификати като условие за посещение при тях от една страна, а от друга страна да обявят на видно място "Нашите служители са ваксинирани" ще напълнят заведенията и хотелите си. Иначе ще ходим по такива места, но в чужбина, където гарантират горния контрол и грижа.

Яко работи туй президентство...Ще се преуморят...

Не може туризма и рестораттьорството да са както преди заразата. Те обслужват хората, ковида удари хората и резултата е свиване на работата им. Принципа на търсене и предлагане, като няма търсене, работата е ясна, няма нужда от тях. Докато не премине заразата те ме могат да са както преди нея. Ще дойде време, пак ще потрябват.

Всичко беше нагласено с машинният вот. Ляво-либералните зелени пируват, останалите - локдаун.

Левите взеха властта, стягайте коланите.

Локдаун след локдаун и призовавал!!! Сега вече разбрахте ли какво е невнятен. Връзката между власт и действителност вече се скъса окончателно. С всички става така, когато са окопани във власт продължително време.

Кефи ли ви резиденто!

Гадев

тая другарка сутринта беше с една снимка, сега я сменила и сы подмладила, много суетна бре. Всичкото и такова, само фасада пред хората, фалш и лицемерие.

Тази година завод за полупроводници, догодина трансформация до завод за цели проводници :)

оставете го Радев, ми вижте чрез него какво пpавителство ни пробутват, какви неща се гласят да прокарат харвардските мошеници, след одобрение и инструкции от кака Мустафа.

бла, бла ,общи приказки, някой разбра ли в какво се изразява "икономическата трансформация" в туризма?

Айде пак лозунги в стил филма "Двойникът"!!! Тоя ги мисли с пъпката на носа си. Хак ви е "народе"! Ми то къфто "народа" таквиз му и оправниците!

Еми избрахте си го ….

Повечето в бранша знаем, че тези награди са по-кухи дори от главата на президента. Избираш си категория в която да "спечелиш", ако няма такава си я измисляш, шариш съответната сума на Дончо съвсем официално по банка, и си готов.

И Ц Василев беше банкер на годината...

Тодор Живков II.

прозд

Каквото и да значи заглавието.... Всъщност кой освен Путин и Негодяев поздрави Радев?

А и Путкин не го поздрави, а го похвали за простотията за Крим!

Защо някой да е длъжен нещо да прави? Стандартни изказвания и клишета изказвани от политици като в този случай "призовавам еди кой си за еди що" вече се четат като "свърши работата вместо нас". Сещам се и че посланниците често говорят така, какво казват на чужденците с "ръст на инвестициите в България". Защо някой да е длъжен нещо да прави?

БЕШЕ ПАЛАВА И СТЕГНАТА ДЕВОЙКА А СЕ ПРЕВЪРНА В ТЛЪСТО ДОСАДНО БАБЕ !! ДА СЕ СТЕГНЕ МАЛКО ИЛИАНЧЕТО ДЕ !!

Този селяк си падна отново на .ура, още 5 години ядене и пиене на корем, близане, разходки по света с деса-общата, инфантилни брътвежи и защита на руските интереси

фалита и!

Безмислени брътвежи, но за новогодишната нощ не ми се мисли, какви злокобни поучения и плюене по Борисов е намислил.. И една серенада с китарата за Дулсинеята с могъщите биволски плешки.

Герберастки тролове, не разбрахте ли че изборите минаха вече? Айде кой от къде е !

Ти ли ще кажеш ?

точно за новината. Как са тия хотели, какви са тия безкрайни награди, кой ги измисля и връчва-ей там трябва трансформация. Цените им как са. И стига, моля, просташки обръщения към лицата в новината. За всяка се отнася.

Гешев - оставка !

го е насуркал на майкати та му търсиш оставка ? Явно да , защото темата е друга ... иде реч за Мунчовите икономически познания .

Лапкай-патката :)

Череп, ти ли си?

Той преди време нарече високите цени на всичко,, предизвикателство"... дебилът прост...

Как пък тоя народ един път не направи правилния избор.

...съдба....

Как да направи правилният избор тоя народ ,нали масата българи са със социалистическо съзнание .Няма как да е друго социалист.мислене води към социалиста Радев ,

Как да направи "народът" правилният избор, като от години по избори си седи в къщи или ходи за гъби, понеже нямало за кой? Били дали урок-на кого? И какъв е смисълът му, като оставяш катилите пак да те яздят? После пиеш люта ракия и псуваш!!! Та тези 70% "народ" ли им викашш? Някой беше казал "не народ, а мърши"...

икономическа трансформация , да не да е някой да даде парите за нещо си ? Нещо като дайте да дадем ли ?

