Радев предизвика Борисов: Да се кандидатира за президент, така е редно

Лидерът на ГЕРБ да не ползва партията си като щит, препоръча президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахахахаа Ами айде изберете си Борисов за президент да го видим той как ще е! хахахах

Не може Борисов да седи, да си клати краката по цял ден, и да търси кусури в другите !Виж, това е работа за бивш военен пилот, със сто летателни часа на година! СТО, действителни работни часа! Един работник ги прави за 12-14 дни.

И боко какво е работил? Джипка карал и си държал маркуча в изправност.

Всичките виновни за състоянито на страната ще вкарам в затвора.

Ама и мене ли? Аз съм си проста и не съм крадила много. Те ми го носиха доброволно.

Аз тъкмо станах целия в лой. Как ще живея без да крада.

ЧЕ МОЖЕ И ДО БАЛОТАЖА ДА НЕ СТИГНЕ !! А ДАНО !! СЪСИПА ДЪРЖАВАТА БОГАТИЯ ПЕНСИОНЕР !! ДАМАДЖАНАТА НИЩО НЕ СВЪРШИ !! КИРЕ И КОКОРЧО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ !! ЦЕНИТЕ В НЕБЕСАТА !!

Боко излез срещу Радев, нали много се ерчеше да те видим

Освен погнуса и повръщане друго не може да предизвика

Ве, гербави мушмороци? У гъзовете ви бърка Радев, а? И всеки път по- надълбоко!

Нали все нещо трябва да свърша.

"Аз мисля, че е крайно време, Борисов да престане да използва своята партия като щит и да защити честта й, като се кандидатира като президент", заяви Румен Радев. Аз пък мисля, че е крайно време Радев дасе кандидатира за министър председател, а не да се крие зад гърба на президентстото. Желая му успех

Лижи си Мунчо! И трай!

Да върнем зеления чорап на село, за да не ни казва, какво е редно.

Прекрасният Камджалов е в инициативният комитет на Гн.Радев. Браво! Това говори много. Всички свестни са за Истината и Доброто.

Мунчо почна де са изнервя нещо.

Обява за работа: Набират се кандидати за герберастки тролове, които да пишат мантри под статиите на опонентите. Необходима квалификация: да е уникално прост, неуспял в живота боклук. Да има добри гъзолизъчни качества, да възхвалява по-простия от себе си вожд на партията- главния Толуп и да има отрицателен коефициент на интелигентнос. Заплатата е по договаряне и на бройка глупави коментари.

Радев имаш голям късмет, че Борисов не ти обърна внимание.

Всички ви се смеят, гербо-депесари, хи хи хи!

Боко не посмя да отиде в парламента и избяга като мишок, след като накара да гласуват за него, та сега ли ще посмее да излезе срещу Президента, хи хи хи!

Буци има по-важни дела, кой ще му храни зайците?

Не става, в президентството няма какво да се гепи.

"Радев предизвика Борисов: Да се кандидатира за президент, така е редно" ЩО не плюеш Нинова бе Радев? Нинова да престане да използва своята партия като щит и да защити честта й! Нинова да се кандидатира за президент, така е редно? ЩО не плюеш Манолова бе Радев? Манолова да престане да използва своята партия като щит и да защити честта й! Манолова да се кандидатира за президент, така е редно? ЩО не плюеш Трифнов бе Радев? Трифонов да престане да използва своята партия като щит и да защити честта й! Трифонов да се кандидатира за президент, така е редно?

Много ли ви се иска Президентът най-накрая да остави Боко Тиквата намира и да спре да го унижава като показва що за герберастки страхлив мишок е, хи хи хи! 2011-та кой се кълнеше, че щял да се кандидатира за президент бе, гербо-депесарчета?

Как да ги плюе като му обещаха подкрепа. А и на "хи хи" може да са обещали някоя длъжност, за това е толкова активен.

Зеленият чорап нещо ми се чини, че го тресе нервата? Май май ще си стяга мешката в края на Ноември!! Най-добре е да се маха в Масква.

Тоя каунь съвсем изтрещя. По-бетер от детската градина...

предизвикваме Румен Радев, да нареди на избраната от него ЦИК да вземе решение да се броят хартиените отрязъци! Ама как да стане като РР се насрал от страх да не би изборите да са честни!

Сюриозну?

Радев все повече затъва в блатото и вече е на ниво оратор в селската кръчма или в най-добрия случай в кварталния клуб на БСП. За злобното му слово поетът магьосник Вапцаров е казал: - Не! Неуместно! Ресто! – Не струва! Но на ТОЗИ да му говориш за поезия е нонсенс. Такъв СРАМ, такъв Гьобелс Президентската институция не познава. Жалък некадърен интригант, сър.

Този пък - на умряло куче нож вади!! Да му чуем коментара след изборите!

Коремното ли ще правят? В Брюксел много ценят правещите коремно със зелен екип и фуражка!

Борисов ли! Нали е догански генерал. Назначен лично от Закръгления (Шиши) с охрана Гешев.

РР сой го направи генерал? Това означава ли че е негов генерал? РР стана генерал защото го изисквал поста му - значи отново по необходимост. Също като членството му в БКП - по необходимост.

Мъжа Бойко ще се опикае май или оака.

Със зелени потници не се занимавай! Стара българска мъдрост!

Нивото ти е трети клас, втория срок.

Ми да го издигне! Да направи инициативен комитет и да издигнат кандидатурата на Боко! Ама боко пак ще го бие!

И хората това му казват, ама Тиквата не смее, щото знае, че ще загуби и тогава ще не ще, ще трябва да се сблъска челно с народната любов.

Увеличава се бройката на тези които подкрепят партия ДИМНС-/Да Изгоним Мунчо На Село !/ и партия НПЗЧНВ-/ Никога Повече Зелен Чорап На Власт!/

Тъпакът мундьо все знае кое е редно! За това сме на този хал!

Некой, Буци тъпото, хе хе и т.н. е един абсолютен тъпанар, а тези които му плащат да троли са още по-тъпи от него. Какво да се прави, с какъвто се събереш такъв ставаш.

ха сега Бойчо изгоря! хахахахахахаахахха Намери си майстора. Сига ще излезе по БТВ и ша почни мечи и мрънка хахахахахаха шоуто е пълно хахахахаха

Що пишеш глупотии, че да ти се смеят всички ?

Ти си никой за да казваш каквото и да е.

цените на тока най-ниски.нещо на мен ли ми се причува.....БДЖ качва цените на билетите заради тока. Тозш човек има обсесия от ГЕРБ и Борисов

Абе нашият генерал знае всичко! Кое е редно, кое е конституционно....но най-вече, кпй е виновен за всичко. Познахте нали? Виновни са ГЕРБ и най-вече Б Борисов.

Тоя па смешник, Радев! Що не си създаде партия, както е редно и да се състезава с партията на Борисов, да я бие и да управлява успешно три мандата с 15 поредни победи, избиран от народа както ГРЕБ - СДС ги избираха от 15 години. И едно е да си Министър председател и да носиш отговорност и да работиш всеки ден, а съвсем друго е да лаеш и вдигаш юмрук без да изпълняваш никакви други важни функции. Жалък си пРезиденте!

Радев разби на пух и прах тулупа !

Президентските избори са тест за зрелоста на българския народ. Ако изберат президента Радев предложен от Решеников, президент уреждал любовницата си с апартамент и заплати неправомерно с крадени пари , разединил нацията и подбуждал бунт срещу законно избраното правителство от българския народ нарушавайки конституцията, явно още се учим на демокрация!

Тъп си

Радев, нали?

Борисов...Радев по телевизията. Може да бъде и на англ.език

Ха ха смех буци тъпото и български не знае.

Гешев си отива. Омерзен и сам. Няма ги ДАНС и МВР. Няма ги Бойко и Пеевски.

И данъци няма да има! А болни ще има ли?

ГЕШЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

Морския е прав! Не Радев, а Нинова е лидер на БСП! Лидерска битка на ГЕРБ срещу БСП би била между Борисов и Нинова. Ако ГЕРБ издигне кандидатурата примерно на генерал Събев, тогава би била битката генералска!

Много е прост Фатмака. Ама Боце ако се кандидатира, не е сигурно дали няма даси събере багажа и на село. Щото на балотаж, ще спука гума яко

Във Варна не мислят така. Сигурно си от Максуда. Там 100% мангите са за ГЕРБ

Президентът пак направи Боциту смешен и жалък.

По тази логика то и Сланинова е редно да се кандидатира, а не да пробутва Гумен напред, нали другарЮ Решетко Радеф?

Няма привърженик на президнстващото нищо с интелигентност, по-голяма от тази на 4 годишно какаду. Но тъйкато простотията е по-разпространена, по нашите земи, ще е нормално Нищото да спечели изборите, както и разни олигофрени, подобни на Сливиту. Все пак сме 80% дебили.

Най-важното сега е масово да гласуваме за Луна, защото Радев се доказа като разединител на нацията. Разединението особено по етнически и религиозан признак е абсолютно недопустимо! Той направи внушение, че България не е в сърцето на българските турци и на българомохамеданите! ГЕРБ няма да издигне собствена кандидатур зараади намесата на ДАНС като бухалка в предизбораната борба в полза на Радев, като разсекрети документ срещу проф. Балтов, който имаше номинации от ГЕРБ!

Връщаме Мунчо на Село

А Боко тъпото къде ще го върнем, в панделта или в лудницата, че е заприлчал на лоена топка и има нужда някой да го изтърбуши в задният двор

Там е работата, че излезе десетоктатно по-умен и интелигентен от Нищото, Сливи и слививци. И несъразмериммо по-честен и почтен от лекенцата, които си поиграха на министри с нашите пари.

Господин Бойко към магарето СИ: "СЛЕДВАЩИЯТ / президент / съм АЗ." :)))

Казаха, че ГЕРБ ще подкрепи Луна за президент по разпореждане лично на Бойко! Луна ако спечели изборите ще е голям шамар за мунчо, особено на първи тур!

Мунчо е Бобчо Борисович

Агент Буда, знаеш ли кой е ? Питай Буци тулупа за партийната му книжка също, кретен...

Много си тъп

ще си гледа сеира г-н Борисов..ха.ха как фолк Луна бие фатмака Гумен на избори..ха.ха

Борисов е аут

Луна президент!