лека нощ, палавници

Ko рече?!

Другарю Радев, защо във вчерашния ден на национален траур не споменахте за починалите от ковид. За 2 дни 400 загубени човешки живота дължащи се на некадърното ви управление.Нали нямаше да делим починалите. Вие нали ТАЙНО сте се ваксинирали да му мислят цаците. Говорите за възстановяване на държавността , но това не ви пречи да нарушавате КОНСТИТУЦИЯТА. Няма да се учудя , ако още вчера сте се упражнявали на китарата. Какво тук значи някаква си личност (400 за два дни). Има един съдник ГОСПОД и рано или късно всеки си получава заслуженото.

Радев да ходи да ги ваксинира индувидуално ли ? Левски добре го е казал : " няма влсат над онази глава която е готова да падне от раменете "

А на въздушна китара с плейбек не им ли изнесе един концерт?

... лицеви коремни ... или са 5 години ще е културтрегер

Дреме му на Радев за туризма! Нали взима по 15 000 лева на месец и по цял ден си прави лицеви опори. А пък Стефан Янев си уреди децата на държавна служба в БЕХ и НЕК с по 5000 лева ма месец. Обикновените хора да мрат от глад. Това е промяната и рестарт на системата!

Спонсорите на Радев, Братя Диневи започнаха да осребряват вложенията в пРезидента.

златната ябълка не им ли стига вече лапане?

Осъзна че не е останало от къде да крадеш ли?

Кирчо - комсомолеца там ли беше?

Проклет да си, Фатмак

После се чудим откъде толкова тъмни духове тук. Ами призовавате ги.

Абе тия наградени хотели не са ли собственост на мафията в България, дето Радев ония ден каза, че с мафията било свършено вече, или аз се бъркам

някой нещо разбра ли? от икономическа трансформация?

че ще имаме министерство на климата

от малък си мечтаех за него...

Доживяхме след 30 г. що годе развитие на България ,ФАТМАКА и неговата банда ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ !!!!! Как се допусна това ???????????

развитие.....пък било то "и що годе"

Пл. Узунов бил ли е там да прибира торбичките за Муньо

А Деса с мерцедеса

Копринков сто процента е бил там, как един селски кмет на селото Труд става повелител на контрабандата и държи митниците в страната е това не ми стана ясно

Заглавието е като от песен на Ъпсурт: "Би било добре, да следваме новите ни братя, оттатък океана, с материалните им възможности, с всичко останало... би било добре, да търсим милитаризъм... но ние не можем да се откажем от правото... то да бъде право..." и да добавим от днес "Призовавам за по-голяма активност в икономическата трансформация" Това е толкова вяло, размито и мъгливо, че просто се казва нещо за да е казано, но не значи нищо. Какво икономически трасформираш? Към какво е насочена тази трасформация? Как ще стане, кой е отговорен и т.н. Ето как това би звучало по математика. Условие на задачата - Призовавам един параметър да се трансформира. Пита се - какъв е отговора. Как ви звучи това?

Млъкни бе, Фатмак гнусен. Ти ли фалшифицира изборите?

Радев -оставка По късно ще бъде трагедия за България....

Какъв туризъм драги ми смехурко, когато днес на съвета по Екология се договориха, че храстите и буреняците са най-важни в държавата и пратиха по-големите градове и останалите малко хора в малките населени места! Що за лицемерие?! Какво представлява за вас туризма, големи хотели и море? Ами къщите за гости, малките семейни хотели, те какво те ще чакат туристите да дойдат за да видят някой друг бурен посаден от Тома Белев, великия еколог!? Ще ви излезе през носа търсенето на новия месия, обещавам ви!

Свиквай. Ако не, хващай чамадана и за Сибир

Да не се наложи да падаш от колесника на американски самолет излитащ от връждебна

чакай .. как така президенту даде награда на хотел на сокола ... хахаххххххааааа

Не живея в България отдавна , около 10 години. По голям и долен олигофрен от мунчо не съм срещал, а имам голям опит. Повярвайте ми

Росен Плевнелиев се казва!!! Не забравяйте !!!!!

от коя област на знанието е? Чужбинско някаква вероятно.

Как може да се впише човек където има хотел той може да дава под наем . Трябва фабрика да направи да та успее ли -----. Що ТОЯ се занимава с това където не ми у присърце или гледа на налапа от баницата голямо парче .

Понеже съм ,.гласувал ..имам право и да пусувам..Та другарю президент ..много поздрави на майка ви

Напълно си прав и в правото си. Но тука е България и се псува на български език. Ясно, точно и категорично кажете Радев да ти ЕПМ. Жалко че после следователя Рашков дамаджанов ще те арестува.